NRK > Nyheter

Monday, 25 March, 08:54

NRK - 15 Apr 18 kl. 21:44

Jordskjelv nær Indonesia

Eit jordskjelv med 6.1 i styrke har råka like utanfor Indonesia, melder det amerikanske jordskjelvsenteret..
Les mer på NRK


Les mer om:
Indonesia

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskjelv, nær, Indonesia
P4 - 25 Mar 18 kl. 22:53

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med en styrke på 6,4 har rammet det østlige Indonesia nå i kveld, norsk tid. Myndighetene i landet har sendt ut et tsunamivarsel. Jordskjelvet hadde sitt episdenter på havbunnen utenfor Indonesia.

NRK - 19 Aug 18 kl. 17:39

Nytt jordskjelv i Indonesia

Øya Lombok i Indonesia er for andre gang søndag rammet av et jordskjelv. Det siste skjelvet hadde en styrke på 6,9, og var kraftigere enn det første som inntraff i 11-tiden lokal tid. For to uker siden omkom minst 460 mennesker i et jordskjelv på øya.

Aftenposten - 28 Dec 18 kl. 07:31

Jordskjelv med styrke 6,1 rystet Indonesia

Folk i Manokwari Selatan i Indonesia fikk panikk og stormet ut av husene sine da et jordskjelv med styrke 6,1 rystet Indonesia i seks sekunder fredag..

Aftenposten - Igår: 07:06

Kraftig jordskjelv øst i Indonesia

Et jordskjelv med styrke på rundt 6,1 rammet kysten av Nord-Maluku-provinsen i Øst-Indonesia søndag. Det er ikke sendt tsunamivarsler..

VG - 05 Aug 18 kl. 14:36

Nytt kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv målt til 7 har rammet den populære turistøya Lombok i Indonesia..

NRK - 25 Mar 18 kl. 22:53

kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke på 6,4 har rammet det østlige Indonesia. Myndighetene har rutinemessing sendt ut tsunamivarsel. Skjelvet hadde sitt episenter på havbunnen i Banda-havet mellom Øst-Timor og den indonesiske øya Maluku, skriver NTB..

NRK - 28 Sep 18 kl. 12:32

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Et kraftig jordskjelv har rammet Sulawesi i Indonesia, Skjelvet har en styrke på 7,7. Landets myndigheter har utstedt tsunamivarsel. Det er ikke meldt om skadde eller omkomne..

NRK - 28 Sep 18 kl. 12:32

Kraftig jordskjelv på Indonesia

Et kraftig jordskjelv har rammet Sulawesi på Indonesia, Skjelvet har en styrke på 7,7. Landets myndigheter har utstedt tsunamivarsel..

NRK - 28 Dec 18 kl. 06:28

Jordskjelv i Indonesia

Folk i Manokwari Selatan stormet ut av husene sine da et jordskjelv med styrke 6,1 rystet Indonesia i seks sekunder fredag. Ifølge myndighetene var det aldri fare for at skjelvet skulle utløse en tsunami. Det er ikke meldt om skadde eller dødsfall..

Aftenposten - 05 Aug 18 kl. 15:23

Tsunamivarsel opphevet etter jordskjelv i Indonesia

Et kraftig jordskjelv målt til en styrke på 7 har rammet ferieøya Lombok i Indonesia. Myndighetene har opphevet tsunamivarselet som først ble sendt ut..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Kapteinen bestemmer

Fungerande sjøfartsdirektør, Lars Alvestad, meiner det ikkje er behov for felles retningslinjer for når skip bør ligge til kai. – Det er kapteinen som bestemmer, seier Alvestad. Viking Sky fekk laurdag motorproblem og kom i havsnød i dårleg vêr..

NRK - 1 time siden

Turistbussar må ut av Oslo sentrum

Bymiljøetaten i Oslo kommune vil at turistbussane skal halde seg utanfor Oslo sentrum. Oslo-guide Tove Gjersrud fortviler og seier til Finansavisen at det verkar som om Oslo ikkje vil ønske turistar velkomen..

NRK - 1 time siden

VG endret Giske-artikkelen

Giske-saken, med en seks sekunders dansevideo, ble endret fra VG publiserte til de beklaget. NRK har gått gjennom arkiverte versjoner av artikkelen..

NRK - 1 time siden

Sjå politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Vil gi rekefiskere driftsstøtte

Stortingsrepresentant for Høyre, Ingunn Foss fra Lyngdal, har tro på at rekefiskere som sliter fordi viktige fangstfelt er stengt, kan få driftsstøtte i likhet med tørkerammede bønder i sommer. Saken tas opp med Fiskeridepartementet onsdag..

NRK - 1 time siden

Hagland Captain er uskadd

Frakteskipet Hagland Captain fra Haugesund, som havarerte på Romsdalskysten lørdag kveld, skal være uskadd. En brottsjø ødela styringsinnretningen. Slepet av frakteskipet starter trolig i dag tidlig.

NRK - 1 time siden

Netanyahu truar med hemn

Statsministeren i Israel, Benjamin Netanyahu, seier landet vil slå hardt tilbake etter at ein rakett frå Gaza traff eit hus i Tel Aviv måndag morgon. Sju mennesker blei skada, skriv den israelske avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Vil skattleggje Facebook

Skattedirektør Hans Christian Holte vil krevje skatt frå multinasjonale selskap som Facebook og Google. Han meiner dei undergrev velferdsstaten og skattemoralen, og seier det hastar å få nye reglar..

NRK - 2 timer siden

Nytt vikingfunn i Vestfold

Eit nytt vikingfunn skal måndag presenterast på Midgard vikingsenter på Borre i Vestfold. Det er førebels hemmeleg kva som har blitt funnet. Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) skal avdekke vikingfunnet på ein pressekonferanse kl.

NRK - 3 timer siden

Helikopter hentet opp

Det styrtede helikopteret ved Fossingfjorden i Kragerø er hentet opp. To menn i 30- og 50-årene fra Sørlandet var om bord da helikopteret styrta, og en er alvorlig skadd. Helikopteret lå nede i tett skog som måtte ryddes før de kunne hente det opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt