NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:58

NRK - 20 Jun 19 kl. 17:54

Jubeldag for Norwegian på børsen

Norwegian gikk opp nesten 10 prosent og ble vinneren blant de mest omsatte selskapene på Oslo Børs torsdag. Hovedindeksen på Oslo Børs økte 0,6 prosent til 870,51 poeng i torsdagens handel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Norwegian

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jubeldag, for, Norwegian, børsen
P4 - 12 Jul 19 kl. 17:24

Norwegian opp på børsen

Norwegian gikk opp på børsen igjen i dag, etter kursfallet i går. Norwegian-aksjen steg med 9,8 prosent etter nyheten om at selskapet er i samtaler med en aktør om en økonomisk samarbeidsavtale. I går, på samme dag som konsernsjef Bjørn Kjos varslet at han går av, falt aksjen med 12,6 prosent..

NRK - 01 Apr 19 kl. 17:34

Jubeldag på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs økte mandag med 1,2 prosent til 873,05 poeng. Dagens taper er Norwegian som faller hele 8,6 prosent. Det ble mandag omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 3,76 milliarder kroner..

Hegnar.no - 11 Feb 19 kl. 09:10

Ny Norwegian-smell på børsen

Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 16:31

Norwegian-smell på børsen

DNB så også rødt..

Hegnar.no - 04 Jul 19 kl. 09:05

Norwegian-tall trekker børsen i grønt

Hegnar.no - 04 Jul 19 kl. 13:12

Godstemning på børsen

Norwegian-byks og lakseaksjer i siget..

Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 16:38

Norwegian-rally på børsen

Spreke oljepriser hjalp på stemningen..

E24 - 11 Jul 19 kl. 08:55

Konkurrenten om Kjos: – Vi har stor respekt for reisen Norwegian har gjort

Norwegian-sjefen går av etter 17 år i Norwegian. Det er Bjørn Kjos' risikovilje som gjør at Norwegian flyr i dag, mener flyanalytiker..

E24 - Igår: 09:09

Norwegian-aksjen flyr opp  etter Boeing-nyhet

Torsdag varslet Boeing at det har satt av titalls milliarder for å betale flyselskapene som er rammet av Max-problemene. Det sender Norwegian opp på Børsen fredag..

E24 - 11 Jul 19 kl. 16:46

Norwegian-kaos på Børsen: Usikkerheten sendte aksjen ned 12,61 prosent

Fra børsåpning torsdag gikk Norwegian-aksjen opp, og var til og med innom 3,50 prosent på det høyeste. Ved stenging hadde aksjen dalt ned til 12,61 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frigjort etter trafikkulykke

Personen som var fastklemt etter en bilulykke ved Smihagatunnelen i Akershus, er frigjort. Personen er ved bevissthet og er trolig ikke alvorlig skadd. – Men blir fløyet til traume på Ullevål med tanke på høy hastighet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Kjemper mot branner i Portugal

Over 1.000 brannfolk kjemper mot en tre forskjellige skogbranner i Portugal. De tre brannene brøt ut lørdag i Castelo Branco-distriktet, nordøst for hovedstaden Lisboa, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 2 timer siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 2 timer siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 4 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 5 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 5 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 5 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 6 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt