VG > Sport

Thursday, 22 February, 23:39

VG - 18 Jun 17 kl. 10:25

Kaggestad om Ingebrigtsen (16): – En gave til friidretten

Johan Kaggestad er full av lovord om Norges nye mellomdistanse-komet. Han tror det ryker noen norske rekorder til – bare Jakob Ingebrigtsen (16) får noen år til på baken..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kaggestad, Norges, Jakob Ingebrigtsen, Ingebrigtsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaggestadom , Ingebrigtsen16 En , gave, til, friidretten
VG - 06 Jul 17 kl. 15:10

Kaggestad mener dopinglekkasje styrker Henrik Ingebrigtsen

Friidrettsstjernen Henrik Ingebrigtsen (26) kobles til dopingmistanke, men økt testing er positivt for ryktet hans som en ren utøver, mener tidligere sykkelproff Mads Kaggestad..

VG - 06 Jul 17 kl. 15:10

Kaggestad mener et strengt testregime kan styrke Henrik Ingebrigtsen

Friidrettsstjernen Henrik Ingebrigtsen (26) kobles til dopingmistanke, men økt testing kan bidra til å styrke ryktet hans som en ren utøver på sikt, mener Mads Kaggestad..

P4 - 12 Jun 17 kl. 16:26

- Frykter skaden er starten på slutten for Ingebrigtsen

- Det er ikke gitt at Henrik Ingebrigtsen kommer tilbake på toppnivå. Det mener NRKs friidrettsekspert Vebjørn Rodal. Ingebrigtsen må opereres i låret på grunn av problemer med hamstringen, og mister dermed resten av sesongen.

P4 - 09 Jul 17 kl. 13:33

- Uaktuelt å legge frem blodverdier

Henrik Ingebrigtsen vil ikke legge frem blodverdigene sine for offentligheten. Det gjør pappa Gjert Ingebrigtsen klinkende klart overfor VG. Faren sier til avisen at løperen ikke lar seg påvirke av hacker-saken der det ble kjent at Ingebrigtsen sto på en liste over 46 utøvere som mistenkes for doping.

Hegnar.no - 29 Dec 17 kl. 06:15

Kaggestad: - Best å kutte OL som mesterskap

TV 2-kommentator Johan Kaggestad mener det er IOC som burde utestenges fra OL. Men aller helst ser han at OL kuttes som mesterskap..

P4 - 04 Aug 17 kl. 15:31

Ingebrigtsen månedens utøver

16 år gamle Jakob Ingebrigtsen er i dag kåret til månedens mannlige friidrettsutøver i Europa for juli. Yngstebror Ingebrigtsen får prisen etter at han tok gull på både 5000 meter og 3000 meter hinder under junior-EM i Italia..

P4 - 30 Sep 17 kl. 16:47

Ingebrigtsen kollapset under motbakkeløp

17 år gamle Jakob Ingebrigtsen kollapset under motbakkeløpet Stoltzekleiven opp i Bergen i dag. Det er kjent som verdens bratteste løp, og han måtte få hjelp de siste meterne opp. Helsepersonell skal ha hentet ham og kjørt ham ned fra fjellet i følge NRK, men far og trener Gjert Ingebrigtsen sier går bra med ham..

P4 - 01 Aug 17 kl. 14:42

Ingebrigtsen kan bli månedens utøver

16 år gamle Jakob Ingebrigtsen er blant de nominerte til månedens mannlige friidrettsutøver i Europa. Yngstebror Ingebrigtsen har imponert stort denne sommeren, og tok gull både på 5000 meter og 3000 meter hekk under U20-EM i Italia..

Dagbladet - 22 Apr 17 kl. 05:47

Jens får to prosent i Ap-gave

Når NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg i dag dukker opp på Aps landsmøte, vil han trolig få en gave han setter pris på..

P4 - 13 Aug 17 kl. 21:34

Medalje på Filip Ingebrigtsen

Filip Ingebrigtsen sikret norsk bronse på 1.500 meter i friidretts-VM i London i kveld. 24-åringen ble slått av to kenyanske løpere på oppløpssiden.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

To nordmenn på hodet ut av Europa League - Gulbrandsen og Berisha videre

(Atletico Madrid - København 1–0, 5–1 sammenlagt, Zenit - Celtic 3–0, 3–1 sammenlagt, Red Bull Salzburg - Real Sociedad 2–1, 4–3 sammenlagt) Ståle Solbakken og Kristoffer Ajers Europa-eventyr er over, men Fredrik Gulbrandsen og Valon Berisha kan juble over videre spill i turneringen..

VG - 2 timer siden

To nordmenn på hodet ut av Europa League - Gulbrandsens Salzburg videre

(Atletico Madrid - København 1–0, 5–1 sammenlagt, Zenit - Celtic 3–0, 3–1 sammenlagt, Red Bull Salzburg - Real Sociedad 2–1, 4–3 sammenlagt) Ståle Solbakken og Kristoffer Ajers Europa-eventyr er over, men Fredrik Gulbrandsen kan juble over videre spill i turneringen..

VG - 1 time siden

Östersund utslått - tross sjokkseier mot Arsenal

(Arsenal-Östersund 1–2, sammenlagt 4–2) Det svenske sensasjonslaget Östersund gjorde en heroisk innsats og vant 2–1 på Emirates i London. Men Arsenal gikk videre med 4–2..

VG - 1 time siden

De beste OL-bildene

740 fotografer har fått akkreditering til OL i Pyeongchang for å jakte på de store og de små øyeblikkene. Det har de funnet, både i og utenfor løypene. Her er noen av OL-fotografenes blinkskudd..

VG - 1 time siden

Östersund i sjokkledelse 2–1 mot Arsenal

(Arsenal-Östersund 1–2, kampen pågår) Det svenske sensasjonslaget Östersund gir seg ikke: De ledet 2–0 ved pause borte mot Arsenal. Nå har vertene redusert til 1–2..

VG - 1 time siden

Östersund i sjokkledelse 2–0 mot Arsenal

(Arsenal-Östersund 0–2, kampen pågår) Det svenske sensasjonslaget Östersund gir seg ikke: Nå leder de 2–0 ved pause borte mot Arsenal..

VG - 2 timer siden

To nordmenn på hodet ut av Europa League

(Atletico Madrid - København 1–0, 5–1 sammenlagt, Zenit - Celtic 3–0, 3–1 sammenlagt) Ståle Solbakken og hans København var aldri i nærheten av å true Atletico, mens Kristoffer Ajer og Celtic mistet ledelsen fra den første kampen..

VG - 3 timer siden

Smøresjefen: – Vi er en gjeng med gærne mannfolk

PYEONGCHANG (VG) De er Norges «skjulte» OL-helter. Skismørerne har gått en tremil hver dag de siste ukene – og innrømmer at de er litt utenom det vanlige..

VG - 4 timer siden

Norsk skiprosjekt til 14,4 mill. har gitt 19 OL-medaljer

PYEONGCHANG/OSLO (VG) Olympiatoppen og de tre grenene på langrennsski har brukt 14,4 mill. kroner på gliprosjektet til Pyeongchang-lekene. Det har gitt 19 OL-medaljer til nå, syv av dem i gull.

VG - 5 timer siden

Maars Johnsens hete vinter: Målfest og forlovelse

Nyforlovede Bjørn Maars Johnsen (26) føler han har mye uoppgjort med det norske fotballpublikum..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt