P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 00:06

P4 - 15 Feb 20 kl. 09:23

Jobbet nesten 90 timer før dødsras

To av de tre litauiske mennene som omkom i et kvikkleirras på Sørum i 2016 jobbet opp mot 18 timer om dagen hadde arbeidsuker på nesten 90 timer.
Det viser kalendere Dagbladet har funnet, der det avdekkes massive brudd på arbeidsmiljøloven.
Dagen før dødsraset skal en av mennene ikke hatt fri på 39 dager.
Bonden som hyret arbeiderne ble i ettertid pålagt av Arbeidstilsynet å følge bestemmelsene i arbeidsmiljøloven.
Til Dagbladet sier bonden at hans inntrykk var at arbeiderne var fornøyd med arbeidsforholdene..
Les mer på P4


Les mer om:
Sørum, Dagbladet, Arbeidstilsynet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jobbet, nesten90 , timer, før, dødsras
Aftenposten - 06 Feb 20 kl. 12:50

Haalands stjerneagent: – Jobbet med overgangen i nesten ett år

Erling Braut Haalands høyprofilerte agent Mino Raiola sier han jobbet med å finne en ny klubb til nordmannen i nærmere ett år før overgangen til Dortmund..

Dagbladet - 21 Nov 19 kl. 20:56

Slutter med sekstimers arbeidsdag

Ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag har de ansatte jobbet seks timer om dagen de siste 12 årene..

P4 - 11 Jan 20 kl. 22:08

Lå fire timer under en plankehaug

En tenåringsgutt er fraktet til sykehus etter en arbeidsulykke på en gård i Ramnes i Tønsberg. Gutten, som jobbet på gården, fikk en plankehaug over seg, og skal ha ligget fire timer under stabelen før han ble oppdaget, melder Tønsbergs Blad. Gutten er skadd - men ikke kritisk.

P4 - 23 Nov 19 kl. 11:46

ID-porten nede i flere timer

ID-porten var nede i nesten sju timer i dag. Innloggingsløsningen brukes av offentlige nettjenester som Lånekassen, Samordna opptak, Skatteetaten og Nav. Tjenesten var ute av drifta fra rundt halv fire i natt til etter klokken ti nå i formiddag på grunn av nettverksproblemer, skriver VG.

Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 06:46

Sveisere jobbet opptil 80 timer uken med å tette «Helge Ingstad»

Ny rapport beskylder underleverandøren for å ha ført Forsvaret bak lyset..

Dagbladet - 17 Feb 20 kl. 15:52

Fant overgrepsmateriale og barneklær - lærer pågrepet

Mannen har jobbet ved to skoler og SFO. Foreldre ble informert nesten to uker etter at han ble pågrepet..

Aftenposten - 21 Nov 19 kl. 20:30

Tine slutter med sekstimers arbeidsdag

Ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag har de ansatte jobbet seks timer om dagen de siste 12 årene. Nå er det slutt, ifølge NRK..

NRK - 21 Nov 19 kl. 20:36

Slutter med sekstimers arbeidsdag

De ansatte ved Tines ostepakkeri på Heimdal i Trøndelag har jobbet seks timer om dagen de siste 12 åra, men nå er det slutt. Grunnen er at selskapet må kutte kostnader. Tine anslår at de kan spare omtrent åtte millioner kroner på dette..

NRK - 16 Dec 19 kl. 08:24

Sykehjem brøt loven 700 ganger

Sykehjem i Oslo har brutt arbeidsmiljøloven over 3000 ganger fra januar til august i år. 700 av disse var for å sikre forsvarlig bemanning, sier ledelsen til NRK. Ansatte har jobbet opp til 17.

NRK - 13 Nov 19 kl. 19:38

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 1 time siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 1 time siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 1 time siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 1 time siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 1 time siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 2 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 1 time siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 2 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 2 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt