NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:32

NRK - 21 Apr 19 kl. 01:08

KKK-leder drept, kona livstidsdømt

En kvinne er dømt til livstid i fengsel for å ha drept sin ektemann, en leder i Ku Klux Klan, i delstaten Missouri i USA. Også sønnen er tiltalt i saken. Hun meldte ektemannen savnet i februar 2017, kort tid etter at han ba om skilsmisse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ku Klux Klan, Missouri, USA, KKK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KKK-leder, drept, kona, livstidsdømt
NRK - 04 Feb 19 kl. 23:31

Vil nekte livstidsdømte å date

Danske politikere er uenige i om livstidsdømte skal kunne møte nye folk mens de soner. Det bestialske drapet på Kim Wall har ikke holdt kvinner unna drapsdømte Peter Madsen..

Dagbladet - 22 Apr 19 kl. 16:24

Ku Klux Klan-leder drept av kona

Nå har Frank Anconas kone Malissa (47) tilstått..

Aftenposten - 29 Dec 18 kl. 07:31

Fikk psykiatrisk hjelp etter sønnens dødsfall. Lørdag avhøres mannen for drap på kona i Sarpsborg.

Mannen som er siktet for å ha drept kona si i Sarpsborg fredag, skal etter planen avhøres lørdag. Også parets to barn skal avhøres..

NRK - 02 Dec 18 kl. 19:14

Taliban-leder drept i angrep

En høytstående kommandør i Taliban skal være drept i et amerikansk luftangrep i Afghanistan, melder BBC. Afghanske myndigheter sier han ble drept i Helmand-provinsen lørdag kveld..

NRK - 03 Feb 19 kl. 03:12

Leder for FARC-utbrytere drept

Lederen for en utbrytergruppe fra FARC-geriljaen er drept av hæren i Colombia, opplyser president Ivan Duque. Ni andre geriljamedlemmer skal være drept og flere tatt til fange, melder Reuters..

Klartale - 09 Jan 19 kl. 09:04

Etterforsker kidnapping av kona til rik mann

Kona til en av Norges rikeste er trolig kidnappet. Hun har vært borte i ti uker..

NRK - 01 Jan 19 kl. 10:09

Drap på kvinner knyttet til forhold

Ti kvinner ble drept i 2018. I åtte av sakene ble de drept av menn de var i et forhold med eller hadde vært i et forhold med. Senest i romjula ble en syrisk mann pågrepet for drap på kona si..

Dagbladet - 05 Feb 19 kl. 05:01

Diskuterer dating-nekt for Madsen

I oktober krevde Dansk Folkeparti (DF) sexnekt for Peter Madsen og andre livstidsdømte fanger i Danmark. Nå skal et forslag til lovendring diskuteres..

VG - 28 Mar 19 kl. 20:44

Adele (10 md.) og Valérie (37) ble drept av bjørn i Canada: – Kunne ikke vært unngått

En norsk pelsjeger fant i november kona og datteren drept av en bjørn i det kanadiske territoriet Yukon. Etterforskningen har nå konkludert med at det var en «tragisk tilfeldighet»..

P4 - 04 May 19 kl. 21:56

Terrorofre bisatt

Den danske kronprinsfamilien og statsministeren var til stede da de tre danske barna som ble drept i terroren på Sri Lanka, ble bisatt i Aarhus i dag. Den danske milliardæren Anders Holch Povlsen og kona mistet tre av sine fire barn da hotellet de ferierte på, ble angrepet sammen med flere andre hoteller og kirker første påskedag. Over 250 personer ble drept og nesten 500 skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 2 timer siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 3 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt