NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:39

NRK - 12 Jan 19 kl. 20:07

Jobber intenst på «Northguider»

Mannskaper jobber fortsatt for fullt med å fjerne drivstoff fra den grunnstøtte båten Northguider nord på Svalbard. I alt er mellom 65 og 70 personer i sving, opplyser Kystvakten til NRK lørdag kveld. Av disse er 50 fra kystvaktskipet KV Svalbard..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Northguider, Svalbard, Kystvakten, NRK, KV Svalbard

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jobber, intenst, Northguider
NRK - 13 Jan 19 kl. 14:57

Havarert tråler tømt for diesel

Den havarerte reketrålaren Northguider på Svalbard er no heilt tømt for diesel, opplyser Kystverket. Dei kallar det ei vellukka operasjon.

NRK - 03 Jan 19 kl. 12:54

Kystvakten fremme ved havarist

Kystvaktskipet KV Svalbard er framme ved den havarerte fiskebåten Northguider på Svalbard. Foreløpig er været for dårlig til å gå om bord. Tråleren gikk på grunn i Kinnvika på Nordaustlandet på Svalbard 30.

NRK - 29 Nov 18 kl. 04:50

Brann i bygning på Nesttun i Bergen

Det brenner kraftig en bygning på Nesttun i Bergen. Det skal være flere butikker i bygningen, men ingen leiligheter, ifølge politiet. Det blåser kraftig i området og brannvesenet melder at de jobber intenst med å hindre at brannen sprer seg..

NRK - 08 Sep 18 kl. 22:21

Bergsfjord i Loppa uten forbindelse

Politiet melder at alle som befinner seg i Bergsfjord i Loppa kommune i Finnmark er uten telefon og internettforbindelse. Ifølge politiet jobber Telenor intenst for å løse problemene, og alle nødetater skal være varslet..

NRK - 12 Jan 19 kl. 11:55

Snart ferdig med å tømme trålar

Iløpet av kvelden eller natta vil trulieg den havarert reketrålen Northguider på Svalbard vere tømt for olje, ifølge Kystverket. – No blir det jobba på spreng før vêret blir dårlegare, seier Rune Bergstrøm i Kystverket..

Aftenposten - 18 Jan 19 kl. 08:21

Kritisk viktig helikopter tidligst i bruk som planlagt 24 år etter at det ble bestilt

Havariet til tråleren Northguider ved Svalbard viser Norges helikopterkrise. Skepsisen til forsvarsministerens plan er sterk..

NRK - 12 Feb 19 kl. 21:01

Øker ikke beredskapen på Svalbard

Ulykken med reketråleren Northguider i romjula fører ikke til endringer i redningsberedskapen på Svalbard. Beredskapsminister Ingvil Tybring-Gjedde sa i Stortinget tirsdag at redningsaksjonen viste at beredskapen er god..

Dagbladet - 21 Nov 18 kl. 23:50

Intenst

Bergljot står alene. Kjersti Elvik er enestående..

Dagbladet - 23 Sep 18 kl. 09:26

Redd for å skade barna

Intenst, klart og poetisk om en mor som mister besinnelsen..

Dagbladet - 30 Sep 18 kl. 22:59

Forsvarer Kavanaugh intenst: Nå står hun selv fram som overgrepsoffer

Trump-rådgiver Kellyanne Conway tar bladet fra munnen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 45 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 2 timer siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 2 timer siden

Hjelmkamera på redningsmann


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt