P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 01:44

P4 - 19 Aug 19 kl. 23:39

Jordras i Narvik

Det har gått minst ett jordras over Beisfjordveien i Narvik i Nordland.
Veien er stengt på grunn av dette, og politiet oppfordrer folk i området om å trekke seg ut da det er fare for flere ras.
Det skal være flere steiner og trær over veien. Statens vegvesen er varslet og på vei..
Les mer på P4


Les mer om:
Beisfjordveien, Narvik, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordrasi , Narvik
Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Jordras stenger vei langs Beisfjord i Narvik

Beisfjordveien i Narvik er stengt etter at minst ett jordras har gått mandag kveld ved Indre Katleberget. Folk oppfordres til å trekke seg ut av området..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Sju personer evakuert etter jordras i Beisfjord i Narvik

Sju personer er evakuert fra Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått jordras langs fjorden mandag kveld. Det er også meldt om ras i Ballangen..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Fem personer evakuert etter jordras i Beisfjord i Narvik

Fem personer er evakuert fra Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått jordras langs fjorden mandag kveld. Det regner og er dårlig sikt i området..

P4 - 20 Aug 19 kl. 05:51

Sju personer evakuert etter jordras i Beisfjord i Narvik

Sju personer er evakuert fra Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått jordras langs fjorden i kveld. Det er også meldt om ras i Ballangen. Raset har gått over en kommunal vei og er rundt halvannen meter høyt og rundt 40 meter bredt.

NRK - 20 Aug 19 kl. 00:06

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

VG - 20 Aug 19 kl. 06:41

Ni evakuert fra flere jordras i Nordland

Syv er evakuert fra et område ved Narvik og to fra Ballangen etter flere jordras natt til tirsdag..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Flere ras i Beisfjord i Narvik

Politiet kartlegger hvem som er i Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått enda flere jordras langs fjorden natt til tirsdag, nå i bebygd område..

P4 - 20 Aug 19 kl. 19:46

Vei åpent etter jordras

Veien som ble stengt etter et jordras i Narvik i går kveld er åpnet igjen. Det opplyser kommunen til VG. 600 mennesker ble sperret inne etter jordraset.

VG - 20 Aug 19 kl. 06:41

600 sperret inne- ni evakuert etter flere jordras i Nordland

Syv er evakuert fra et område ved Narvik og to fra Ballangen etter flere jordras natt til tirsdag..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 06:53

Ni evakuert etter flere ras i Nordland

Sju personer er evakuert i Beisfjord-området i Narvik og to i Ballangen etter at det er gått flere jordras mandag kveld og natt til tirsdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Over 100.000 barn internert

Over 100.000 barn er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring Det viser en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA.

P4 - 1 time siden

Et flertall vil avsette Trump

Et flertall av amerikanerne er for at president Donald Trump skal stilles for riksrett og avsettes. Det viser en måling gjennomført av Ipsos for ABC News. I målingen svarer 51 prosent at Trump bør stilles for riksrett og avsettes, i tillegg svarer 6 prosent at presidenten bør stilles for riksrett, men ikke gå av.

P4 - 2 timer siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng etterforskes nå for to nye voldtekter. Det skriver Dagbladet. Han ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner, og har fra før en rettskraftig forvaringsdom på seg for å ha forgrepet seg på 19 kvinner.

P4 - 3 timer siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er skal nå tilbys i det offentlige helsevesenet. De nye metodene som i dag ble godtatt av Beslutningsforum for nye metoder skal blant annet hjelpe pasienter med MS, lungekreft og alvorlig astma..

P4 - 3 timer siden

Forstår Macrons syn på NATO

Danmarks statsminister Mette Fredriksen sier hun har forståelse for Frankrikes president Emmanuel Macron som kalte NATO «hjernedød». Fredriksen vil ikke kommentere ordet hjernedød, men sier hun er enig i Macrons vurdering om at NATO mangler strategisk styring. Macron mener at det er totalt fravær av koordinering mellom Europa og USA om strategiske beslutninger i alliansen..

P4 - 4 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USA anser ikke lenger jødiske bosettinger på Vestbredden for å være i strid med internasjonale lover. Det sa USAs utenriksminister Mike Pompeo nå i kveld norsk tid. Vestbredden, som er et palestinsk territorium, er okkupert av Israel..

P4 - 4 timer siden

Dømt til 16 års fengsel

En 28 år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for å ha drept sin egen far i Sandnes. Sønnen skal ha slått sin 55 år gamle far gjentatte ganger i hodet med et brannslukningsapparat lille julaften i fjor. I forkant av drapet var sønnen aktiv på et nettforum der han fortalte om drapsplanene.

P4 - 5 timer siden

Berg møtte etterretningssjefen

Frode Berg har i dag hatt møter med PST og Forsvarets etterretningstjeneste. Begge møtene var på Bergs initiativ, og det ble utvekslet litt informasjon, bekrefter Bergs advokat Brynjulf Risnes til VG i kveld. Risnes vil ikke si noe om innholdet i møtene, som ble holdt på et hemmelig sted på Østlandet.

P4 - 5 timer siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 6 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt