NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 09:26

NRK - 31 Dec 19 kl. 11:16

Jobbar mot ny fangeutveksling

Russlands president, Vladimir Putin, og Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj, har blitt einige om å begynne arbeidet med ein ny fangeutveksling, ifølge det russiske nyheitsbyrået Tass, melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Putin, Ukrainas, Zelenskyj, Tass, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jobbarmot ny , fangeutveksling
NRK - 29 Dec 19 kl. 10:51

Fangeutveksling i gang

Ukrainske myndigheter og russiskvennlige separatister i den krigsherjede østlige delen av Ukraina har innledet en varslet fangeutveksling. 55 ukrainere og 87 opprørere skal utveksles. Avtalen ble forhandlet frem i desember, skriver NTB..

P4 - 29 Dec 19 kl. 10:56

Fangeutveksling i gang

En planlagt fangeutveksling mellom Russland og Ukraina er nå i gang. 55 ukrainere og 87 russiske opprørere skal utveksles øst i Ukraina. Avtalen ble forhandlet fram tidligere denne måneden..

NRK - 07 Sep 19 kl. 09:35

Fangeutveksling kan være i gang

En varslet fangeutveksling mellom Russland og Ukraina kan være i gang. To busser med mørke vinduer og politieskorte forlot lørdag morgen et fengsel i Moskva, forteller et vitne til Reuters. Det er ikke kjent hvor mange fange som skal utveksles..

NRK - 18 Jan 20 kl. 11:56

Jensen om kravliste: – Vi jobbar på

Framstegspartiet jobbar framleis med lista over krav for å bli i regjering, sa ein ordknapp partileiar Siv Jensen på veg inn på partikontoret i laurdag. Jensen skal møte statsminister Erna Solberg på måndag for å diskutere krava..

P4 - 07 Sep 19 kl. 19:11

Fangeutveksling mellom Russland og Ukraina

En lenge planlagt fangeutveksling mellom Russland og Ukraina skjedde i dag, 35 løslatte fanger fra hver side landet landet i henholdsvis Moskva og Kiev. 24 ukrainske sjøfolk som ble pågrepet av russiske myndigheter i fjor, skal ha vært en del av fangeutvekslingen. Blant fangene som ble løslatt i Ukraina, var luftforsvarsspesialisten som hjalp de russisk-støttede separatistene i Øst-Ukraina da et malaysisk fly med 298 mennesker om bord, ble skutt ned..

NRK - 19 Feb 20 kl. 20:16

Airbus kuttar 2300 jobbar

Airbus kuttar 2362 jobbar i forsvars- og romfartsdivisjonen over dei neste to åra. Dei fleste jobbane blir kutta i Tyskland, Spania, Frankrike og Storbritannia. Årsaka er det dei sjølv kallar eit «flatt marked og utsette kontraktar»..

NRK - 23 Sep 19 kl. 14:30

Ving: Jobbar mot dei som skal reise

Vinggruppa i Norden skriv at dei jobbar med å hjelpe kundar som er på plass på ulike reisemål, og dei med snarleg avreise. Ving er eigd av konkursråka Thomas Cook Group, og mange lurer no på kva som skjer med reisa dei har bestillt gjennom Ving..

NRK - 07 Sep 19 kl. 10:46

Se fangeutveksling

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 12:55

Følg utviklingen i spionsaken direkte her

Litauens president har kalt inn til pressekonferanse kl. 13.45 norsk tid.

NRK - 28 Dec 19 kl. 17:44

Fangeutveksling i vente i Ukraina

Presidenten i Ukraina planlegger en utveksling av fanger søndag med separatistene i den østlige delen av landet, melder AFP. Avtalen ble forhandlet frem mellom Zelenskyj og Putin tidligere i desember i Paris..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

I alt 15 koronadøde i Iran

Iranske myndigheter melder om tre nye dødsfall av koronaviruset. Dermed er antall døde i Iran oppe i 15, melder det statlige nyhetbyrået IRNA. Iran er landet som er hardest rammet utenom Kina..

NRK - 15 minutter siden

Ny barnevernssak til Strasbourg

Den europeiske menneskerettsdomstolen tar opp nok en norsk tvangsadopsjonssak. Ifølge Dagbladet har domstolen hatt oppe 36 norske saker siden 2015. Norge felt i fem av sju saker som er avgjort.

NRK - 30 minutter siden

Kina forbyr salg av ville dyr

Kina besluttet i går å forby salg av ville dyr på markeder. Det skjer på bakgrunn av mistanken om at det nye koronaviruset oppsto nettopp på et slikt marked i Wuhan. Over 80.

NRK - 30 minutter siden

9 av 10 fornøyd med barnehagen

Ni av ti foreldre er fornøyde med barnehagen til barna sine, viser årets foreldreundersøkelse som Utdanningsdirektoratet legger fram i dag. Den viser også at nesten alle barnehager oppfylte minstekravet til bemanning i fjor..

NRK - 45 minutter siden

Lånekassen vil gi lån til du er 50

Fra neste studieår kan man søke om lån i Statens lånekasse for utdanning til du er 50 år uten at støttebeløpet reduseres. I dag er aldersgrensen 45 år. I tillegg heves aldersgrensen for når lånet må være tilbakebetalt, fra 65 til 70 år..

NRK - 1 time siden

Verdens eldste mann (112) er død

Den 112 år gamle japaneren Chitetsu Watanabe som var regnet som verdens eldste mann, er død. Han etterlater seg fem barn, 12 barnebarn, 16 oldebarn og et tippoldebarn. Også verdens eldste levende person, Kane Tanaka (117) kommer fra Japan..

NRK - 1 time siden

To tyrkiske soldater drept i Libya

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier at to tyrkiske soldater er drept i Libya. Tyrkiske styrker har vært i Libya som støtte til Fayez al-Sarrajs internasjonalt anerkjente regjering. Erdogan ga ikke detaljer om når eller hvor de to ble drept..

NRK - 1 time siden

Stengt på E6 ved Svinesund

Det lekker diesel fra en tankbil på E6 på svensk side av Svinesundbrua. Nødetatene er i gang med rydding. Det er ikke meldt om personskade, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Giftig gruveavfall renner ut i elv

Tonnevis med giftig tungmetaller renner hvert år i elva Folla på Dovrefjell fra nedlagte Folldal gruver. Staten ble som eier pålagt å stoppe forurensningen for 15 år siden, men fortsatt finnes ingen plan over hvordan og når det skal skje..

NRK - 1 time siden

SAS kan omdirigere fly fra Norge

SAS kan komme til å innstille innenriksfly for å hente hjem passasjerer fra Kanariøyene, opplyser selskapet. Et fly som skulle fra Las Palmas til Oslo er ennå ikke kommet av gårde. To fly er ankommet Skandinavia, men ingen av dem til Norge..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt