P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 10:14

P4 - 18 Jan 20 kl. 07:17

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld.
En person er arrestert og siktet for drap.
Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.
Ingen ansatte kom til skade i hendelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Hov, Søndre Land, Innlandet, Arbeiderblad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jobber, åsted, etter, drap
P4 - 27 Nov 19 kl. 19:06

Siktet for drap i Moss

En mann er nå siktet for drap etter at en kvinne i 50-årene ble funnet død på Jeløya i Moss i ettermiddag. Det opplyser politiet til NRK. Mannen ble pågrepet på stedet.

P4 - 21 Jan 20 kl. 09:57

Forskjellig stillingsstørrelse

Sykepleiernes arbeidstid varierer mye fra sted til sted. Ved Finnmarkssykehuset HF har sykepleierne i gjennomsnitt 97 prosent stilling, som er mest i landet. Ved helseforetakene Fonna og Østfold er stillingssnittet 85 prosent, det viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå.

NRK - 04 Dec 19 kl. 12:38

Mulig åsted for drap på Wilma (17)

Svensk politi mener Wilma (17), som forsvant i Uddevalla i november, ble drept hjemme hos den 22 år gamle mannen som er pågrepet og siktet for drap. Det skriver Aftonbladet. Politiet har undersøkt 22-åringens hjem..

P4 - 02 Feb 20 kl. 19:07

Jobber med å avdekke hendelsesforløpet

Politiet jobber nå med å avdekke hva som skjedde i forkant av at en kvinne i 30-årene ble funnet død i en leilighet i Sandefjord i ettermiddag. En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for drap, og det er en relasjon mellom de to. Politiadvokat An Eline Rimstad Johansen vil ikke gå inn på nøyaktig hva som gjør at mannen er siktet..

P4 - 03 Nov 19 kl. 17:14

Svensk artist pågrepet for drap

En svensk artist ble pågrepet i en leilighet i Norrköping i går, mistenkt for et drap på en gård i Uppsala for rundt to uker siden. Politiet måtte under pågripelsen bruke motorsag og sjokksgranater for å ta seg inn i leiligheten. Politiet mener avdøde ble drept et annet sted, og senere transportert og dumpet på gården.

NRK - 11 Dec 19 kl. 09:00

Tre arresterte for drap i Rogaland

Tre personar er arresterte og sikta for drap eller medverking til drap, etter at ein mann i 40-åra blei funnen død måndag. Alle tre er i 20-åra, og er kjende for politiet frå før..

NRK - 18 Dec 19 kl. 09:35

Småbarnsmødre jobber mindre

En fersk Nav-rapport konkluderer med at småbarnsmødre jobber mindre etter at regjeringen økte kontantstøtten i 2017. Småbarnsmødre jobber nå i snitt 1,4 time mindre i måneden, ifølge Dagsavisen..

Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 09:11

Dødsdømt fri etter drap på Yvonne (19)

Dømt til døden for brutalt drap. Nå er millionærsønnen Jude Shramantha Jayamaha løslatt etter god oppførsel..

P4 - 17 Feb 20 kl. 13:38

Siktet etter drap løslatt

En av de siktede etter drapet på en 44 år gammel på Sola i desember er nå løslatt. Mannen er fortsatt siktet for medvirkning til ran og grov frihetsberøvelse, men politiet mener det ikke lenger er fare for bevisforspillelse. To andre menn er siktet for drap og medvirkning til drap og er fengslet i fire nye uker..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 21:59

To menn siktet for drap etter funn av død mann og kvinne

To menn er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en kvinne og en mann ble funnet døde. – Vi utelukker ikke flere pågripelser, opplyser politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Jahn Teigen er død

Den folkekjære sangeren og musikeren Jahn Teigen er død, 70 år gammel. Han sovnet stille inn på Ystad sykehus i Sverige i går kveld. Artisten har vært åpen om at han har strevd med sykdom den siste tiden, og han har levd et tilbaketrukket liv i Sverige de siste årene.

P4 - 30 minutter siden

Dømt til 10 års fengsel for voldtekt

En mann er er i Aust-Agder tingrett dømt til fengsel i 10 år for voldtekt for seksuell omgang og over 100 voldtekter av et familiemedlem. Den fornærmede var mindreårig da overgrepene skjedde. Mannen og offeret er opprinnelig fra Kosovo.

P4 - 30 minutter siden

Nordmenn forbruker nest mest

Nordmenn er et svært kjøpekraftig folkeslag. Norge hadde i 2018 Europas nest høyeste konsumnivå per innbygger, ifølge den europeiske kjøpekraftsundersøkelsen. Bare luxembourgerne kjøpte mer.

P4 - 1 time siden

Koronaviruset kan endre reiservaner

Utbruddet av det nye koronaviruset kan gjøre at folk endrer reiseplanene sine. Frykt for koronaviruset og fall i oljeprisen bidro i går til den verste dagen på Oslo Børs hittil i 2020. Norwegian falt med 14,6 prosent og var en av dagens store tapere.

P4 - 3 timer siden

- Antiklimatisk Nav-dom fra Kontrollkomitéen

Stortingets gransking av Nav-skandalen er mindre slagkraftig nå som det er en ny arbeids- og soalialminister ved roret. Det sier politisk kommentator i VG, Astrid Meland. I dag legger Kontroll- og konstitusjonskomitéen på Stortinget frem sin innstilling om Nav-skandalen.

P4 - 1 time siden

Kvinne som tente på hus hadde øks

Kvinnen som er pågrepet for å ha tent på en enebolig i Sørkjosen i Troms og Finnmark i natt gikk rundt i et boligområde i forkant av brannen med en øks. Det opplyser politiet i en pressemelding . Ifølge politiet brøt kvinnen seg inn i en enebolig og tente på huset hvor det lå en kvinne og et barn og sov.

P4 - 1 time siden

Verdens eldste mann er død

Verdens eldste mann er død. Japaneren Chitetsu Watanabe ble hele 112 år gammel, og ble for bare to uker siden innlemmet i Guinness rekordbok. Watanabe etterlater seg hele fem barn, 12 barnebarn, 16 oldebarn og et tippoldebarn..

P4 - 1 time siden

18 barn skadd i angrepet i Tyskland

18 av ofrene etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Volkmarsen i Tyskland i går er barn. I alt ble 35 mennesker innlagt på sykehus med skader. Bilføreren pågrepet og siktet for drapsforsøk.

P4 - 1 time siden

Skipper dømt etter at inspektør falt i sjøen

En skipper på en fiskebåt må betale 38.000 kr i bot etter at en inspektør fra Kystvakten falt i sjøen og ble skadd på grunn av en dårlig taustige om bord. Hendelsen skjedde under en inspeksjon i 2018, skriver Fiskeribladet.

P4 - 1 time siden

Stort snøras sperrer vei i Lom

Det har gått et 80 meter bredt snøras på riksvei 15 ved Vikedalane i Lom. Politiet er på vei til stedet med det er foreløpig ikke opplysninger om at noen biler eller personer er tatt. Raset har gått over veien og ned mot et vann på nedsiden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt