P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 02:14

P4 - 22 Jun 19 kl. 15:26

KNM Helge Ingstad blir ikke reparert

KNM Helge Ingstad blir ikke reparert.
Det opplyser forsvarsminister Frank Bakke-Jensen i en pressemelding.
En tilstandsrapport viser at det vil koste 12-14 milliarder å reparere fregatten. Til sammenligning vil det koste 11-13 mrd. å bygge et nytt tilsvarende fartøy.
Les mer på P4


Les mer om:
KNM Helge Ingstad, Frank Bakke-Jensen, Helge Ingstads, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KNM, Helge, Ingstadblir , ikke, reparert
Hegnar.no - 30 Apr 19 kl. 20:56

Vedlikeholdsplanen for Helge Ingstad kanselleres inntil videre

Sjøforsvaret vil ikke bruke store ressurser på Helge Ingstad før de vet hva det vil koste å gjøre fregatten operativ. Tirsdag ble den tatt ut av tørrdokken..

Hegnar.no - 27 Feb 19 kl. 12:11

Nå heves Helge Ingstad

Hevingen av den forliste fregatten Helge Ingstad startet i 2-tiden natt til tirsdag.

Aftenposten - 03 Mar 19 kl. 21:51

Her er KNM Helge Ingstad på vei hjem til Haakonsvern

Ved 18.30-tiden søndag kveld startet transporten av KNM Helge Ingstad..

VG - 10 Apr 19 kl. 14:02

Helge Ingstad-ulykken: Forsvarskomiteen krever ekstern gransking

En enstemming Forsvars- og utenrikskomité på Stortinget vedtar at de ønsker en granskning av hva som skjedde da fregatten Helge Ingstad gikk på grunn..

Hegnar.no - 02 Mar 19 kl. 14:15

KNM Helge Ingstad snart hevet

Lekteren Boabarge33 ble natt til lørdag plassert under den havarerte fregatten KNM Helge Ingstad. Overføring av fartøyet fra kranfartøyene er satt i gang..

Aftenposten - 27 Feb 19 kl. 09:32

Forsvaret flytter hevingsoperasjonen av Helge Ingstad

Hevingsplanen for Helge Ingstad vurderes som for risikabel - stedet for hevingen flyttes..

NRK - 03 Mar 19 kl. 19:32

KNM Helge Ingstad på vei hjem

Slepingen av den havarerte fregatten KNM Helge Ingstad har nå startet. Ferden går fra Hanøytangen til Håkonsvern utenfor Bergen. Etter planen skal slepet være fremme rundt midtnatt..

NRK - 26 Aug 19 kl. 11:58

Nær beslutning i fregattsaken

Etterforskningen av havariet til fregatten Helge Ingstad er snart ferdig. Tre personer har status som mistenkt. Det er losen på tankskipet Sola, vaktsjefen på KNM Helge Ingstad og en person ved trafikksentralen på Fedje, skriver Teknisk Ukeblad..

VG - 23 Feb 19 kl. 18:16

Alt gjøres klart for heving av fregatten Helge Ingstad

Søndag sendes kranlektere og annet utstyr til stedet der den havarerte fregatten Helge Ingstad ligger. En avgjørelse tas mandag..

Hegnar.no - 27 Feb 19 kl. 10:09

Forsvaret flytter hevingsoperasjonen av Helge Ingstad

Forsvaret vurderer hevingsplanen for KNM Helge Ingstad som for risikabel på grunn av værforholdene. Stedet for hevingen flyttes derfor til Hanøytangen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Løslatt etter skyting i Trondheim

Mannen i 20-årene som ble pågrepet og siktet torsdag kveld for medvirkning til drapsforsøk er nå løslatt av politiet. Politiet leter fortsatt etter to navngitte personer i forbindelse med skytingen på Ila der en mann ble skutt i magen. De to er etterlyst nasjonalt og internasjonalt ifølge Adresseavisen.

P4 - 3 timer siden

Tajik vil endre bioteknologiloven

Arbeiderpartiets Hadia Tajik ønsker å endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter avdødes ønske. Det skriver VG. Tajik vil levere et forslag før jul.

P4 - 4 timer siden

Svært glatte veier

Politiet i Øst Politidistrikt advarer om svært glatte veier. Både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold meldes det om glatte veier. Flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16.

P4 - 4 timer siden

Mann døde etter gravemaskinulykke

En mann i 20-årene som satt i gravemaskinen som ble påkjørt av et godstog i Rana i Nordland ettermiddag, døde som følge av skadene. Ifølge politiet i Nordland politidistrikt ble den unge mannen erklært død på stedet. Gravemaskinen utførte arbeid langs toglinjen, og politiet vet foreløpig ikke hva som er årsaken til ulykken.

P4 - 4 timer siden

Carlsen reddet remis mot Aronian

Magnus Carlsen klarte remis mot Levon Aronian i den andre langsjakkpartiet i kampen om tredjeplassen i Grand Chess Tour-sluttspillet i London. Dermed leder den norske verdensmesteren 9-3 etter de innledened partiene i bronseduellen. kampen om tredjeplassen avgjøres over tre dager.

P4 - 5 timer siden

Helseministeren: - Det er svært uheldig

- Det er svært uheldig at basene i Tromsø og Bodø er ute. Det sier Helseminister Bent Høie. 5 ambulansefly i nord er satt på bakken etter tekniske feil.

P4 - 5 timer siden

Brannskadd i arbeidsulykke

En person har fått moderate skader etter at det oppstod en brann i Ryfylketunellen. Ifølge politiet skyldes arbeidsuhellet bruk av varmepistol. Personen får behandling på Stavanger Universitetssykehus..

P4 - 5 timer siden

FN fordømmer drap i Irak

FN fordømmer drapene på demonstrantene i Irak i går, og ber myndighetene gjøre mer for å beskytte dem. Væpnede menn i biler åpnet ild mot demonstrantenes leirer i Bagdad. Ifølge NTB ble minst 25 drept og 130 personer skadet.

P4 - 5 timer siden

Startseier i eliteserien

En kamp er spilt i eliteserien i kveld. Kampen mellom Start og Lillestrøm endte 2-1 på Sør Arena.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt