NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 09:06

NRK - 06 Dec 18 kl. 07:31

Jordskjelv ved australsk øy

Et jordskjelv med styrke 6 på jordskjelvskalaen har rammet nordøst for den australske Norfolkøya, ifølge U.S. Geological Survey, melder Reuters. Det er ikke meldt om noen skadde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norfolkøya, Survey, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskjelv, ved, australsk, øy
NRK - 19 Aug 18 kl. 07:05

Jordskjelv i Indonesia

Det har vært et nytt, kraftig jordskjelv på den indonesiske øya Lombok. Det melder det amerikanske jordskjelvsenteret. Tidligere denne måneden ble 430 personer drept i et jordskjelv på øya..

NRK - 19 Aug 18 kl. 17:39

Nytt jordskjelv i Indonesia

Øya Lombok i Indonesia er for andre gang søndag rammet av et jordskjelv. Det siste skjelvet hadde en styrke på 6,9, og var kraftigere enn det første som inntraff i 11-tiden lokal tid. For to uker siden omkom minst 460 mennesker i et jordskjelv på øya.

NRK - 10 Oct 18 kl. 21:23

Jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke 6 har rammet den indonesiske øyen Java, melder av AFP.

NRK - 20 Oct 18 kl. 15:41

Jordskjelv i Gävle

Et jordskjelv med styrke 3 ble målt i Gävle i Sverige i dag. Ifølge seismologer ved Uppsala universitet skjedde skjelvet på fem til ti kilometers dyp, og det skal ha blitt kjent av mange i området..

Aftenposten - 10 Oct 18 kl. 21:36

Jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke 6 har rystet havbunnen rett utenfor de indonesiske øyene Java og Bali, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

Aftenposten - 10 Oct 18 kl. 21:36

Nytt jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke 6 rystet havbunnen rett utenfor de indonesiske øyene Java og Bali onsdag, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

NRK - 24 Aug 18 kl. 12:10

Kraftig jordskjelv i Sør-Amerika

Et jordskjelv med styrke 7,1 har rammet grenseområdet mellom Peru og Brasil. Episenteret ligger på peruansk side av grensen, i et regnskogsområde i regionen Madre de Dios, skriver NTB..

VG - 29 Sep 18 kl. 08:49

Nyhetsbyrå: 384 døde i kraftig jordskjelv i Indonesia

Nyhetsbyrået AFP melder at minst 384 mennesker har omkommet etter jordskjelv og tsunami i Indonesia. Redningsmannskaper kjemper seg nå fram til områdene som i går kveld ble rammet av jordskjelv og tsunami..

NRK - 13 Aug 18 kl. 06:19

Jordskjelv i Alaska

Et jordskjelv med styrke 6,4 ble søndag morgen lokal tid registrert i Alaska, det kraftigste noensinne i denne regionen. Det er ikke meldt om skadde..

Dagbladet - 28 Sep 18 kl. 12:33

Tsunamivarsel opphevet etter kraftig jordskjelv i Indonesi

Indonesiske myndigheter har trukket tilbake tsunamivarselet etter at et jordskjelv med styrke 7,7 rammet Sulawesi..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Foreslår Löfven som statsminister

Fredag skal riksdagen i Sverige stemme om Stefan Löfven skal fortsette som statsminister, skriver Aftonbladet. Forslaget er en regjering med Miljöpartiet og Socialdemokraterna, sa talsmann for riksdagen på en pressekonferanse i dag..

NRK - 15 minutter siden

Stemmer over mistillit mot May

Det konservative partiet vil i kveld stemme over om Storbritannias statsminister Theresa May har tillit i vervet, melder Sky News..

NRK - 30 minutter siden

Kina-USA tilnærming løfter Asia-børsene

Børsen i Tokyo steg kraftig onsdag. Også de kinesiske børsene pekte pilene oppover. Bakgrunnen for oppgangen antas å være signaler som demper frykten for handelskonflikten mellom USA og Kina..

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 1 time siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 1 time siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 1 time siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt