NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 06:15

NRK - 09 Oct 19 kl. 22:21

Jente knivstukket på Bryne

En jente ble knivstukket av en gutt på Bryne i Rogaland onsdag kveld, sier politiet til NRK. Jenta ble ikke alvorlig skadet. Begge to er mindreårige, og politiet beskriver hendelsen som alvorlig..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bryne, Rogaland, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jente, knivstukket, Bryne
NRK - 08 Sep 19 kl. 08:50

Siktet for å ha knivstukket broren

En 19 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket broren i ryggen under en bryllupsfest utenfor Bryne i Rogaland. Tilstanden til den skadde er ikke kjent. Politiet ble varslet rett etter midnatt..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 13:04

Vi fulgte Vidar - Bryne: Bryne tapte lokalderbyet

Følg kampen her fra 14:00..

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 20:04

Bryne-nedturen fortsetter

Bryne gikk på sitt tredje strake tap.

Aftenposten - 18 Aug 19 kl. 20:15

Overtidsscoring senket Bryne

Bryne gikk på sesongens første hjemmetap mot Fredrikstad.

Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 18:14

Bryne tok ekstremt viktig seier i bunnkampen

Bryne vant 2–0 i lokaloppgjøret mot Sola..

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 20:07

Bryne fikk med poeng mot serielederen

Nok en gang endte det med poengdeling på Bryne Stadion..

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 18:35

Stortap: Nå nærmer det seg full krise for Bryne

Bryne ble knust i bunnkampen mot Brattvåg..

NRK - 16 Jul 19 kl. 04:14

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 17:56

Bryne-krisen fortsetter – tapte mot tabelljumboen

Bryne gikk på sitt femte strake tap..

Aftenposten - I førrgår: 17:08

Bryne vant skjebnekampen

Med seier over Nardo tok Bryne et langt steg mot å redde plassen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 1 time siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 1 time siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 1 time siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 1 time siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Biden forsvarte sønnen

Tidligere visepresident Joe Biden mener Donald Trump er ute etter sønnen hans fordi presidenten vet at Biden kan «slå ham ned i støvlene». Det sa han under nattens debatt mellom de demokratiske presidentkandidatene, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

15 personer drept i Mexico

15 personer skal være drept etter en skyteepisode i delstaten Gurrero i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge lokale medier er 14 sivile drept, og én soldat. Flere medier melder om at de sivile skal ha vært bevæpnet..

NRK - 3 timer siden

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt