P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 08:09

P4 - 23 May 20 kl. 16:38

Jordras stenger vei i Kåfjord

Et jordras har gått over fylkesvei 7924 i Manndalen i Kåfjord.
Raset har i følge Nordlys gått to kilometer fra avkjøringen på E6. Vegen bilbli stengt til mandag klokken 15.00..
Les mer på P4


Les mer om:
Manndalen, Kåfjord, Nordlys, E6

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordras, stenger, veii , Kåfjord
P4 - 25 May 20 kl. 16:34

Jordras stenger E6 i Finnmark

Et jordras har gått over E6 ved Utsjok i Finnmark og sperrer veien. Ingen er tatt av raset, men det er umulig å passere. I følge politiet er jordraset som ligger i veien rundt en meter høyt..

NRK - 12 Apr 20 kl. 20:42

Uver i Møre og Romsdal

Uver har ført til forseinkingar i ferjesambandet mellom Molde og Vestnes søndag kveld. Samstundes blåste ein bilhengar av vegen på E39 på Tresfjordbrua. Det har også gått eit jordras i Fjord kommune på Sunnmøre..

NRK - 03 Feb 20 kl. 12:35

Stenger import av krabbe

Coronaviruset har ført til at all Kina har stengt importeringen av kongekrabbe, ifølge Kyst og Fjord. – Det er en spesiell situasjon, sier krabbekjøper Bjørn Ronald Olsen i Nordkapp til avisen..

NRK - 03 Feb 20 kl. 12:35

Stenger import av krabbe

Coronaviruset har ført til at all Kina har stengt importeringen av kongekrabbe, ifølge Kyst og Fjord. – Det er en spesiell situasjon, sier krabbekjøper Bjørn Ronald Olsen i Nordkapp til avisen..

NRK - 11 Feb 20 kl. 12:35

Sjøsatte ny katamaran

Fjord Lines nye katamaran, som skal hete Fjord FSTR, er sjøsatt fra Austals skipsverft på Filippinene. Skipet skal ta over etter Fjord Cat på strekningen Kristiansand–Hirtshals og dobler kapasiteten på den raskeste sjøveien mellom Norge og Danmark..

NRK - 28 Mar 20 kl. 13:29

Stenger campingplasser og havner

Fjord kommune på Sunnmøre har vedtatt å stenge bobil- og campingplasser, utleiehytter og gjestehavner for overnatting for de som ikke har fast bostedsadresse i kommunen. Det gjelder frem til påske, opplyser ordfører Eva Hove..

NRK - 15 Apr 20 kl. 06:57

Fem hus evakuert etter jordras

Et 50 meter bredt jordras har gått nær et boligfelt i Mo i Rana. Fem hus er evakuert og boligfeltet med 15–20 hus er innesperret. Det er ikke opplysninger om at noen er skadd som følge av raset..

NRK - 16 Feb 20 kl. 00:41

Jordras over vei i Vaksdal

Et tre meter høyt jordras gikk lørdag kveld over fylkesvei 5406 ved Kallestadsundet i Stamnes i Vaksdal. Ingen personer eller biler skal ha blitt tatt av raset..

Aftenposten - 03 Jun 20 kl. 17:14

Hus og hytte tatt av jordras i Alta

Et stort jordras har gått ved Kråkeneset i Alta, og flere bygninger er tatt. Det er foreløpig ikke meldt om personskader..

NRK - 16 Mar 20 kl. 18:41

Fjord Line permitterer

Fergeselskapet Fjord Line permitterer i underkant av 100 ansatte, melder de i en pressemelding. Mesteparten av selskapets inntektsgrunnlag har forsvunnet på svært kort tid etter stans i fergetrafikken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Demonstrasjoner i hele USA

I byer over hele USA er det demonstrert mot rasisme og politivold i natt. Og dette er de største demonstrasjonene som er utløst av dødsfallet til George Floyd så langt. Militære kjøretøy og soldater stengte av store deler av sentrum i Washington før den planlagte marsjen der som myndighetene forventet at 200.

P4 - 30 minutter siden

Biden lover politireform

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden vil ha en politireform. I en kronikk i Los Angeles Times skriver Biden at hvis han blir valgt, forplikter han seg til å etablere en nasjonal granskingskommisjon for politiet innen hundre dager ved makten. Allerede nå vil han ha endringer og konkrete tiltak for å reversere den systematiske rasismen i politiet, skriver han.

P4 - 1 time siden

Tiltalt for å ha filmet leietakere

En 46 år gammel mann er tiltalt for å ha filmet leietakere i årevis. Han skal ha innstallert små kameraer og mikrofoner i boligen han leide ut til en kvinne og hennes datter i fire år, og han skal ha onanert til videoene. Mannen har forklart at han brukte overvåkingsutstyret til å se og høre på kvinnen og den da 12 år gamle datteren hennes i situasjoner der de var lettkledde eller nakne.

P4 - 1 time siden

Omkom i boligbrann i Tønsberg

En person er funnet omkommet etter en brann i et boligbygg i Tønsberg. Brannen ble meldt inn like før klokken fire i natt. Bygget har tre leiligheter.

P4 - 45 minutter siden

20 nye smittede

Det er registrert 20 nye koronasmittede i Norge siste døgn. Det melder Folkehelseinstituttet. Og det er 22 personer som nå får behandling på sykehus for covid-19..

P4 - 45 minutter siden

To alvorlig knivskadd etter slåsskamp

To menn i 20-åene er knivstukket og alvorlig skadd etter slåssing i Fredrikstad sentrum i natt. Det skal ha vært to slåsskamper, som politiet setter i sammenheng. Fire personer er pågrepet.

P4 - 9 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 9 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 9 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 9 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt