NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 07:48

NRK - 02 mars 21 kl. 23:10

Jente overlevde fall fra 12. etasje

En to år gammel jente overlevde med mindre skader et fall på 50 meter fra en balkong i en boligblokk i Hanoi i Vietnam. En 31 år gammel sjåfør hylles etter at han klarte å dempe fallet med bare hendene..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hanoi, Vietnam

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jente, overlevde, fallfra 12 , etasje
NRK - 27 jan. 21 kl. 23:52

Mann falt 18 meter i Danmark

En bygningsarbeider i Danmark falt 18 meter fra fjerde etasje gjennom en heissjakt og overlevde, reddet av treplater som bremset fallet for hver etasje. Mannen er innlagt på sykehus og slapp unna med en del benbrudd, skriver NTB/Ritzau..

NRK - 14 mars 21 kl. 12:39

Mann falt fra tredje etasje

Vest politidistrikt melder på Twitter at en mann falt ut fra tredje etasje og er fraktet til sykehus. Han var bevisst da han ble fraktet bort, men utover dette er skadeomfanget ukjent. Politiet gjør undersøkelser.

Dagbladet - 09 feb. 21 kl. 22:51

Mistet sønnen - overlevde angrep

Han opplevde sitt livs største tragedie. Seks dager seinere overlevde han angrepet på Kongressen, mens familien var på besøk. Nå leder Jamie Raskin riksrettssaken mot Trump..

Dagbladet - 10 feb. 21 kl. 04:41

Europas eldste overlevde coronaviruset

En fransk nonne overlevde coronaviruset etter å ha testet positivt, bare dager før 117-årsdagen sin..

Aftenposten - 09 mars 21 kl. 23:17

Han overlevde holocaust. Nå har 100-åringen skrevet bok om livet som «verdens lykkeligste mann».

Jødiske Eddie Jaku overlevde Buchenwald og Auschwitz. Etter redslene i nazistenes dødsleirer ga han seg selv et løfte..

Aftenposten - 24 mars 21 kl. 08:44

Madeleine (25) har fire selvmordsforsøk bak seg. Nå er hun glad hun overlevde.

«Kristoffer» (21) har fire selvmordsforsøk bak seg. Den siste gangen var det ren flaks at han overlevde..

VG - 02 april 21 kl. 04:40

Nederlands statsminister overlevde mistillitsforslag: – Står ikke her og lyver

Opposisjonen har anklaget Nederlands statsminister Mark Rutte for løgn. Natt til fredag overlevde han et mistillitsforslag med knapp margin..

NRK - 10 mars 21 kl. 11:04

Kvinne og ung jente døde i ulykke

En kvinne i 40-årene og en mindreårig jente omkom i bilulykken i Alta tirsdag, melder politiet. En jente i barneskolealder er sendt til UNN med alvorlige skader, mens to menn i 20-årene er lettere skadd. Årsaken til møteulykken er fortsatt ukjent..

E24 - 01 mars 21 kl. 08:01

Nytt shoppefall i januar

Det ble et nytt svakt fall i detaljhandelen i januar, etter et stort fall i desember. Klesbutikker hadde et kraftig fall, mens salg av sportsutstyr økte etter fint vintervær..

NRK - 09 feb. 21 kl. 07:04

Jente (2) død i brann i Sverige

En to år gammel jente ble funnet omkommet etter en boligbrann i tettstedet Gullspång i Sverige natt til tirsdag, melder Aftonbladet. En annen person er også fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter brannen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frankrike med innreisekarantene

Frankrike innfører ti dagers karantene for personer som ankommer med flygninger fra Argentina, Chile og Sør-Afrika. Dett vil også gjelde fra Brasil, men flygninger derfra er forløpig stanset frem til fredag. Årsaken er bekymring rundt den brasilianske koronavarianten.

NRK - 45 minutter siden

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 2 timer siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 3 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt