NRK > Nyheter

Monday, 23 April, 19:11

NRK - 15 Apr 18 kl. 21:44

Jordskjelv nær Indonesia

Eit jordskjelv med 6.1 i styrke har råka like utanfor Indonesia, melder det amerikanske jordskjelvsenteret..
Les mer på NRK


Les mer om:
Indonesia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskjelv, nær, Indonesia
P4 - 25 Mar 18 kl. 22:53

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med en styrke på 6,4 har rammet det østlige Indonesia nå i kveld, norsk tid. Myndighetene i landet har sendt ut et tsunamivarsel. Jordskjelvet hadde sitt episdenter på havbunnen utenfor Indonesia.

NRK - 25 Mar 18 kl. 22:53

kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke på 6,4 har rammet det østlige Indonesia. Myndighetene har rutinemessing sendt ut tsunamivarsel. Skjelvet hadde sitt episenter på havbunnen i Banda-havet mellom Øst-Timor og den indonesiske øya Maluku, skriver NTB..

NRK - 19 Apr 18 kl. 09:44

Store skader etter jordskjelv

Minst tre personar er omkomne i eit jordskjelv i Indonesia. Meir enn 300 bygg er skadde som følgje av skjelvet som ramma øya Java. Ifølgje indonesiske myndigheiter omkom to eldre personar, samt ein 13-åring.

Dagbladet - 25 Mar 18 kl. 22:51

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Det er sendt ut tsunamivarsel..

NRK - 26 Feb 18 kl. 15:32

Jordskjelv i Indonesia

Et kraftig jordksjelv med styrke 6,1 har rammet Indonsia. Senteret skal ligge grunt i havet øst for Airbuaya, melder Det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

NRK - 20 Dec 17 kl. 21:27

Jordskjelv i Iran, Japan og Hellas

Et jordskjelv med styrke på 5.2 er registert i Iran, melder nyhetsbyrået AFP. Tidligere i dag har det amerikanske jordskjelvsenteret meldt om to jordskjelv i Japan, på 5,1 og 5,2, men uten skader.

NRK - 06 Feb 18 kl. 17:10

Jordskjelv i nærheten av Taiwan

Et jordskjelv med en styrke på 6,4 er registrert 22 km nordøst for havnebyen Hua-Lien i Taiwan, opplyser U.S Geological Survey ifølge Reuters. Dette skjer etter at et annet jordskjelv ble registrert i nærheten sist søndag..

NRK - 11 Mar 18 kl. 05:55

Mann drept av tiger i Indonesia

En sumatratiger angrep og drepte en mann i Indonesia lørdag, opplyser lokale myndigheter. Det skriver NTB. Det er det andre dødelige tigerangrepet i landet hittil i år..

P4 - 17 Feb 18 kl. 08:33

Kraftig jordskjelv i Mexico

Et jordskjelv som måler 7.2 i styrke har i natt rammet sørlige og sentrale deler av Mexico. Det melder nyhetsbyrået AP.

Aftenposten - 11 Mar 18 kl. 08:40

Mann drept av tiger i Indonesia

En sumatratiger angrep og drepte en mann i Indonesia lørdag, opplyser lokale myndigheter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mann omkom etter båtulykke

En mann i 80-årene omkom etter en båtulykke ved Totland i Vågsøy mandag. Mannen var trolig på fisketur da plastbåten hans gikk rundt..

NRK - 15 minutter siden

Fikk besøke sin lillebror

Prins George og prinsesse Charlotte fikk mandag ettermiddag bli med pappa prins William på fødeklinikken ved St. Mary's Hospital i London, for å besøke sin nye lillebror som ble født i dag. Hertuginnen av Cambridge Kate fødte mandag en sønn, AP/NTB.

NRK - 1 time siden

Full kontroll på gasslekkasje

Politiet har kontroll på gasslekkasjen på Bring terminalen i Sørlandsparken, det opplyser operasjonsleder Knut Odde. Lekkasjen kom fra gassflasker under transport..

NRK - 45 minutter siden

Houthi-politisk leder drept

Houthi-bevegelsens leder Saleh Ali al-Sammad er drept i et angrep fra den saudiledede militæralliansen, opplyser Houthi-opprørere, ifølge NTB/AFP.

NRK - 1 time siden

Giftig røyk i Kalmar i Sverige

Det brenner kraftig i et industrilokale i Kalmar i Sverige mandag ettermiddag. Det varsles om mye giftig røyk i området og redningsetatene undersøker nå faren for spredning av brannen, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Politimann dømt til fengsel

En politimann i Namdalen er dømt til 45 dagers betinget fengsel for å ha hindret rettsvesenet. Han sendte tekstmeldinger til en siktet som hadde skutt en ulv. Flertall i Frostating lagmannsrett mente mannen har brutt straffeparagraf 157..

NRK - 1 time siden

Fornøyd med prøveordning i Troms

– Det er bra at Troms er et av politidistriktene som skal prøve ut elektrosjokkvåpen, sier Karl Karlsson, lokallagsleder i Politiets Fellesforbund i Troms. Han mener det er et godt verktøy for å unngå å bruke skytevåpen..

NRK - 1 time siden

Bovim vil til Innovasjon Norge

Rektor ved NTNU, Gunnar Bovim, har takket ja til å stille som kandidat som ny styreleder for Innovasjon Norge. Han skal ha blitt spurt av valgkomiteens leder sist uke, ifølge Universitetsavisa. Valget av ny styreleder behandles i juni, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Sp-fylkesleder: – Fornuftig valg

Fylkeslederen i Møre og Romstad Senterparti, Tove Henøen, mener det er rett av Ola Borten Moen og ta en pause som nestleder i partiet. – Fornuftig og ansvarlig, sier hun..

NRK - 1 time siden

10.000 flyktninger til Tyskland

Tysklands statsminister Angela Merkel sier landet vil ta imot 10.000 flyktninger som er valgt ut av FN. Flyktningene skal inngå i et gjenbosettingsprogram som skal forhindre «ulovlig innvandring og erstatte det med lovlige muligheter», melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt