NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:59

NRK - 06 Dec 17 kl. 22:44

Jerusalem-anerkjennelse bekymrer

Statsminister Erna Solberg er bekymret over USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, USAs, Jerusalem, Israels

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jerusalem-anerkjennelse, bekymrer
Hegnar.no - 07 Dec 17 kl. 07:48

Norge svært bekymret over Jerusalem-beslutning

USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad bekymrer regjeringen. – Dette kan føre partene lengre vekk fra forhandlingsbordet, sier Erna Solberg. .

NRK - 06 Dec 17 kl. 18:51

Trump om Jerusalem

USAs president holder tale om Israel og spørsmålet om anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad..

NRK - 07 Dec 17 kl. 19:23

Putin og Erdogan enige om Jerusalem

Russlands president Vladimir Putin og Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan er enige om at USAs anerkjennelse av Jerusalem vil slå negativt ut for stabiliteten i regionen. Erdogan skal også ha snakket med Pave Frans om statusen for Jerusalem..

NRK - 06 Dec 17 kl. 14:28

KrF: – Norge bør vurdere Jerusalem

USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad gjør at Norge bør gjøre en ny vurdering av spørsmålet. Det mener Hans Fredrik Grøvan i KrF. Han støtter flytting av ambassaden, men kun dersom det ikke ødelegger for fredsprosessen, melder NTB..

P4 - 09 Dec 17 kl. 14:12

Nye sammenstøt i Israel

Det er nå i dag nye sammenstøt mellom palestinere og israelsk sikkerhetspoliti i Øst-Jerusalem. Politiet bruker tåregass mot demonstrantene, som kaster stein. Det har vært flere demonstrasjoner på Vestbredden og Gazastripen de siste dagene, etter USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad..

NRK - 05 Dec 17 kl. 18:51

Søreide advarer USA mot flytting

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide mener at en amerikansk anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad kan gjøre fredsprosessen vanskeligere. En rekke land advarer i dag USAs president mot å flytte ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem..

P4 - 06 Dec 17 kl. 17:09

Mener Norge bør vurdere Jerusalem

- USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad gjør at Norge bør gjøre en ny vurdering av spørsmålet. Det mener Hans Fredrik Grøvan i KrF. Han støtter flytting av ambassaden, men kun dersom det ikke ødelegger for fredsprosessen, melder NTB..

NRK - Igår: 09:01

Anerkjennelse gjør fred mulig

– Anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad gjør fred mulig. Det sa Israels statsminister Benjamin Netanyahu under sitt besøk i Brussel i dag, melder AFP. Netanyahu skal ha møter med EUs utenriksministre i dag..

Aftenposten - 06 Dec 17 kl. 23:52

Åtte land krever hastemøte om Jerusalem

Åtte land har bedt om et hastemøte i FNs sikkerhetsråd, etter president Donald Trumps anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad..

NRK - I førrgår: 08:25

Netanyahu møter Macron

Israels statsminister Benjamin Netanyahu møter Frankrikes president Emmanuel Macron i dag. Det er ventet at møtet vil handle om USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad. Haaretz skriver at Macron vil kreve svar om Øst-Jerusalem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt