NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 14:49

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:18

Jordskjelv på 6 i styrke råka Chile

Eit jordskjelv på 6 i styrke råka Chile tysdag. Skjelvet trefte 34 kilometer frå kystbyen Arica. Det melder Reuters. Det er usikkert om nokon er skada..
Les mer på NRK


Les mer om:
Chile, Arica, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskjelvpå 6 i , styrke, råka, Chile
NRK - 04 Nov 19 kl. 23:33

Nytt kraftig jordskjelv i Chile

Et jordskjelv med styrke 6,3 rammet Chile like før klokka 22 norsk tid. Ifølge det nasjonale jordskjelvsenteret førte skjelvet til at bygninger i hovedstaden Santiago ble rystet. Episenteret var ved byen Illapel nord i landet..

NRK - 29 Sep 19 kl. 18:27

Jordskjelv utanfor Chile

Eit jordskjelv med ein styrke på 7,2 på jordskjelvskalaen er registrert i underkant av 14 mil frå den chilenske kysten. Det melder nyheitsbyrpet Reuters..

NRK - 20 Nov 19 kl. 12:56

Nytt jordskjelv i Mexico

Det har gått eit jordskjelv med styrke på 5,4 rundt 119 kilometer sørvest Suchiate i staten Chiapas i Mexico. Det melder Reuters. Tidlegare i dag gjekk det eit jordskjelv med styrke 6,3 som traff sørvest for Ciudad Hidalgo..

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 16:02

Jordskjelv med styrke 2,6 på Vestlandet

Et jordskjelv var torsdag godt merkbart i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. Ifølge NORSAR hadde det en styrke på 2,6..

P4 - 29 Sep 19 kl. 18:30

Kraftig jordskjelv utenfor Chile

Det har vært et kraftig jordskjelv utenfor Chile. Skjelvet ble målt til 7,2, og hadde episenter 14 mil utenfor kysten. Det er ikke meldt om skader så langt..

P4 - 31 Oct 19 kl. 16:18

Jordskjelv på Vestlandet

Et jordskjelv med en styrke på 2,6 var i ettermiddag godt merkbart i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. Skjelvets posisjon var nordøst for Florø, og regnes som et mellomstort jordskjelv i denne regionen, opplyser NORSAR..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 23:36

Kraftig jordskjelv i Chile

Et kraftig jordskjelv har fått høyhusene i Chiles hovedstad Santiago til å svaie, samtidig som tusenvis av mennesker deltok i en stor demonstrasjon..

Dagbladet - 27 Nov 19 kl. 08:47

Kraftig jordskjelv på Kreta

Et jordskjelv med styrke 6 rammet den populære greske ferieøya onsdag morgen..

NRK - 26 Nov 19 kl. 14:49

16 døde etter jordskjelv i Albanaia

Minst 16 mennesker har mistet livet som følge av et jordskjelv i Albania, melder nyhetsbyrået AP. Skjelvet hadde en styrke på 6,4..

NRK - 26 Nov 19 kl. 07:08

Titalls skadde etter jordskjelv

Et jordskjelv med styrke 6,4 rammet Albania natt til tirsdag. Om lag 50 personer skal så langt være skadd, opplyser helseministeren i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Uønskt merksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell merksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 15 minutter siden

66.000 evakuerte på Filippinane

66.000 menneske er evakuerte frå flaum på Filippinane. Det opplyser styresmaktene i landet.

NRK - 30 minutter siden

Polfarere kan nås før klokka 20

Ekspedisjonen håper at hjelperne kommer fram til polfarerne Børge Ousland og Mike Horn innen klokka 20 i kveld. – Vi tror de møtes tidligst om fem eller seks timer, men det er egentlig umulig å si, sier Lars Ebbesen til NTB rundt klokka 13.30..

NRK - 30 minutter siden

Uønskt oppmerksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell oppmerksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Forbyr insektmiddel med nervegift

Fra og med neste år er det forbudt for EU-land å bruke klorpyrifos til å sprøyte frukt. Giften er funnet på frukt i Norge og på hver femte sitrusfrukt som ble undersøkt av det svenske mattilsynet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 1 time siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 1 time siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt