VG > Sport

Monday, 01 June, 04:38

VG - 08 Nov 19 kl. 13:32

Jusekspert ut mot regjeringen: Stortinget bør lede granskingen

Professor Jan F. Bernt mener det politiske Norge er på ville veier i spørsmålet om gransking av NAV-saken. – Det er Stortinget som bør stå for granskingen, sier han..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jan, Norge, NAV, Stortinget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jusekspertut mot , regjeringen, Stortinget, bør, lede, granskingen
Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 17:34

Jusekspert: Statsministeren kan ha uttalt seg «villedende» om Stortingets rett til innsyn

Statsminister Erna Solberg sa i Nav-høringen at Stortinget ikke har bedt om å få interne dokumenter fra regjeringen siden 1814. Men både under Quisling-saken i 1932 og Cuba-saken i 1959 fikk Stortinget interne dokumenter..

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 05:23

Ber regjeringen sende vindkraftforslag til Stortinget

SV, Sp og MDG krever at Stortinget skal få behandle den nasjonale rammen for vindkraftutbygging, noe regjeringen ikke har planer om..

NRK - 17 Mar 20 kl. 14:04

DN: Regjeringen diskuterer kriselov

Justisminister Monica Mæland har diskutert muligheten for en krisefullmaktslov med partiene på Stortinget, ifølge DN. Loven vil gi regjeringen større makt til å gjennomføre smitteverntiltak og kan bli behandlet på Stortinget allerede torsdag..

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 06:18

Flere partier ber regjeringen sende vindkraftforslag til Stortinget

SV, Sp og MDG krever at Stortinget skal få behandle den nasjonale rammen for vindkraftutbygging, noe regjeringen ikke har planer om..

P4 - 17 Mar 20 kl. 16:47

Regjeringen vil ha mer koronamakt

- Regjeringen vil be Stortinget om utvidede fullmakter under koronakrisen. Det melder TV 2. En slik korona-lov skal gi regjeringen mulighet til å omgå de ordinere lovene som gjelder i arbeidslivet, blant annet når det gjelder helsepersonell, undervisningspersonell og mennesker som jobber med kritisk infrastruktur.

P4 - 21 Mar 20 kl. 12:31

Stortinget enige om ny kriselov

Stortinget har nå samlet seg om en kriselov. Loven skal gi regjeringen større handlingsrom til å endre lover og regler for å håndtere koronakrisen i Norge og skal gjelde i en tidsbegrenset periode på en måned. Loven kan kun benyttes når Stortinget ikke kan håndtere saken.

P4 - 25 Jul 19 kl. 05:51

Ber regjeringen sende vindkraftforslag til Stortinget

SV, Senterpartiet og Miljøpartiet de grønne krever at Stortinget skal få behandle den nasjonale rammen for vindkraftutbygging, noe regjeringen ikke har planer om. Nasjonal talsperson Arild Hermstad i MDG trekker fram at folkevalgte i mange kommuner er sterkt kritiske til den nasjonale rammen for vindkraft, skriver Klassekampen. NVE har pekt på 13 områder landet rundt som kan egne seg for utbygging.

Aftenposten - 13 Mar 20 kl. 15:11

Regjeringen har ikke flertall på Stortinget for den økonomiske krisepakken

Arbeiderpartiet kan ikke gi støtte til krisepakken «uten forbedringer» for vanlige arbeidstagere, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre. Regjeringen får heller ikke støtte fra Frp, og må dermed belage seg på forhandlinger i Stortinget..

E24 - 25 Jul 19 kl. 06:27

Flere partier ber regjeringen sende vindkraftforslag til Stortinget

SV, Sp og MDG krever at Stortinget skal få behandle den nasjonale rammen for vindkraftutbygging, noe regjeringen ikke har planer om..

P4 - 23 Jan 20 kl. 18:13

Jusekspert ut mot Bertheussen-tiltale

Trolig har påtalemakten basert tiltalen mot Bertheussen på feil grunnlag. Det mener jusprofessor Alf Petter Høgberg ved Universitetet i Oslo. For å bli tiltalt for angrep på demokratiet, må handlingene representere en reell fare for institusjonene som Kongen og regjeringen.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Lastebilsjåfør pågrepet etter å ha kjørt mot demonstranter i Minneapolis

Videobilder viser demonstranter som løper unna da en tankbil kjører mot dem i Minneapolis. Føreren er pågrepet, og politiet sier det ser ut til at han kjørte mot demonstrantene med vilje..

VG - 7 timer siden

Influencerboom i bokbransjen: «Samme hvor drit boken er, selger den bra»

Forlagene kjemper om influencerne som automatisk gir dem bestselgere – og i år kommer det bøker av blant andre Mads Hansen, Mina Jacobsen, Emma Ellingsen, Anniken Jørgensen, Sophie Elise Isachsen og Karolina Maria Griciute – som til sammen har tre millioner følgere..

VG - 8 timer siden

Ankom romstasjonen: – Kunne ikke vært mer fornøyde

Litt før klokken 19.30 norsk tid gikk SpaceX-astronautene om bord i den internasjonale romstasjonen fra romkapselen Crew Dragon..

VG - 10 timer siden

Dømte Sverige-Norge i fjor – i politiavhør etter skandalefest

Slavko Vincic (40) dømte Norges EM-kvalifiseringskamp mot Sverige i fjor høst. Nå er toppdommeren fra Slovenia trukket inn i etterforskningen av en narkotikasak og en skandalefest med prostituerte i Bosnia-Hercegovina..

VG - 11 timer siden

Skadet etter 45 sekunder på banen

(Borussia Mönchengladbach-Union Berlin 4–1) Julian Ryerson (22) hadde nettopp kommet inn for Union Berlin da han ble sparket ned av Borussia Mönchengladbachs Florian Neuhaus – og måtte forlate banen skadet..

VG - 11 timer siden

Professor om Tangen-avtalen: – Det er bare én mulig vei for å sikre at mistanken forsvinner

Professor Kjell Gunnar Salvanes tror hverken Norges Bank eller oljefondssjef Nicolai Tangen vil få fred fra hans fortid..

VG - 12 timer siden

Denne lagkameraten kan Haaland miste til Chelsea

Roman Bürki (29) har foreløpig ikke skrevet ny kontrakt med Borussia Dortmund. Forsvinner Erling Braut Haalands lagkamerat til Chelsea?.

VG - 12 timer siden

«Farmen»-deltager hamrer løs mot TV 2 og Strix etter skade: – De har ikke løftet en finger for meg

Terje Leer (54) føler seg dårlig ivaretatt av TV 2 og Strix etter skaden han pådro seg i høstens «Farmen». Nå beklager produksjonsselskapet, og forsikrer at de allerede har tatt grep..

VG - 14 timer siden

Sogndal stanget Molde i senk

(Molde - Sogndal 1–2) «Corner er mål», sies det. På Aker Stadion var det tilfellet for Sogndals del..

VG - 15 timer siden

Lindsey Vonn krever fengselsstraff for politiet

Den tidligere alpinstjernen Lindsey Vonn (35) føyer seg til rekken av amerikanske idrettsstjerner som raser etter politiets voldsutøvelse mot 46 år gamle George Floyd – hvis død ligger bak opptøyene i USA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt