VG > Sport

Tirsdag, 07 Juli, 16:41

VG - 03 juni 20 kl. 08:52

Johaug frykter fluorjuks: – Jeg håper sikkerheten er bunnsolid

BOGSTAD (VG) Norsk langrenn håper det kommer gode testmetoder for å avsløre fluorbruk. – Hvis noen jukser, kan det utgjøre vanvittig store forskjeller, sier Therese Johaug..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bogstad, Therese Johaug

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Johaug, frykter, fluorjuks, Jeg, håper, sikkerhetener , bunnsolid
P4 - 23 feb. 20 kl. 11:11

Johaug fullstendig suveren

Therese Johaug gikk alene i tet hele veien på jaktstarten over 15 kilometer i Granåsen. Og ikke bare vant hun med det Ski Tour 2020 sammenlagt - Johaug hadde også klart beste tid på dagens etappe..

NRK - 18 feb. 20 kl. 17:47

Johaug vant sin første sprint

Therese Johaug fra Dalsbygda vant sitt aller først sprintrenn i WC da hun vant i svenske Åre tirsdag kveld. Johaug økte dermed sammenlagtledelsen i Ski Tour..

VG - 18 feb. 20 kl. 13:57

Johaug og Klæbo suverene i Åre-prologen: På vei mot historisk seier

ÅRE (VG) Therese Johaug kan være på vei mot sin aller første verdenscupseier i sprint i den svært bratte og tøffe løypa i Åre. Både Johaug og Johannes Høsflot Klæbo vant prologen suverent..

NRK - 16 feb. 20 kl. 16:29

Johaug suveren i snødrevet

Selv ikke tett snø kunne stoppe Therese Johaug på søndagens jaktstart i Ski Tour. Skiløperen fra Dalsbygda vant den andre etappen foran Heidi Weng og Ingvild Flugstad Østberg. Johaug har nå en ledelse i sammendraget på nesten ett minutt..

VG - 07 mars 20 kl. 13:22

Johaug irritert på norsk tabbe: - Jeg burde fått beskjed om å bytte ski

HOLMENKOLLEN (VG) Therese Johaug så ut til å knuse konkurrentene i Holmenkollen. Så slukte Frida Karlsson ledelsen og knuste Johaug på oppløpet i Kollen..

VG - 07 mars 20 kl. 13:22

Johaug irritert på norsk tabbe: - Burde fått beskjed om å bytte ski

HOLMENKOLLEN (VG) Therese Johaug så ut til å knuse konkurrentene i Holmenkollen. Så slukte Frida Karlsson ledelsen og knuste Johaug på oppløpet i Kollen..

NRK - 07 mars 20 kl. 13:22

Karlsson spurtslo Johaug i tremila

Etter ein spennande innspurt i 30 km langrenn for kvinner i verdscupen blei det svenske Frida Karlsson som tok innpå Therese Johaug mot slutten, og vann. Therese Johaug kom rett etter på ein andreplass..

VG - 07 mars 20 kl. 13:22

Johaug irritert i Kollen: - Generaltabbe av Norge

HOLMENKOLLEN (VG) Therese Johaug så ut til å knuse konkurrentene i Holmenkollen. Så slukte Frida Karlsson ledelsen og knuste Johaug på oppløpet i Kollen.

P4 - 07 mars 20 kl. 13:21

Johaug slått av Frida Karlsson

Frida Karlsson slo sensasjonelt Therese Johaug og tok sin første verdenscupseier noen sinne på tremila i Holmenkollen i ettermiddag. Johaug gikk tidlig ifra resten av feltet, men valgte å ikke skifte ski på siste runde, noe hun fikk svi for, med dårligere gli. Etter en fenomenal opphenting ble det en spurtduell, der svensken var sterkest..

P4 - 14 mai 20 kl. 15:48

Johaug nominert til ærespris

Therese Johaug er nominert til Egebergs Ærespris. Det melder TV2. Det er Norges Skiforbund som har nominert Johaug til prisen som regnes som norsk idretts høyeste utmerkelse.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Charlize Theron byttes ut: – Knuser hjertet mitt litt

Charlize Theron (44) blir erstattet av en yngre kvinne i «Fury Road»-oppfølgeren..

VG - 3 timer siden

Khloé Kardashian forvirret etter påstander om forlovelse

Khloé Kardashian (36) svarer på meldingene om at hun skal ha funnet tilbake til ekskjæresten Tristan Thompson (29)..

VG - 2 timer siden

HamKam-treneren om fengselsdømte Pedersen: – Vi vil få tillit tilbake

HamKam-trener Espen Olsen (41) sier fengselsdommen Marcus Pedersen (30) fikk for promillekjøring var omtrent som forventet. Han mener at spissen er i ferd med å finne tilbake til gammel storform..

VG - 3 timer siden

Magnar og Tove sto 15 timer i fergekø

Magnar Nilsen og kona Tove fikk et brutalt møte med virkeligheten under Norgesferien de hadde gledet seg til. En endeløs fergekø, lang ventetid og overnatting i bilen ble starten på sommeren 2020..

VG - 3 timer siden

Hoppsjefen frykter for kvinnesatsing: – Det vil være en total fallitt

Man kan peke ut de få aktørene og enkeltpersonene som er villig til å bidra økonomisk for at kvinner skal ha de samme mulighetene innen idretten som sine mannlige kolleger, mener hoppsjef Clas Brede Bråthen..

VG - 4 timer siden

Milos (27) ble skutt og drept på ferietur – nå er gjerningsmannen dømt

Mannen som drepte norske Milos Stojanovic (27) under en nyttårsfeiring i Beograd i 2019 er dømt til åtte år og ti måneder i fengsel. Familien fortviler over det de mener er en skuffende kort straff..

VG - 4 timer siden

SAS mer enn doblet passasjertallet i juni

I juni reiste 328.000 med SAS. Dette er mer en dobbelt så høyt som måneden før, men fortsatt kun en brøkdel av passasjertallet før koronakrisen..

VG - 5 timer siden

Ekskona møtte opp til Johnny Depps rettssak

Hollywood-stjernen (57) møter ekskona Amber Heard (34) ansikt til ansikt når rettssaken mot The Sun starter i London tirsdag..

VG - 5 timer siden

Mener Rosenborg bør ta en realitetssjekk: – Alt blir regnet som mislykket

Rosenborg bør vurdere å senke ambisjonsnivået, mener Teddy Moen i Norsk Fotballtrenerforening. Han får ikke støtte av VGs fotballekspert Kai Bardal..

VG - 6 timer siden

Som ringer i vann

Når den norske staten prøver å bidra til økt toleranse bør vi applaudere, ikke latterliggjøre. For noen ganger har verden noe å lære av et direktorat i lille Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt