NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 07:50

NRK - 09 Nov 19 kl. 03:41

Jente skadd etter jenteoverfall

En tenåringsjente har fått hjernerystelse og mulige bruddskader etter å ha blitt overfalt av en gruppe jevnaldrende jenter i Ganddal i Rogaland. Overfallet skal ha skjedd på et arrangement for ungdom..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ganddal, Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jente, skadd, etter, jenteoverfall
NRK - 21 Apr 20 kl. 13:37

Jente skadd i snøscooterulykke

En jente blir hentet med luftambulanse etter en scootervelt tirsdag ettermiddag, der hun kom i klem, opplyser Sørøst politidistrikt. – Jenta er våken, men skadd, skriver de på Twitter..

NRK - 13 May 20 kl. 13:38

Jente alvorleg skadd etter ulykke

Ei mindreårig jente er alvorleg skadd etter at å ha blitt pålæyrd av ein buss i Lillestrøm, melder Aust politidistrikt på Twitter. Jenta blir frakta til Ullevål sjukehus. Det er ikkje meldt om fleire skadar..

NRK - 13 May 20 kl. 13:38

Jente alvorleg skadd i bussulykke

Ei mindreårig jente er alvorleg skadd etter at å ha blitt påkøyrd av ein buss på Strømsveien ved Strømmen i Viken, melder Aust politidistrikt på Twitter. Jenta blir frakta til Ullevål sjukehus. Det er ikkje meldt om fleire skadar..

NRK - 11 Feb 20 kl. 08:26

Jente lettere skadd etter påkjørsel

Det var en jente (14) på sykkel som ble påkjørt av bil på Engelsevollvegen i Klepp. Jenta har lettere skader og dimitteres på stedet av helsepersonell, skriver politiet i Sørvest på Twitter..

Klartale - 06 Jan 20 kl. 10:15

En død og tre skadd etter brann i Bergen

En ni år gammel jente døde. Tre personer ble skadd. Det skjedde i en boligbrann i Bergen lørdag..

NRK - 19 Apr 20 kl. 01:00

Jente skadd i snøscooterulykke

En 17 år gammel jente behandles på sykehus med ukjent skadeomfang etter en snøscooterulykke ved Stavtjørn i Bjerkreim kommune i Rogaland lørdag. Politiet mistenker at det var snakk om øvelseskjøring. En 25 år gammel mann kom uskadd fra ulykken..

Dagbladet - 02 Dec 19 kl. 19:39

Jente død - kvinne og to små barn kritisk skadd

Spor fra en forlatt barnevogn til vannkanten fikk forbipasserende til å slå alarm. Nå er en jente i barneskolealder død. Tre andre kjemper for livet..

NRK - 01 Nov 19 kl. 02:33

Syv år gammel jente skutt i USA

En syv år gammel jente er kritisk skadd etter at hun ble skutt da hun gikk rundt i et nabolag under Halloween-feiringen i Chicago i USA. I følge myndighetene, ble jenta skutt i nakken. Faren hennes, som hun gikk sammen med, ble skutt i venstre hånd..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 16:30

Politiet etterlyser bil som kjørte på 13 år gammel jente i Moss

En 13 år gammel jente er lettere skadd etter å ha blitt påkjørt av en bil som stakk fra stedet i Moss torsdag. Politiet etterlyser nå føreren av bilen..

P4 - 01 Nov 19 kl. 06:50

7 år gammel jente skutt under halloween

I USA er en 7 år gammel jente kritisk skadd etter at hun ble skutt under halloween-feiring i Chicago. Jenta ble skutt i nakken mens hun banket på dører for å be om godteri. Den 30 år gamle faren hun gikk «knask-eller-knep» sammen med , ble også skutt i hånden, men kom fra hendelsen uten store skader.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Politisk kvarter

Ingen enighet om krisepakke til oljenæringa - se diskusjonen i politisk kvarter her..

NRK - 15 minutter siden

Norsk sjømateksport falt i verdi

I mai ble det eksportert 162.718 tonn norsk sjømat til en verdi av 7,8 milliarder kroner. Det er 764 millioner kroner mindre enn samme måned i fjor.

NRK - 15 minutter siden

Vi dropper nattog på Bergensbanen

Vy har innstilt alle nattog på Bergensbanen i sommer som følge av passasjersvikt. Ifølge Vy vil nattogene bli satt opp igjen så snart selskapet mener kundegrunnlaget er tilstrekkelig, forutsatt at smittesituasjonen er under kontroll..

NRK - 15 minutter siden

Skal stemme over nasjonalsanglov

Den folkevalgte forsamlingen i Hongkong skal stemme over en lov som forbyr å vise manglende respekt for Kinas nasjonalsang. Det melder Reuters. Hvis loven blir vedtatt, mener kritikere det er et steg i retning av at Kina strammer grepet om Hongkong..

NRK - 45 minutter siden

Bil braste inn i hage

En beboer i Askim sentrum ble i morges vekt av en bil som braste gjennom hekken på stedet. Bilen traff blant annet et tre i hagen. Politiet ønsker nå tips fra publikum.

NRK - 1 time siden

Mange overdosedødsfall

Sju personer har dødd av overdose i Haugesund og Karmøy siden februar, ifølge Rusmisbrukernes interesseorganisasjon, skriver Haugesunds Avis. Organisasjonen mener koronarestriksjonene har ført til at flere produserer kjemiske russtoff som GHB og GBL..

NRK - 1 time siden

Mangler likestilling i barnehagene

Gutter og jenter i barnehagene blir behandlet ulikt av personalet. Det går frem i en fersk likestillingsstudie fra Universitetet i Stavanger. Barnehagene er pålagt å jobbe med likestilling, men mange unngår tema i praksis..

NRK - 1 time siden

Pågrep 90 personer i natt

Politiet i den amerikanske storbyen New York by har natt til torsdag pågrepet 90 personer, skriver CNN. Politiet sier til nyhetskanalen at demonstrasjonene skal ha vært fredelige. Tallet på pågripelser natten før var 280 personer..

NRK - 1 time siden

Politibetjent skutt i New York

En politibetjent ble skutt i bydelen Brooklyn i New York by onsdag kveld, ifølge AFP. Det var portforbud i storbyen da betjenten ble skutt, noe som har blitt innført som følge av store demonstrasjoner. Politibetjentens medisinske tilstand er ukjent..

NRK - 1 time siden

Fare for flere skred

Det er stor fare for flere jord-, sørpe- og flomskred i Finnmark de kommende dagene. Det sier Anders Bjordal, distriktsingeniør i NVE. Onsdag gikk et stort jordskred i Alta.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt