VG > Sport

Søndag, 18 April, 07:57

VG - 04 mars 21 kl. 18:20

Johaug svarer svensk journalist: – Jeg er ikke feig

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) slår knallhardt tilbake mot Aftonbladets langrennsjournalist Petra Thorén som kalte henne feig foran stafetten..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oberstdorf, Johaug, Aftonbladets, Petra Thorén

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Johaug, svarersvensk , journalist, Jeger , ikke, feig
VG - 29 jan. 21 kl. 13:53

Johaug tror Karlsson ødela seieren: – Jeg tapte noen sekunder

FALUN/OSLO (VG)Jessica Diggins rappet seieren fra Therese Johaug på 10 kilometeren. Det var kanskje fordi Frida Karlsson falt og Johaug måtte ploge..

NRK - 17 jan. 21 kl. 12:02

Johaug tok NM-gull

Therese Johaug blei noregsmeister på 15 kilometer med skibytte i dag. Ho leia frå start til mål, og var over eitt minutt føre Heidi Weng. Helene Marie Fossesholm vann bronse.

VG - 18 jan. 21 kl. 11:41

Suveren Johaug-seier i NM – men fortsatt langt bak Bjørgen

TRONDHEIM/OSLO (VG) Therese Johaug (32) tok sitt 16. NM-gull og tangerte ski-dronningen Bente Skari (48). Men Johaug er fortsatt langt bak Marit Bjørgen (40), som har 25 seiere i NM..

NRK - 29 jan. 21 kl. 13:57

Diggins slo Johaug i Falun

Tour de Ski-vinner Jessica Diggins vant fredagens 10-kilometeren i fri teknikk i Falun og henviste Therese Johaug til andreplass. Amerikaneren var 2,1 sekunder foran Johaug og 14,6 foran svenske Ebba Anderson på tredjeplass..

NRK - 27 feb. 21 kl. 12:23

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var overlegen i lørdagens 15 kilometer i VM i Oberstdorf. Til tross for krasj og fall, tok 32-åringen gullet etter å ha sikret seg en luke etter skibytte. Johaug vant foran svenskene Frida Karlsson og Ebba Andersson..

NRK - 02 mars 21 kl. 14:01

Johaug mot overlegen siger

Therese Johaug går i mål på 10-kilometeren i VM for kvinner med eit forsprang på over eitt minutt til svenske Ebba Andersson. – Det ser ut til å bli ein overlegen siger til Johaug, seier NRK-kommentator Jann Post..

NRK - 06 mars 21 kl. 12:53

Johaug med ledelse

Therese Johaug fra Dalsbygda har tatt en klar ledelse på 30 kilometer fellestart, den siste VM-øvelsen. Etter seks kilometer har Johaug et forsprang på 16 sekunder til de andre løperne. Det kan bli Johaugs fjerde gull i dette verdensmesterskapet..

NRK - 06 mars 21 kl. 13:55

Johaug og Weng fikk gull og sølv

Therese Johaug gikk inn til gull under tremila i VM i Oberstdorf, og tok da sitt fjortende VM-gull i løpet av karrieren. Heidi Weng tok sølvet. Johaug gikk inn til tiden 1:24:56.

NRK - 06 mars 21 kl. 13:55

Johaug og Weng på pallen i ski-VM

Therese Johaug gikk inn til gull under tremila i VM i Oberstdorf, og tok da sitt fjortende VM-gull i løpet av karrieren. Heidi Weng tok sølvet, to minutter og 34 sekunder bak Johaug, som gikk inn til tiden 1:24:56.3.

Aftenposten - 27 feb. 21 kl. 12:23

Johaug tok gull til tross for dramatisk fall: – Jeg ble litt sjokkert når jeg datt der

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) tok enkelt sitt ellevte VM-gull på 15 kilometer med skibytte - selv om hun ble kjørt….

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Viktig avtale for Norge

Vår sikkerhet er avhengig av et nært og godt samarbeid med USA. Det er en allianse som har tjent Norge godt gjennom mer enn 70 år. I en urolig tid med store sikkerhetspolitiske utfordringer blir forholdet til vår viktigste allierte enda viktigere..

VG - 1 time siden

Gjert Ingebrigtsen om smittefaren: – Du må tørre å gå i krigen

Gjert Ingebrigtsen (55) angrer i etterpåklokskapens lys ikke på at han sendte sønnene sine til smittebomben inne-EM i Polen. Han mener de må avfinne seg med å måtte reise til Tokyo-OL uten å være covid-19-vaksinert..

VG - 3 timer siden

Skolebyråden om kritikk av spesialundervisning: - Veldig alvorlig

Byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo tar det for gitt at Utdanningsetaten følger opp kritikken mot spesialundervisningen for noen av de mest utsatte elevene i Osloskolen..

VG - 8 timer siden

Messi tok karrierens 35. tittel: – En oppvisning

(Athletic-Barcelona 0–4) Lionel Messi (33) avgjorde Copa del Rey-finalen mot Athletic Bilbao og sikret Barcelona klubbens første pokal på 721 dager..

VG - 8 timer siden

Messi tok karriererens 35. tittel i etterlengtet Barca-triumf: – En oppvisning

(Athletic-Barcelona 4–0) Lionel Messi (33) avgjorde Copa del Rey-finalen mot Athletic Bilbao og sikret Barcelona klubbens første pokal på 721 dager..

VG - 8 timer siden

Britney Spears: – Jeg har det absolutt bra

Popstjernen (39) svarer fansen på sin Instagram lørdag og forsikrer at hun både «har det bra» og «er ekstremt lykkelig»..

VG - 9 timer siden

Tsjekkia utviser russere: – Må ha gode grunner

18 ansatte ved den russiske ambassaden i Praha er utvist fra landet. Samtidg er to navngitte russiske agenter etterlyst for en eksplosjon i et tsjekkisk ammunisjonslager i 2014..

VG - 11 timer siden

Leger: – Navalnyj kan dø hvert øyeblikk

Aleksej Navalnyjs helse er kraftig forverret, ifølge leger som frykter for den fengslede russiske regimekritikerens liv..

VG - 11 timer siden

Forfatterne bak AstraZeneca-rapporten legger kortene på bordet: Dette har de fått betalt for

Flere av forfatterne bak rapporten om mistenkte AstraZeneca-bivirkninger opplyste ikke om at de hadde fått penger fra selskaper som også produserer vaksiner. Nå har de snudd, for å fjerne tvil om habilitet..

VG - 11 timer siden

Tuchel-trekk sendte Chelsea til FA-cupfinale: – Veldig stolt

(Chelsea-Manchester City 1–0) Hakim Ziyech (28) har hatt en trøblete debutsesong i Chelsea, men lørdag tok angriperen vare på en sjelden startsjanse fra trener Thomas Tuchel (47) og knuste ett av Manchester Citys fire tittelhåp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt