NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 22:43

NRK - 08 jan. 21 kl. 22:37

Jong-un: – USA er vår verste fiende

Nord-Koreas leder Kim Jong-un sier USA er deres verste fiende. USA bør endre sin fiendtlige politikk for å få relasjonene mellom landene bedre. Det spiller ingen rolle hvem som styrer USA så lenge de har den samme holdningen til Nord-Korea, sier han..
Les mer på NRK


Les mer om:
koreas, Kim Jong, USA, Nord-Korea

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jong-un, USAer vår , verste, fiende
Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 09:41

Utpeker USA som fiende nummer én

En massiv militærparade og framvisning av landets våpenarsenal rundet av partikongressen i Nord-Korea, der Kim Jong-un….

NRK - 16 mars 21 kl. 02:50

Nord-Korea advarer Biden

Kim Yo-jong, søsteren til Nord-Koreas leder Kim Jong-un, advarer USA mot å «spre stanken av kruttrøyk over landet vårt», etter at USA og Sør-Korea begynte felles militærøvelse forrige uke..

NRK - 16 mars 21 kl. 07:21

Kims søster advarer Biden

Kim Yo-jong, søsteren til Nord-Koreas leder Kim Jong-un, advarer USA mot å «spre stanken av kruttrøyk over landet vårt». USA og Sør-Korea startet en felles militærøvelse forrige uke. Det er den nordkoreanske avisen Rodong Sinmun som siterer henne..

Dagbladet - 16 mars 21 kl. 02:34

Advarer USA: - Ikke lag stank

Kim Jong-uns lillesøster, Kim Yo-jong, kommer med en sterk advarsel til USAs president Joe Biden og hans administrasjon..

NRK - 07 jan. 21 kl. 13:05

Kim Jong-un styrker forsvaret

Nord-Koreas leder Kim Jong-un lover å øke landets militære kapasitet, melder NTB. Planene er en del av landets femårsplan og legges fram før Joe Biden trer til som president. Hvorvidt arbeidet med å utvikle atomvåpen skal fortsette, ble ikke nevnt..

NRK - 11 jan. 21 kl. 02:39

Jong-un utnevnt som generalsekretær

Nord-Koreas diktator Kim Jong-un er ifølge nordkoreanske medier utnevnt til generalsekretær for landets kommunistparti, som han også er leder for. Det er en tittel som hans far og farfar tidligere har hatt..

Aftenposten - 30 jan. 21 kl. 22:27

Han skjønte én ting bedre enn alle andre politikere. Slik ble Putins fiende stor.

MOSKVA (Aftenposten): Opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj er Vladimir Putins erkefiende. Men hvem er han?.

NRK - 01 mars 21 kl. 09:36

Netanyahu anklager Iran for angrep

Israels statsminister Benjamin Netanyahu anklager Iran for å ha angrepet et israelsk lasteskip i Omanbukta. – Iran er Israels største fiende, men jeg skal få en slutt på det. Vi angriper dem i hele regionen, sier Netanyahu.

Dagbladet - 11 mars 21 kl. 18:35

- Det ideelle stedet for viruset

Mens tusenvis av turister hygget seg på afterski, spredte en usynlig fiende seg blant bargjestene. Den norske favoritten Kitzloch i Ischgl ble raskt syndebukk for virusets lynraske ferd i Europa..

VG - 25 mars 21 kl. 16:53

Miljøpartiets største fiende

Bilen ut av byen, bompengebråk, krangel om kjøtt og angrep fra Sylvi Listhaug er gull verdt for MDG. Den store skrekken er å bli gjemt og glemt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 1 time siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 1 time siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 1 time siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 1 time siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 1 time siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 2 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 2 timer siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 2 timer siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 2 timer siden

Halvparten av USAs voksne vaksinert

Halvparten av alle amerikanere over 18 år har fått minst én dose koronavaksine. I alt 84 millioner mennesker i USA er fullvaksinert, mens 46 millioner har fått én av to doser. Til uka ventes det at vaksinen fra Johnson&Johnson tas i bruk igjen, melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt