NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 14:16

NRK - 18 aug. 19 kl. 21:46

Johansen: – Mindre til bilistene

Arbeiderpartiets byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, mener det blir litt mindre bompenger på bilistene i forslaget til bompengeavtale som Frp har sagt ja til. – Byene vil sitte igjen med en kjemperegning, sier Johansen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Johansen, Frp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: JohansenMindre , til, bilistene
P4 - 26 april 19 kl. 06:56

- Bilistene må finne seg i dyre bensinpriser

- Bilistene må finne seg i at det nå er dyre bensinpriser. Det mener assisterende direktør i Transportøkonomisk institutt, Kjell Werner Johansen. Senterpartiets Geir Pollestad sa i går at regjeringen må redusere avgiftene etter at veiledende pris på 95 blyfri bensin steg til rekordhøye 17,24 kroner.

P4 - 19 aug. 19 kl. 08:08

TØI: Bompengeskisse gir liten endring for bilistene

Transportøkonomisk institutt mener bompengeskissen som Frp ble enige om i går vil ha lite å si for bilistene i landet. Lettelsen er ikke større enn økningen i bompenger fra i fjor til i år, ifølge assisterende direktør Kjell Werner Johansen. Det vil si at bompengebelastningen blir skjøvet tilbake til fjorårets nivå fra 2020 og utover, sier han til NRK.

VG - 28 juni 19 kl. 08:50

Raymond Johansen: Siv Jensen lyver

Byrådet i Oslo sender regningen til bilistene, sier Siv Jensen (Frp). Løgn, mener byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

Hegnar.no - 24 aug. 19 kl. 19:54

Transportøkonom: Distriktsbilistene er den store vinneren i bompengeavtalen

Kjell Werner Johansen ved Transportøkonomisk institutt mener bilistene i distriktene kommer til å merke bompengekuttene mest til regjeringens bompengekutt..

Dagbladet - 24 juni 19 kl. 19:15

Bilistene må betale 7,5 milliarder for bypakke i Trondheim

Når regjeringen tirsdag undertegner en ny byvekstavtale for Trondheims-området, innebærer det nye milliarder i bomutgifter for bilistene..

Hegnar.no - 24 juni 19 kl. 15:10

Bilistene må betale 7,5 milliarder for bypakke i Trondheim

Når Venstre-leder Trine Skei Grande tirsdag undertegner en ny byvekstavtale for Trondheims-området, innebærer det nye milliarder i bomutgifter for bilistene..

NRK - 24 juni 19 kl. 12:50

Nye bomutgifter i Trondheim

Bilistene må betale 7,5 milliarder for bypakke i Trondheim. Venstre-leder Trine Skei Grande undertegner tirsdag byvekstavtalen for Trondheimsområdet, som gir bilistene en milliardregning fra 2024 til 2029..

Aftenposten - 18 juni 20 kl. 06:46

E18-utbygging gir bomregning på 17 milliarder kroner for bilistene

Når Stortinget torsdag vedtar utbygging av ny E18 vest for Oslo, sender de folkevalgte samtidig en saftig bompengeregning til bilistene..

P4 - 19 aug. 19 kl. 11:44

Dale hardt ut mot TØI

Samferdselsminister Jon Georg Dale går hardt ut mot Transportøkonomisk Institutt som mener bompengeskissen som Frp ble enige om i går vil ha lite å si for bilistene i landet. I dag sa assisterende direktør ved instituttet, Kjell Werner Johansen, til NRK at lettelsen ikke er større enn økningen i bompenger fra i fjor til i år. Dale reagerer kraftig på at TØI kommenterer tall de ikke har sett..

P4 - 14 juni 19 kl. 20:27

Johansen i strupen på Høyre

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen mener det er helt vanvittig at Høyre åpner for å samarbeide med Bompengepartiet i Oslo. Bompengepartiet vil fjerne bomringen i Oslo, som finansierer Oslopakke 3. Johansen sier til VG at det vil ta Oslo tilbake til 80-tallet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Apper lukkes når man åpner dem

Flere apper lukkes igjen når man forsøker å åpne dem på telefonen. Aftonbladet skriver at det i Sverige, gjelder både Spotify, Tinder og Storytel..

NRK - 15 minutter siden

Mann under kontroll i Oslo

En mann skal være under politiets kontroll etter lang tids dialog, skriver de på Twitter. Mannen skal ha hoppet i vannet og nektet å etterkomme politiets pålegg. Det ble brukt pepperspray mot han, ifølge politiet..

NRK - 15 minutter siden

26 nye koronadødsfall i Sverige

Det skal ha blitt registrert 26 dødsfall i Sverige det siste døgnet, knyttet til koronasmitte. Det betyr at 5526 mennesker har dødd med koronasmitte i landet..

NRK - 15 minutter siden

Væpnet aksjon ved operaen i Oslo

En person skal ha hoppet i vannet ved operaen i Oslo under en væpnet politiaksjon..

NRK - 1 time siden

Kritisk til dommen

Direktør ved Arkivet freds- og menneskerettighetssenter, Audun Myhre, er svært kritisk til lagmannsrettens dom i naziflagg-saken, og at den ikke havner i Høyesterett. Nå mener Myhre veien videre er å jobbes politisk med tanke på en lovendring..

NRK - 45 minutter siden

Kom i klem på en henger

Personen som var involvert i arbeidsulykken på Bergemoveien i Grimstad skal ha kommet i klem mellom rammen og planet på en tilhenger. Det melder politiet. Personens tilstand er ikke kjent..

NRK - 30 minutter siden

Dette må du sjekke før du reiser

NRK - 45 minutter siden

Norske i Afghanistan koronasmittet

Norske personell er smittet av koronavirus i Afghanistan, men har ikke utviklet symptomer, opplyser Forsvaret. Også to danske soldater er smittet. Det oppgis ikke hvor mange nordmenn som er smittet, men de det gjelder er satt i isolat..

NRK - 1 time siden

Spotify nede store deler av verden

Musikkstrømmetjenesten Spotify er nede i store deler av Europa, samt flere steder i USA, melder den svenske avisa Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Hurtigruten: –Ekstremt gode nyheter

Konsernsjef i Hurtigruten, Daniel Skjeldam, er meget glad for at mange viktige turistland i Europa nå er unntatt UDs reiseråd. Fra 15. juni åpnes det for at personer fra en rekke land i Europa får komme karantenefritt til Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt