NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 01:46

NRK - 23 May 20 kl. 14:01

Johnson-regjering støtter rådgiver

I Storbritannia avviser regjeringen kravet om at rådgiver Dominic Cummings må gå av fordi han reiste 40 mil etter å ha fått påvist koronasmitte. Cummings reiste i slutten av mars til familien slik at de kunne passe på sønnen som ikke var smittet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Dominic Cummings

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Johnson-regjering, støtter, rådgiver
P4 - 25 May 20 kl. 20:33

Johnson støtter fortsatt utskjelt rådgiver

Storbritannias statsminister Boris Johnson forsvarer nok en gang sin rådgiver Dominic Cummings som det nå stormer rundt. Rådgiveren brøt i mars landets egne koronaregler da besøkte familien mens han var smittet med koronaviruset, for at de skulle ta vare på sønnen hans..

P4 - 24 May 20 kl. 18:16

Johnson støtter Cummings langturer

Storbritannias statsminister Boris Johnsen søtter sin rådgiver Dominic Cummings etter at han tidligere denne uken ble tatt for å bryte koronareglene. Cummings tok flere langturer til tross for at han var i karantene. Han har selv fokrlart at han ønsket at et familiemedlem skulle ta vare på sønnen for å beskytten han mot viruset.

Aftenposten - 24 May 20 kl. 17:41

Sentral rådgiver under press – Boris Johnson leder dagens pressekonferanse

Storbritannias statsminister Boris Johnson leder søndagens koronapressekonferanse, etter at hans rådgiver Domonic Cummings har havnet i hardt vær..

NRK - 23 May 20 kl. 11:49

Johnson-rådgiver brøt ikke regler

Rådgiver for den britiske statsministeren, Boris Johnson, brøt ikke regjeringens regler for viruskarantene da han besøkte sin familie nordøst i England mens han selv hadde symptomer på covid-19. Det har den britiske regjeringen slått fast..

VG - 24 May 20 kl. 18:25

Johnson gir full støtte til hardt presset rådgiver

Statsminister Boris Johnson gir full støtte til Dominic Cummings. Han avviser krav om at hans politiske rådgiver må sparkes etter at han reiste 40 mil etter å ha fått påvist coronasmitte..

Aftenposten - 24 May 20 kl. 17:41

Johnson: Cummings gjorde det enhver far ville gjort

Storbritannias statsminister Boris Johnson leder søndagens koronapressekonferanse, etter at hans rådgiver Domonic Cummings har havnet i hardt vær..

VG - 25 May 20 kl. 17:57

Omstridt Johnson-rådgiver brøt karanteneregler: – Jeg angrer ikke

Boris Johnsons topprådgiver Dominic Cummings bekrefter at han reiste over 40 mil unna sitt hjem, samtidig som han trodde han var coronasmittet..

NRK - 24 May 20 kl. 17:49

Johnson leder pressekonferanse

Storbritannias statsminister Boris Johnson leder søndagens koronapressekonferanse, etter at hans rådgiver Dominic Cummings har havnet i hardt vær. Cummings skal ha tatt flere langturer til tross for at han var i karantene, melder Reuters..

P4 - 25 May 20 kl. 17:58

Johnson-rådgiver trekker seg ikke

Boris Johnsons rådgiver Dominic Cummings angrer ikke på han trosset karantenereglene og nekter å gå av. Det fortalte han på en rpessekoferanse nå nettopp. Cummings er anmeldt til politiet etter at han besøkte familien mens han var koronasmittet i slutten av mars..

VG - 25 May 20 kl. 14:24

250.000 krever hans avgang: Varsler uttalelse fra omstridt Johnson-rådgiver

Boris Johnsons topprådgiver Dominic Cummings varsler at han vil komme med en uttalelse til pressen senere mandag. Det opplyser statsministerens kontor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

NRK - 1 time siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 2 timer siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 3 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 4 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 4 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 4 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 4 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 4 timer siden

Donald Trump møter pressen


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt