NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:55

NRK - 06 Dec 17 kl. 22:44

Jerusalem-anerkjennelse bekymrer

Statsminister Erna Solberg er bekymret over USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, USAs, Jerusalem, Israels

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jerusalem-anerkjennelse, bekymrer
Hegnar.no - 07 Dec 17 kl. 07:48

Norge svært bekymret over Jerusalem-beslutning

USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad bekymrer regjeringen. – Dette kan føre partene lengre vekk fra forhandlingsbordet, sier Erna Solberg. .

NRK - 22 Dec 17 kl. 16:02

Israel: Flere vil flytte ambassader

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier flere land nå vurderer å flytte ambassadene sine til Jerusalem. Netanyahu sier i et intervju med CNN at USAs anerkjennelse av Jerusalem som hovedstad er en anerkjennelse av en historisk sannhet..

Dagbladet - 21 Dec 17 kl. 18:20

FN avviser Trumps Jerusalem-avgjørelse

128 medlemsland stemte for å kritisere USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad..

NRK - 06 Dec 17 kl. 18:51

Trump om Jerusalem

USAs president holder tale om Israel og spørsmålet om anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad..

NRK - 17 Dec 17 kl. 17:29

Tyrkia-ambassade i Øst-Jerusalem

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan uttrykte i en tale søndag håp om at Tyrkia snart vil kunne opprette en ambassade til Palestina i Øst-Jerusalem. Erdogan tok igjen avstand fra USAs anerkjennelse av Jerusalem som hovedstad i Israel..

Dagbladet - 21 Dec 17 kl. 18:20

Trumps trusler til ingen nytte: FN avviser USAs Jerusalem-avgjørelse

128 medlemsland stemte for å kritisere USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad..

NRK - 17 Dec 17 kl. 19:36

Jerusalem opp i Sikkerhetsrådet

FNs sikkerhetsrådf skal mandag stemme over et forslag om å be USA omgjøre sin anerkjennelse av Jerusalem som israelsk hovedstad. Et utkast til en slik resolusjon er nå klart, opplyser diplomater til Reuters..

NRK - 13 Dec 17 kl. 14:47

– Trumps anerkjennelse er ugyldig

Donald Trumps beslutning om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad er ugyldig, heter det i en uttalelse fra lederne på møtet i samarbeidsorganisasjonen OIC onsdag. Videre står det at Trumps anerkjennelse oppildner til ekstremisme og terrorisme..

NRK - 07 Dec 17 kl. 19:23

Putin og Erdogan enige om Jerusalem

Russlands president Vladimir Putin og Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan er enige om at USAs anerkjennelse av Jerusalem vil slå negativt ut for stabiliteten i regionen. Erdogan skal også ha snakket med Pave Frans om statusen for Jerusalem..

NRK - 06 Dec 17 kl. 14:28

KrF: – Norge bør vurdere Jerusalem

USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad gjør at Norge bør gjøre en ny vurdering av spørsmålet. Det mener Hans Fredrik Grøvan i KrF. Han støtter flytting av ambassaden, men kun dersom det ikke ødelegger for fredsprosessen, melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 1 time siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 1 time siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 2 timer siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt