NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 04:15

NRK - 15 Apr 18 kl. 21:44

Jordskjelv nær Indonesia

Eit jordskjelv med 6.1 i styrke har råka like utanfor Indonesia, melder det amerikanske jordskjelvsenteret..
Les mer på NRK


Les mer om:
Indonesia

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordskjelv, nær, Indonesia
P4 - 25 Mar 18 kl. 22:53

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med en styrke på 6,4 har rammet det østlige Indonesia nå i kveld, norsk tid. Myndighetene i landet har sendt ut et tsunamivarsel. Jordskjelvet hadde sitt episdenter på havbunnen utenfor Indonesia.

NRK - 19 Aug 18 kl. 17:39

Nytt jordskjelv i Indonesia

Øya Lombok i Indonesia er for andre gang søndag rammet av et jordskjelv. Det siste skjelvet hadde en styrke på 6,9, og var kraftigere enn det første som inntraff i 11-tiden lokal tid. For to uker siden omkom minst 460 mennesker i et jordskjelv på øya.

VG - 05 Aug 18 kl. 14:36

Nytt kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv målt til 7 har rammet den populære turistøya Lombok i Indonesia..

NRK - 25 Mar 18 kl. 22:53

kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke på 6,4 har rammet det østlige Indonesia. Myndighetene har rutinemessing sendt ut tsunamivarsel. Skjelvet hadde sitt episenter på havbunnen i Banda-havet mellom Øst-Timor og den indonesiske øya Maluku, skriver NTB..

Aftenposten - 05 Aug 18 kl. 15:23

Tsunamivarsel opphevet etter jordskjelv i Indonesia

Et kraftig jordskjelv målt til en styrke på 7 har rammet ferieøya Lombok i Indonesia. Myndighetene har opphevet tsunamivarselet som først ble sendt ut..

Aftenposten - 29 Jul 18 kl. 07:29

Minst ti omkom i jordskjelv i populær feriedestinasjon i Indonesia

Et kraftig jordskjelv med styrke 6,4 rammet lørdag Lombok i Indonesia. Minst ti personer er omkommet, ifølge lokale myndigheter..

Dagbladet - 20 Aug 18 kl. 07:16

Flere døde etter jordskjelv i Indonesia

Minst fem personer har mistet livet etter at øya Lombok i Indonesia søndag ble rammet av flere jordskjelv. Det kraftigste hadde en styrke på 6,9..

Dagbladet - 05 Aug 18 kl. 14:36

Meldinger om store ødeleggelser etter at kraftig jordskjelv rammet Indonesia

Tsunamivarsel er trukket tilbake etter at jordskjelv målt til en styrke på 7 rammet ferieøya Lombok i Indonesia..

NRK - 19 Aug 18 kl. 07:05

Jordskjelv i Indonesia

Det har vært et nytt, kraftig jordskjelv på den indonesiske øya Lombok. Det melder det amerikanske jordskjelvsenteret. Tidligere denne måneden ble 430 personer drept i et jordskjelv på øya..

Dagbladet - 05 Aug 18 kl. 14:36

Meldinger om minst tre døde etter at kraftig jordskjelv rammet Indonesia

Tsunamivarsel er trukket tilbake etter at jordskjelv med styrke 7 rammet ferieøya Lombok i Indonesia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

To pågrepet i Kristiansand

Politiet i Agder jobber med å få roet gemyttene i sentrum av Kristiansand, der det har vært en rekke tilløp til slåssing og to pågripelser natt til fredag. – I natt har det vært over gjennomsnittet ampert, sier operasjonsleder Lars Hyberg til NTB..

NRK - 45 minutter siden

Ni drept i strid i Libya

Ni personer, inkludert to sivile, ble torsdag drept og tretten ble skadd i et sammenstøt mellom to rivaliserende militser i Libyas hovedstad Tripoli, ifølge lokale myndigheter. Det til tross for våpenhvilen som ble inngått 4. september..

NRK - 1 time siden

Folk med master får relevant jobb

Myten om den såkalte mastersyken er sterkt overdrevet, ifølge en ny rapport fra Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning (NIFU). 9 av 10 av dem som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres..

NRK - 2 timer siden

Trumps tidligere advokat hos FBI

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen har vært i flere timelange samtaler med spesialetterforsker Robert Mueller, ifølge ABC. I august erklærte Cohen seg skyldig i banksvindel, unndragelse av inntektsskatt og ulovlig valgkampfinansiering..

NRK - 2 timer siden

Matillsynet frykter Nato-mat

Soldater fra 30 ulike land har med egen mat til Norge under Nato-øvelsen i slutten av oktober. Mattilsynet frykter at kjøtt kan bringe med seg afrikansk svinepest eller munn- og klovsyke. Forsvaret forsikrer at de har tatt en del forholdsregler..

NRK - 2 timer siden

Første tegnspråkpris er utdelt

Språkrådet har opprettet en pris for å fremme, utvikle og bevare det norske tegnspråket. Den første prisen ble torsdag kveld tildelt NRK og Marit Vogt-Svendsen, doktor i tegnspråklingvistikk og tidligere førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo..

NRK - 3 timer siden

Neste uke kommer Cosby-dommen

Neste uke er det straffutmåling i saken etter at Bill Cosby ble funnet skyldig i tre tilfeller av seksuelle overgrep i 2004. Cosby risikerer 30 års fengsel, samtidig åpner loven også for husarrest eller prøvetid. Cosby vil trolig anke dommen..

NRK - 3 timer siden

Avviste krav om mobbeerstatning

Kommunestyret i Bjerkreim i Rogaland har avvist erstatningskrav fra fire elever etter mobbing i grunnskolen, melder Stavanger Aftenblad. Tre foreldrepar varslet om mobbingen i 2009. Saksbehandlingen har tatt lang tid.

NRK - 4 timer siden

Elev pågrepet etter våpentrusler

Politiet i Agder har pågrepet en 17-åring etter at han kom med konkrete trusler i sosiale medier om våpenbruk mot sin videregående skole i Vennesla. Eleven har erkjent forholdet og politiet regner trusselsen som avklart, melder de på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Mann skutt og drept i Sverige

En mann er skutt og drept i Gøteborg, og gjerningspersonen stakk av i en bil, ifølge vitner. Politiet har satt i gang etterforskning av hendelsen og leter nå etter gjerningspersonen. Den drepte er ikke identifisert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt