P4 > Nyheter

Onsdag, 12 August, 03:14

P4 - 19 aug. 19 kl. 23:39

Jordras i Narvik

Det har gått minst ett jordras over Beisfjordveien i Narvik i Nordland.
Veien er stengt på grunn av dette, og politiet oppfordrer folk i området om å trekke seg ut da det er fare for flere ras.
Det skal være flere steiner og trær over veien. Statens vegvesen er varslet og på vei..
Les mer på P4


Les mer om:
Beisfjordveien, Narvik, Nordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jordrasi , Narvik
Aftenposten - 20 aug. 19 kl. 00:02

Jordras stenger vei langs Beisfjord i Narvik

Beisfjordveien i Narvik er stengt etter at minst ett jordras har gått mandag kveld ved Indre Katleberget. Folk oppfordres til å trekke seg ut av området..

Aftenposten - 20 aug. 19 kl. 00:02

Sju personer evakuert etter jordras i Beisfjord i Narvik

Sju personer er evakuert fra Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått jordras langs fjorden mandag kveld. Det er også meldt om ras i Ballangen..

Aftenposten - 20 aug. 19 kl. 00:02

Fem personer evakuert etter jordras i Beisfjord i Narvik

Fem personer er evakuert fra Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått jordras langs fjorden mandag kveld. Det regner og er dårlig sikt i området..

P4 - 20 aug. 19 kl. 05:51

Sju personer evakuert etter jordras i Beisfjord i Narvik

Sju personer er evakuert fra Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått jordras langs fjorden i kveld. Det er også meldt om ras i Ballangen. Raset har gått over en kommunal vei og er rundt halvannen meter høyt og rundt 40 meter bredt.

NRK - 20 aug. 19 kl. 00:06

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

VG - 20 aug. 19 kl. 06:41

Ni evakuert fra flere jordras i Nordland

Syv er evakuert fra et område ved Narvik og to fra Ballangen etter flere jordras natt til tirsdag..

Aftenposten - 20 aug. 19 kl. 00:02

Flere ras i Beisfjord i Narvik

Politiet kartlegger hvem som er i Beisfjord-området i Narvik etter at det er gått enda flere jordras langs fjorden natt til tirsdag, nå i bebygd område..

P4 - 20 aug. 19 kl. 19:46

Vei åpent etter jordras

Veien som ble stengt etter et jordras i Narvik i går kveld er åpnet igjen. Det opplyser kommunen til VG. 600 mennesker ble sperret inne etter jordraset.

VG - 20 aug. 19 kl. 06:41

600 sperret inne- ni evakuert etter flere jordras i Nordland

Syv er evakuert fra et område ved Narvik og to fra Ballangen etter flere jordras natt til tirsdag..

P4 - 26 mai 20 kl. 23:49

Jordras i Nordland

Det har gått et eller flere jordas i et populært turområde i Narvik i kveld. Ingen personer er skadet, men politiet har midlertidig stengt veien, og det jobbes med å sikre stedet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Kamala Harris blir visepresidentkandidat

Amrikanske medier melder nå at Joe Biden har valgt sin visepresidentkandidat. Det er senatoren fra California, Kamala Harris, Biden har valgt. 55-åringen kan bli den første kvinnelige visepresidenten i historien..

P4 - 4 timer siden

Dømt for spionasje

To menn er dømt til ti års fengsel for spionasje i Iran. Den ene anklages for å ha jobbet for Israel og Tyskland, den andre for Storbritannia. Flere er stilt for retten i Iran anklaget for spionasje den siste tiden, det melder NTB..

P4 - 5 timer siden

Skal ha valgt visepresidentkandidat

Flere amerikanske medier melder nå at Joe Biden har bestemt seg for HVEM som blir hans visepresidentkandidat. Biden har ifølge CNN informert sine nærmeste rådgivere og kandidater..

P4 - 5 timer siden

Avlyser fadderarrangementer

Flere fadderarrangementer ved universiteter og høyskoler avlyses. I Tromsø vil ikke arrangørene åpne for fysisk oppmøte på noen av sine tilstelninger, kun streaming via nett. Også NTNU i Trondheim, Førde og flere andre høyskoler varsler nå at de gjør det samme på hele eller deler av oppstartsuka, som innebærer mye sosial omgang og alkohol, melder VG..

P4 - 6 timer siden

Flertall for Erna som statsminister

Til tross for at Arbeiderpartiet går mest frem og - og er landets største parti med oppslutning på 25,4 prosent på en meningsmåling, så tror bare 32 prosent at partiets leder Jonas Gahr Støre blir landets nye statsminister etter valget neste år. 62 prosent svarer at de tror Erna Solberg får fortsette å styre landet, det viser meningsmålingen Kantar har gjort for TV2..

P4 - 7 timer siden

Koronasmitte på SFO i Halden

I Halden har et barn testet positivt på korona. Det er det første tilfellet ved en skole i Halden. Åtte barn og sju ansatte ved Hjortsberg skole settes i karantene.

P4 - 7 timer siden

Karantenen over på "Roald Amundsen"

På Hurtigruteskipet "Roald Amundsen" er 65 personer nå ferdig med karantenen. 46 personer forlater skipet nå i kveld, mens 19 av dem gikk i land allerede i helgen og fortsatte karantenen i leiligheter, det melder NRK. Totalt 62 personene som har blitt smittet i utbruddet på Hurtigruten..

P4 - 8 timer siden

Kim Friele får egen skulptur

Kim Friele får egen skulptur i Bergen. Bergen kommunes prosjekt «Kvinner på sokkel» står bak nyvinningen. Tre benker som staver navnet KIM skal etter planen stå klar til 86-åringens bursdag i mai neste år.

P4 - 7 timer siden

Tegnell kritiserer reiserådene

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell kritiserer hvordan de norske myndighetene endrer reiserådene. Folkehelseinstituttet har anbefalt at 6 regioner nå skal bli røde og at de reisende får karanteneplikt. Tegnell synes det blir forvirrende når man endrer reglene frem og tilbake og at det blir vanskelig for folk å forstå, det skriver den svenske avisen Dagens Nyheter..

P4 - 8 timer siden

Avventer russisk vaksine

Russlands president Vladimir Putin hevder de snart har en coronavaksine klar. Vaksinen skal være godkjent etter mindre enn to måneder med testing på mennesker. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier til VG at den ikke er aktuell for bruk i Norge nå.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt