P4 > Nyheter

Saturday, 21 September, 13:53

P4 - 21 Aug 19 kl. 21:20

Jobbes intens for å finne en enighet

Det jobbes på spreng i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken.
Ifølge kilder NRK har snakket med er det bare Venstre, Krf og Høyre som møtes hos statsministeren i kveld for å diskutere saken, Frp kommer ikke på krisemøte.
Rundt halv ni i kveld ankom Venstre-leder Trine Skei Grande statsministerboligen..
Les mer på P4


Les mer om:
NRK, Venstre, Høyre, Trine Skei Grande

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jobbes, intens, forå , finneen , enighet
NRK - 21 Aug 19 kl. 19:37

Intens jobb i regjeringen

Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå. NRK fikk tidligere i kveld høre at Høyre, Venstre og KrF skal møtes, men dette er ikke bekreftet av andre kilder..

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 09:43

Flere tilfeller av mystisk sykdom

Den mystiske hundesykdommen sprer seg, og det jobbes på spreng for å finne årsaken..

Dagbladet - 12 Jun 19 kl. 02:20

Mystiske dødsfall rammer urfolk

I en liten landsby i Malaysia fikk flere innbyggere plutselig høy feber og pusteproblemer - så begynte en etter en å dø. Nå jobbes det på spreng med å finne ut av årsaken..

P4 - 06 Jul 19 kl. 22:32

Har snakket med Irans president

Det jobbes på spreng for å finne en løsning på atomavtalen mellom Iran og flere supermakter. Avtalen er svært skjør etter at USA valgte å trekke seg fra den i fjor. Frankrikets president Emmanuel Macron har i dag snakket med Irans president i en time over telefon, melder Reuters.

P4 - 20 Aug 19 kl. 09:30

Politiet har store IT-problemer

Store deler av politiets IT-systemer er nede nå i formiddag. Det opplyser politiirektoratet. Beredskapen er ikke berørt, men flere av publikumstjenestene fungerer ikke.

P4 - 07 Jun 19 kl. 16:24

Savnet etter bading

En gutt er savnet etter en badetur i Kabelvåg i Lofoten i ettermiddag. Gutten ble meldt savnet da han ikke kom opp etter å ha badet i Madsvatnet. Et redningshelikopter og dykkere er sendt til stedet, og det jobbes for fullt med å forsøke å finne gutten, melder politiet..

P4 - 30 Jul 19 kl. 11:39

Hentet opp fra elva i Ørsta

En person døde etter å ha blitt hentet opp fra Storelva i Melsbygda i Ørsta. Det melder politiet i Møre og Romsdal. Det er usikkert hvordan person havnet i elven og hvor lenge vedkommende har ligget der.

P4 - 30 Jul 19 kl. 11:39

Hentet opp elva i Ørsta

En person døde etter å ha blitt hentet opp fra Storelva i Melsbygda i Ørsta. Det melder politiet i Møre og Romsdal. Det er usikkert hvordan person havnet i elven og hvor lenge vedkommende har ligget der.

VG - 07 May 19 kl. 04:21

Desperat jakt etter savnet 5-åring

Fem år gamle Meleah Davis skal ifølge stefaren ha blitt kidnappet av tre menn utenfor storbyen Houston i Texas. Nå pågår en intens jakt for å finne henne..

P4 - 05 Jul 19 kl. 16:43

Advarte mot høydebassenget før det ble bygget

Askøy kommune ble advart mot å bygge høydebassenget allerede før det ble bygget for 54 år siden. Ifølge Bergens Tidende mente en teknisk konsulent at dekket over høydebassenget ikke var tykt nok. Over 2000 innbyggere har blitt syke av drikkevannet i kommunen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Garasje tatt av ras

Et jordras har tatt med seg en garasje ved Kolvereid i Nærøy i Trøndelag. Politiet opplyser at raset stanset like ved en husvegg. Det er ikke meldt om personskader.

P4 - 45 minutter siden

Ber om hjelp etter voldshendelse

Politiet ber om tips fra publikum etter en alvorlig voldshendelse utenfor et utested i Kristiansand sentrum i natt. Politiet ønsker ikke å si hva som har skjedd, utover at en mann er alvorlig skadet, og en annen mann er pågrepet. Det jobbes nå taktisk og teknisk med å kartlegge hendelsesforløpet.

P4 - 30 minutter siden

Kan bli 25 grader

Det er strålende vær og ikke minst uvanlig varmt i store deler av Sør-Norge i dag. Enkelte steder kan det bli opp mot 25 varmegrader, ifølge værprognosen. Også morgendagen byr på sol og sommervær i Sør-Norge, og de høyeste temperaturene er det da Vestlandet som får.

P4 - 1 time siden

Fly måtte lande etter problemer

Et Norwegian-fly på vei til Mallora fikk problemer i luften i formiddag og måtte returnere tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen. Pilotene skal ha fått indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret. Avinor opplyser til VG at situasjonen ikke var dramatisk, og at flyet foretok en kontrollert landing.

P4 - 1 time siden

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De gule vestene. Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet. Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.

P4 - 1 time siden

Dårligste hvalfangst på 20 år

Det ble skutt 429 hval under årets sesong. Det er den dårligste fangsten på 20 år, ifølge Norges Småkvalfangerlag. Kvoten var på 1278 dyr, det samme som året før.

P4 - 1 time siden

Konflikter preger Labous landsmøte

Dramaet i britisk politikk fortsetter. I dag starter Labour sitt landsmøte i Brighton og konflikten iopposisjonspartiet er økende etter at flere av Labourleder, Jeremy Corbyns støttespillere, vil forsøke å bli kvitt partiets nestleder, Tom Watson. Partiets to ledere har vært uenig i flere saker og Watson kaller forsøket et angrep på det brede meningsmangfoldet i partiet..

P4 - 2 timer siden

Mann flydd til sykehus etter fall

En 69 år gammel mann er skadd etter en arbeidsulykke i et steinbrudd i Sokndal i formiddag. Mannen skal ha falt omtrent to meter, og er fraktet til sykehus med luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent, men vedkommende er ved bevissthet..

P4 - 2 timer siden

Har fått kontakt med Eurojackpot-vinner

Norsk Tipping har nå fått kontakt med nordmannen som vant utrolige 443,9 millioner norske kroner i Eurojackpot i går. Mannen sier det hele er helt surrealistisk, og nesten ikke til tro. Han legger til at summen gir han friheter og mange muligheter, og at han skal tenke seg godt om hva han ønsker å bruke noe av pengene på.

P4 - 3 timer siden

Manshaus kontaktet nazi-organisajon

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus har vært i kontakt med med personer i den nynazistiske organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen. Det bekrefter politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby i Oslo politidistrikt overfor TV 2. Kraby sier de hittil ikke har avdekket at kontakten har fått betydning for hans senere handlinger.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt