NRK > Nyheter

Sunday, 23 September, 04:54

NRK - 06 Dec 17 kl. 22:44

Jerusalem-anerkjennelse bekymrer

Statsminister Erna Solberg er bekymret over USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, USAs, Jerusalem, Israels

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jerusalem-anerkjennelse, bekymrer
Hegnar.no - 07 Dec 17 kl. 07:48

Norge svært bekymret over Jerusalem-beslutning

USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad bekymrer regjeringen. – Dette kan føre partene lengre vekk fra forhandlingsbordet, sier Erna Solberg. .

NRK - 22 Dec 17 kl. 16:02

Israel: Flere vil flytte ambassader

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier flere land nå vurderer å flytte ambassadene sine til Jerusalem. Netanyahu sier i et intervju med CNN at USAs anerkjennelse av Jerusalem som hovedstad er en anerkjennelse av en historisk sannhet..

Dagbladet - 21 Dec 17 kl. 18:20

FN avviser Trumps Jerusalem-avgjørelse

128 medlemsland stemte for å kritisere USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad..

NRK - 06 Dec 17 kl. 18:51

Trump om Jerusalem

USAs president holder tale om Israel og spørsmålet om anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad..

NRK - 17 Dec 17 kl. 17:29

Tyrkia-ambassade i Øst-Jerusalem

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan uttrykte i en tale søndag håp om at Tyrkia snart vil kunne opprette en ambassade til Palestina i Øst-Jerusalem. Erdogan tok igjen avstand fra USAs anerkjennelse av Jerusalem som hovedstad i Israel..

Dagbladet - 21 Dec 17 kl. 18:20

Trumps trusler til ingen nytte: FN avviser USAs Jerusalem-avgjørelse

128 medlemsland stemte for å kritisere USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad..

NRK - 17 Dec 17 kl. 19:36

Jerusalem opp i Sikkerhetsrådet

FNs sikkerhetsrådf skal mandag stemme over et forslag om å be USA omgjøre sin anerkjennelse av Jerusalem som israelsk hovedstad. Et utkast til en slik resolusjon er nå klart, opplyser diplomater til Reuters..

NRK - 13 Dec 17 kl. 14:47

– Trumps anerkjennelse er ugyldig

Donald Trumps beslutning om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad er ugyldig, heter det i en uttalelse fra lederne på møtet i samarbeidsorganisasjonen OIC onsdag. Videre står det at Trumps anerkjennelse oppildner til ekstremisme og terrorisme..

NRK - 07 Dec 17 kl. 19:23

Putin og Erdogan enige om Jerusalem

Russlands president Vladimir Putin og Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan er enige om at USAs anerkjennelse av Jerusalem vil slå negativt ut for stabiliteten i regionen. Erdogan skal også ha snakket med Pave Frans om statusen for Jerusalem..

NRK - 06 Dec 17 kl. 14:28

KrF: – Norge bør vurdere Jerusalem

USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad gjør at Norge bør gjøre en ny vurdering av spørsmålet. Det mener Hans Fredrik Grøvan i KrF. Han støtter flytting av ambassaden, men kun dersom det ikke ødelegger for fredsprosessen, melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ni skyteepisoder på åtte dager

Den danske politiet undersøker lørdag kveld nok en skyteepisode i København-området. Det er niende gang på åtte dager at dette skjer, trolig på grunn av uenigheter mellom gjenger. Ingen ble skadd lørdag kveld, melder Berlingske Tidende..

NRK - 2 timer siden

Ambassadører inn på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept. Årsaken skal være at landene huser iranske opposisjonsgrupper som Iran mener er terrorgrupper..

NRK - 2 timer siden

Funnen 60-åring er død

Mannen som var funnen livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Han var i live då han blei funnen, og det ble arbeidet med livreddande førstehjelp, seier politiet til NTB.

NRK - 18 timer siden

Mannen reagerer raskare på nedbør

Bevegelsene ved fjellet Mannen i Rauma økte noe i natt etter litt regn som kom ved midnatt. Bevegelsene er nå 5–8 cm i øvre del og 0,5-1 cm i nedre del. Det kom mye mindre nedbør enn varslet og det meste kom som snø.

NRK - 2 timer siden

Ein alvorleg skadd etter krasj

Ein person er alvorleg skadd etter at ein bil køyrde av vegen og inn i eit tre ved Krøderveien i Vikersund i Buskerud. Luftambulansen er på vei til stedet, og området vil bli stengt når den skal lande i vegbana, ifølgje Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

60-åring funnen død

Mannen som var funne livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Pårørande er varsla..

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i rekkehus i Røyk

Brannvesenet har kontroll på en brann i to boliger i en kjede med seks boliger i Røyken i Buskerud. Klokken 22.52 lørdag kveld meldte politiet at nødetatene var framme på stedet, og at brannvesenet var i gang med slukkingsarbeid..

NRK - 4 timer siden

Tyske demonstrasjoner mot Erdogan

Allerede før Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kommer til Tyskland torsdag, er det demonstrasjoner mot ham i flere byer. Flere hundre demonstranter deltok i en protest lørdag i Berlin, og i Hannover var 80 personer med i en protestmarsj mot ham..

NRK - 4 timer siden

Eldre mann funnet omkommet i sjøen

En eldre mann er funnet i sjøen i havneområdet i Lillesand. Han ble erklært død av lege på stedet. Pårørende er varslet.

NRK - 4 timer siden

En person er knivstukket i Sogndal

En person er pågrepet for å ha knivstukket en annen i Sogndal lensmannsdistrikt. Politiet rykket ut klokken 19.54.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt