NRK > Nyheter

Onsdag, 20 Januar, 15:18

NRK - 26 okt. 20 kl. 18:19

Julemarknad i Nürnberg avlyst

Den tyske byen Nürnberg avlyser den tradisjonsrike julemarknaden sin grunna ein kraftig auke i talet på koronatilfelle, melder AFP. Dei følger dermed fleire andre tyske byar som har avlyst marknaden sin i år, blant dei Berlin, Düsseldorf og Köln..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nürnberg, AFP, Berlin, Köln

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Julemarknadi , Nürnberg, avlyst
NRK - 20 nov. 20 kl. 18:40

Digital Pride-feiring avlyst

Store delar av den digitale Pride-feiringa i Drammen er avlyst. Det skriv dei i ei pressemelding. Arrangementet skulle gå av stabelen neste helg, men grunna smittesituasjonen i heile Oslo og Viken, er alt utanom flaggheisinga og regnbogemessa avlyst..

NRK - 23 des. 20 kl. 15:48

The Gathering er avlyst

The Gathering 2021 er avlyst. Det skriver ledelsen av datatreffet i en pressemelding. Arrangementet skulle arrangeres i Vikingskipet på Hamar, men avlyses på grunn av den pågående koronasituasjonen i landet.

Aftenposten - 25 okt. 20 kl. 09:00

Silje Nergaard i «Mitt Oslo»: – Disse humørrådene VIRKER, særlig i en krisetid

Avlyste konserter – i land etter land. Avlyst norgesturné. Avlyst Chat Noir-feiring.

P4 - 28 okt. 20 kl. 22:13

Grottefest i Trondheim avlyst

En planlagt grottefest i Trondheim har nå blitt avlyst etter at politi og media fikk vite om den. Det opplyser en av arrangørene til Adresseavisen. De hadde planlagt en fest for 50 personer, og avviser at de ville fått samme problem som grottefesten i Oslo der flere fikk hjerneskade etter kullosforgiftning..

NRK - 28 okt. 20 kl. 23:19

Grottefest avlyst i Trondheim

En av arrangørene av en omstridt grottefest i Trondheim til helgen opplyser at festen er avlyst. Oppstyret rundt festen og kaldt vær oppgis som grunn. Ifølge mannen i 20-åra var det hele ment som en liten fest for venner, skriver Adresseavisen..

VG - 01 nov. 20 kl. 02:47

Biden-arrangement avlyst etter at buss ble omringet

En av valgkamp-bussene til Joe Biden ble omringet av Trump-supportere på veien mot Austin, Texas. Et planlagt valgkamp-arrangement ble avlyst som følge av hendelsen..

VG - 01 nov. 20 kl. 02:47

Biden-møte avlyst etter at buss ble omringet

En av bussene til Biden-kampanjen ble omringet av Trump-supportere på veien mot Austin, Texas. Et planlagt valgkamp-arrangement ble avlyst som følge av hendelsen..

VG - 01 nov. 20 kl. 02:47

Valgmøte avlyst etter at Trump-tilhengere omringet buss

En av bussene til Biden-kampanjen ble omringet av Trump-supportere på veien mot Austin, Texas. Et planlagt valgkamp-arrangement ble avlyst som følge av hendelsen..

Aftenposten - 06 nov. 20 kl. 14:44

Har avlyst 170 håndballkamper på Sørlandet i helgen

Det som skulle være en travel håndballhelg på Sørlandet er avlyst som følge av koronasituasjonen..

Aftenposten - 09 nov. 20 kl. 09:33

Norwegian refunderte dem for avlyst reise. Men reisebyrået utbetalte først fem måneder senere.

I over et halvt år har ekteparet ventet på å få igjen penger for en avlyst reise. Da de purret, viste det seg at reisebyrået hadde sittet på pengene i fem måneder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

– Ligg unna snøtunge strømledninger

Elvia øker beredskapen fordi det er meldt dårlig vær. Tung snø øker risikoen for at trær faller over strømlinjene og at linjene blir dekket av mye snø og is. Elvia advarer folk mot å nærme seg strømledninger som henger lavt eller ligger på bakken..

NRK - 3 minutter siden

Eksplosjon i Madrid

Det har vært en stor eksplosjon i Madrid, melder spanske medier..

NRK - 5 minutter siden

Trump ønsket Biden lykke til

USAs avtroppende president Donald Trump ønsket etterfølgeren Joe Biden lykke til, i sin siste tale som president etter å ha forlatt Det hvite hus onsdag. Trump holdt tale på Andrews-basen i Maryland, han dro derfra i presidentflyet Air Force One..

NRK - 45 minutter siden

Narvik opphever skjenkestopp

Kommuneoverlegen vurderer at Narvik kommune ikke har høyt smittetrykk og opphever skjenkestoppen natt til fredag 22. januar kl. .

NRK - 30 minutter siden

Frifunnet etter dødsulykke

En 19 år gammel kvinne fra Larvik som i fjor ble dømt for uaktsomt drap, er frifunnet av lagmannsretten. 19-åringen kjørte på en eldre kvinne i et fotgjengerfelt i 2019. Lagmannsrettens flertall mener 19-åringen ikke kan lastes for dødsulykken..

NRK - 15 minutter siden

Kan bli massevaksinering snart

Hvis AstraZeneca-vaksinen blir godkjent i EU 29, januar, kan det føre til raskere massevaksinering i Norge. Det opplyste helsemyndighetene på en pressekonferanse onsdag. Kommunene forbereder seg nå på massevaksinering..

NRK - 30 minutter siden

Ståle Solbakken i karantene

Landslagssjef Ståle Solbakken er satt i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en koronasmittet person. Opprinnelig skulle Solbakken onsdag vært i Eurosport-studioet under presentasjonen av terminlistene til Eliteserien og 1. divisjon i fotball.

NRK - 30 minutter siden

Over 55.000 er vaksinert

Det er onsdag registrert over 55.800 satte vaksiner mot koronaviruset, det sier avdelingsdirektør Line Vold ved Folkehelseinstituttet.

NRK - 30 minutter siden

Nedgang i smitte sist uke

Det var en nedgang på 35 prosent i antall meldte smittetilfeller i forrige uke i forhold til uken før, det sier Line Vold avdelingsdirektør ved Folkehelseinstituttet. FHI estimerer av 65 prosent av de smittede blir fanget opp. Det er påvist 33 tilfeller av den engelske mutantversjonen og ett tilfelle av den sør-afrikanske mutasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Smitten er for høy

Smittesituasjonen i Norge er for høy og ustabil, selv om smitten har gått ned etter at Norge hadde smitterekord for to uker siden. Det sier helseminister Bent Høie. Han trekker frem Irland som et skrekkeksempel på hvordan et land med svært lav smitte fikk svært høy smitte etter store lettelser av smitteverntiltak før jul..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt