P4 > Nyheter

Saturday, 22 February, 19:20

P4 - 17 Sep 19 kl. 09:40

Juks ved bilverksted i Sandefjord

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet deres feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll.
Det skjer etter at Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. En ansatt har godkjent et stort antall kjøretøy uten at verkstedet er sikre på om de faktisk har vært inne til kontroll.
Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og trekkes tilbake..
Les mer på P4


Les mer om:
EU, Statens, Sandefjord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Juks, ved, bilverkstedi , Sandefjord
Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 09:31

Juks avdekket ved bilverksted i Sandefjord – godkjenning for 170 biler trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord..

VG - 02 Nov 19 kl. 17:53

Sandefjord rykker opp til Eliteserien

(Sandefjord - Jerv 1–0) Sandefjord slår følge med Aalesund og er klar for Eliteserien 2020 etter seieren over Jerv..

VG - 27 Oct 19 kl. 16:54

Sandefjord med halvannen fot i Eliteserien etter ny seier

(Ull/Kisa - Sandefjord 0–2) Alt tyder på at Sandefjord følger Aalesund opp i Eliteserien. Nå trenger de bare ett poeng på de to siste kampene for å rykke opp..

VG - 03 Feb 20 kl. 21:19

Sandefjord-drapet: Avbrøt avhør av siktet mann

SANDEFJORD (VG) Mannen i 40-årene som er siktet for drap på kjæresten i Sandefjord er ikke i stand til å la seg avhøre mandag kveld..

NRK - 08 Jul 19 kl. 15:18

Tankbil veltet i Sandefjord

En tankbil skal ha veltet ved Haukerødkrysset i Sandefjord, melder NRK trafikk. Det skal være like ved E18. Politiet ber folk velge andre veier inn til Sandefjord sentrum..

NRK - 22 Nov 19 kl. 06:50

Flere studenter tas for juks

Juksing blant studenter er et økende problem ved norske universiteter. På Universitetet i Agder er 33 studenter tatt for juks hittil i år, over dobbelt så mange som for tre år siden. UiA sier økningen kan skyldes bedre metoder for å avdekke juksere..

VG - 18 Nov 19 kl. 07:18

«Farmen»-deltager bekrefter juks i «Torpet»: – Helt tragisk

Ingebjørg Monique Haram ble «Torpet»-deltageren som returnerer til «Farmen». Men nå sås det tvil om hun er hjulpet av juks..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 21:05

Nødetatene rykker ut til boligbrann i Sandefjord

En kraftig brann har brutt ut i et leilighetsbygg på Framnes i Sandefjord kommune sent mandag kveld..

P4 - 02 Oct 19 kl. 13:27

Mulig ran i Sandefjord

Politiet rykket ut til sentrum av Sandefjord i ettermiddag, etter melding om et ran. En person skal ha truet med våpen, men ingen er skadet..

Aftenposten - 08 Sep 19 kl. 11:27

Omvalg etter juks i USA gir Trump mulighet til å teste valgkampstrategi

Tirsdag blir det omvalg i en krets i North Carolina der kongressvalget i fjor ble underkjent på grunn av juks. Kvelden før holder president Trump folkemøte der..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Nordmenn sandfast på Kanariøyene

Det er vind som plager nordmenn på på Kanariøyene også - der er det rett og slett sandstorm i kveld, så Flyplassen ved Las Palmas er stengt pga dårlig sikt. Det betyr at tre passasjerfly som skulle til Oslo ikke kommer seg av gårde i kveld. En av passasjerene opplyser til p4-nyhetene at de er hentet ut av flyet og tilbake til terminalen, og så skal de plasseres på hotell natten over..

P4 - 30 minutter siden

- Sprer konspirasjoner om koronaviruset

USA hevder Russland sprer konspirasjonsteorier og koronaviruset på sosiale medier. Ifølge amerikanske myndigheter er russerne knyttet til flere tusen kontoer som sprer usannheter, melder nyhetsbyrået AFP. Amerikanerne mener målet er så ødelegge for den internasjonale innsatsen for å bekjempe lungeviruset..

P4 - 30 minutter siden

Over 10.000 sivile drept eller skadd

Mer enn 3.400 sivile ble drept i Afghanistan i fjor. Og rundt 7.

P4 - 2 timer siden

75 barn bortført i fjor

75 barn var i fjor registrert som bortført fra Norge til utlandet. Samtidig er elleve barn registrert som bortført til Norge, viser ny statistikk fra regjeringen. Innad i Norge var 86 barn bortført i 2019, mot 95 barn året før..

P4 - 2 timer siden

Koronaviruset sprer seg i Iran

Flere er smittet av koronaviruset i Iran. Det er rapportert om ti nye tilfeller, og totalt 28 smittede i landet. En person som var smittet har mistet livet..

P4 - 5 timer siden

Norsk medalje på herrestafetten

Norge måtte ut i en strafferunde, og brukte hele 12 ekstraskudd, men tok sølv på herrenes VM-stafett i skiskyting i Anterselva i ettermiddag. Frankrike vant klart, mens Tyskland ble nummer tre..

P4 - 3 timer siden

Ber folk være forberedt

Hovedredningssentralen ber folk være forbereft før de legger ut på tur langs kysten og i fjellet nå. Det blåser kraftig fra sør til nord. Hovedredningssentralen sier det kan ta lang tid før hjelpen kommer om det skulle oppstå eventuelle hendelser.

P4 - 3 timer siden

Åpner trolig vei igjen i dag

E39 gjennom Våtedalen i Jølster åpner trolig igjen i dag. I går gikk det er 150 meter bredt snøskred over veien. En bil ble tatt, men føreren kom seg helskinnet fra det.

P4 - 4 timer siden

Flere dropper Thailand

Færre nordmenn vil på ferie til Thailand, og koronaviruset kan være en årsak. Ifølge reiseselskapet Tui har det den siste tiden blitt flere avbestillinger i siste liten til Sørøst-Asia, mens folk heller vil til Kanariøyene, skriver E24. Også Ving merker en liten nedgang.

P4 - 4 timer siden

Frykter økt spredning

Verdens helseorganisasjon er bekymret etter at det har dukket opp mange nye tilfeller av koronaviruset i flere land. Antall smittetilfeller i Kina har nå gått noe ned, mens viruset ser ut til å spre seg flere andre steder. Blant annet i Sør-Korea, der 433 pesoner nå er smittet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt