NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 05:11

NRK - 21 Apr 19 kl. 01:08

KKK-leder drept, kona livstidsdømt

En kvinne er dømt til livstid i fengsel for å ha drept sin ektemann, en leder i Ku Klux Klan, i delstaten Missouri i USA. Også sønnen er tiltalt i saken. Hun meldte ektemannen savnet i februar 2017, kort tid etter at han ba om skilsmisse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ku Klux Klan, Missouri, USA, KKK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KKK-leder, drept, kona, livstidsdømt
NRK - 04 Feb 19 kl. 23:31

Vil nekte livstidsdømte å date

Danske politikere er uenige i om livstidsdømte skal kunne møte nye folk mens de soner. Det bestialske drapet på Kim Wall har ikke holdt kvinner unna drapsdømte Peter Madsen..

Dagbladet - 22 Apr 19 kl. 16:24

Ku Klux Klan-leder drept av kona

Nå har Frank Anconas kone Malissa (47) tilstått..

P4 - 24 May 19 kl. 21:38

73-åring dømt for å ha mishandlet kona i 40 år

En 73 år gammel mann er dømt til to års fengsel for å ha utsatt kona for vold og andre former for mishandling gjennom 40 år. Mannen er dømt i Haugaland tingrett. 73-åringen er dømt for å ha lugget og slått kona og truet henne.

Dagbladet - 21 Aug 19 kl. 05:30

18-åring: - Han er min sjelevenn

Flere kvinner holder kontakt med livstidsdømte Peter Madsen i fengsel..

Aftenposten - 29 Dec 18 kl. 07:31

Fikk psykiatrisk hjelp etter sønnens dødsfall. Lørdag avhøres mannen for drap på kona i Sarpsborg.

Mannen som er siktet for å ha drept kona si i Sarpsborg fredag, skal etter planen avhøres lørdag. Også parets to barn skal avhøres..

NRK - 02 Dec 18 kl. 19:14

Taliban-leder drept i angrep

En høytstående kommandør i Taliban skal være drept i et amerikansk luftangrep i Afghanistan, melder BBC. Afghanske myndigheter sier han ble drept i Helmand-provinsen lørdag kveld..

NRK - 03 Feb 19 kl. 03:12

Leder for FARC-utbrytere drept

Lederen for en utbrytergruppe fra FARC-geriljaen er drept av hæren i Colombia, opplyser president Ivan Duque. Ni andre geriljamedlemmer skal være drept og flere tatt til fange, melder Reuters..

Klartale - 09 Jan 19 kl. 09:04

Etterforsker kidnapping av kona til rik mann

Kona til en av Norges rikeste er trolig kidnappet. Hun har vært borte i ti uker..

NRK - 01 Jan 19 kl. 10:09

Drap på kvinner knyttet til forhold

Ti kvinner ble drept i 2018. I åtte av sakene ble de drept av menn de var i et forhold med eller hadde vært i et forhold med. Senest i romjula ble en syrisk mann pågrepet for drap på kona si..

VG - 24 May 19 kl. 21:19

73-åring dømt for å ha mishandlet kona i 40 år

En 73 år gammel mann er dømt til to års fengsel for å ha utsatt kona for vold og andre former for mishandling gjennom 40 år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

En person knivstukket i Finnmark

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd i forbindelse med en krangel mellom flere personer.

NRK - 1 time siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 3 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 3 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 5 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 5 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 5 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt