NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:14

NRK - 12 Jan 19 kl. 20:07

Jobber intenst på «Northguider»

Mannskaper jobber fortsatt for fullt med å fjerne drivstoff fra den grunnstøtte båten Northguider nord på Svalbard. I alt er mellom 65 og 70 personer i sving, opplyser Kystvakten til NRK lørdag kveld. Av disse er 50 fra kystvaktskipet KV Svalbard..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Northguider, Svalbard, Kystvakten, NRK, KV Svalbard

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jobber, intenst, Northguider
NRK - 13 Jan 19 kl. 14:57

Havarert tråler tømt for diesel

Den havarerte reketrålaren Northguider på Svalbard er no heilt tømt for diesel, opplyser Kystverket. Dei kallar det ei vellukka operasjon.

NRK - 03 Jan 19 kl. 12:54

Kystvakten fremme ved havarist

Kystvaktskipet KV Svalbard er framme ved den havarerte fiskebåten Northguider på Svalbard. Foreløpig er været for dårlig til å gå om bord. Tråleren gikk på grunn i Kinnvika på Nordaustlandet på Svalbard 30.

NRK - 29 Nov 18 kl. 04:50

Brann i bygning på Nesttun i Bergen

Det brenner kraftig en bygning på Nesttun i Bergen. Det skal være flere butikker i bygningen, men ingen leiligheter, ifølge politiet. Det blåser kraftig i området og brannvesenet melder at de jobber intenst med å hindre at brannen sprer seg..

NRK - 12 Jan 19 kl. 11:55

Snart ferdig med å tømme trålar

Iløpet av kvelden eller natta vil trulieg den havarert reketrålen Northguider på Svalbard vere tømt for olje, ifølge Kystverket. – No blir det jobba på spreng før vêret blir dårlegare, seier Rune Bergstrøm i Kystverket..

NRK - 08 Sep 18 kl. 22:21

Bergsfjord i Loppa uten forbindelse

Politiet melder at alle som befinner seg i Bergsfjord i Loppa kommune i Finnmark er uten telefon og internettforbindelse. Ifølge politiet jobber Telenor intenst for å løse problemene, og alle nødetater skal være varslet..

Aftenposten - 18 Jan 19 kl. 08:21

Kritisk viktig helikopter tidligst i bruk som planlagt 24 år etter at det ble bestilt

Havariet til tråleren Northguider ved Svalbard viser Norges helikopterkrise. Skepsisen til forsvarsministerens plan er sterk..

VG - 03 May 19 kl. 05:08

SAS etter streiken: – Møt opp på flyplassen som normalt

SAS jobber nå intenst med å få alle flyene på vingene igjen etter streiken. Det blir likevel kanselleringer fredag..

NRK - 12 Feb 19 kl. 21:01

Øker ikke beredskapen på Svalbard

Ulykken med reketråleren Northguider i romjula fører ikke til endringer i redningsberedskapen på Svalbard. Beredskapsminister Ingvil Tybring-Gjedde sa i Stortinget tirsdag at redningsaksjonen viste at beredskapen er god..

P4 - 12 Jun 19 kl. 09:47

En av tre lærere jobber ikke i skoleverket

Mer enn hver tredje person med skolerettet lærerutdanning jobber ikke i skoleverket. Det viser ferske tall fra Statistisk sentralbyrå. Eldre lærerutdannede jobber i større grad utenfor skoleverket enn yngre.

Dagbladet - 21 Nov 18 kl. 23:50

Intenst

Bergljot står alene. Kjersti Elvik er enestående..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 30 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 30 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt