NRK > Nyheter

Thursday, 27 February, 14:52

NRK - 18 Aug 19 kl. 21:46

Johansen: – Mindre til bilistene

Arbeiderpartiets byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, mener det blir litt mindre bompenger på bilistene i forslaget til bompengeavtale som Frp har sagt ja til. – Byene vil sitte igjen med en kjemperegning, sier Johansen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Johansen, Frp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: JohansenMindre , til, bilistene
P4 - 26 Apr 19 kl. 06:56

- Bilistene må finne seg i dyre bensinpriser

- Bilistene må finne seg i at det nå er dyre bensinpriser. Det mener assisterende direktør i Transportøkonomisk institutt, Kjell Werner Johansen. Senterpartiets Geir Pollestad sa i går at regjeringen må redusere avgiftene etter at veiledende pris på 95 blyfri bensin steg til rekordhøye 17,24 kroner.

P4 - 19 Aug 19 kl. 08:08

TØI: Bompengeskisse gir liten endring for bilistene

Transportøkonomisk institutt mener bompengeskissen som Frp ble enige om i går vil ha lite å si for bilistene i landet. Lettelsen er ikke større enn økningen i bompenger fra i fjor til i år, ifølge assisterende direktør Kjell Werner Johansen. Det vil si at bompengebelastningen blir skjøvet tilbake til fjorårets nivå fra 2020 og utover, sier han til NRK.

VG - 28 Jun 19 kl. 08:50

Raymond Johansen: Siv Jensen lyver

Byrådet i Oslo sender regningen til bilistene, sier Siv Jensen (Frp). Løgn, mener byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

Hegnar.no - 24 Aug 19 kl. 19:54

Transportøkonom: Distriktsbilistene er den store vinneren i bompengeavtalen

Kjell Werner Johansen ved Transportøkonomisk institutt mener bilistene i distriktene kommer til å merke bompengekuttene mest til regjeringens bompengekutt..

Dagbladet - 24 Jun 19 kl. 19:15

Bilistene må betale 7,5 milliarder for bypakke i Trondheim

Når regjeringen tirsdag undertegner en ny byvekstavtale for Trondheims-området, innebærer det nye milliarder i bomutgifter for bilistene..

Hegnar.no - 24 Jun 19 kl. 15:10

Bilistene må betale 7,5 milliarder for bypakke i Trondheim

Når Venstre-leder Trine Skei Grande tirsdag undertegner en ny byvekstavtale for Trondheims-området, innebærer det nye milliarder i bomutgifter for bilistene..

NRK - 24 Jun 19 kl. 12:50

Nye bomutgifter i Trondheim

Bilistene må betale 7,5 milliarder for bypakke i Trondheim. Venstre-leder Trine Skei Grande undertegner tirsdag byvekstavtalen for Trondheimsområdet, som gir bilistene en milliardregning fra 2024 til 2029..

P4 - 19 Aug 19 kl. 11:44

Dale hardt ut mot TØI

Samferdselsminister Jon Georg Dale går hardt ut mot Transportøkonomisk Institutt som mener bompengeskissen som Frp ble enige om i går vil ha lite å si for bilistene i landet. I dag sa assisterende direktør ved instituttet, Kjell Werner Johansen, til NRK at lettelsen ikke er større enn økningen i bompenger fra i fjor til i år. Dale reagerer kraftig på at TØI kommenterer tall de ikke har sett..

P4 - 14 Jun 19 kl. 20:27

Johansen i strupen på Høyre

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen mener det er helt vanvittig at Høyre åpner for å samarbeide med Bompengepartiet i Oslo. Bompengepartiet vil fjerne bomringen i Oslo, som finansierer Oslopakke 3. Johansen sier til VG at det vil ta Oslo tilbake til 80-tallet.

P4 - 01 Oct 19 kl. 05:50

Verner bilistene

Regjeringen vil utjevne økt CO2- avgift med å kutte i drivstoffavgiften. Det opplyser finansminister Siv Jensen til VG. På fredag sa statsminister Erna Solberg CO2-avgiften skal økes med 5 prosent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Død rein som «veiskilt»

Statens vegvesen ber de ansvarlige fjerne et rein kadaver som er plassert ved riksvei 92, mellom Karasjok og Kautokeino i Finnmark. Det døde og halvveis oppspiste dyret er sannsynligvis plassert som et «veiskilt» for å advare om fare..

NRK - 15 minutter siden

Medlemsrekord for Palestinakomiteen

Palestinakomiteen i Norge har passert 4.000 medlemmer – noe som er medlemsrekord. Medlemstallet har økt med rundt 200 det siste året..

NRK - 30 minutter siden

Krever at Sivertsen får sparken

SV gir statsminister Erna Solberg (H) frist til fredag ettermiddag med å avskjedige fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H). Ap stiller seg bak kravet. Solberg erklærte så sent som tirsdag at hun har tillit til Sivertsen..

NRK - 45 minutter siden

Iran nekter kinesere inn i landet

Iran vil nekte alle kinesiske statsborgere inngang til landet, melder statlig media. Iran, er hardt rammet av viruset og nabolandene Tyrkia, Pakistan, Afghanistan og Armenia har stengt grensene til Iran i et forsøk på å hindre spredning..

NRK - 1 time siden

Flere testa for korona

22 personer er så langt testa ved St. Olavs hospital for korona-smitte. Ingen prøver har vært positive..

NRK - 1 time siden

Ti i korona-karantene i Lurøy

Ti personer av et reisefølge på 40 er satt i korona-karantene hjemme i Lurøy etter en reisetur til Nord-Italia, melder Rana No. De ti har influensalignende symptomer, men kommunelegen sier til avisa at det er lite trolig at symptomene skyldes korona..

NRK - 1 time siden

Flere tror på høyere boligpriser

Andelen som tror på stigende boligpriser har økt fra 44 prosent i november til 58 prosent i februar, viser en undersøkelse bestilt av Norske Boligbyggelags Landsforbund. Undersøkelsen viser at stadig færre husholdninger tror på høyere boliglånsrente..

NRK - 1 time siden

Avslutter samarbeid med Polen

Domstolsadministrasjonen i Noreg trekk seg frå eit felles EØS-program for domstolar med Polen, skriv NTB. Årsaka skal vere at dei meiner den politiske kontrollen over domstolane i Polen har gått for langt..

NRK - 1 time siden

Norwegian fell nesten 25 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med nesten 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

NRK - 1 time siden

Norwegian fell meir enn 20 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt