P4 > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:40

P4 - 18 Oct 17 kl. 23:27

Jordskjelvfilm spilles inn i Oslofjordtunnelen

Deler av den norske katastrofefilmen "Skjelvet" ble i kveld spilt inn i Oslofjordtunnelen.
Filmen har Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp i hovedrollene, de samme som rømte fra kjempebølgen i Geirangerfjorden i filmen «Bølgen» fra 2015.
Det er Drammens Tidende som melder at Oslofjordtunnelen er åsted for filminnspilling natt til torsdag og derfor stengte tunnelen..
Les mer på P4


Les mer om:
Skjelvet, Oslofjordtunnelen, Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp, Geirangerfjorden, Drammens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskjelvfilm, spilles, inni , Oslofjordtunnelen
Dagbladet - 18 Oct 17 kl. 23:03

Katastrofefilm spilles inn i Oslofjordtunnelen

Stenges i natt..

NRK - 21 Nov 17 kl. 10:13

Røykutvikling i Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen i Akershus og Buskerud er stengt i begge retningar på grunn av røykutvikling i eit vogntog, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 21 Nov 17 kl. 10:13

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen i Akershus og Buskerud er stengt i begge retningar på grunn av røykutvikling i eit vogntog, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 04 Jul 17 kl. 22:37

Oslofjordtunnelen stengt i natt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger frem til klokken 05.30 onsdag morgen, opplyser politiet..

NRK - 11 Jul 17 kl. 06:50

Oslofjordtunnelen stengt

Riksvei 23 Oslofjordtunnelen er stengt i retning Drøbak fordi et vogntog har problemer..

P4 - 23 Jul 17 kl. 11:28

Oslofjordtunnelen åpnet

Oslofjordtunnelen er nå åpnet igjen i begge retninger. Tunnelen ble stengt i retning Drøbak etter funn av gjenstander i veibanen. Men Veitrafikksentralen melder at veibanen nå er ryddet..

NRK - 01 Oct 17 kl. 16:01

Fotballkamp spilles uten publikum

Fotballkampen mellom Barcelona og Las Palmas skal likevel spilles i dag, men bak lukkede dører og med tomme tribuner. Klubbene var tidligere i tvil om kampen skulle spilles på grunn av bråket i Barcelona..

NRK - 13 Oct 17 kl. 13:14

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i retning mot Drøbak, på grunn av en bilstans..

P4 - 04 Jul 17 kl. 22:43

Oslofjordtunnelen stengt i natt

Oslofjordtunnelen vil være stengt i begge retninger i natt, på grunn av vedlikeholdsarbeid. Det opplyser politiet i Follo. Tunnelen stengte klokken 22, og åpner igjen halv seks i morgen tidlig..

NRK - 23 Jul 17 kl. 10:27

Oslofjordtunnelen stengt igjen

Oslofjordtunnelen er nok en gang stengt for ferdsel, denne gangen i retning Drøbak. Det er funnet gjenstander i veibanen. Veitrafikksentralen melder at arbeidet med å rydde veien starter rundt klokken 10.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Krever forklaring fra Thommessen

Dersom stortingspresident Olemic Thommessen (H) har feilinformert Stortinget før jul, er det «game over» for Thommessen. Det sier Senterpartiets Per Olaf Lundteigen til VG. Thommessen er under angrep etter at Stortingets byggeprosjekt har sprukket med en ny halv milliard.

P4 - 45 minutter siden

Gransker rådmann i Lenvik

En tidligere rådmann i Lenvik kommune i Troms kan nå bli gransket etter at han kan ha sikret sønnen millioninntekt. Kommunen ga i 2013 en kontrakt til 14 millioner kroner til et firma som rådmannens sønn var involvert i. Kontrollutvalget ber nå kommunen anmelde saken, skriver Kommunal Rapport..

P4 - 1 time siden

Så mystisk lys over Nord-Norge: – Trolig oppskytning fra SpaceX

Flere i Nord-Norge har meldt fra om et meget spesielt lys på himmelen i kveld. Norsk meteornettverk er ikke helt sikre, men tror det kan være snakk om en rakett som selskapet SpaceX sendte opp i dag, melder NRK. Raketten kom nemlig nordfra, over Kirkenes og beveget seg mot Lofoten.

P4 - 1 time siden

Mann falt mellom toget og perrongen

En mann falt mellom toget og perrongen da toget skulle kjøre fra Fetsund stasjon i dag. Mannen i 50-årene døde av ulykken. Det ble iverksatt førstehjelp på togstasjonen, men mannens liv sto ikke til å redde.

P4 - 2 timer siden

Vil ha strengere straff for å spre nakenbilder

Et flertall på Stortinget vil gå inn for en ny bestemmelse i straffeloven som skal gi strengere straff for spredning av nakenbilder uten samtykke. Arbeiderpartiet (Ap), Høyre og Frp, går inn for en ny bestemmelse i straffeloven, melder NRK. Høyre og Frp vil imidlertid at forslaget skal utredes i justisdepartementet først..

P4 - 3 timer siden

Lysbakken fikk epilepsianfall

Kort tid før valgkampen startet i høst, ble SV-leder Audun Lysbakken i hu og hast fraktet til sykehus etter epilepsianfall. SV-lederen forteller for første gang til NRK om dramatikken. Før jul gikk Lysbakken ut i sykepermisjon for å gjennomføre en operasjon.

P4 - 4 timer siden

Politiet uten nye spor etter angivelig kidnappingsforsøk

Politiet ønsker fortsatt tips i saken der ei kvinne i 20-årene skal ha blitt forsøkt dratt inn i en varebil ved Sognsvann tidligere i februar. Kvinnen har tidligere opplyst til politiet at mennene kan ha vært iført mørke, tykke bobleklær. Politiet sier de ikke har fått noen ny informasjon som de ønsker å gå ut med.

P4 - 5 timer siden

Helsetilsynet dropper undersøkelser

Statens helsetilsyn har bestemt seg for å ikke gjøre egne undersøkelser etter et pasientdødsfall ved Sentralsykehuset i Førde. Det var i slutten av januar at en pasient i 60-årene døde etter at han falt ned en trapp. Mannen trillet med en rullestol gjennom en rømningsdør da ulykken skjedde..

P4 - 5 timer siden

CNN: – Klæbo er «Norges svar på Justin Bieber»

Johannes Høsflot Klæbo blir hyllet av TV-giganten CNN i en reportasje. Den amerikanske kanalen omtaler Klæbo som Norges svar på Justin Bieber, etter at han har vunnet tre OL-gull i en alder av 21 år. Også morfaren Kåre Høsflot blir omtalt som en like stor stjerne av CNN.

P4 - 5 timer siden

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannskilde

Bymiljøetaten lagret store mengder møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Det melder NTB. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte i dag en stopper for den.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt