NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 02:58

NRK - 09 Apr 20 kl. 08:59

Johnsons tilstand fortsatt stabil

Storbritannias statsminister, Boris Johnson sin helsetilstand er stabil. Det sier landets kulturminister til BBC. «Han er stabil, på bedringens vei, sitter oppreist, og snakker med medisinsk personell», sa han..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Johnson, BBC

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Johnsons, tilstandfortsatt , stabil
VG - 07 Apr 20 kl. 09:20

Boris Johnsons tilstand stabil

Etter å ha blitt overført til intensivavdelingen mandag kveld, har Storbritannias statsminister fått tilførsel av oksygen, men holdt seg stabil gjennom natten..

NRK - 21 Dec 19 kl. 16:36

Stabil tilstand for mann i sjøen

Mannen som ble hentet opp av sjøen ved Kalvøybrua i Sandvika i Bærum fredag kveld, er i stabil tilstand og er nå identifisert. Mannen hadde ikke ID-papirer på seg, og det tok derfor tid før politiet visste hvem han var..

NRK - 07 Apr 20 kl. 14:10

Johnson sin tilstand er stabil

Statsministeren sitt kontor i Storbritannia melder at Boris Johnson sin tilstand er stabil, og at han ikkje har lungebetennelse. Boris Johnson er innlagd på sjukehus med koronavirus..

NRK - 21 Dec 19 kl. 16:47

Mann reddet i Bærum stabil

Mannen som ble hentet opp av sjøen ved Kalvøybrua i Sandvika i Bærum fredag kveld, er i stabil tilstand og er nå identifisert, opplyser kriminalvakten i Oslo politidistrikt. Identifiseringen drøyet fordi mannen ikke hadde noen legitimasjon på seg..

P4 - 21 Dec 19 kl. 17:19

Stabil tilstand etter å ha havnet i sjøen

Tilstanden er nå stabil for mannen som ble hentet opp av sjøen i Sandvika i Bærum i går kveld. Politiet opplyste i går at han var kritisk skadet. Han hadde ikke ID-papirer på seg, men er nå identidfisert, melder NTB.

Aftenposten - 24 Apr 20 kl. 10:15

Stabil tilstand for knivstukket mann i Oslo

Tilstanden til mannen som ble knivstukket og kritisk skadd på Tøyen i Oslo torsdag kveld, var fredag morgen stabil..

Aftenposten - 24 Apr 20 kl. 10:15

Stabil tilstand for knivstukket mann i Oslo

Tilstanden til mannen som ble knivstukket og kritisk skadet på Tøyen i Oslo torsdag kveld, var fredag morgen stabil..

Dagbladet - 21 Dec 19 kl. 07:03

Rykket ut etter rop om hjelp - person funnet i vannet

Lørdag morgen er personens tilstand stabil, men uavklart..

Aftenposten - 23 Jan 20 kl. 16:41

Dronningen har signert Johnsons brexit-lov

Dronning Elizabeth har undertegnet Boris Johnsons brexitlov, som dermed har blitt en realitet. Nå er det opp til EU-parlamentet å godkjenne utmeldingsavtalen..

Aftenposten - 25 May 20 kl. 09:36

Johnsons rådgiver politianmeldt for karantenebrudd

En privatperson har anmeldt Boris Johnsons rådgiver Dominic Cummings, som risikerer politietterforskning etter at han besøkte familien da han var koronasmittet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Märtha Louise om rasisme

På Instagram forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan forholdet til Durek Verrett har gitt henne et krasjkurs i rasisme. Etter at hun innledet et forhold til den omstridte sjamanen, har hun fått mange reaksjoner og lært mye, skriver hun..

NRK - 15 minutter siden

Enebolig totalskadd på Fall

En enebolig på Fall ved Randsfjorden er totalskadd etter at det brøt ut brann torsdag kveld. Det var ikke folk i huset, opplyser politiet i Innlandet..

NRK - 1 time siden

Slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Politiet køyrde skadd MC-førar heim

Ein UP-patrulje som køyrde på ein MC-førar på E18 i Lier for å stanse han, køyrde deretter den skadde mannen heim i staden for å skaffe legehjelp, skriv Drammens Tidende. Spesialeininga for politisaker skal etterforske kollisjonen..

NRK - 1 time siden

30 døde i uvêr i Mellom-Amerika

Ein tropisk storm har ført til at minst 30 dødsfall i Mellom-Amerika, opplyser styresmaktene. I El Salvador har regn, flaum og jordskred tatt livet av 27 menneske. I Mexico er eit menneske død, og i Guatemala minst to..

NRK - 8 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 2 timer siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 2 timer siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 2 timer siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 3 timer siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt