NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 14:49

NRK - 27 jun 22 kl. 11:27

KLP øker rente på boliglån

KLP øker i likhet med flere andre banker boliglånsrenten. De øker rentene på boliglån med inntil 0,55 prosent, ifølge pressemeldingen. De nye rentene gjelder fra 29. juni 2022 for nye kunder og fra 10. august 2022 for eksisterende kunder..
Les mer på NRK


Les mer om:
KLP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KLP, øker, rente, boliglån
NRK - 16 jun 22 kl. 14:27

Ny toppsjef i KLP Banken

Marianne Sevaldsen blir administrerende direktør i KLP Banken og starter 1. august. Hun kommer fra stillingen som konserndirektør for livsforsikring i KLP.

NRK - 23 sep 22 kl. 14:30

KLP første bank til å øke renten

KLP er den første banken spm øker renten etter at Norges Bank i går satte opp styringrenten med 0,5 prosentpoeng. KLP Banken øker boliglånsrenten med inntil 0,5 prosentpoeng og innskuddsrenten med inntil 0,6 prosentpoeng, skriver banken i en pressemelding..

NRK - 19 aug 22 kl. 16:04

Nordea øker rentene på boliglån

Nordea øker rentene på boliglån og innskudd. Bakgrunnen for rentehevingen er utviklingen i pengemarkedsrentene og Norges Banks økning av styringsrenten 18. august, det skriver Nordea i en pressemelding.

E24 - 10 mar 22 kl. 17:45

KLP sendte SMS-er under avgjørende kommunemøte: – Forsøkte alt de kunne å unngå en konkurranse

Flere i kommunestyret i Bjørnafjorden mener KLP opptrådte «uryddig» da kommunens tjenestepensjon ble lagt ut på anbud. KLP er under etterforskning av Konkurransetilsynet for om de har misbrukt sin dominerende stilling..

E24 - 16 maj 22 kl. 09:07

Milliardsmell for pensjonsgiganten KLP

KLP ble hardt rammet av aksjefall og renteoppgang i første kvartal. – Den uro vi opplever nå tåler vi godt, sier KLP-sjef Sverre Thornes..

NRK - I førrgår: 07:28

KLP utelukker amerikanske flyktningmottaksselskaper

KLP (Kommunenes landspensjonskasse) og KLP-fondene, utelukker to amerikanske selskaper som driver flyktningmottak i USA fra sin investeringsportefølje. Selskapene som utelukkes er Core Civic og GEO Group som anklages for å bryte menneskerettighetene og arbeidstakeres rettigheter ved sine mottak. (NTB).

E24 - I førrgår: 07:27

KLP kaster ut to amerikanske selskaper

Flyktningmottakselskapene Core Civic og Geo Group utelukkes av KLP og KLP-fondene..

Klartale - 22 sep 22 kl. 11:32

Flere er kritisk til høyere rente: – Må roe ned

Norges Bank øker styrings-renta igjen. Det gjør til slutt huslånet ditt dyrere. Styrings-renta påvirker bankene.

NRK - 22 aug 22 kl. 11:59

Øker rentene på boliglån

Sparebanken Sør øker rentene på boliglån. – Med bakgrunn i Norges Banks renteøkning har Sparebanken Sør besluttet å justere rentene på boliglån og innskudd med inntil 0,50 prosentpoeng, skriver banken i en pressemelding. De opplyser at berørte kunder vil få informasjon i nettbanken om hvordan dette påvirker dem, eller via brev i posten.

Klartale - 18 aug 22 kl. 08:37

Tusenvis av nordmenn kan måtte selge huset

Styringsrenta har mye å si for deg. Den påvirker renta du betaler for lånet ditt. I dag (torsdag) endrer trolig Norges Bank styringsrenta.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sju drept i iransk droneangrep

Iran har startet en ny bombekampanje mot den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. Sju mennesker ble onsdag drept i droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 15 minutter siden

Lakseselskapa rasar på børsen

Regjeringa sitt varsel om innføring av grunnrenteskatt på havbruk, har skapt sjokkbølger på Oslo Børs i dag. Sjømatindeksen er i skrivande stund ned 18 prosent sidan børsopning. Slik er situasjonen for dei største lakseaksjane akkurat no: • Salmar er ned 26,72 prosent • Grieg Seafood har falt 24,59 prosent • Mowi har falt 15,7 prosent • Lerøy Seafood har falt 21,92 prosent • Austevoll Seafood er ned 18,90 prosent.

NRK - 15 minutter siden

Endringer i titler i det danske kongehuset

Danmarks Dronning Margrethe har besluttet at de tre barna til hennes yngste sønn, prins Joachim, ikke skal tituleres prinser og prinsesse. Fra 1. januar 2023 skal de benytte sine titler som grever og komtesse av Monpezat.

NRK - 15 minutter siden

Både kraftproduksjonen og strømprisene økte i forrige uke

Både strømforbruk, kraftproduksjon og strømpris økte i forrige uke, men vindkraftproduksjonen gikk ned. Sør-Norge fortsetter å importere strøm, melder NVE. Kraftproduksjonen i Norge gikk opp med 9 prosent i forrige uke sammenlignet med uka før.

NRK - 30 minutter siden

Fant stjålet ordførerkjede

Ordførerkjedet til Alta kommune som ble stjålet etter et innbrudd på Alta rådhus i 2016 har nå dukket opp igjen. Det skriver Kronstadposten. Odd Arne Nilsen fikk tips om at kjede lå nedgravd i Eiby ei lita bygd utenfor Alta sentrum.

NRK - 1 time siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tror Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene. De tre rørene i North Stream 1 og 2 som sprang lekk mandag, vil fort bli ubrukelige dersom de ikke repareres raskt, erfarer Tagesspiegel onsdag ettermiddag, som oppgir kilder i regjeringsapparatet som opphav til opplysningene. Saltvann som renner inn vil tære på rørledningene, påpeker de..

NRK - 45 minutter siden

Bransdal er død

KrF-politiker, tidligere stortingsrepresentant og mangeårig ordfører i Vennesla Torhild Bransdal døde i dag etter lengre tids kreftsykdom. Det skriver familien i en pressemelding. Bransdal døde fredelig med sine nærmeste rundt seg.

NRK - 30 minutter siden

Sophie Elise avslører pillemisbruk

I sin nye podkast på NRK forteller Sophie Elise at hun har slitt med pilleavhengighet. Hun var avhengig av beroligende tablatter. I august la hun seg inn på rehabilitering..

NRK - 30 minutter siden

33 millioner på sultegrensen i Brasil

Den sosiale situasjonen i Brasil er dramatisk etter år med koronapandemi, høy arbeidsledighet og prisstigning. En undersøkelse fra Penssan viser at 33,1 millioner brasilianere nå lever på sultegrensen. Det er 14 millioner flere enn for to år siden..

NRK - 45 minutter siden

Russisk avis: Marinestyrker fra Olavsvern sto bak Nord Stream-sabotasje

Britiske marinestyrker fra marinebasen Olavsvern utenfor Tromsø sto bak sabotasjen på Nord Stream-gassledningene, hevder storavisa Moskovskij Kosmolets. – Jeg tror både Norge og Storbritannia kan ha gjort det, hevdet den russiske «militæreksperten» og tidligere marineoffiseren Vladimir Gundarov i avisa ifølge Aftenposten. Allerede kort tid etter at lekkasjene i rørledningene var kjent i Vesten var statlige og statsnære medier i Russland godt i gang med å spekulere om hvem som sto bak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com