NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 01:18

NRK - 26 Jun 19 kl. 21:43

Kaiplass koster tre millioner

Sjøforsvaret betaler 30.000 kroner per døgn for å leie kaiplass til fregatten KNM Helge Ingstad, ifølge Forsvarets Forum. Det melder NTB. KNM Helge Ingstad har siden starten av denne måneden ligget til kai ved Coast Center Base utenfor Bergen..
Les mer på NRK


Les mer om:
KNM Helge Ingstad, Forsvarets Forum, NTB, Coast Center Base, Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaiplass, koster, tre, millioner
Hegnar.no - 27 Jun 19 kl. 07:13

Kaiplass for KNM Helge Ingstad koster tre millioner kroner

Sjøforsvaret betaler 30.000 kroner per døgn for å leie kaiplass til fregatten KNM Helge Ingstad, ifølge Forsvarets Forum..

Hegnar.no - 26 Apr 19 kl. 15:03

Så mye koster streiken SAS

SAS-streiken koster selskapet opp mot 73 millioner kroner per dag..

P4 - 12 Oct 19 kl. 09:12

Krekar har kostet 12 millioner

Rettsaker og fengselsopphold knyttet til mulla Krekar har kostet staten 12 millioner kroner. Det viser tall ABC Nyheter har fått fra Justisdepartementet. Ifølge tallene skal varetekt og soning i fengsel ha kostet Norge 3,8 millioner kroner og alle rettsakene har kostet 8,2 millioner kroner.

NRK - 22 Nov 19 kl. 11:58

Trygdeskandalen koster millioner

Riksadvokaten får 2 millioner kroner for å håndtere trygdeskandalen. –Regjeringen tar Nav-saken på alvor, og foreslår derfor midler slik at arbeidet med gjenåpning kan skje så raskt som mulig, sier justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (Frp)..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 10:00

Helikopterskandalen på Sola vokser - advokatregningene har nådd 75 millioner

Utsatt pensjonstid for Sea King-redningshelikoptrene koster milliardbeløp. Arvtakeren er forsinket, dagbøtene løper, og ett advokatfirma alene har dratt inn 75 millioner kroner fra staten. Mandag legges planen på ny..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 10:00

Helikopterskandalen på Sola vokser – advokatregningene har nådd 75 millioner

Utsatt pensjonstid for Sea King-redningshelikoptrene koster milliardbeløp. Arvtageren er forsinket, dagbøtene løper, og ett advokatfirma alene har dratt inn 75 millioner kroner fra staten. Mandag legges planen på ny..

P4 - 23 Apr 19 kl. 11:37

KS ber regjeringen om 500 millioner

Omleggingen til mer miljøvennlige og fossilfrie busser og ferger landet rundt koster kommunene dyrt. Det mener Kommunenes interesseorganisasjon, KS, som nå ber regjeringen bidra med 500 millioner kroner til økte driftskostnader. KS skal møte regjeringen i morgen hvor de legger frem kravet, skriver Kommunal Rapport..

P4 - 20 Sep 19 kl. 05:39

MDG-krav koster 700 mill

Miljøpartiet de Grønnes hovedkrav om reduksjon i kollektivprisene i Oslo vil koste rundt 700 millioner kroner i året. Det viser beregninger Aftenposten har gjort. I dag starter forhandlingene om en ny byrådsplattform mellom Ap, SV og MDG.

Klartale - 12 Mar 19 kl. 08:46

Vil regne ut hva innvandrere koster

Danmark har regnet ut hva innvandrere koster. Norge bør gjøre det samme, sier Sylvi Listhaug i Frp..

P4 - 05 Sep 19 kl. 08:24

Styrtregn koster flere hundre millioner

Norge er ikke godt nok forberedt på ekstremværet som rammer stadig oftere. Det mener forsikringsbransjen, som nå foreslår at det opprettes en egen klimatilpasningsminister. Styrtregnet på Sør- og Østlandet forrige uke gjorde skader for flere hundre millioner, og er blant de verste i nyere tid.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Polfarerne er ombord på «Lance»

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn har nådd skipet «Lance». Det melder VG. I nesten 90 dager har de to vært ute i isødet, og målet har vært å krysse Polhavet fra Arktis til Svalbard via Nordpolen..

NRK - 2 timer siden

Trolig rundt 7 km igjen av polferd

Polfarerne i var ved 23-tiden lørdag kveld trolig mellom sju og åtte kilometer unna det tidligere forskningsskipet «Lance», opplyser ekspedisjonsleder Lars Ebbesen til NRK. De går sakte mot skipet på grunn av dårlige isforhold..

NRK - 2 timer siden

Tajik vil endre bioteknologiloven

Aps nestleder Hadia Tajik vil endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter en avdøds uttrykkelige ønske. Det skriver VG. – Avdøde må få bestemme om sæden kan brukes til befruktning etter hans død..

NRK - 2 timer siden

Glatt på Østlandet

Vegtrafikksentralen melder om glatte veier både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold lørdag kveld. De ber trafikanter ta hensyn til kjøreforholdene og beregne ekstra god tid før de legger ut på tur..

NRK - 3 timer siden

Flere biler har kjørt av veien

Politiet i Øst melder på Twitter om meget glatte veier i sitt distrikt. flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16. Veitrafikksentralen har alle sine mannskaper ute for å forebygge.

NRK - 3 timer siden

Minst 20 døde i luftangrep i Syria

Minst 20 mennesker er døde etter at syriske og russiske styrker har gjennomført luftangrep mot fem landsbyer i Idlib-regionen nordvest i Syria. Det melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

Døde etter togpåkjørsel

En mann i 20-årene døde etter at gravemaskinen han satt i ble påkjørt av et godstog på vei nordover på Nordlandsbanen. Den avdøde utførte arbeid langs toglinjen da ulykken skjedde. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

SV raser mot ambulansefly-problemer

Kirsti Bergstø, nestleder i SV, frykter at alvorlig syke mennesker ikke skal få hjelp i tide etter at fem ambulansefly er satt på bakken. Hun krever full redegjørelse fra helseminister Bent Høie (H) på Stortinget mandag. Det melder NTB..

NRK - 3 timer siden

Høie avviser kritikken

Senterpartiet mener Staten nå må overta luftambulansetjenesten i Norge, etter at fem ambulansefly i dag ble satt på bakken. Helseminister Bent Høie mener opposisjonen bommer med kritikken..

NRK - 4 timer siden

Supportere sloss i Kristiansand

Flere fotballsupportere var involvert i en slåsskamp i Kristiansand sentrum i dag. Slåssingen skjedde i forkant av kvalifiseringskampen til eliteserien mellom Start og LSL (2-1). Returkampen i Lillestrøm spilles onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt