NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 00:38

NRK - 26 Jun 19 kl. 21:43

Kaiplass koster tre millioner

Sjøforsvaret betaler 30.000 kroner per døgn for å leie kaiplass til fregatten KNM Helge Ingstad, ifølge Forsvarets Forum. Det melder NTB. KNM Helge Ingstad har siden starten av denne måneden ligget til kai ved Coast Center Base utenfor Bergen..
Les mer på NRK


Les mer om:
KNM Helge Ingstad, Forsvarets Forum, NTB, Coast Center Base, Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaiplass, koster, tre, millioner
Hegnar.no - 27 Jun 19 kl. 07:13

Kaiplass for KNM Helge Ingstad koster tre millioner kroner

Sjøforsvaret betaler 30.000 kroner per døgn for å leie kaiplass til fregatten KNM Helge Ingstad, ifølge Forsvarets Forum..

Hegnar.no - 26 Apr 19 kl. 15:03

Så mye koster streiken SAS

SAS-streiken koster selskapet opp mot 73 millioner kroner per dag..

P4 - 23 Apr 19 kl. 11:37

KS ber regjeringen om 500 millioner

Omleggingen til mer miljøvennlige og fossilfrie busser og ferger landet rundt koster kommunene dyrt. Det mener Kommunenes interesseorganisasjon, KS, som nå ber regjeringen bidra med 500 millioner kroner til økte driftskostnader. KS skal møte regjeringen i morgen hvor de legger frem kravet, skriver Kommunal Rapport..

Klartale - 12 Mar 19 kl. 08:46

Vil regne ut hva innvandrere koster

Danmark har regnet ut hva innvandrere koster. Norge bør gjøre det samme, sier Sylvi Listhaug i Frp..

Klartale - 12 Mar 19 kl. 10:40

– NSBs nye navn er galskap

Nå bytter NSB navn til «Vy». Endringen koster 280 millioner kroner..

Klartale - 12 Mar 19 kl. 10:17

NSB får nytt navn

Nå bytter NSB og Nettbuss navn til «Vy». Endringen koster 280 millioner kroner..

Hegnar.no - 12 Mar 19 kl. 11:16

Vy er det nye navnet på NSB og Nettbuss

Vy blir det nye navnet når NSB samler tog- og bussvirksomheten under en ny, felles merkevare. Endringen koster 280 millioner kroner..

VG - 18 Mar 19 kl. 09:41

Derfor koster navnebyttet til Vy 280 millioner kroner

NSB skal kjøre TV- og kinoreklamer for å promotere det nye Vy-navnet. 90 av de 280 millionene skal gå til lanseringskampanjer..

E24 - 25 Feb 19 kl. 18:53

Domino’s Pizza tapte 74 millioner på driften i 2017

Pizzakjeden har satt seg mål om å bli størst i Norge, men den kraftige veksten koster. Det forsinkede regnskapet for 2017 viser et underskudd fra driften på 74 millioner kroner..

Hegnar.no - 16 May 19 kl. 12:09

10 dollar forskjell i oljeprisen

Den amerikanske lettoljen koster litt over 62 dollar, mens Brent koster litt over 72 dollar. Hva er det som skjer?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Lynnedslag ødela hangartak

Taket på en helikopterhangar ved Garnisonen i Sør-Varanger har blitt ødelagt. Politiet melder at det trolig skyldes lynnedslag. Ingen personer er skadet..

NRK - 2 timer siden

Dømt for å ha delt bilder av datter

En 54 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for besittelse av bilder og film som viser overgrep mot barn. Det skriver Stavanger afteblad. Han skal også ha delt seksualiserte bilder av datteren sin med andre..

NRK - 2 timer siden

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

NRK - 2 timer siden

Jakobsdóttir avlyser møte med Pence

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir har bestemt seg for å være i Sverige på årskonferansen i Nordens Faglige Samorganisasjon (NFS) når USAs visepresident Mike Pences besøker Reykjavik. Onsdag bekreftet statsministerkontoret avgjørelsen..

NRK - 3 timer siden

Grande ankom statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande ankom statsministerboligen rundt klokken halv ni onsdag kveld. Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå..

NRK - 3 timer siden

IMF: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, skriver IMFs sjefsøkonom Gita Gopinath i en blogg onsdag. Også to andre IMF-økonomer har signert innlegget..

NRK - 13 timer siden

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.

NRK - 3 timer siden

Avdekka alvorleg svikt i Austevoll

Fylkesmannen i Vestland konkluderer i ein rapport med at Austevoll kommune har svikta alvorleg når det gjeld «å beskytte og hjelpe barn». Det er blant anna påvist svikt i handtering av bekymringsmeldingar og undersøkingane av barna sin situasjon..

NRK - 5 timer siden

Intens jobb i regjeringen

Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå. NRK fikk tidligere i kveld høre at Høyre, Venstre og KrF skal møtes, men dette er ikke bekreftet av andre kilder..

NRK - 4 timer siden

Hentet av luftambulanse

En motorsyklist som kjørte av veien i Drangedal i Telemark er hentet av luftambulanse. Han har har trolig fått moderate skade, melder politiet. Fylkesvei 38 er stengt inntil videre..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt