NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 17:06

NRK - 14 feb. 21 kl. 16:25

Jubler etter Unge Høyres vedtak

Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja jubler etter at Unge Høyre sier de vil verne områdene mot oljevirksomhet. Aksjonen kaller det en seier og et stort steg i riktig retning. De mener fiskeri kan være mer lønnsomt enn oljeutvinning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lofoten, Senja, Unge Høyre, Unge Høyres

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jubler, etter, Unge, Høyres, vedtak
NRK - I førrgår: 06:46

Mener unge må frem i vaksinekøen

Flere politiske ungdomspartier tar til orde for at unge må rykke fram i vaksinekøen. I august er det studiestart og mange av de yngste studentene håper de er ferdig vaksinert når fadderuken begynner. Leder for Sosialistisk Ungdom Synnøve Kronen Snyen ber om en revurdering av vaksinefordelingen, slik at årets studiestart ikke blir som fjorårets.

Dagbladet - 08 april 21 kl. 14:52

Jubler: - Veldig gode nyheter

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad jubler over utviklingen..

NRK - 14 april 21 kl. 20:30

Bekymret for konsekvensene for barn

For mange barn og unge vil følgene av pandemien følge dem gjennom livet, frykter koronakommisjonen. Barneombudet mener regjeringen må følge opp. Barn og unge bærer en stor byrde, understreket kommisjonsleder Stener Kvinnsland da han la fram kommisjonens rapport.

VG - 14 feb. 21 kl. 17:18

Unge Høyre vil verne Lofoten – kritiserer Høyre for å sky debatt

Landsstyret i Unge Høyre går inn for å verne Lofoten, Senja og Vesterålen mot oljevirksomhet og kritiserer moderpartiet for å vike unna i oljedebatten. Høyres Stefan Heggelund er uenig..

Aftenposten - 08 jan. 21 kl. 13:55

Deler av Høyres bystyregruppe i Oslo vil kaste egen gruppeleder

Et flertall av Høyres bystyregruppe i Oslo fremmer forslag om å kaste gruppeleder Øystein Sundelin, melder Avisa Oslo..

VG - 12 mars 21 kl. 09:40

Intern Høyre-kamp om sterkøl i butikk: Frykter for Vinmonopolet

Flertallet i Høyres programkomite vil at øl og alkohol opptil åtte prosent styrke kan selges over disk i butikk. Det kan knuse Vinmonopolet, frykter Høyres fremste helsepolitiker, og angriper forslaget..

VG - 14 mars 21 kl. 11:56

Høyres programkomité: Oppsøk foreldre som dropper foreldremøter

Høyres programkomité vil ha skolene til å oppsøke foreldre hjemme. For mange dropper utviklingssamtaler og foreldremøter, mener Henrik Asheim..

E24 - 18 mars 21 kl. 14:41

Høyres skatte-exit

Høyres exit fra egen skattepolitikk vitner om et parti i villrede. Det som står igjen av skattepolitikken er skreddersydd for landets én-prosent rikeste. En drømmesituasjon for virkelighetens Exit-menn..

NRK - 26 feb. 21 kl. 17:17

Åtte unge koronasmittet i Måsøy

Måsøy kommune i Finnmark er i full beredskap etter at åtte unge personer har testet positivt koronaviruset. De åtte unge voksne har fått påvist smitte etter en samling i Havøysund, opplyser kommunen. Smittekilden er ikke kjent, og det er satt i gang smittesporing og hurtigtesting..

NRK - 18 jan. 21 kl. 09:00

Middelaldrende røyker mest

I 2020 røykte 9 prosent av befolkningen daglig, men det er store ulikheter mellom aldersgruppene. I alderen 55–64 år er andelen 17 prosent, mens blant unge under 25 år er andelen 1 prosent. Til gjengjeld snuser langt flere unge, særlig unge menn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tyrkia planter skog

Tyrkias president Erdogan sier jobber med å restaurere skog i landet. Tyrkia vil redusere sine utslipp med 21 prosent innen 2030..

NRK - 30 minutter siden

Treplanting og migrantløsning

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorbere millioner av tonn CO2.

NRK - 15 minutter siden

Legg fram heimekontor-forskrift

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen legg fram ei ny forskrift for heimekontor, melder Aftenposten. Forslaga Isaksen sender ut og ynskjer svar på frå partane i arbeidslivet går mellom anna ut på om heimekontoret er frivillig, omfang, utstyr og ansvaret til arbeidsgivar..

NRK - 30 minutter siden

Colombia vil halvere utslipp

Colombias president sier landet vil redusere sine utslipp med 51 prosent innen 2030, og bli utslippsnøytral i 2050. Landet har også satt igang et storstilt treplantingsprosjekt..

NRK - 30 minutter siden

Opnar pengesekken for regnskogen

Ein norsk idé sikrar milliardinvestering frå stormakter og gigantselskap i regnskogen. Det skal kunne kutte 100 millionar tonn CO₂-utslepp..

NRK - 45 minutter siden

Ulykke i Sande

En person tas hånd om av luftambulansen etter en ulykke i Sande. Ifølge politiet har personen kommet i klem på et bilverksted ved Lersbrygga. Skadeomfanget er ikke kjent..

NRK - 45 minutter siden

Kvinne siktet i halliksak

En kvinne i 60-årene er siktet for menneskehandel, hallikvirksomhet og narkotikalovbrudd. Politiet mener hun drev et bordell på en massasjesalong i Oslo, skriver TV 2. Kvinnen ble pågrepet tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

10-15 tonn med fisk i vegbanen

En trailer har mistet halve lasten med fisk ved Vartdalsstranda på Sunnmøre, ca 10-15 tonn med fisk flyter i vegbanen og grøften. Trafikken står i begge retninger. Politi og entreprenør på vei til stedet.

NRK - 30 minutter siden

Vil løse migrantkrise med trær

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorberer millioner av tonn CO2.

NRK - 1 time siden

Australia vil lage hydrogen

Australias statsminister sier landet har som ambisjon å produsere verdens billiste hydrogen, til 2 australske dollar per kilo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt