NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 18:12

NRK - 20 Jun 19 kl. 17:54

Jubeldag for Norwegian på børsen

Norwegian gikk opp nesten 10 prosent og ble vinneren blant de mest omsatte selskapene på Oslo Børs torsdag. Hovedindeksen på Oslo Børs økte 0,6 prosent til 870,51 poeng i torsdagens handel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Norwegian

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jubeldag, for, Norwegian, børsen
NRK - 06 Nov 19 kl. 10:44

Norwegian raser på børsen

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen etter tirsdagens nyhet om at selskapet måtte hente inn nye milliarder. På onsdag falt Norwegian-aksjen rundt 8,5 prosent på Oslo Børs sammenlignet med sluttkursen tirsdag..

P4 - 12 Jul 19 kl. 17:24

Norwegian opp på børsen

Norwegian gikk opp på børsen igjen i dag, etter kursfallet i går. Norwegian-aksjen steg med 9,8 prosent etter nyheten om at selskapet er i samtaler med en aktør om en økonomisk samarbeidsavtale. I går, på samme dag som konsernsjef Bjørn Kjos varslet at han går av, falt aksjen med 12,6 prosent..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 10:44

Norwegian raser på børsen

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen etter tirsdagens nyhet om at selskapet måtte hente inn nye milliarder..

NRK - 01 Apr 19 kl. 17:34

Jubeldag på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs økte mandag med 1,2 prosent til 873,05 poeng. Dagens taper er Norwegian som faller hele 8,6 prosent. Det ble mandag omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 3,76 milliarder kroner..

P4 - 27 Aug 19 kl. 16:45

Tredje beste børsdag noensinne for Norwegian

Norwegian-aksjen fløy til værs i dag og kan notere seg for sin tredje beste børsdag noensinne. Den kraftige oppgangen på over 20 prosent kommer etter at Danske Bank Markets har oppgradert sin anbefaling om å kjøpe aksjen Norwegian Air Shuttle. Selv etter en sterk dag på børsen, er fremdeles Norwegian-aksjen ned 62,5 prosent så langt i år..

E24 - 25 Oct 19 kl. 09:58

Meglerhus ser solid oppside i Norwegian – aksjen klatrer på Børsen

Etter rakettferden på Oslo Børs torsdag fortsetter Norwegian å klatre..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 10:44

Norwegian-grunnleggere går inn med 115 millioner etter børsfall

Norwegian-aksjen falt kraftig på børsen etter tirsdagens nyhet om at selskapet måtte hente inn nye milliarder. Grunnleggerne går nå inn med 115 millioner..

Hegnar.no - 11 Feb 19 kl. 09:10

Ny Norwegian-smell på børsen

Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 16:31

Norwegian-smell på børsen

DNB så også rødt..

Hegnar.no - 04 Jul 19 kl. 09:05

Norwegian-tall trekker børsen i grønt

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frode Berg vil snakke til pressen

Frode Bergs advokat Brynjulf Risnes har kalt inn til pressekonferanse tirsdag kveld. Risnes opplyser at pressekonferansen vil bli holdt på Gardermoen klokken 19 tirsdag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå er klare til å komme med en dom neste måned om hvorvidt Russland har manipulert dopingmateriale eller ikke. Russland risikerer å bli utestengt fra OL i Tokyo i 2020, og kan bli nektet å arrangere internasjonale mesterskap..

NRK - 15 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 30 minutter siden

Ber Iran respektere protester

Tyskland ber Iran respektere det regjeringen mener er legitime protester mot en kraftig økning i bensinprisene og innlede samtaler med demonstrantane. Det franske utenriksdepartementet ber også om at retten til å demonstrere fredelig blir respektert..

NRK - 1 time siden

Anker søksmål om vindmøller

Tre grunneiere som tapte et søksmål mot Nordlys vind, anker saken, skriver iTromsø. Grunneierene saksøkte vindkraftselskapet for over 255 millioner kroner tidligere i høst. Nord Troms tingrett dømte grunneierne til å betale 500.

NRK - 1 time siden

Tre drept på Walmart i USA

Tre personer er skutt og drept i Duncan i Oklahoma. Det skriver Fox News. Politiet i byen bekrefter dette.

NRK - 1 time siden

Tiltalt for drapsforsøk på naboen

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter at han knivstakk naboen sin i Odda i april i år. Den 24 år gamle naboen fikk en punktert lunge og blødning i brysthulen. Det var Hardanger Folkeblad som først omtalte tiltalen..

NRK - 1 time siden

Mer politipenger til distriktene

De fire regjeringspartiene på Stortinget pålegger politiet å bruke en større del av pengepotten ute i distriktene. Dette skal gjøre situasjonen bedre blant annet i Telemark og Vestfold der politiet er underbemanna, mener Bård Hoksrud i Frp..

NRK - 1 time siden

Synkende tilfredshet

Tilfredsheten blant Vys kunder på Sør- og Arendalsbanen synker. Tallene kommmer etter en lang periode med mye togtrøbbel. 74 prosent av Vys kunder ved Sør- og Arendalsbanen oppgir at de er fornøyde med tilbudet, noe som er en nedgang på seks prosent..

NRK - 1 time siden

Får rekordpriser for torsken

Fredag meldte Norges Råfisklag at de satte opp prisen på torsk. Fiskerne får nå minst 26,75 kroner for torsk som veier 2,6 til 6 kilo. Omsetningssjef i råfisklaget, Willy Godtliebsen, sier man aldri har hatt en høyere minstepris på torsk enn i dag..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt