NRK > Nyheter

Saturday, 21 July, 04:09

NRK - 15 Apr 18 kl. 21:44

Jordskjelv nær Indonesia

Eit jordskjelv med 6.1 i styrke har råka like utanfor Indonesia, melder det amerikanske jordskjelvsenteret..
Les mer på NRK


Les mer om:
Indonesia

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskjelv, nær, Indonesia
P4 - 25 Mar 18 kl. 22:53

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med en styrke på 6,4 har rammet det østlige Indonesia nå i kveld, norsk tid. Myndighetene i landet har sendt ut et tsunamivarsel. Jordskjelvet hadde sitt episdenter på havbunnen utenfor Indonesia.

NRK - 25 Mar 18 kl. 22:53

kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke på 6,4 har rammet det østlige Indonesia. Myndighetene har rutinemessing sendt ut tsunamivarsel. Skjelvet hadde sitt episenter på havbunnen i Banda-havet mellom Øst-Timor og den indonesiske øya Maluku, skriver NTB..

NRK - 19 Apr 18 kl. 09:44

Store skader etter jordskjelv

Minst tre personar er omkomne i eit jordskjelv i Indonesia. Meir enn 300 bygg er skadde som følgje av skjelvet som ramma øya Java. Ifølgje indonesiske myndigheiter omkom to eldre personar, samt ein 13-åring.

Dagbladet - 25 Mar 18 kl. 22:51

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Det er sendt ut tsunamivarsel..

NRK - 13 May 18 kl. 18:57

Foreldre bak angrepet i Indonesia

Det var et foreldrepar med fire barn, hvor de to yngste døtrene var på ni og tolv år, som stod bak tre selvmordsangrep mot kirker i Indonesia søndag, ifølge politiet. Familien skal nylig ha kommet tilbake til Indonesia fra Syria, melder NTB..

NRK - 26 Feb 18 kl. 15:32

Jordskjelv i Indonesia

Et kraftig jordksjelv med styrke 6,1 har rammet Indonsia. Senteret skal ligge grunt i havet øst for Airbuaya, melder Det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

NRK - 13 May 18 kl. 03:51

AP: Kirkeangrep i Indonesia

Minst to er drept og 13 skadet i tre bombeangrep mot tre kirker i Surabaya i Indonesia, melder nyhetsbyrået AP..

P4 - 13 May 18 kl. 19:36

Foreldre bak angrepet i Indonesia

Det var et foreldrepar med fire barn, hvor de to yngste døtrene var på ni og tolv år, som stod bak tre selvmordsangrep mot kirker i Indonesia i dag, ifølge politiet. Familien skal nylig ha kommet tilbake til Indonesia fra Syria, melder AP. Minst 13 personer ble drept, blant dem hele familien på seks.

NRK - 20 Dec 17 kl. 21:27

Jordskjelv i Iran, Japan og Hellas

Et jordskjelv med styrke på 5.2 er registert i Iran, melder nyhetsbyrået AFP. Tidligere i dag har det amerikanske jordskjelvsenteret meldt om to jordskjelv i Japan, på 5,1 og 5,2, men uten skader.

NRK - 06 Feb 18 kl. 17:10

Jordskjelv i nærheten av Taiwan

Et jordskjelv med en styrke på 6,4 er registrert 22 km nordøst for havnebyen Hua-Lien i Taiwan, opplyser U.S Geological Survey ifølge Reuters. Dette skjer etter at et annet jordskjelv ble registrert i nærheten sist søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brann i flermannsbolig i Malmö

En flermannsbolig i sentrale Malmö står i brann. Et 50-tal personer er evakuert og én person er fraktet til sykehus, skriver Sveriges Radio på sine nettsider. Brannvesenet vurderer brannen som kraftig..

NRK - 15 minutter siden

Én alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en tohjuling har kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder natt til lørdag. Føreren er alvorlig skadd, melder NTB. Fotgjengeren fremstår som lettere skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Politimann skjøt mistenkt raner

En politimann skjøt en mistenkt raner i Linköping natt til lørdag. Ifølge politiet ble politimannen angrepet, og skjøt i nødverge. Både den mistenkte raneren og politimannen som avfyrte skuddet er fraktet til sykehus..

NRK - 45 minutter siden

Får 40 års fengsel for terrorplaner

En 28 år gammel mann ble fredag dømt til minst 40 års fengsel for å lage eksplosiver for Taliban og for å planlegge et knivangrep ved Parlamentet i London i april i fjor, skriver NTB. Da han ble pågrepet hadde han tre knivblader gjemt under klærne..

NRK - 1 time siden

Planlegger redning klokka 6

De to fjellklatrerne som sto fast på en fjellhylle på Vetle Skagastølstind i Jotunheimen, er ført opp til toppen av fjellet der det planlegges uthenting med redningshelikopter i morgentimene kl. 06. Det melder Hovedredningssentralen..

NRK - 2 timer siden

Gressbrann på Holmlia

På Holmlia i Oslo er det en gressbrann, og det er fare for spredning til bygninger, melder politiet i Oslo på Twitter. Ingen er foreløpig evakuert. Ifølge politiet er brannvesenet i gang med slukking..

NRK - 3 timer siden

Person til sykehus etter ATV-ulykke

En person er kjørt til Haukeland sykehus etter en ATV-ulykke i Tørvikbygd i Kvam i Hardanger, melder politiet i Vest på Twitter. Politiet er på vei til stedet der ulykken skjedde..

NRK - 3 timer siden

Hamas: Gjenoppretter våpenhvile

En talsperson for Hamas sier at Israel og Hamas er enige om å gjenopprette våpenhvile i Gaza, melder AFP. Fire palestinere ble drept fredag da Israel angrep mål over hele Gaza. Angrepene var svar på palestinske skudd som kostet en israeler livet..

NRK - 3 timer siden

Minst 13 døde i trafikkulykke

Minst 13 personer omkom og sju personer ble skadd da en minibuss traff en lastebil utenfor Mexico City, opplyser lokale myndigheter. Ulykken skjedde nær byen Ecatepec langs hovedveien mellom Mexico City og Pachuca..

NRK - 4 timer siden

Begynner å få kontroll på skogbrann

Politiet i Sør-Vest melder på Twitter at det begynner å bli kontroll på skogbrannen på Sagvåg i Stord kommune i Hordaland. Totalt seks hus har blitt evakuert, og en videre eventuell spredning av brannen vil gå i retning sjøen, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt