P4 > Nyheter

Saturday, 29 February, 12:26

P4 - 21 Aug 19 kl. 21:20

Jobbes intens for å finne en enighet

Det jobbes på spreng i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken.
Ifølge kilder NRK har snakket med er det bare Venstre, Krf og Høyre som møtes hos statsministeren i kveld for å diskutere saken, Frp kommer ikke på krisemøte.
Rundt halv ni i kveld ankom Venstre-leder Trine Skei Grande statsministerboligen..
Les mer på P4


Les mer om:
NRK, Venstre, Høyre, Trine Skei Grande

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jobbes, intens, forå , finneen , enighet
P4 - 04 Nov 19 kl. 08:39

Jobbes intenst med løsning

Det jobbes intenst med å finne en løsning på situasjonen der ni filippinske sjøfolk ble kidnappet fra det norskeide tørrlasteskipet Bonita i Benin i helgen. Det opplyser rederiet Ugland til VG. De har ellers ingen nye opplysninger å gi.

NRK - 21 Aug 19 kl. 19:37

Intens jobb i regjeringen

Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå. NRK fikk tidligere i kveld høre at Høyre, Venstre og KrF skal møtes, men dette er ikke bekreftet av andre kilder..

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 09:43

Flere tilfeller av mystisk sykdom

Den mystiske hundesykdommen sprer seg, og det jobbes på spreng for å finne årsaken..

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 09:12

TIL-spiller på vei ut døra – jobbes med å finne ny klubb i januar

Oliver Kjærgaards (21) tid i Tromsø går mot slutten..

Dagbladet - 12 Jun 19 kl. 02:20

Mystiske dødsfall rammer urfolk

I en liten landsby i Malaysia fikk flere innbyggere plutselig høy feber og pusteproblemer - så begynte en etter en å dø. Nå jobbes det på spreng med å finne ut av årsaken..

P4 - 06 Jul 19 kl. 22:32

Har snakket med Irans president

Det jobbes på spreng for å finne en løsning på atomavtalen mellom Iran og flere supermakter. Avtalen er svært skjør etter at USA valgte å trekke seg fra den i fjor. Frankrikets president Emmanuel Macron har i dag snakket med Irans president i en time over telefon, melder Reuters.

P4 - 05 Feb 20 kl. 12:17

- Stor fremgang med vaksine

Britiske forskere skal ha hatt stor fremgang med en vaksine mot koronoaviruset. Lungeviruset er påvist i 26 land. Over 24.

E24 - 05 Feb 20 kl. 08:23

Domino’s med salgssvikt på over 18 prosent i Norge

Samtidig som det jobbes på spreng med å finne nye eiere, fortsetter omsetningen å svekke seg i det norske markedet..

P4 - 22 Jan 20 kl. 12:34

Forsvarssjefen går av

Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen går av til høsten. Det melder Forsvarsdepartementet til Forsvarets forum. Bruun-Hansen fyller 60 år, og gir seg i august, etter sju år i stillingen.

NRK - 02 Feb 20 kl. 19:47

Personbil mot lastebil

En person sitter fastklemt etter at en personbil frontkolliderte med en lastebil på riksveg 25 i Tørberget i Trysil i kveld. Vegen er stengt. Det jobbes med å finne mulige omkjøringsveger..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Bruker tåregass mot migranter

Politiet i Hellas bruker tåregass mot migrantene som forsøker å ta seg ulovlig inn i landet fra Tyrkia i dag. Migrantene har svart med å kaste stein, melder Reuters. Tyrkia åpnet i går grensene som et svar på den økte uroligheten i Syria, og anslår at rundt 18 000 migranter så langt har tatt seg inn i Europa..

P4 - 1 time siden

18 000 har krysset grense

18 000 migranter har krysset over til EU etter at Trykia åpnet grensene i går. Det opplyser Tyrkias president. Han åpnet grensene som et svar på den økte konflikten i Idlib-provinsen i Syria der over 30 tyrksiske soldater mistet livet..

P4 - 1 time siden

Ordfører i karantene

Ordføreren i Alte kommune er satt i karantene etter mistanke om koronavirus. En partikollega av ordføreren har vært i Singapore, og nå er de begge i karantene, melder Altaposten..

P4 - 2 timer siden

Ny sykehusansatt smittet

Nok en ansatt ved Ullevål sykehus er smittet av koronaviruset, og nå har til sammen to ansatte ved øyeavdelingen fått påvist viruset. Tre andre ansatte som har blitt sjekket for viruset er friske. Oslo Universitetssykeus opplyser at de jobber med å ringe opp pasienter som har hatt tett kontakt med de syke ansatte.

P4 - 2 timer siden

Får 10 millioner etter storbrann

Over 1000 bileiere som ble rammet av brannen i parkeringshuset på Sola skal dele 10 millioner kroner. Det er Frende forsikring som forsikret bilen som utløste brannen, og de sier til Stavanger Aftenblad at kravet fra bileierne er opp mot 20 millioner kroner, men at de ikke vil få dekket alt. Restbeløpet må dekkes av forsikringsselskapene til de andre bileierne..

P4 - 3 timer siden

Dårligere togtilbud i påsken

Vedlikeholdsarbeid kommer til å ramme togtrafikken på Østlandet i påsken. Drammenbanen, Askerbanen og Østfoldbanen blir berørt og kommer til å tidvis være stengt for trafikk, opplyser Bane Nor. De viser til at arbeidet som gjøres vil føre til høyere driftssikkerhet og bedre punktlighet.

P4 - 3 timer siden

Trailer kjørte av bro

En trailer kjørte av en bro og ble hengende fast over en elv i Rauma kommune på morgenen i dag. Sjåføren kom seg ut og er uskadet, opplyser Møre og Romsdal politidistrikt..

P4 - 3 timer siden

Vil ha anbud på flyrute som legges ned

Det bør utlyses en anbudsrunde på flyruten mellom Bodø og Evenes som Widerøe legger ned 4. mai. Det mener stortingsrepresentant for Høyre, Jonny Finstad.

P4 - 3 timer siden

Helge Ingstad blir skrapmetall

Den havarerte fregatten KNM Helge Ingstad skal selges som skrapmetall. Det melder Forsvarets Forum. I fjor sommer ble det kjent at det koster for mye å reparere fregatten som kolliderte med en oljetanker i 2018.

P4 - 3 timer siden

Uvær fører til kolonnekjøring

Uvær i Sør-Norge nå fører til kolonnekjøring. Veitrafikksentralen opplyser at det er kolonnekjøring over E134 Haukelifjell og Riksvei 7 Hardangervidda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt