NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 02:08

NRK - 03 des. 19 kl. 10:18

Jordskjelv på 6 i styrke råka Chile

Eit jordskjelv på 6 i styrke råka Chile tysdag. Skjelvet trefte 34 kilometer frå kystbyen Arica. Det melder Reuters. Det er usikkert om nokon er skada..
Les mer på NRK


Les mer om:
Chile, Arica, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskjelvpå 6 i , styrke, råka, Chile
NRK - 04 nov. 19 kl. 23:33

Nytt kraftig jordskjelv i Chile

Et jordskjelv med styrke 6,3 rammet Chile like før klokka 22 norsk tid. Ifølge det nasjonale jordskjelvsenteret førte skjelvet til at bygninger i hovedstaden Santiago ble rystet. Episenteret var ved byen Illapel nord i landet..

NRK - 29 sep. 19 kl. 18:27

Jordskjelv utanfor Chile

Eit jordskjelv med ein styrke på 7,2 på jordskjelvskalaen er registrert i underkant av 14 mil frå den chilenske kysten. Det melder nyheitsbyrpet Reuters..

NRK - 03 juni 20 kl. 10:10

Jordskjelv i Chile

Det har vært et jordskjelv i Chile i dag tidlig. Jordskjelvet hadde en styrket på 6.8 på Richters skala melder det amerikanske overvåkingssentere USGS på Twitter..

NRK - 20 nov. 19 kl. 12:56

Nytt jordskjelv i Mexico

Det har gått eit jordskjelv med styrke på 5,4 rundt 119 kilometer sørvest Suchiate i staten Chiapas i Mexico. Det melder Reuters. Tidlegare i dag gjekk det eit jordskjelv med styrke 6,3 som traff sørvest for Ciudad Hidalgo..

Aftenposten - 31 okt. 19 kl. 16:02

Jordskjelv med styrke 2,6 på Vestlandet

Et jordskjelv var torsdag godt merkbart i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. Ifølge NORSAR hadde det en styrke på 2,6..

P4 - 29 sep. 19 kl. 18:30

Kraftig jordskjelv utenfor Chile

Det har vært et kraftig jordskjelv utenfor Chile. Skjelvet ble målt til 7,2, og hadde episenter 14 mil utenfor kysten. Det er ikke meldt om skader så langt..

Aftenposten - 24 mai 20 kl. 22:57

Jordskjelv med styrke på 5,9 på New Zealand

Et jordskjelv med en styrke på 5,9 rystet mandag et område like nord for hovedstaden Wellington på New Zealand..

P4 - 31 okt. 19 kl. 16:18

Jordskjelv på Vestlandet

Et jordskjelv med en styrke på 2,6 var i ettermiddag godt merkbart i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. Skjelvets posisjon var nordøst for Florø, og regnes som et mellomstort jordskjelv i denne regionen, opplyser NORSAR..

NRK - 17 jan. 20 kl. 09:32

Jordskjelv ved Austevoll

I dag tidlig ble det registert et jordskjelv med styrke 2,7 med sentrum i havet et par kilometer utenfor kysten av Austevoll. BT har snakket med flere som forteller at de kjent skjelvet godt. Det er ikke uvanlig med jordskjelv i dette området..

Aftenposten - 04 nov. 19 kl. 23:36

Kraftig jordskjelv i Chile

Et kraftig jordskjelv har fått høyhusene i Chiles hovedstad Santiago til å svaie, samtidig som tusenvis av mennesker deltok i en stor demonstrasjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Gode tider for salg av fjellhytter

Eiendomsmeglere må avbryte ferien for å håndtere fjellhyttemarkedet, skriver Dagens Næringsliv. Koronakrise og lav rente gjør at mange vil kjøpe hytte på fjellet. En megler på Geilo melder om 80 prosent økning i salget..

NRK - 1 time siden

Iran bekrefter brann ved atomanlegg

Iranske myndigheter innrømmer at en brann ved et atomanlegg rammet et nytt senter for produksjon av sentrifuger. Myndighetene har hittil nedtonet brannen, som startet torsdag. Men et bilde og en video som iransk TV har sendt, viser brannskadene..

NRK - 1 time siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 1 time siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 1 time siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 1 time siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 2 timer siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 2 timer siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 2 timer siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 2 timer siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt