P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 01:55

P4 - 09 Apr 20 kl. 09:48

Johnson på bedringens vei

Storbritannias statsminister Boris Johnson holder på å bli bedre etter at han ble lagt inn på sykehus med koronasmitte.
Landets kulturminister sier til BBC at Johnson sin helsetilstand fortsatt er stabil og at han nå sitter oppreist, og snakker med medisinsk personell.
Johnson ble lagt inn søndag kveld, og har de siste dagene ligget på intensivavdelingen..
Les mer på P4


Les mer om:
Boris Johnson, BBC, Johnson

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Johnson, bedringens, vei
VG - 11 Apr 20 kl. 23:05

Boris Johnson: – Jeg skylder dem livet mitt

Storbritannias statsminister Boris Johnson (55) er på bedringens vei, og kan ikke få takket legene og sykepleierne nok etter å ha vært innlagt med coronaviruset..

NRK - 09 Apr 20 kl. 08:59

Johnsons tilstand fortsatt stabil

Storbritannias statsminister, Boris Johnson sin helsetilstand er stabil. Det sier landets kulturminister til BBC. «Han er stabil, på bedringens vei, sitter oppreist, og snakker med medisinsk personell», sa han..

P4 - 11 Apr 20 kl. 23:50

Johnson hyller helsearbeiderne

Storbritannias statsminister Boris Johnson lovpriser helsehjelpen han har fått mens han har vært syk med koronavirus. Johnson ble lagt inn på St. Thomas' Hospital i London forrige søndag.

P4 - 09 Apr 20 kl. 15:57

765 nye dødsfall i Storbritannia

Over 7000 personer er nå døde i Storbritannia etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Ytterligere 765 personer har mistet livet det siste døgnet. Storbritannias statsminister Boris Johnson er nå på bedringens vei etter at han ble lagt inn på sykehus med koronasmitte, melder BBC..

P4 - 09 Apr 20 kl. 20:21

Boris Johnson ute av intensivavdelingen

Storbritannias statsminister Boris Johnson får ikke lenger intensivbehandling på sykehus. Det sier en talsperson ifølge nyhetsbyrået Reuters. Johnson har ligget på intensivavdelingen siden mandag på grunn av koronaviruset.

P4 - 27 Mar 20 kl. 12:27

Boris Johnson koronasmittet

Storbritannias statsminister Boris Johnson er smittet av koronaviruset. Det melder BBC. Johnson skal ha milde symptomer og er nå isolert i statsministerboligen..

NRK - 08 Apr 20 kl. 18:12

Johnson på betringas veg

Storbritannia sin statsminister Boris Johnson er framleis på intensivavdelinga, men kanslar Rishi Sunak seier Johnson er på betringas veg og no kan sitte oppreist i senga si, ifylgje Sky News..

P4 - 12 Apr 20 kl. 16:34

Johnson takker helsevesenet

Storbritannias statsminister Boris Johnson hyller helsevesenet etter at han nå er utskrevet fra sykehus. Statsminister har vært innlagt med koronavirus i en uke, deler av tiden på intensivavdelingen. I en Twitter-video takker Johnson det statlige helsevesenet, NHS, for at han er i live.

NRK - 06 Apr 20 kl. 23:53

Trump: Ønsker Johnson god bedring

USAs president Donald Trump sier at de ber for Storbritannias statsminister Boris Johnson, som er lagt inn på intensivavdelingen ved et sykehus i London. Trump sier også Johnson er en veldig god venn av USA og at han ønsker Johnson god bedring..

NRK - 17 Dec 19 kl. 03:47

Johnson vil blokkere lang brexit

I Storbritannia vil statsminister Boris Johnson blokkere muligheten for en forlenget overgangsperiode for landets uttreden av EU, melder britiske medier. Johnson vil presse gjennom en ny lov som hindrer at forhandlingene kan pågå utover 2020..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ingen tilskuere på kamper

Fotballforbundet har latt seg inspirere av planen om å få inn tilskuere i forskjellige soner, men har sagt at det må godtas av myndighetene. Og det ser altså ut til at de får tommel ned fra helsedepartementet..

P4 - 2 timer siden

Nå kommer regnet

Folk over hele landet kan finne frem paraply og regntøy. Fra i natt og utover dagen i morgen kommer det mye regn i Sør-Norge, mens det blir varmere i nord. Men gjennom helgen og til mandag blir det mye regn mange steder, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 2 timer siden

Røde Kors-tillitsvalgt overgrepstiltalt

En mann, som var tillitsvalgt i Røde Kors, er tiltalt for grove overgrep mot mindreårige jenter flere steder i Sør-Norge. 51-åringen skal ifølge tiltalen ha forgrepet seg mot fem jenter i alderen elleve til 15 år. Alle jentene hadde et tillitsforhold til mannen.

P4 - 2 timer siden

En av tre har ikke symptomer

En av tre med koronasmitte har ikke symptomer. Det viser en studie i Spania, der det er testet for antistoffer. Resultatet der bekrefter en nasjonal studie, som viste at kun fem prosent av befolkningen har vært smittet.

P4 - 2 timer siden

Ampert på veien

Mange flere har brukt naturen, og veiene, til å trene når landets treningssentre har vært koronastengt. Men det har også ført til økt konfliktnivå langs norske veier, melder NRK. Skiskytter Ingrid Landmark Tandrevold sier det oppleves som en krig mellom bilister, syklister og rulleskiløpere, og viser til stygge forbikjøringer, og at bilister spruter spylevæske når de kjører forbi..

P4 - 2 timer siden

Kommuner vurderer å bytte fylke

Fem kommuner i Vestland vurdere å bytte fylke. Det er Stord, Fitjar, Etne, Tysnes, og Sveio som vurderer å bli en del av Rogaland i stedet, melder TV 2. Misnøyen ble spesielt stor etter at veiprosjketet Hordfast ikke ble prioritert av fylket i Nasjonal transportplan..

P4 - 2 timer siden

Vil vurdere å stramme inn

Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold, og vurdere å stramme inn regelverket for maktpersoner. Det skal Facebook-sjef Mark Zuckerberg ha lovt sine ansatte i et møte denne uken. Zuckerberg har fått kritikk for at Facebook ikke reagerer på utspillene til president Donald Trump på samme måte som Twitter og Snapchat..

P4 - 3 timer siden

Høie reagerer på Sabeltann-plan

Helseminister Bent Høie reagerer på planen for å gjennomføre forestillingene med Kaptein Sabeltann i Dyreparken i Kristiansand i sommer. Det skal etter planen gå foran 800 personer i hver forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. Høie sier til VG at det ikke går an å dele et arrangement opp i ulike arrangementer for å overholde smittevernreglene.

P4 - 3 timer siden

Redningsaksjon ved Kjerag

To kvinner i 20-årene er hentet av redningshelikopter fra fjellet ved Kjerag i Rogaland. De to kom seg ikke ned på egen hånd, og det er dårlig vær i området. De tok seg inn i en hytte mens de ventet på hjelp..

P4 - 3 timer siden

Opphever portforbudet

Både Los Angeles, San Francisco og USAs hovedstad Washington D.C. opphever portforbudet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt