P4 > Nyheter

Saturday, 25 November, 10:33

P4 - 18 Oct 17 kl. 23:27

Jordskjelvfilm spilles inn i Oslofjordtunnelen

Deler av den norske katastrofefilmen "Skjelvet" ble i kveld spilt inn i Oslofjordtunnelen.
Filmen har Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp i hovedrollene, de samme som rømte fra kjempebølgen i Geirangerfjorden i filmen «Bølgen» fra 2015.
Det er Drammens Tidende som melder at Oslofjordtunnelen er åsted for filminnspilling natt til torsdag og derfor stengte tunnelen..
Les mer på P4


Les mer om:
Skjelvet, Oslofjordtunnelen, Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp, Geirangerfjorden, Drammens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskjelvfilm, spilles, inni , Oslofjordtunnelen
Dagbladet - 18 Oct 17 kl. 23:03

Katastrofefilm spilles inn i Oslofjordtunnelen

Stenges i natt..

NRK - 21 Nov 17 kl. 10:13

Røykutvikling i Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen i Akershus og Buskerud er stengt i begge retningar på grunn av røykutvikling i eit vogntog, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 21 Nov 17 kl. 10:13

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen i Akershus og Buskerud er stengt i begge retningar på grunn av røykutvikling i eit vogntog, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 04 Jul 17 kl. 22:37

Oslofjordtunnelen stengt i natt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger frem til klokken 05.30 onsdag morgen, opplyser politiet..

NRK - 11 Jul 17 kl. 06:50

Oslofjordtunnelen stengt

Riksvei 23 Oslofjordtunnelen er stengt i retning Drøbak fordi et vogntog har problemer..

P4 - 23 Jul 17 kl. 11:28

Oslofjordtunnelen åpnet

Oslofjordtunnelen er nå åpnet igjen i begge retninger. Tunnelen ble stengt i retning Drøbak etter funn av gjenstander i veibanen. Men Veitrafikksentralen melder at veibanen nå er ryddet..

NRK - 01 Oct 17 kl. 16:01

Fotballkamp spilles uten publikum

Fotballkampen mellom Barcelona og Las Palmas skal likevel spilles i dag, men bak lukkede dører og med tomme tribuner. Klubbene var tidligere i tvil om kampen skulle spilles på grunn av bråket i Barcelona..

NRK - 13 Oct 17 kl. 13:14

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i retning mot Drøbak, på grunn av en bilstans..

P4 - 04 Jul 17 kl. 22:43

Oslofjordtunnelen stengt i natt

Oslofjordtunnelen vil være stengt i begge retninger i natt, på grunn av vedlikeholdsarbeid. Det opplyser politiet i Follo. Tunnelen stengte klokken 22, og åpner igjen halv seks i morgen tidlig..

NRK - 23 Jul 17 kl. 10:27

Oslofjordtunnelen stengt igjen

Oslofjordtunnelen er nok en gang stengt for ferdsel, denne gangen i retning Drøbak. Det er funnet gjenstander i veibanen. Veitrafikksentralen melder at arbeidet med å rydde veien starter rundt klokken 10.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Leteaksjon etter kvinne (82) i Førde

Røde Kors og Norske redningshunder bistår politiet i søket etter en dement kvinne på 82 år som er savnet fra omsorgsboligen sin i Førde. Første melding om at kvinnen var savnet kom til Vest politidistrikt ved 23-tiden i går kveld. Søket pågår fortsatt, og er nå konsentrert rundt institusjonen og i sentrum av Førde.

P4 - 1 time siden

– Frykter mange ulykker på isen

Hvis du skal ut i naturen denne helgen er det klare rådet å ikke ferdes på islagte vann. Det sier Norges Livredningsselskap som frykter mange ulykker på isen i tiden som kommer. Selv om isen mange steder kan oppfattes somtrygg kan tykkelsen variere drastisk, sier president i Norges Livredningsselskap Claire Alfonso..

P4 - 1 time siden

Mener militær aksjon i Zimbabwe var lovlig

En høyesterettdommer i Zimbabwe mener at militæraksjonen som førte til president Robert Mugabes fall, var lovlig. Samtidig sier han at Mugabes avsettelse av Mnangagwa som visepresident var ulovlig, melder nyhetsbyrået AP. 75 år gamle Mnangagwa ble i går tatt i ed som ny president i Zimbabwes hovedstad Harare..

P4 - 3 timer siden

Trump: Sa nei til å bli "Årets person" i Time

USAs president Donald Trump hevder at han takket nei til prisen som «Årets person», en kåring magasinet Time Magazine foretar hvert år. Grunnen skal ifølge presidenten være at han ikke ville stille opp til intervju og fotografering. Men Time Magazine avviser dette og skriver at de kommenterer hvem som er kåret før valget er publisert.

P4 - 3 timer siden

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse. Det er i et intervju med Dagbladet i forbindelse med #metoo-kampanjen at statsministeren blir spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Saken ble henlagt fordi det ikke var bevist at det var begått en straffbar handling.

P4 - 3 timer siden

Over 30.000 har mistet livet i Middelhavet

Minst 33.761 flyktninger og migranter har mistet livet i Middelhavet siden 2000. Det gjør Europas sjøgrense til den farligste i verden, viser en FN-studie.

P4 - 3 timer siden

Tolvåring overfalt i Skien

En tolv år gammel gutt ble kjørt til legevakt i Skien etter å ha blitt slått og sparket i går kveld. Ingen er pågrepet etter overfallet. Gutten var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng kom etter dem.

P4 - 3 timer siden

Jagerfly ødela kjøretøy og våpenlagre etter moskeangrepet

Jagerfly fra det egyptiske flyvåpenet har utført flere angrep i etterkant av moskeangrepet på Sinai-halvøya der 235 mennesker ble drept. En talsmann for hæren sa at flere kjøretøy som ble brukt i moskeangrepet var ødelagt, i tillegg til at flyene angrep «terrorist» -steder der våpen og ammunisjon ble oppbevart..

P4 - 3 timer siden

Nær ni av ti minstepensjonister er kvinner

Nesten ni av ti minstepensjonister her i landet er kvinner, og de har lavere gjennomsnittspensjon enn menn. For selv om likestillingen har kommet langt, får dagens pensjonister utbetalinger basert på hva de tjente før. Dermed er kjønnsroller fra 1950- og 1960-tallet med på å skape forskjeller også i dag, skriver VG..

P4 - 3 timer siden

Frp mest fram og Sp mest tilbake i ny partimåling

Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng, mens Senterpartiet faller 1,4 på Vårt Lands partibarometer. Frp er det partiet som øker mest på novembermålingen, som er utført av Norstat for avisen. Partiet får en oppslutning på 16,1 prosent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt