VG > Sport

Thursday, 21 June, 14:38

VG - 18 Jun 17 kl. 10:25

Kaggestad om Ingebrigtsen (16): – En gave til friidretten

Johan Kaggestad er full av lovord om Norges nye mellomdistanse-komet. Han tror det ryker noen norske rekorder til – bare Jakob Ingebrigtsen (16) får noen år til på baken..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kaggestad, Norges, Jakob Ingebrigtsen, Ingebrigtsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaggestadom , Ingebrigtsen16 En , gave, til, friidretten
Hegnar.no - 01 Jun 18 kl. 15:21

Team Ingebrigtsen fikk gave på 1,8 mill.

Gjert Ingebrigtsen mener han og sønnene kan konsentrere seg mer om friidrett enn økonomi etter at de fredag fikk 1,8 millioner kroner i gave..

VG - 06 Jul 17 kl. 15:10

Kaggestad mener dopinglekkasje styrker Henrik Ingebrigtsen

Friidrettsstjernen Henrik Ingebrigtsen (26) kobles til dopingmistanke, men økt testing er positivt for ryktet hans som en ren utøver, mener tidligere sykkelproff Mads Kaggestad..

VG - 06 Jul 17 kl. 15:10

Kaggestad mener et strengt testregime kan styrke Henrik Ingebrigtsen

Friidrettsstjernen Henrik Ingebrigtsen (26) kobles til dopingmistanke, men økt testing kan bidra til å styrke ryktet hans som en ren utøver på sikt, mener Mads Kaggestad..

VG - 28 May 18 kl. 06:27

Friidretts-ekspert Kaggestad: Jakob Ingebrigtsen kan smadre verdensrekorden

Jakob Ingebrigtsen (17) løp sisterunden på 55,42 og var ett tidels sekund bak VM-gullvinneren da han senket sin personlige rekord på én engelsk mile (1609 m) med fire sekunder. Friidretts-ekspert Johan Kaggestad (74) mener Norges mellomdistansekomet om noen år kan «smadre» verdensrekorden..

P4 - 12 Jun 17 kl. 16:26

- Frykter skaden er starten på slutten for Ingebrigtsen

- Det er ikke gitt at Henrik Ingebrigtsen kommer tilbake på toppnivå. Det mener NRKs friidrettsekspert Vebjørn Rodal. Ingebrigtsen må opereres i låret på grunn av problemer med hamstringen, og mister dermed resten av sesongen.

Hegnar.no - 29 Dec 17 kl. 06:15

Kaggestad: - Best å kutte OL som mesterskap

TV 2-kommentator Johan Kaggestad mener det er IOC som burde utestenges fra OL. Men aller helst ser han at OL kuttes som mesterskap..

P4 - 09 Jul 17 kl. 13:33

- Uaktuelt å legge frem blodverdier

Henrik Ingebrigtsen vil ikke legge frem blodverdigene sine for offentligheten. Det gjør pappa Gjert Ingebrigtsen klinkende klart overfor VG. Faren sier til avisen at løperen ikke lar seg påvirke av hacker-saken der det ble kjent at Ingebrigtsen sto på en liste over 46 utøvere som mistenkes for doping.

P4 - 05 Jun 18 kl. 13:57

Ingebrigtsen friskmeldt til Bislett Games

Filip Ingebrigtsen er friskmeldt akkurat i tide til Bislett Games på torsdag. Ingebrigtsen pådro seg en skade i foten for en drøy måned siden under en 5000-meter i Califorinia, men fortalte på en pressekonferanse i dag at han blir å se under Diamond League-stevnet i Oslo. Filip skal sammen med storebror Henrik Ingebrigtsen løpe en engelsk mil på Bislett på torsdag..

P4 - 04 Aug 17 kl. 15:31

Ingebrigtsen månedens utøver

16 år gamle Jakob Ingebrigtsen er i dag kåret til månedens mannlige friidrettsutøver i Europa for juli. Yngstebror Ingebrigtsen får prisen etter at han tok gull på både 5000 meter og 3000 meter hinder under junior-EM i Italia..

Dagbladet - 22 Apr 17 kl. 05:47

Jens får to prosent i Ap-gave

Når NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg i dag dukker opp på Aps landsmøte, vil han trolig få en gave han setter pris på..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Heerenveen jakter to stjerneskudd fra Stabæk

Heerenveen fortsetter å se til Norge: Stabæks midtbanetalenter Hugo Vetlesen (18) og Tobias Børkeeiet (19) er på klubbens ønskeliste..

VG - 1 time siden

Derfor sliter favorittene i VM: – Tyskland og Argentina kan bli slått ut

Til nå har favorittene til gode å blomstre under fotball-VM. Eksperter peker på godt forsvarsspill hos de små nasjonene som en årsak..

VG - 2 timer siden

Drar diktator-strikken for langt

Er problemet at langrennsstjernene tenker for mye på seg selv? Eller at Norges Skiforbund har gått for langt i å ensidig diktere hvilke rammer som gjelder for utøverne?.

VG - 3 timer siden

Christian Eriksen neppe til Barca: Mot dobbel lønn i Tottenham

SAMARA (VG) Christian Eriksen (26) nekter konsekvent å snakke om sin fremtid her i VM. Mye tyder på at han fortsetter i Tottenham - med dobbel lønn. Det vil i så fall bety 80 millioner kroner i året..

VG - 3 timer siden

Klæbo-advokat mener skiforbundet tar feil

Advokat Pål Kleven hjalp nylig Johannes Høsflot Klæbo i forhandlingene med Norges Skiforbund. Nå mener han at skiforbundet har gått for langt med tanke på hvem som eier markedsrettighetene til skistjernene..

VG - 5 timer siden

«Uthvilt» Ronaldo sprudler av overskudd: – Forskjellen er formen

MOSKVA (VG) (Portugal–Marokko 1-0) Cristiano Ronaldo (33) stuper frem og feirer med å sprette i været. Det virker som tidenes målscorer i europeisk landslagsfotball har kommet til et mesterskap med tidenes overskudd..

VG - 6 timer siden

BLATTERLIGGJØR fotball-oppvasken

Det er skandaløst på en hel rekke plan at Sepp Blatter er på plass i Russland som spesialinvitert gjest..

VG - 6 timer siden

Jon Dahl Tomasson om sjefen Hareide: – Fint at han har temperament

VITJAZEVO (VG) Jon Dahl Tomasson (41) er Champions League-vinner – men i skyggen av Åge Hareide (64) på det danske landslaget. Han mener ikke det er noe problem med nordmannens temperament – snarere tvert imot..

VG - 10 timer siden

Premier League-klubb kjemper om «Moi»

Leicester, som vant Premier League i 2016, er blant favorittene til å sikre seg den ettertraktede nordmannen Mohamed «Moi» Elyounoussi (23)..

VG - 16 timer siden

Costa innrømmer at Spanias seiersmål var flaks

(Spania-Iran 1–0) Iran stengte igjen for Spania til Diego Costa kranglet inn seiersmålet. Like etterpå trodde hele Iran at de hadde utlignet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt