NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:19

NRK - 12 Jan 19 kl. 20:07

Jobber intenst på «Northguider»

Mannskaper jobber fortsatt for fullt med å fjerne drivstoff fra den grunnstøtte båten Northguider nord på Svalbard. I alt er mellom 65 og 70 personer i sving, opplyser Kystvakten til NRK lørdag kveld. Av disse er 50 fra kystvaktskipet KV Svalbard..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Northguider, Svalbard, Kystvakten, NRK, KV Svalbard

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jobber, intenst, Northguider
NRK - 13 Jan 19 kl. 14:57

Havarert tråler tømt for diesel

Den havarerte reketrålaren Northguider på Svalbard er no heilt tømt for diesel, opplyser Kystverket. Dei kallar det ei vellukka operasjon.

NRK - 03 Jan 19 kl. 12:54

Kystvakten fremme ved havarist

Kystvaktskipet KV Svalbard er framme ved den havarerte fiskebåten Northguider på Svalbard. Foreløpig er været for dårlig til å gå om bord. Tråleren gikk på grunn i Kinnvika på Nordaustlandet på Svalbard 30.

NRK - 29 Nov 18 kl. 04:50

Brann i bygning på Nesttun i Bergen

Det brenner kraftig en bygning på Nesttun i Bergen. Det skal være flere butikker i bygningen, men ingen leiligheter, ifølge politiet. Det blåser kraftig i området og brannvesenet melder at de jobber intenst med å hindre at brannen sprer seg..

NRK - 12 Jan 19 kl. 11:55

Snart ferdig med å tømme trålar

Iløpet av kvelden eller natta vil trulieg den havarert reketrålen Northguider på Svalbard vere tømt for olje, ifølge Kystverket. – No blir det jobba på spreng før vêret blir dårlegare, seier Rune Bergstrøm i Kystverket..

Aftenposten - 18 Jan 19 kl. 08:21

Kritisk viktig helikopter tidligst i bruk som planlagt 24 år etter at det ble bestilt

Havariet til tråleren Northguider ved Svalbard viser Norges helikopterkrise. Skepsisen til forsvarsministerens plan er sterk..

NRK - 08 Sep 18 kl. 22:21

Bergsfjord i Loppa uten forbindelse

Politiet melder at alle som befinner seg i Bergsfjord i Loppa kommune i Finnmark er uten telefon og internettforbindelse. Ifølge politiet jobber Telenor intenst for å løse problemene, og alle nødetater skal være varslet..

Dagbladet - 21 Nov 18 kl. 23:50

Intenst

Bergljot står alene. Kjersti Elvik er enestående..

Dagbladet - 23 Sep 18 kl. 09:26

Redd for å skade barna

Intenst, klart og poetisk om en mor som mister besinnelsen..

Dagbladet - 30 Sep 18 kl. 22:59

Forsvarer Kavanaugh intenst: Nå står hun selv fram som overgrepsoffer

Trump-rådgiver Kellyanne Conway tar bladet fra munnen..

Aftenposten - 05 Sep 18 kl. 11:22

Restaurantanmeldelse: Som en tur i berg-og-dal-banen

Grilleriet gløder ikke like intenst. Les hvorfor de rykker ned en karakter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 15 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 45 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 2 timer siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 2 timer siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt