P4 > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 05:42

P4 - 19 sep. 20 kl. 10:55

Jerv i karantene

Hele spillerstallen til Jerv i Obos-ligaen er satt i karantene etter at en spiller har testet positivt for koronaviruset.
På grunn av den positive testen har Norges fotbalforbund bestemt at Grimstad-lagets kamper mot Hamkam, Ull-Kisa og Lillestrøm skal utsettes. Hele stallen må også i ti dagers karantene.
Dette er det første tilfellet av koronasmitte i norsk toppfotball..
Les mer på P4


Les mer om:
Jerv, Obos, Norges, Grimstad, Hamkam, kisa, Lillestrøm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jervi , karantene
VG - 19 sep. 20 kl. 10:46

Jerv-stallen i karantene etter corona-smitte

1. divisjonslaget Jerv får ikke spilt fotball på en stund etter at en spiller har testet positivt på corona..

Aftenposten - 28 sep. 20 kl. 15:21

Alle Jerv-spillerne har testet negativt. Tilbake i trening i dag

Jerv skulle egentlig forberedt seg til tøff bortekamp mot Lillestrøm mandag kveld. I stedet ble de det første topplaget i Norge som ble satt i karantene etter koronasmitte..

Aftenposten - 16 okt. 20 kl. 12:03

Fra nedrykkssumpa til opprykkskamp: Slik forklarer Jerv den store forandringen

Jerv lå ett poeng over nedrykksstreken da en positiv koronatest sendte hele laget ut i karantene. Fire kamper senere er situasjonen en helt annen..

P4 - 16 sep. 20 kl. 11:39

Må i karantene i fem land

I fem europeiske land blir nordmenn enten nektet å slippe inn, eller så må nordmenn i karantene ved ankomst. Det viser en oversikt VG har laget. Årsaken er de stigende smittetallene i Norge.

NRK - 28 sep. 20 kl. 12:40

Over 200 elevar i karantene

49 nye elevar ved Stranda skule i Øygarden er i karantene etter smittetilfellet der. Søndag blei 56 elevar sett i karantene. Samtidig er 104 elevar på Sund ungdomsskule i karantene grunna ein smitta elev på 8.

NRK - 02 okt. 20 kl. 17:30

Ytterlige 100 i karantene i Arendal

Mer enn 100 nye personer må i karantene i Arendal, etter at en niendeklassing ved Stuenes skole er smittet av koronaviruset. Det betyr at hele klassetrinnet, inkludert lærere, må i karantene. Til sammen er 50 smittet, og 450 er i karantene i Arendal..

NRK - 07 okt. 20 kl. 12:43

Rundt 150 i karantene på Evje

Over 150 personer er satt i karantene i Evje og Hornnes etter et nytt påvist smittetilfelle. Det skriver avisa Setesdølen. I skolane og barnehagane i kommunen er nå 123 satt i karantene.

P4 - 15 okt. 20 kl. 09:58

700 i karantene i Trondheim

Ytterligere 700 personer er satt i karantene i Trondheim. De har alle vært på bar. Fire smittetilfeller er påvist hos gjester som har vært på baren Lille London.

Aftenposten - 17 sep. 20 kl. 14:22

Jerv hentet nederlender

Den 22-år gamle midtbanespilleren Thomas Kok har skrevet under for Jerv..

Aftenposten - 10 okt. 20 kl. 17:29

Innbytter ble den store helten for Jerv

Jerv vant i målfest..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Varsler opptrapping av legestreik

Legestreiken kan bli trappet opp innen kort tid. Fra i dag er 23 leger tatt ut i streik i Bergen, Tromsø, Narvik, Stavanger og Trondheim. Og Legeforeningen varsler at streiken allerede i begynnelsen av uken kan trappes opp om partene ikke kommer til enighet.

P4 - 30 minutter siden

Kastrati legger seg flat

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati legger seg flat etter kommentaren til Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo under Eliteserie-kampen i går kveld. 28-åringen kalte Fagermo, sitat, "jævla soper", noe han også bekreftet etter kampen. Nå sier han til VG at han ikke visste hva det betydde, og at han tenkte det betydde noe sånt som idiot.

P4 - 30 minutter siden

160 nye koronasmittede

160 personer er bekreftet smittet av korona i Norge det siste døgnet. Det viser tallene fra Folkehelseinstituttet. Det er ned fra 217 døgnet før.

P4 - 6 timer siden

Gjemte seg i ti dager på skip

Fire menn fra Nigeria gjemte seg i ti dager bak roret på en oljetanker fra Bergen. Da skipet ankom Las Palmas tidligere denne måneden ble de fire oppdaget sittende på roret, melder NRK. Skipet var på vei fra Nigeria til Herøya ved Porsgrunn.

P4 - 6 timer siden

Lagerbäck og Sørloth har snakket ut

Lars Lagerbäck og Alexander Sørloth har nå snakket ut om bråket den siste tiden og er enige om å legge saken bak seg. Det bekrefter NFF i kveld. Landslagssjefen hevdet at Sørloth kalte ham inkompetent etter tapet mot Serbia, noe Sørloth har nektet for.

P4 - 6 timer siden

Rødt nivå på skoler i Gjøvik

Alle barnehager og skoler i Gjøvik går nå til rødt nivå. Det innebærer mindre grupper, strengere avstandsregler og ulike oppmøtetider på skolen, SFO og barnehagen, opplyser kommunen etter at kriseledelsen hadde møte i kveld. Barnehagene går også tilbake til redusert åpningstid.

P4 - 6 timer siden

Reagerer på løslatelse

Naboene til mannen i 40-årene som ble pågrepet etter en væpnet politiaksjon på Vintrebro fredag, reagerer på at han nå er løslatt. Det skriver VG. Mannen slo ut kameraet hos naboene før han forskanset seg i sin egen bolig med et luftvåpen.

P4 - 7 timer siden

Stanser all fysisk undervisning

Både Norges Handelshøyskole og Handelshøyskolen BI i Bergen stanser nå all fysisk undervisning etter flere nye koronatilfeller de siste dagene. Flere av de smittede har vært i undervisning og oppholdt seg på campus, skriver Bergens Tidende..

P4 - 8 timer siden

Ap vil øke skattene med sju milliarder

Arbeiderpartiet går til valg på å øke skattene med sju milliarder kroner. Det opplyser kilder til TV 2. Det er de rikeste i Norge som skal betale mer, partiet vil heve satsen på formueskatten til opp mot 1,2 prosent.

P4 - 8 timer siden

Ber om militær hjelp

Politiet har bedt om militær hjelp for å prøve å løse den pågående situasjonen ombord på et oljetankskip utenfor Isle of Wight sør for Storbritannia. Sju blindpassasjerer, trolig fra Nigeria, skal ha kommet med trusler mot mannskapet, skriver Sky News. Det er ikke meldt om skadde personer, men politiet er urolig for tilstanden til mannskapet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt