P4 > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:37

P4 - 18 Oct 17 kl. 23:27

Jordskjelvfilm spilles inn i Oslofjordtunnelen

Deler av den norske katastrofefilmen "Skjelvet" ble i kveld spilt inn i Oslofjordtunnelen.
Filmen har Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp i hovedrollene, de samme som rømte fra kjempebølgen i Geirangerfjorden i filmen «Bølgen» fra 2015.
Det er Drammens Tidende som melder at Oslofjordtunnelen er åsted for filminnspilling natt til torsdag og derfor stengte tunnelen..
Les mer på P4


Les mer om:
Skjelvet, Oslofjordtunnelen, Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp, Geirangerfjorden, Drammens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskjelvfilm, spilles, inni , Oslofjordtunnelen
Dagbladet - 18 Oct 17 kl. 23:03

Katastrofefilm spilles inn i Oslofjordtunnelen

Stenges i natt..

NRK - 04 Jul 17 kl. 22:37

Oslofjordtunnelen stengt i natt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger frem til klokken 05.30 onsdag morgen, opplyser politiet..

NRK - 21 Nov 17 kl. 10:13

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen i Akershus og Buskerud er stengt i begge retningar på grunn av røykutvikling i eit vogntog, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 21 Nov 17 kl. 10:13

Røykutvikling i Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen i Akershus og Buskerud er stengt i begge retningar på grunn av røykutvikling i eit vogntog, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 16 Jun 18 kl. 09:08

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i retning Drøbak på grunn av en bil med motorstopp, opplyser Vegtrafikksentralen..

NRK - 11 Jul 17 kl. 06:50

Oslofjordtunnelen stengt

Riksvei 23 Oslofjordtunnelen er stengt i retning Drøbak fordi et vogntog har problemer..

P4 - 23 Jul 17 kl. 11:28

Oslofjordtunnelen åpnet

Oslofjordtunnelen er nå åpnet igjen i begge retninger. Tunnelen ble stengt i retning Drøbak etter funn av gjenstander i veibanen. Men Veitrafikksentralen melder at veibanen nå er ryddet..

NRK - 01 Oct 17 kl. 16:01

Fotballkamp spilles uten publikum

Fotballkampen mellom Barcelona og Las Palmas skal likevel spilles i dag, men bak lukkede dører og med tomme tribuner. Klubbene var tidligere i tvil om kampen skulle spilles på grunn av bråket i Barcelona..

NRK - 13 Oct 17 kl. 13:14

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i retning mot Drøbak, på grunn av en bilstans..

P4 - 04 Jul 17 kl. 22:43

Oslofjordtunnelen stengt i natt

Oslofjordtunnelen vil være stengt i begge retninger i natt, på grunn av vedlikeholdsarbeid. Det opplyser politiet i Follo. Tunnelen stengte klokken 22, og åpner igjen halv seks i morgen tidlig..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Mæland endrer forskrift

Kommunaldepartementet endrer nå forskriften om fylkes-sammenslåing. Det skjer etter at Finnmark fylkesting i dag vedtok å ikke velge medlemmer til fellesnemnda, som må til for å få gjennomført sammenslåingen. Endringen betyr at antall medlemmer i fellesnemnda blir fordelt etter innbyggertall.

P4 - 15 minutter siden

Scheie tror Ronaldo blir toppscorer

Kommentatorlegenden Arne Scheie tror Cristiano Ronaldo blir toppscorer i VM. Ronaldo står med fire mål på to kamper, og Scheie sier til Dagbladet at det fort blir flere mål på mandag mot et Iran som må angripe..

P4 - 15 minutter siden

Truet politimann med kniv

En mann truet en politibetjent med kniv i Ålesund i ettermiddag. Politiet har ikke kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med ham. Ingen personer skal være skadet..

P4 - 15 minutter siden

Stoltenberg bekymret over svakere bånd

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg mener det må gjøres en innsats for å styrke NATO. I en uttalelse i dag sier han båndene mellom Europa og USA den siste tiden har blitt svekket - og viser blant annet til uenighet om handel, klima og Iran-avtalen. Stoltenberg understreker det ikke er sånn at de transatlantiske båndene nødvendigvis vil vare evig..

P4 - 30 minutter siden

- Conte ferdig i Chelsea

Antonio Conte kommer til å få sparken som Chelsea-manager i sommer. Det melder flere britiske medier i ettermiddag. De hevder også at Conte vil bli erstattet av tidligere Napolo-trener Maurizio Sarri..

P4 - 45 minutter siden

Politiets systemer oppe igjen

Politiet har nå rettet data-feilen som blant annet førte til problemer med pass-systemet tidligere i dag. Feilen førte til lange passkøer over store deler av landet..

P4 - 1 time siden

Vil ha bedre forhold i varetekt

Regjeringen vil bedre forholdene for varetektsinsatte. Justisdepartementet har i dag sent ut et forslag på høring om endringer av varetektsforholdene, og ønske om å redusere oppholdstiden i arrest. Justisminister Tor Mikkel Wara sier sier det er viktig at opphold i politiarrester begrenses til et minimum..

P4 - 1 time siden

Skal utvikle retningslinjer mot kroppspress i sosiale medier

Vil begrense kroppspresset blant unge..

P4 - 1 time siden

Ingen fra Finnmark stiller

Flertallet i Finnmark fylkesting sier nei til å oppnevne medlemmer til fellesnemnda med Troms. Det ble klart i ettermiddag. For å få gjennomført sammenslåingen av Troms og Finnmark må fellesnemnda starte arbeidet med å forberede den.

P4 - 1 time siden

Døde etter drukningsulykke

Den 36 år gamle mannen som ble innlagt på sykehus med kritiske skader etter at han ble hentet opp av Lille Lungegårdsvann i Bergen 2. juni, er død. Det melder Bergensavisen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt