NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 11:43

NRK - 09 Oct 19 kl. 22:21

Jente knivstukket på Bryne

En jente ble knivstukket av en gutt på Bryne i Rogaland onsdag kveld, sier politiet til NRK. Jenta ble ikke alvorlig skadet. Begge to er mindreårige, og politiet beskriver hendelsen som alvorlig..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bryne, Rogaland, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jente, knivstukket, Bryne
NRK - 08 Sep 19 kl. 08:50

Siktet for å ha knivstukket broren

En 19 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket broren i ryggen under en bryllupsfest utenfor Bryne i Rogaland. Tilstanden til den skadde er ikke kjent. Politiet ble varslet rett etter midnatt..

Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 17:58

EIK profesjonaliserer - Bryne venter på to, tre kvalitetsspillere

EIK passerte så vidt Bryne FK på tabellen i fjor, denne sesongen var avstanden i mye større. Kan Bryne svare eller vil et mer proft opplegg i Egersund øke gapet?.

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 13:49

16 år gammel jente siktet for drapsforsøk i Oslo

En 16 år gammel jente er pågrepet etter at en mann ble knivstukket i ansiktet på Linderud i Oslo. To mindreårige personer er allerede siktet i samme sak..

VG - 13 Feb 20 kl. 13:57

16 år gammel jente siktet for drapsforsøk på Linderud.

En 16 år gammel jente er pågrepet etter at en mann ble knivstukket i ansiktet på Linderud i Oslo. To mindreårige personer er allerede siktet i samme sak..

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 23:04

16 år gammel jente fengslet, siktet for drapsforsøk i Oslo

En 16 år gammel jente er pågrepet etter at en mann ble knivstukket i ansiktet på Linderud i Oslo. To mindreårige personer er allerede siktet i samme sak..

NRK - 13 Feb 20 kl. 13:35

Jente (16) siktet for drapsforsøk

En 16 år gammel jente er siktet for drapsforsøk etter at en mann i begynnelsen av 20-åra ble knivstukket ved t-banestasjonen på Linderud i Oslo 1. februar, skriver Dagbladet. Hun fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett torsdag..

P4 - 19 Feb 20 kl. 15:37

-Snart flere gule spillere enn røde i Bryne

Haaland-feberen herjer på Bryne etter at 19-åringen scoret begge målene da Borussia Dortmund slo Paris Saint-Germain 2-1 i Champions League i går kveld. Erling Braut Haalands moderklubb blir nå nedringt av internasjonal presse, og folk vil gå på skole i den lille rogalandsbyen for å bli like god som Haaland, forteller daglig leder i Bryne fotballklubb, Knut Ove Joa..

Aftenposten - 15 Feb 20 kl. 18:18

Bryne henter engelskmann

Joshua Robson (22) er klar for Bryne..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 13:04

Vi fulgte Vidar - Bryne: Bryne tapte lokalderbyet

Følg kampen her fra 14:00..

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 20:04

Bryne-nedturen fortsetter

Bryne gikk på sitt tredje strake tap.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– 50 virusdøde i Iran stemmer ikkje

Iran avviser påstandane om at 50 er døde av det nye koronaviruset i Iran. En folkevalgt frå den hellige byen Qom har anklaga Irans helseminister når han snakker om 12 dødsfall i landet, og hevdar det er 50..

NRK - 15 minutter siden

Bjørn Rune Gjelsten kjøper Gresvig

Bjørn Rune Gjelsten kjøper Gresvig, skriv Dagens Næringsliv. Sportskjeda begjærte seg sjølv konkurs i starten av februar. Gjelsten er også eigar av Sport1-konsernet..

NRK - 30 minutter siden

SAS set også inn ekstra fly

SAS set inn ekstra fly for å hente heim dei som har sete sandfaste på Gran Canaria. Flyet tar med passasjerar frå København til Gran Canaria, og returnerer deretter med 262 passasjerar til Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Anmelder fiskeriministeren

Fiskeriminister Geir Inge Sivertsen blir anmeldt for bedrageri, skriv Dagbladet. Rød Ungdom anmelder han for å ha tatt imot 120.000 kroner urettmessig..

NRK - 30 minutter siden

Marthinsen (AP) tar ikkje gjenval

Marianne Marthinsen frå Arbeidarpartiet tar ikkje gjenvalg til Stortinget, melder Dagens Næringsliv. Interne fohold skal vere årsaka..

NRK - 45 minutter siden

Vart angripne av elg

Hundane til hundekøyrar Jon Børge Stina vart angripne av ei elgku da dei var ute på treningstur søndag kveld. Den eine hunden måtte bli avliva etter at den knakk ryggen da elgen trampa på den. Saka inneheld sterke bilde..

NRK - 1 time siden

Påstand om utestenging for bokser

Påtalenemnden i Antidoping Norge innstiller på fire års utestengelse for bokseren Hadi Srour. Han avla en positiv dopingprøve med spor av syntetisk EPO utenfor en konkurranse i juli 2019..

NRK - 1 time siden

Påstand om utelukkelse for bokser

Påtalenemnden i Antidoping Norge innstiller på fire års utestengelse for bokseren Hadi Srour. Han avla en positiv dopingprøve med spor av syntetisk EPO..

NRK - 1 time siden

Raskt auke i virusdøde i Iran

Det er no 50 som har døydd av det nye koronaviruset i byen Qom i Iran, melder det iranske nyheitsbyrået ILNA. Tidlegare i dag var talet 12..

NRK - 1 time siden

Norwegian set opp ekstra fly

Norwegian set opp ekstra fly for å få nordmenn heim frå Gran Canaria, skriv dei i ei pressemelding. Dei første flya kan lette i ettermiddag. Dei reisande vil få direkte beskjed så fort som mogleg, ifølge Norwegian..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt