P4 > Nyheter

Tuesday, 17 September, 11:05

P4 - 19 Aug 19 kl. 23:39

Jordras i Narvik

Det har gått minst ett jordras over Beisfjordveien i Narvik i Nordland.
Veien er stengt på grunn av dette, og politiet oppfordrer folk i området om å trekke seg ut da det er fare for flere ras.
Det skal være flere steiner og trær over veien. Statens vegvesen er varslet og på vei..
Les mer på P4


Les mer om:
Beisfjordveien, Narvik, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordrasi , Narvik
Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Jordras stenger vei langs Beisfjord i Narvik

Beisfjordveien i Narvik er stengt etter at minst ett jordras har gått mandag kveld ved Indre Katleberget. Folk oppfordres til å trekke seg ut av området..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Sju personer evakuert etter jordras i Beisfjord i Narvik

Sju personer er evakuert fra Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått jordras langs fjorden mandag kveld. Det er også meldt om ras i Ballangen..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Fem personer evakuert etter jordras i Beisfjord i Narvik

Fem personer er evakuert fra Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått jordras langs fjorden mandag kveld. Det regner og er dårlig sikt i området..

P4 - 20 Aug 19 kl. 05:51

Sju personer evakuert etter jordras i Beisfjord i Narvik

Sju personer er evakuert fra Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått jordras langs fjorden i kveld. Det er også meldt om ras i Ballangen. Raset har gått over en kommunal vei og er rundt halvannen meter høyt og rundt 40 meter bredt.

NRK - 20 Aug 19 kl. 00:06

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

VG - 20 Aug 19 kl. 06:41

Ni evakuert fra flere jordras i Nordland

Syv er evakuert fra et område ved Narvik og to fra Ballangen etter flere jordras natt til tirsdag..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Flere ras i Beisfjord i Narvik

Politiet kartlegger hvem som er i Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått enda flere jordras langs fjorden natt til tirsdag, nå i bebygd område..

P4 - 20 Aug 19 kl. 19:46

Vei åpent etter jordras

Veien som ble stengt etter et jordras i Narvik i går kveld er åpnet igjen. Det opplyser kommunen til VG. 600 mennesker ble sperret inne etter jordraset.

VG - 20 Aug 19 kl. 06:41

600 sperret inne- ni evakuert etter flere jordras i Nordland

Syv er evakuert fra et område ved Narvik og to fra Ballangen etter flere jordras natt til tirsdag..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 06:53

Ni evakuert etter flere ras i Nordland

Sju personer er evakuert i Beisfjord-området i Narvik og to i Ballangen etter at det er gått flere jordras mandag kveld og natt til tirsdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Märtha kastet ut av Instagram

Prinsesse Märtha Louise er kastet ut av Instagram. Hennes nye profil er slettet uten hennes samtykke, melder VG. Instagram kan selv deaktivere kontoer dersom de mener det er brudd på retningslinjer eller betingelser.

P4 - 45 minutter siden

Norwegian stanser bruk av gamle leiefly

Norwegian stanser all bruk av gamle leiefly. Flyselskapet har de siste årene blitt tvunget til å leie inn et titall fly og besetninger for å klare å overholde ruteprogrammet, og mange reisende har blitt sendt på tur med gamle og umoderne reservefly. Men nå går behovet mot slutten, skriver flysmart24.

P4 - 30 minutter siden

Hopp i bensinprisen

Mens den norske stat tjener på høyere oljepris som følge av helgens angrep i Saudi-Arabia, taper norske bilister som må fylle drivstoff i dag. Prisene på diesel og bensin har økt med 25-30 øre i løpet av morgentimene. Listeprisen hos Circle K er i formiddag 17,04 kroner for 95 oktan bensin og 16,21 kroner for diesel.

P4 - 15 minutter siden

Sju nye hunder syke

Siden mandag har to nye hunder mistet livet i det pågående sykdomsutbruddet. I tillegg er fem øvrige hunder meldt syke, ifølge Mattilsynets oppdatering nå i formiddag. Tilfellene er fra seks forskjellige fylker.

P4 - 1 time siden

Juks ved bilverksted i Sandefjord

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet deres feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Det skjer etter at Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. En ansatt har godkjent et stort antall kjøretøy uten at verkstedet er sikre på om de faktisk har vært inne til kontroll.

P4 - 2 timer siden

Nordmenn betaler mest kontantløst i verden

Nordmenn har ikke sedler og mynter i lommeboka lenger - der ligger det kort. For nå er vi de som betaler mest kontantløst i verden. Det gjør vi i snitt mer enn én gang hver dag.

P4 - 1 time siden

Ble skutt fire ganger

Johanne Zhangjia Ihle-Hansen ble skutt og drept med fire skudd. Det viser den endelige obduksjonsrapporten etter drapet, som stebroren Philip Manshaus er siktet for å stå bak. 17-åringen ble funnet drept i hjemmet sitt på Eiksmarka i Bærum 10.

P4 - 1 time siden

Saudi-Arabia varsler motangrep

Også Saudi-Arabia sier nå at de er sikre på at det var Iran, og ikke den jemenittiske Houthi-militsen som sto bak droneangrepet som rammet halvparten av landets oljeproduksjon i helgen. En talsmann for den saudiske militærkoalisjonen sier at de nå forbereder "nødvendige tiltak" for å beskytte landets befolkning - og vil slå hardt tilbake..

P4 - 4 timer siden

Bruker mer dyrket mark enn planlagt

Statens Vegvensen har tatt mer dyrket mark til veiformål enn planlagt hvert eneste år, fra og med 2009. Det viser deres egne årsrapporter, skriver Nationen. De siste ti årene har vegvesenet beslaglagt i overkant av 4.

P4 - 2 timer siden

Tror tre branner er påsatt

Politiet tror tre branner i Buskerud i natt var påsatt. Avstanden mellom brannene var bare fem kilometer, og politiet mener det er grunn til å tro at det er en sammenheng. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt