VG > Økonomi

Sunday, 05 April, 19:10

VG - 27 Feb 20 kl. 11:00

Jon Fosse kan vinne Booker-prisen

Jon Fosse (60) er den andre norske forfatteren gjennom tidene som er nominert til Den internasjonale Booker-prisen - en av verdens aller mest prestisjefylte litteraturpriser..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fosse, Den, Booker

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jon, Fossekan , vinne, Booker-prisen
NRK - 27 Feb 20 kl. 11:53

Fosse nominert til Man Booker-pris

Jon Fosse er nominert til Den internasjonale Man Booker-prisen for første band i Septologien som kom ut i fjor haust, melder Samlaget. Roy Jacobsen er den einaste andre norske forfattaren som tidlegare har vore nominert til denne prisen..

P4 - 13 Jan 20 kl. 19:20

Trekker seg fra nominasjonskamp

Demokraten Cory Booker trekker seg fra kampen om å bli partiets kandidat til høstens presidentvalg. Booker har slitt med å få inn penger til å drive valgkamp, og har ligget langt nede på meningsmålingene. Han sier han derfor trekker seg fra nominasjonskampen..

NRK - 13 Jan 20 kl. 17:07

Corey Booker ute av presidentkampen

Corey Booker har trukket seg fra nominasjonskampen om den demokratiske presidentkandidaten. Han klarte ikke å kvalifisere seg for å være med i denne ukens TV-debatt i Iowa, etter at han ikke har hatt gode nok tall i meningsmålingene..

Aftenposten - 27 Feb 20 kl. 15:43

Jon Fosse er Bookerpris-nominert

Kun én nordmann har tidligere opplevd å bli nominert til Den internasjonale Bookerprisen. Nå er Jon Fosse på den gjeve nominasjonslisten..

NRK - 31 Oct 19 kl. 14:22

Her er de nominerte til Brageprisen

Jon Fosse, Nina Lykke og VG-journalist Shazia Majid er blant de nominerte til årets Bragepris. Det er norsk bokbransje som deler ut prisen 21. november.

NRK - 31 Dec 19 kl. 15:49

Prisendringer på mange polvarer

Fra 1. januar setter Vinmonopolet ned prisen på over 6000 varer. Men for over 10.

Aftenposten - 08 Mar 20 kl. 16:12

Marit (43) ble første kvinne til å vinne gjev pris: – En stor ære

For første gang gir Det Internasjonale Båtsportforbundet (UIM) prisen til en kvinne..

Aftenposten - 21 Dec 19 kl. 22:09

Warholm vant nok en prestisjepris

Karsten Warholm er av magasinet Track & Field News kåret til årets mannlige friidrettsutøver i verden. Han er den første nordmannen til å vinne prisen..

Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 13:17

Hun valgte å bli i forholdet: – Prisen er å leve «forsiktig» og ikke tirre ham

Han har et voldsomt temperament og bruker både verbal og fysisk styrke for å vinne alle diskusjoner. Thuen ser både styrker og svakheter ved dette valget..

P4 - 13 Jan 20 kl. 22:13

Rekordpris på skrei

Prisen på skrei er rekordhøy. På fisketorget i Bergen selges skrei for 399 kroner kiloen skriver Fiskeribladet. Prisen til fiskerne er 37 kroner kiloen, mot 31 kroner på samme tid i fjor.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Mener Dagbladet framstilte Oslo-borgere feil i omdiskutert coronasak

Dagbladet publiserte bilder og video av store folkemengder på Grünerløkka. – De framstiller det som verre enn det var, sier Hans Kristian Thorbjørnsen (H), som var der selv..

VG - 2 timer siden

Stor strømmeguide for krimdokumentar: Påskekrim fra virkeligheten

Påske og krim hører sammen for nordmenn flest, og denne påsken vil trolig flere enn noensinne trenge spennende innhold å se på, for å døyve savnet etter puddersnø og after-ski på hytta. Derfor serverer vi deg nå en stor strømmeguide, med 25 dokumentarfilmer fra krim-kategorien som vil sjokkere, røre, underholde og provosere deg..

VG - 3 timer siden

Fotballstjerne beklager fest med eskortedamer under corona-krisen

Manchester City-stjernen Kyle Walker beklager at han har arrangert det som kalles et «sex-party» hjemme - midt under corona-krisen..

VG - 4 timer siden

Haavi møtte veggen: – Har vært en ensom kamp

BEKKESTUA (VG) Hun ødela kneet og måtte reise hjem til operasjon før VM kom skikkelig i gang i fjor sommer. I mer enn ni måneder har Emilie Haavi (27) kjempet en ensom kamp på sin lange vei tilbake til fotballbanen..

VG - 7 timer siden

Rooney hardt ut mot helseminister: - Uakseptabelt

Wayne Rooney (34) fyrer løs mot helseministeren og Premier League-ledelsen i debatten om fotballspilleres eventuelle lønnskutt..

VG - 22 timer siden

Massiv barnehage-motstand mot åpning etter påske

Bare en av tjue privateide norske barnehager mener det er riktig å åpne for full ordinær drift første uke etter påske. Samtidig frykter over halvparten av barnehagene at de kan bli presset til å åpne før det er forsvarlig..

VG - 23 timer siden

Løvinnen Leia (12) døde etter ulykke i dyrepark

Gjester ble vitne til at den 12 år gamle løvinnen Leia omkom i en ulykke i Kristiansand Dyrepark fredag..

VG - 23 timer siden

Derfor stengte Oslobyrådet utelivet

21. mars ble all alkoholservering i Oslo forbudt. Helsemyndighetene hadde i utgangspunktet åpnet for å gi dispensasjoner, men omfattende skjenkekontroller viste at svært mange gjester satt tettere enn forskriftene tilsier..

VG - 23 timer siden

Underbetalt kompetanse, ikke dugnad

Dugnad, solidaritet og kritiske funksjoner. Det er ikke tilfeldig hvilke begrep som brukes når flokken rolig skal geleides inn på båsen, istedenfor å virre rundt i gater og hyttefelt. Det funker!

VG - Igår: 17:31

Reagerer på full buss til Værnes: – Virker som veldig mange tar det useriøst

Markus Henriksen (23) skulle fredag fly hjem for påskeferie fra Trondheim. Det ble imidlertid en noe ubehagelig busstur til flyplassen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt