NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 21:21

NRK - 09 Nov 19 kl. 03:41

Jente skadd etter jenteoverfall

En tenåringsjente har fått hjernerystelse og mulige bruddskader etter å ha blitt overfalt av en gruppe jevnaldrende jenter i Ganddal i Rogaland. Overfallet skal ha skjedd på et arrangement for ungdom..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ganddal, Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jente, skadd, etter, jenteoverfall
NRK - 01 Nov 19 kl. 02:33

Syv år gammel jente skutt i USA

En syv år gammel jente er kritisk skadd etter at hun ble skutt da hun gikk rundt i et nabolag under Halloween-feiringen i Chicago i USA. I følge myndighetene, ble jenta skutt i nakken. Faren hennes, som hun gikk sammen med, ble skutt i venstre hånd..

P4 - 01 Nov 19 kl. 06:50

7 år gammel jente skutt under halloween

I USA er en 7 år gammel jente kritisk skadd etter at hun ble skutt under halloween-feiring i Chicago. Jenta ble skutt i nakken mens hun banket på dører for å be om godteri. Den 30 år gamle faren hun gikk «knask-eller-knep» sammen med , ble også skutt i hånden, men kom fra hendelsen uten store skader.

NRK - 12 Sep 19 kl. 22:07

En person kritisk skadd

Totalt er seks personer skadd i en trafikkulykke i Nannestad. Tre av dem er fløyet til Ullevål sykehus, mens de tre siste er kjørt med ambulanse til A-hus. En person skal være kritisk skadd, fire alvorlig skadd, og en lettere skadd etter ulykken..

NRK - 24 Aug 19 kl. 15:12

Livstruende skadd etter vold

Politiet i Horten ønsker tips etter at tre personer ble funnet skadd natt til lørdag. Politiet tror de har blitt utsatt for grov vold. Den ene personen er livstruende skadd, mens en annen person er alvorlig skadd, men stabil.

Dagbladet - I førrgår: 09:54

Jente døde i ulykke med sparkesykkel

Mandag formiddag ble en 12 år gammel jente erklært omkommet etter å ha blitt påkjørt mens hun kjørte med en sparkesykkel i Danmark..

NRK - 24 Aug 19 kl. 08:51

Tre skadd etter vold i Horten

Tre personer er skadd etter vold i Horten, opplyser politiadvokat i Sørøst politidistrikt til NRK. Tidligere ble det meldt at to menn var funnet alvorlig skadd, men politiet sier at det skal være snakk om tre. To av dem er fløyet til Ullevål..

P4 - 15 Sep 19 kl. 19:36

Mann omkom etter ulykke

Mannen som ble livstruende skadd i en trafikkulykke på E16 i Nannestad på torsdag døde av skadene. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. Den omkomne kom fra Flateby i Enebakk.

P4 - 22 Aug 19 kl. 17:42

Person kritisk skadd etter trafikkulykke i Troms

En person er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Andselv i Troms i ettermiddag. Ulykken skal ha skjedd da en bil kom over i motsatt kjørebane. Tre biler var involvert i ulykken.

NRK - 29 Oct 19 kl. 04:32

To skadd i haiangrep i Australia

To menn er skadd etter å ha blitt angrepet av en hai på Great Barrier Reef i Australia tirsdag. De skal være alvorlig skadd, og har skader på føtter og bein..

NRK - I førrgår: 12:15

Jente (12) omkom

En 12 år gammel jente omkom etter å ha blitt påkjørt mens hun kjørte en sparkesykkel i Østervrå i Vendsyssel i Danmark. Det melder dansk politi. En mann i 50-årene er pågrepet, mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 45 minutter siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 45 minutter siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 1 time siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 1 time siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 1 time siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 2 timer siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 2 timer siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 3 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt