P4 > Nyheter

Tuesday, 15 October, 07:57

P4 - 17 Sep 19 kl. 09:40

Juks ved bilverksted i Sandefjord

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet deres feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll.
Det skjer etter at Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. En ansatt har godkjent et stort antall kjøretøy uten at verkstedet er sikre på om de faktisk har vært inne til kontroll.
Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og trekkes tilbake..
Les mer på P4


Les mer om:
EU, Statens, Sandefjord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Juks, ved, bilverkstedi , Sandefjord
Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 09:31

Juks avdekket ved bilverksted i Sandefjord – godkjenning for 170 biler trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord..

NRK - 08 Jul 19 kl. 15:18

Tankbil veltet i Sandefjord

En tankbil skal ha veltet ved Haukerødkrysset i Sandefjord, melder NRK trafikk. Det skal være like ved E18. Politiet ber folk velge andre veier inn til Sandefjord sentrum..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 21:05

Nødetatene rykker ut til boligbrann i Sandefjord

En kraftig brann har brutt ut i et leilighetsbygg på Framnes i Sandefjord kommune sent mandag kveld..

P4 - 02 Oct 19 kl. 13:27

Mulig ran i Sandefjord

Politiet rykket ut til sentrum av Sandefjord i ettermiddag, etter melding om et ran. En person skal ha truet med våpen, men ingen er skadet..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 11:27

Omvalg etter juks i USA gir Trump mulighet til å teste valgkampstrategi

Tirsdag blir det omvalg i en krets i North Carolina der kongressvalget i fjor ble underkjent på grunn av juks. Kvelden før holder president Trump folkemøte der..

VG - 25 Aug 19 kl. 21:21

Start passerte Sandefjord i opprykkskampen

(Nest Sotra - Sandefjord 1–1, Raufoss - Start 1–2) Sandefjord avga poeng borte mot Nest-Sotra i Obos-ligaen. Dermed klatret Start til direkte opprykksplass med 2-1-seier over Raufoss..

VG - 12 Jul 19 kl. 16:02

Toppspiller anklages for sjakk-juks

58 år gammel er latviske Igors Rausis den eldste sjakkspilleren på topp 100-listen til Det internasjonale sjakkforbundet (FIDE). Nå skal han være tatt for juks..

VG - 09 Jun 19 kl. 18:42

Politiet: Tre innbrakt etter knivstikking i Sandefjord

Ambulanse og politi har rykket ut til en leilighet etter melding om en mann som er knivstukket litt utenfor Sandefjord..

VG - 09 Jun 19 kl. 18:42

Politiet: Tre pågrepet etter knivstikking i Sandefjord

Ambulanse og politi har rykket ut til en leilighet etter melding om en mann som er knivstukket litt utenfor Sandefjord..

NRK - 02 Oct 19 kl. 19:38

Mulig raner i Sandefjord pågrepet

Politiet har pågrepet en mann som er mistenkt for å stå bak ranet på Coop Prix i Sandefjord. Det skal ikke være flere mistenkte i saken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Hellas evakuerer overfylt migrantleir

Greske myndigheter evakuerer en overfylt leir for migranter øst på øya Samos. I leiren er det over 4.000 mennesker, men den er egentlig laget for et par hundre.

P4 - 15 minutter siden

- Bagatelliserer lovbruddene i Oslo kommune

Oslo Høyre anklager Fagforbundet for å bagatellisere de 15.000 lovbruddene som er avdekket i Oslo kommune. Fagforbundet sa forrige uke at bruddene var alvorlig, men ville ikke omtale det som en skandale.

P4 - 5 minutter siden

Trump ringte Erdogan

USAs president Donald Trump pratet i går direkte på telefon med Tyrkias president Recep Erdogan. Trump gikk kraftig ut på Twitter i går og truet med å ødelegge Tyrkias økonomi om de fortsetter invasjonen av Nord-Syria. Han sier de økonomiske sanksjonene vil omfatte stans i forhandlinger om en handelsavtale, økt toll på stål og personlige sanksjoner mot tyrkiske ledere.

P4 - 45 minutter siden

Salget av middagsmat på boks ned 30 prosent på ti år

Vi spiser mindre mat på boks. Salget av middagsmat fra hermetikkbokser har stupt ned 30 prosent på ti år. Ferdigmiddager fra takeaway, kjøledisk og ferskvare spiser opp markedsandeler fra middag på boks, men noen hermetikkfavoritter holder stand.

P4 - 30 minutter siden

Langt unna mål om to politifolk per 1000 innbyggere

Regjeringen Må gjøre mer for å holde løfte sitt, sier leder i Politiets Fellesforbund Sigve Bolstad.

P4 - 30 minutter siden

Varsler milliontap for pelsdyrbønder

Flere pelsdyrbønder vil tape mellom fem og ti millioner kroner når pelsdyrnæringen skal avvikles innen 2025. Det viser beregninger fra Klepp Regneskapslag, som fører regnskapet for 22 pelsdyrbønder, skriver Nationen. Regjeringen vil kompensere bøndene, men selskapet mener de som rammes må få full erstatning..

P4 - 1 time siden

Vil forsøke å fjerne aktor i Jensen-saken

Advokat John Christian Elden vil fjerne aktor Lars Erik Alfheim i rettssaken mot tidligere polititopp Eirik Jensen. Han mener Alfheim er inhabil fordi Jensen flere ganger jobbet tett med Oslo statsadvokatembete, skriver Dagbladet. Saken har blitt avvist flere ganger og er nå til behandling i Høyesterett.

P4 - 1 time siden

Republikanerne frykter kvinnene

Selv om det er Joe Biden som ligger best an til å bli demokratenes presidentkandidat i USA, så er det kvinnene republikanerne frykter mest. Bak Biden ligger nemlig Elisabeth Warren og Kamilla Harris som har mye større oppslutning blant de yngre velgere - og skaper mer engasjement:.

P4 - 1 time siden

Flere refses for seksuelle krenkelser i Forsvaret

Flere mannlige soldater får refs for seksuelle krenkelser av kvinnelige medsoldater i Forsvaret. I fjor ble det rapportert inn tyve saker som omhandlet sextrakassering og kroppskrenkelser, skriver Aftenposten. Antallet innrapporterte saker har også økt markant de siste årene.

P4 - 1 time siden

EU vurderer å holde nytt krisemøte

Brexit nærmer seg med stormskritt. Nå vurderer EU å holde et nytt toppmøte for å få landet en avtale. Britenes statsminister Boris Johnson sier han vil ha Storbritannia ut av EU 31.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt