VG > Nyheter

Torsdag, 06 Mai, 10:48

VG - 27 okt. 20 kl. 12:23

Køkaos ved teststasjon i Fyllingsdalen, politiet bedt om å bistå

Etter at Bergen legevakt meldte at de var fullbooket for coronatesting, ble det køkaos ved teststasjonen i Fyllingsdalen. Politiet ble bedt om å bistå..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Fyllingsdalen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Køkaos, ved, teststasjoni , Fyllingsdalen, politiet, bedtom å , bistå
NRK - 27 okt. 20 kl. 12:19

Køkaos ved teststasjon i Bergen

Det ble køkaos ved teststasjonen i Fyllingsdalen i Bergen etter at Bergen legevakt meldte om at de var fullbooket for koronatesting. Politiet ble bedt om å bistå for å få kontroll på situasjonen. Også onsdag er i ferd med å fylle seg for legevakten..

NRK - 01 jan. 21 kl. 19:00

Større teststasjon på Gardermoen

Det blir en større teststasjon på koronatester på Oslo Lufthavn på Gardermoen. Det opplyser Ullensaker kommune i en pressemelding. Årsaken er at regjeringen besluttet å innføre obligatorisk koronatesting ved innreise til Norge..

NRK - 12 nov. 20 kl. 14:54

Åpner ny teststasjon på Festplassen

Fredag åpner Bergen kommune en ny teststasjon på Festplassen. Teststasjonen er beregnet for folk som kommer gående eller på sykkel og har kapasitet til 400 tester daglig. Stasjonen er såkalt «drop-in» og krever ingen forhåndsavtale..

P4 - 27 okt. 20 kl. 11:45

Lange køer ved teststasjon

Det er lange køer for å teste seg for koronaviruset i Bergen. Legevakten i Bergen har de nå ingen ledige timer i dag og må avvise folk som vil teste seg, skriver Bergens Tidende. Ved teststasjonen i Fyllingsdalen er det nå over fem timers ventetid, og trafikken må dirigeres av frivillige fra Røde Kors..

NRK - 22 okt. 20 kl. 11:44

Skal granske kullosutslipp

Arbeidstilsynet er varslet etter at flere personer på Bergen kommunes teststasjon for korona i Fyllingsdalen ble utsatt for kullos i går. Mange opplevde ulike typer av ubehag etter hendelsen. Ventilasjonsanlegget i hallen skal ha vært ute av drift..

P4 - 21 okt. 20 kl. 11:39

Kullosforgiftning på teststasjon

Alle ansatte ved en koronateststasjon i Bergen er sendt til legevakt på grunn av kullosforgiftning. Flere av de ansatte har rapportert om lette symptomer. Kullosen kommer fra biler.

NRK - 25 feb. 21 kl. 07:40

To smittet i Haugesund

I Haugesund har to nye personer testet positivt for koronasmitte det siste døgnet. 94 personer ble i går testet ved kommunenes teststasjon i Haugesund, opplyser kommuneoverlege Jostein Helgeland..

NRK - 25 mars 21 kl. 07:33

Fortsatt mange smittet

I Haugesund har 24 nye personer testet positivt for covid-19 siste døgn. 393 personer er blitt testet ved kommunens teststasjon. I Karmøy fikk åtte nye personer påvist koronasmitte.

NRK - 26 mars 21 kl. 07:31

Litt færre smittet i Haugesund

I Haugesund testet 15 nye personer positivt for koronasmitte siste døgn. Forrige døgn ble 24 personer smittet. 262 personer ble testet ved kommunens teststasjon i går..

NRK - 29 mars 21 kl. 07:33

Fortsatt lite smitte i Haugesund

I Haugesund er det siste døgn registrert fire nye personer med koronasmitte. I går meldte kommunen om tre nye smittetilfeller. 135 personer ble blitt testet ved kommunens teststasjon søndag..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Frp-kommunestyregruppe melder seg ut i protest

Hele kommunestyregruppen til Frp i Halden melder seg ut av partiet, fordi de er uenige i retningen partiet er i ferd med å ta. Det skjer to dager før landsmøtet hvor Sylvi Listhaug blir ny partileder..

VG - 1 time siden

Helse Bergen gransker egne rusutskrivelser

VG har avslørt hvordan pasienter ble skrevet ut fra pågående rusbehandling i Bergen under coronautbruddet. Nå har sykehuset igangsatt en intern gransking..

VG - 2 timer siden

Rapport om økte forskjeller: – Pandemien vil ikke gå over før alle er vaksinert

Coronapandemien har økt forskjellene mellom fattig og rik, slår en ny rapport fast..

VG - 3 timer siden

Kvinne fra Mali fødte «nilinger»

En 25 år gammel kvinne fra Mali ble tidligere denne uken mor til hele ni barn. Samtlige overlevde fødselen og er friske, ifølge helsemyndighetene..

VG - 3 timer siden

Rekordmange fullfører bachelor

Aldri før har så mange vært studenter ved norske universiteter eller høyskoler – og for første gang fullfører mer enn halvparten av bachelorstudentene på normert tid..

VG - 3 timer siden

Ny smitterekord i India

Indias høyesterett ga onsdag regjeringen én dag til å legge fram en plan for hvordan sykehusene i New Delhi skal forsynes med oksygen. Det skjer samme dag som landet registrerer 412.262 nye smittetilfeller..

VG - 4 timer siden

Usikker på Johnson & Johnson-data fra USA: – Gjør det vanskeligere å ta en god vurdering

Johnson & Johnson-vaksinen har i stor grad blitt brukt på hjemløse og andre det er vanskelig å følge opp. Det byr på problemer for de som nå skal vurdere vaksinen i Norge..

VG - 8 timer siden

Amerikanske studenter dømt til livstid for drap på politimann i Italia

En kokainhandel som gikk galt endte med at en politimann ble knivstukket og drept. To amerikanere ble onsdag dømt til livstid for drapet i en domstol i Roma..

VG - 10 timer siden

Les dagens VG her!

NRK-kjendis Line Andersen synes hennes søksmål mot TV-kanalen ser ut som en offentlig skittentøyvask etter at NRK har kommet med flere påstander om hennes atferd i jobben. Les saken i dagens avis..

VG - 11 timer siden

Tilbakekaller tredemøller etter barnedødsfall

Produsenten Peloton tilbakekaller tredemøller av typen Tread og Tread+ i USA og Storbritannia etter flere.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt