Aftenposten > Utenriks

Saturday, 07 December, 04:36

Aftenposten - 20 Nov 19 kl. 06:33

Johnson og Corbyn barket sammen i valgdebatt

Statsminister Boris Johnson møtte tirsdag kveld erkerival Jeremy Corbyn til debatt. Brexit ble som ventet et hett tema..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Boris Johnson, Jeremy Corbyn, Corbyn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Johnsonog , Corbyn, barket, sammeni , valgdebatt
P4 - 24 Sep 19 kl. 13:14

Ber Johnson gå av

Labour-leder Jeremy Corbyn ber statsminister Boris Johnson trekke seg som følge av avgjørelsen i Høyesterett i formiddag. Høyesterett har slått fast at Johnson forsøk på å utsette Parlamentet i fem uker, tett opp mot utmeldingsfristen til EU, var ulovlig og misbruk av sin makt. Corbyn får støtte fra de skotske og walisiske nasjonalistpartiene, også mener Johnson bør bli den kortest sittende statsministeren noensinne.

NRK - 24 Sep 19 kl. 18:08

Corbyn: – Johnson må trekkje seg

Opposisjonsleiar Jeremy Corbyn meiner den britiske statsministeren Boris Johnson må trekkje seg, etter at høgsterett konkluderte med at Johnson braut lova då han forsøkte å suspendere Parlamentet, for å få gjennom brexit, skriv The Guardian..

P4 - 19 Oct 19 kl. 20:51

Corbyn reagerer på brexit-utspill

Britenes statsminister Boris Johnson må be EU om ny utsettelse etter at parlamentet i dag vedtok å utsette avstemningen om brexitavtalen. Men Johnson sier at han ikke vil forhandle med EU om en forsinkelse. Labour-leder Jeremy Corbyn ber statsministeren tenke seg godt om..

P4 - 20 Nov 19 kl. 05:32

Johnson vant så vidt

Boris Johnson tok en knepen seier i debatten mot Jeremy Corbyn i går kveld. 51 prosent av de spurte TV-seerne mener dagens britiske statsminister gjorde det best i det som var første duell i valgkampen mellom de to store rivalene. 49 prosent holdt en knapp på utfordrer Corbyn.

P4 - 28 Aug 19 kl. 15:26

Corbyn ber om møte

Labour-leder Jeremy Corbyn har nå bedt om et møte med dronning Elizabeth for å snakke om statsminister Boris Johnsons planer om å suspendere Parlamentet. Det melder Sky News. Johnson vil be dronningen om en fem uker lang nedstenging i midten av september og fem uker framover.

NRK - 31 Oct 19 kl. 19:21

Corbyn anklager Trump

Opposisjonsleder i Storbritannia Jeremy Corbyn anklager USAs president Donald Trump for å blande seg inn i det britiske valget. Trump har skrytt av statsminister Boris Johnson og sa i dag det ville vært «så dårlig» å få Corbyn som statsminister..

P4 - 02 Sep 19 kl. 14:48

Corbyn vil ha nyvalg

Statsminister Boris Johnson har innkalt regjeringen til et møte klokken 17 britisk tid i ettermiddag. Det har ført til rykter om at regjeringen vil legge fram planer om et nyvalg, skriver Guardian. Labour-leder Jeremy Corbyn sa i en tale i dag at han vil nå ha nyvalg.

P4 - 24 Sep 19 kl. 14:26

Johnson respekterer beslutning

Statsminister Boris Johnson er dypt uenig i avgjørelsen til Høyesterett om at suspensjonen av Parlamentet i fem uker var ulovlig. Han sier likevel at han vil respekterer dommen. Høyesterett slo i dag fast at Johnson misbrukte sin makt og handlet i strid med grunnloven, da han forsøkte å hindre at Storbritannia går ut av EU uten en avtale.

P4 - 31 Oct 19 kl. 19:30

Anklager Trump for valginnblanding

Labour-leder Jeremy Corbyn anklager USAs president Donald Trump for å blande seg inn i det britiske valget. Trump har tidligere skrytt av statsminister Boris Johnson, og sa i et britisk radiointervju i dag det ville vært dårlig å få Corbyn som statsminister. Corbyn og Trump har tidligere ikke kommet overens, og førstnevnte takket nei til å delta på statsmiddagen da presidenten besøkte Storbritannia i juni..

VG - 19 Nov 19 kl. 09:29

Boris Johnson har overtaket før første TV-debatt

LONDON (VG) Temperaturen i valgkampen blir skrudd opp et hakk i kveld når statsminister Boris Johnson møter Labour-leder Jeremy Corbyn i den første TV-debatten. Begge måker ut ny politikk, og på målingene leder Johnson..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 5 timer siden

Carlsen-seier mot Aronian i maratonparti

Magnus Carlsen nedkjempet armeneren Levon Aronian og vant det første partiet i duellen om tredjeplassen i Grand Chess Tour-sluttspillet i London fredag..

Aftenposten - 7 timer siden

Restaurantanmeldelse: Prøv spesialitetene og dropp de andre rettene

Nam Kang har både kinesisk og sushi på menyen, men hold dere til de koreanske rettene..

Aftenposten - 7 timer siden

Lundby best i kvalifiseringen i Lillehammer

Maren Lundby (25) klinte til med et hopp på 138,5 meter fredag og var best i kvalifiseringen til lørdagens storbakkerenn i Lillehammer..

Aftenposten - 7 timer siden

Jeffrey Epsteins norske nettverk: Kronprinsessen, diplomaten og forretningskvinnen

Den overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein er omringet av ubesvarte spørsmål, også etter sin død..

Aftenposten - 7 timer siden

Det startet ved en tilfeldighet i 2015. Nå hylles denne supportergjengen av Viking.

Viking Oslo er blitt en viktig støttespiller for de mørkeblå på Østlandet..

Aftenposten - 7 timer siden

Dette er en banan klistret til veggen med tape. Den ble solgt for 1,1 millioner kroner.

Den italienske kunstneren Maurizio Cattelan har nok en gang klart å skape bølger i kunstverdenen..

Aftenposten - 8 timer siden

Kilde sikret sesongens første pallplass, men mistet seieren i siste sving: – Litt kjipt

Aleksander Aamodt Kilde ble nummer to i fredagens super-G i amerikanske Beaver Creek. Seieren glapp da nordmannen bommet i en sving mot slutten..

Aftenposten - 8 timer siden

Krigsforbrytelsen ingen ble dømt for | Per Kristian Olsen

Riksadvokat Sven Arntzen avviste kravene fra Finnmark om at Quisling måtte svare for sin del av ansvaret for nedbrenningen i nord..

Aftenposten - 8 timer siden

Hva gjør du i cupfinalehelga? Del dine bilder!

Fylket er mørkeblått denne helga. Del dine cupfinalehelg-øyeblikk med oss andre rogalendinger!.

Aftenposten - 12 timer siden

Saudiaraber skal ha stått bak skyting på amerikansk militærbase

Mannen som skjøt og drepte tre personer på en flybase i Florida fredag, var fra Saudi-Arabia, opplyser ikke navngitte kilder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt