VG > Sport

Tuesday, 12 November, 04:40

VG - 08 Nov 19 kl. 13:32

Jusekspert ut mot regjeringen: Stortinget bør lede granskingen

Professor Jan F. Bernt mener det politiske Norge er på ville veier i spørsmålet om gransking av NAV-saken. – Det er Stortinget som bør stå for granskingen, sier han..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jan, Norge, NAV, Stortinget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jusekspertut mot , regjeringen, Stortinget, bør, lede, granskingen
Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 05:23

Ber regjeringen sende vindkraftforslag til Stortinget

SV, Sp og MDG krever at Stortinget skal få behandle den nasjonale rammen for vindkraftutbygging, noe regjeringen ikke har planer om..

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 06:18

Flere partier ber regjeringen sende vindkraftforslag til Stortinget

SV, Sp og MDG krever at Stortinget skal få behandle den nasjonale rammen for vindkraftutbygging, noe regjeringen ikke har planer om..

P4 - 25 Jul 19 kl. 05:51

Ber regjeringen sende vindkraftforslag til Stortinget

SV, Senterpartiet og Miljøpartiet de grønne krever at Stortinget skal få behandle den nasjonale rammen for vindkraftutbygging, noe regjeringen ikke har planer om. Nasjonal talsperson Arild Hermstad i MDG trekker fram at folkevalgte i mange kommuner er sterkt kritiske til den nasjonale rammen for vindkraft, skriver Klassekampen. NVE har pekt på 13 områder landet rundt som kan egne seg for utbygging.

E24 - 25 Jul 19 kl. 06:27

Flere partier ber regjeringen sende vindkraftforslag til Stortinget

SV, Sp og MDG krever at Stortinget skal få behandle den nasjonale rammen for vindkraftutbygging, noe regjeringen ikke har planer om..

VG - 01 Oct 19 kl. 16:18

Stortinget: Ikke flertall for å hente 4-åringen hjem fra Syria

Flertallet på Stortinget vil ikke instruere regjeringen til å hente hjem den norske IS-moren og hennes alvorlig syke sønn (4) fra Syria. KrF og Venstre sier de heller vil føre kampen internt i regjeringen..

P4 - 07 Nov 19 kl. 14:48

Opposisjonen reagerer på granskingsutvalg

- Det blir som å sette bukken til havresekken når det er regjeringen som skal oppnevne utvalget som skal granske Nav-skandalen. Det mener leder i Rødt, Bjørnar Moxnes. Tidligere i dag kunne vi fortelle at jusprofessor Mads Andenæs mener det bør være Stortinget sin jobb.

P4 - 01 Oct 19 kl. 16:27

Ikke flertall for å hente fireåring

Det er ikke flertall på Stortinget til å instruere regjeringen til å hente hjem den norske IS-morgen og hennes alvorlig syke fire år gamle sønn fra Syria. De sitter i al-Hol-leiren. MDGs Une Bastholm sier at hun likevel vil fremme forslaget i Stortinget torsdag, skriver VG.

P4 - 26 Aug 19 kl. 05:43

Frykter forlikskulturen undergraves

Jonas Gahr Støre mener regjeringen undergraver forlikskulturen på Stortinget. Arbeiderpartilederen viser til nærpolitireformen der han mener regjeringen har gått bort fra Stortingsforliket. Nå frykter han det samme vil skje med langtidsplanen for forsvaret og utviklingen av hæren.

E24 - 01 Oct 19 kl. 06:13

SV ber regjeringen droppe pensjonskutt for uføre

Under trontaledebatten i Stortinget torsdag vil SV legge fram et forslag om at regjeringen skal opprettholde skjermingstillegget til uføre pensjonister..

NRK - 07 Oct 19 kl. 13:50

Regjeringen vil ha flere kampfly

Stortinget har gitt grønt lys til kjøp av 46 kampfly av typen F-35, men regjeringen ber nå om fullmakt til å kjøpe ytterligere seks fly, skriver NTB. I følge Forsvarsdepartementet siste anslag vil 52 kampfly koste 82,4 milliarder kroner i innkjøp..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Saksøker Madonna etter utsatt konsert

En mann fra Florida saksøker nå popstjernen etter at konserten han hadde billetter til ble utsatt fra 20.30 til 22.30 på kvelden..

VG - 1 time siden

Liverpool-stjerne ble tatt på sengen av Sander Berge: – Jeg undervurderte ham

LIVERPOOL (VG) Liverpool-stjernen Alex Oxlade-Chamberlain (26) kommer ikke til å glemme Genks nordmann Sander Berge (21) med det aller første..

VG - 4 timer siden

England vraker Sterling etter krangel med Liverpool-spiller

Manchester City-stjernen Raheem Sterling blir ikke en del av England-laget som møter Montenegro i EM-kvalifiseringen torsdag..

VG - 6 timer siden

Stordalen i intervju: Tid ble en mangelvare

Bare dager før bruddet ble kjent snakket Petter Stordalen ut om utfordringene i ekteskapet..

VG - 6 timer siden

Fotballdommere tør ikke kritisere kretsen – frykter å bli straffet med færre kamper

Flere dommere tør ikke uttale seg om volden i fotballen av frykt for å bli tildelt færre kamper. – Det er en uskreven lov at man ikke skal ytre seg kritisk mot personene som gir deg kamper, hevder tidligere dommer Anders Haugland..

VG - 6 timer siden

Det haster å lytte til dommerne!

Det bør blinke i alle varsellampene på Ullevaal når dommere som føler seg utrygge ikke tør å si ifra om det – av frykt for represalier fra NFF..

VG - 7 timer siden

«Jakten»-Simen utrøstelig: – Alt var så intenst

TV-seerne ble vitne til et av «Jakten»-historiens såreste øyeblikk, da Simen Kummeneje (28) brøt sammen etter å ha blitt vraket av bonden Inger Lund (29)..

VG - 8 timer siden

Verdsettes til 570 millioner: – Ganske realistisk

Martin Ødegaard (20) verdsettes til 570 millioner kroner av det sveitsiske statistikk- og analysebyrået CIES Football Observatory..

VG - 9 timer siden

En person skadet etter ny skyting i Malmö

Politiet opplyser at hendelsen foreløpig etterforskes som et drapsforsøk..

VG - 9 timer siden

Tilbake etter ulykken: – En vanskelig tid

Komiker og skuespiller Kevin Hart fikk stående applaus da han entret scenen for å ta imot pris på E! People’s Choice Awards søndag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt