E24 > Økonomi

Saturday, 18 January, 09:27

E24 - 09 Dec 19 kl. 11:47

Jensen om OECD-varsel: – Norsk økonomi er godt rustet

Finansminister Siv Jensen har mandag fått overlevert OECDs ferske rapport om norsk økonomi..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Siv Jensen, OECDs, OECD

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jensenom , OECD-varsel, Norsk, økonomier , godt, rustet
NRK - 09 Dec 19 kl. 10:34

– Flere faretegn for norsk økonomi

Trangere økonomisk handlingsrom, mangel på reformer og svak produktivitet er faktorer som truer norsk levestandard og velstand, advarer Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD)..

P4 - 05 Dec 19 kl. 09:51

Snart slutt for opptur i norsk økonomi

Oppturen i norsk økonomi nærmer seg slutten. Det skriver Statistisk sentralbyrå i sine nye prognoser for norsk og internasjonal økonomi. Norge har vært med på en konjukturoppgang siden 2017, men neste år vil det trolig stoppe opp.

P4 - 26 Sep 19 kl. 15:44

LO anslår svekket vekst i norsk økonomi

LO anslår svekket vekst for norsk økonomi neste år. Det kom frem da de presenterte sine økonomiske anslag i dag. Mens økonomien i Fastlands-Norge vil vokse med 2,4 prosent i år, kommer veksten til å svekkes til 2,2 prosent neste år, spår de.

P4 - 14 Dec 19 kl. 21:35

Norsk elbilpolitikk slaktes

Den norske elbilpolitikken slaktes i en ny internasjonal studie. Norges støtte til elbiler er dyr, ineffektiv og ikke bærekraftig, heter det i rapporten fra OECD. I tillegg mener de skattefritakene først og fremst tilgodeser velstående husholdninger.

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 17:57

OECD advarer Norge mot å bli selvtilfreds

I Norge har andelen i jobb sunket de siste 20 årene. I andre vellykkede OECD-land har den steget. Det er ingen grunn til å bli selvtilfreds i oljelandet, mener OECD..

NRK - 19 Sep 19 kl. 11:20

OECD spår lavere vekst

OECD nedjusterer sin prognose for årets vekst i verdensøkonomien fra 3,2 til 2,9 prosent, melder NTB. OECD viser til den spente situasjonen i verdenshandelen og tror årets vekst blir den laveste siden finanskrisen for drøyt ti år siden..

NRK - 07 Oct 19 kl. 09:02

Overrasket over stram oljepengebruk

Regjeringen kutter oljepengebruken mer enn ventet. Det er positivt fordi norsk økonomi er på vei mot en viss overoppheting, sier DnBs Kyrre Aamdal til NTB. Han mener innstrammingen er fornuftig og sier tallene viser at det går bedre i norsk økonomi..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 06:37

Nordmenn mer skeptiske til norsk økonomi fremover

Nordmenn er mer skeptiske med tanke på Norges økonomi nå enn for tre måneder siden, men har klokkertro på sin egen privatøkonomi, viser Forventningsbarometeret..

E24 - 09 Jan 20 kl. 08:01

Svakere vekst i norsk fastlandsøkonomi enn ventet

Norsk fastlandsøkonomi vokste med 0,1 prosent i november, viser ferske tall for bruttonasjonalproduktet (BNP) fra Statistisk sentralbyrå (SSB)..

P4 - 09 Dec 19 kl. 10:34

OECD advarer Norge

Fallende produktivitet og lavere yrkesdeltakelse gjør at Borge ikke bør innføre nye velferdsreformer. Det advarer OECD i sin rapport om den økonomiske tilstanden i Norge. Selv om hovedkonklusjonen er at Norge har en robust økonomisk vekst, så er det ifølge OECD ikke lenger rom for å øke vårt offentlige forbruk på samme måte som vi har gjort.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Forsikringsselskaper vil kreve egenandeler refundert etter parkeringshusbrann

Flere forsikringsselskaper vil kreve egenandelen refundert på vegne av sine kunder etter storbrannen i parkeringshuset utenfor Stavanger lufthavn 7. januar..

E24 - 1 time siden

Lærere saksøker flyselskap for dumping av drivstoff

Fire lærere som ble dynket i flybensin da et fly fra Delta nødlandet i Los Angeles, saksøker selskapet for å ikke ha fulgt prosedyrene..

E24 - 1 time siden

Ny undersøkelse: Over 100.000 utsatt for ID-tyveri siste to år

– Bak disse tallene ligger det svært mange skjebner som over svært lang tid sliter med store utfordringer i livene, sier ekspert..

E24 - 10 timer siden

Boeing har funnet ny 737 Max-feil

Under en teknisk gjennomgang skal Boeing har oppdaget et problem når flyet starter opp. Det kan forsinke 737 Max-returen ytterligere..

E24 - 10 timer siden

Boeing har funnet ny programvarefeil som kan forsinke 737 Max-retur ytterligere

Under en teknisk gjennomgang skal Boeing har oppdaget et problem når flyet starter opp..

E24 - 12 timer siden

Shadi ble svindlet for millionbeløp og saksøkt av Bank Norwegian – nå er hun frikjent

Bank Norwegian krevde over 300.000 kroner fra Shadi Ghozlo (33), til tross for at en svindler hadde misbrukt identiteten hennes. Det hørte ikke Drammen tingrett på..

E24 - 15 timer siden

Cecilie Astrup Fredriksen har blitt mor

John Fredriksen har blitt bestefar for første gang..

E24 - 16 timer siden

Ionity skrur opp ladeprisene: – Kan koste 20 kroner per mil

Ionitys nye priser vil gjøre det dyrere å hurtiglade strøm enn å kjøre med fossilt drivstoff, ifølge Norsk elbilforening, som mener selskapet priser seg ut av markedet..

E24 - 16 timer siden

Oslo Børs avsluttet uken med ny rekord

For første gang på 16 måneder klarte Hovedindeksen på Oslo Børs å slå rekord fredag..

E24 - 18 timer siden

Vurderer å bryte opp kjede, distribusjon og logistikk i dagligvaren

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen sier forslaget om prisdiskriminering ikke legges i skuffen til tross for at ekspertutvalg mener det vil føre til høyere priser. Han sier videre at en rekke andre tiltak også vurderes, deriblant å bryte opp kjedeleddet, distribusjon og logistikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt