P4 > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 00:54

P4 - 12 nov. 19 kl. 16:47

Jensen med ny info om telefon

Tidligere polititopp Eirik Jensen kom med ny informasjon om en mye omtalt mobiltelefon, da han fortsatte forklaringen i ankesaken i dag.
Det er tidligere kjent at Jensen ødela en telefon da han fikk vite at hasjbaron Gjermund Cappelen ble pågrepet i 2013.
Telefonen inneholdt viktig kommunikasjon mellom de to.
I dag forklarte han at telefonen ligger i Glomma, ved Skarnes i Hedmark.
Jensen kunne ikke forklare hvorfor han ikke har sagt dette før - men sa han nå vil legge alle kortene på bordet..
Les mer på P4


Les mer om:
Eirik Jensen, Jensen, Gjermund Cappelen, Glomma, Skarnes, Hedmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jensenmed ny , infoom , telefon
VG - 12 nov. 19 kl. 16:27

Jensen med ny informasjon om viktig telefon

BORGARTING LAGMANNSRETT (VG) Den tidligere politimannen Eirik Jensen fortalte tirsdag hva gjorde med telefonen han brukte i kontakten med Gjermund Cappelen..

Aftenposten - 28 feb. 20 kl. 22:59

Siv Jensen varslet statsministeren om at Frp ikke ville støtte fiskeriministeren

En telefon fra Siv Jensen til Erna Solberg fredag ettermiddag fikk snøballen til å rulle. Etter samtalen skjønte statsministeren at hun ikke kunne gjøre regning med at Frp ville støtte fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H) i en avstemning om et mistillitsforslag..

NRK - 24 jan. 20 kl. 07:52

– Engø satt på mer info

– Skolebyråd Linn Kristin Engø satt på taushetsbelagt info som kunne satt deler av Vigilo-saken i et annet lys, hevder byrådsleder Roger Valhammer (Ap). SVs Mikkel Grüner, som ledet høringen, og Høyres Harald Victor Hove reagerer på utspillet..

NRK - 23 mars 20 kl. 17:48

Sykemelding over telefon

En regelendring gjør at Nav nå kan godta sykemelding uten personlig frammøte. Nå oppfordrer de til at man tar kontakt med legen over telefon. Den midlertidige regelendringen trådte i kraft fredag..

NRK - 03 mars 20 kl. 22:16

Holder vårmøtet over telefon

IMF og Verdensbanken har besluttet å holde sitt tradisjonelle vårmøte over telefon på grunn av trusselen fra koronaviruset. Vårmøtet holdes normalt i Washington, der de har sine hovedkvarter. I år skulle vårmøtet holdes i midten av april..

NRK - 13 mars 20 kl. 11:38

Helsenorges telefon nede

«På grunn av tekniske problemer er veiledningstjenesten for Helsenorge (telefon 23 32 70 00) for øyeblikket ikke tilgjengelig. Vi beklager ulempene dette medfører», skriver Helsenorge.no på heimesidene fredag formiddag..

NRK - 20 mars 20 kl. 11:01

Gjennomfører sesjon per telefon

For å begrense smittefaren for koronavirus vil Forsvaret gjennomføre sesjon som telefonintervju. – Sesjonen skal gjennomføres også i vår, men det er ikke sikkert det blir oppmøte med fysiske tester, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen til NRK.

Dagbladet - 15 mai 20 kl. 20:07

Planla hyttetur dagen hun forsvant

I flere timer forsøkte Tom Hagen å få kontakt med kona på telefon dagen hun forsvant. Slik har milliardæren forklart de mange tapte anropene på Anne-Elisabeths telefon..

P4 - 23 mars 20 kl. 17:53

Ønsker sykemelding over telefon

Nav oppfordrer nå til at man tar kontakt med legen og får sykemelding over telefon. En regelendring gjør at Nav nå kan godta sykemelding uten personlig frammøte. Arbeidsgivere bes også om å la ansatte bruke egenmelding dersom det er mistanke om koronasmitte eller behov for karantene..

NRK - 08 sep. 19 kl. 14:40

Siv Jensen har stemt

Frp-leder Siv Jensen stemte i dag kommunevalget i Oslo. – Nå får vi ikke gjort mer enn å be folk gå å stemme, sa Jensen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 juni 20 kl. 07:12

Arbeidsledige og permitterte tilbys nettkurs

Arbeidsledige og permitterte over hele landet tilbys nå nettkurs. Det opplyser regjeringen. Prislappen er på 85 millioner kroner, og 235 nettbaserte kurs tilbys ved 46 utdanningsinstitusjoner.

P4 - 30 juni 20 kl. 07:22

Det hvite hus ble informert om skuddpremie

Det hvite hus visste allerede i fjor om rapportene som fortalte at Russland tilbød belønning til Taliban for å drepe amerikanske soldater. Det er ett år tidligere enn det som tidligere er opplyst, sier offisielle kilder med kunnskap om saken til nyhetsbyrået AP. Donald Trump nekter for å ha visst om informasjonen om skuddpremier..

P4 - 30 juni 20 kl. 07:50

Ap vil ha rasismeplan i skolen

Ap vil ha nulltoleranse mot rasisme og mobbing i skolen. Partiet vil til høsten på nytt legge fram for Stortinget en rekke forslag som regjeringen har stemt imot tidligere, skriver Dagsavisen. Grunnen til at Ap nå legger fram forslaget på nytt er at rasismedebatten har blitt løftet i Norge etter drapet på George Floyd i USA.

P4 - 30 juni 20 kl. 08:09

Korrupsjonssiktede får ikke dokumenter

Ordfører Hilde Thorkildsen og de tre andre som er siktet i korrupsjonssaken i Nittedal vil først i august få innsyn i dokumenter om sin egen sak. Det sier advokaten til en av de siktede til Aftenposten. Økokrim har ikke villet dele etterforskningsdokumentene med de siktede.

P4 - 30 juni 20 kl. 08:10

Advarer mot sandaler i bil

Sandaler i bil kan få alvorlige konsekvenser. Det advarer nå NAF som ber deg skifte fra flipflops og sandaler før du kjører bil i sommer. Uegnet fottøy kan kan henge fast i gulvmattene og skape farlige situasjoner melder medlemsorganisasjonen..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:16

SAS får krisehjelp

Flyselskapet SAS får nå krisehjelp fra de største eierene i selskapet Sverige, Danmark og Wallenberg-familien. Sammen gi de flyselskapet 14,3 milliarder svenske kroner melder Dagens Næringsliv. Norge står utenfor den nye redningspakken til det kriserammede selskapet..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:34

Søk etter savnet kvinne i Troms

Det pågår nå søk etter en savnet kvinne i 30-årene på Tjeldøya i Troms. Den savnede ble sist observert på Myklebostad i 2 tiden natt til mandag opplyser Troms politidistrikt..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:35

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å spørre

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å stille spørsmål under koronakrisen. Det tror generalsekretær Mina Gerhardsen i Nasjonalforeningen for folkehelsen. I dag overleverer de en rapport til Helsedirektør Bjørn Guldvog som oppsummerer tiden hvor frivillige på Koronalinjen har besvart spørsmål om koronaviruset siden Norge stengte ned..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:44

Livreddende førsthjelp etter ulykke på E6

Nødetatene jobber med livreddende førstehjelp på en person etter en ulykke på E6 i Saltdal i Nordland. Det skal være snakk om en bil som har kjørt ut av veien og det var kun denne personen involvert. Trafikken stanses på stedet på grunn av ulykken..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:56

Telenor får milliardbot

Telenor får nå en bot på 1,2 milliarder kroner for å ha misbrukt sin markedsmakt til å presse marginene hos andre operatører. ESA gir selskapet boten for å prise tjenester slik at utfordrere ville tape penger på å selge mobilt bredbånd til nettbrett og bærbare PCer fra 2008 til 2012..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt