VG > Økonomi

Mandag, 25 Januar, 08:28

VG - 26 nov. 20 kl. 10:52

Jensen før nytt forhandlingsmøte: – Det er alvor nå

Høyre, Venstre og KrF møter Fremskrittspartiet til et nytt forhandlingsmøte om neste års statsbudsjett torsdag formiddag. – Det er alvor nå, sier Siv Jensen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
KrF, Fremskrittspartiet, Siv Jensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jensen, før, nytt, forhandlingsmøteDet er , alvor
Aftenposten - 26 nov. 20 kl. 10:36

Jensen før nytt forhandlingsmøte: – Spent på om regjeringen har vist vilje til å bevege seg

Høyre, Venstre og KrF møter Fremskrittspartiet til et nytt forhandlingsmøte om neste års statsbudsjett torsdag formiddag. – Det er alvor nå, sier Siv Jensen..

VG - 26 nov. 20 kl. 10:52

Jensen før nytt forhandlingsmøte: – Spent

Høyre, Venstre og KrF møter Fremskrittspartiet til et nytt forhandlingsmøte om neste års statsbudsjett torsdag formiddag. – Det er alvor nå, sier Siv Jensen..

NRK - 29 nov. 20 kl. 12:05

Nytt forhandlingsmøte om budsjettet

Partilederne i Frp, Høyre, Venstre og KrF møtes til et nytt forhandlingsmøte på Statsministerens kontor søndag klokken 14..

NRK - 30 nov. 20 kl. 21:55

– Veldig god progresjon

Frp-leder Siv Jensen melder om framskritt i forhandlingene med de tre regjeringspartiene om statsbudsjettet for 2021. – Nå er det noen små ting som gjenstår, som vi må jobbe litt med, sa Jensen etter forhandlingsmøtet mandag..

NRK - 29 des. 20 kl. 19:39

Tidligere TV 2-sjef er død

Tidligere sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Arne A. Jensen, som senere skiftet navn til Arne Anker-Jensen, er død. Det melder TV 2.

NRK - 25 nov. 20 kl. 15:23

Siv Jensen ser positive tegn

Fremskrittspartiet møtte de tre regjeringspartiene Høyre, Venstre og KrF til budsjettforhandlinger på Statsministerens kontor. Samtalene varte i om lag én time.– Jeg vil si vi hadde et mer konstruktivt møte i dag, sa Frp-leder Siv Jensen etter møtet..

Aftenposten - 25 nov. 20 kl. 19:23

Siv Jensen ser bevegelse i budsjettprosessen

Mer konstruktivt i dag, oppsummerte Frp-leder Siv Jensen etter en ny budsjettrunde onsdag. Men det er fortsatt mye som gjenstår, advarer hun..

Aftenposten - 26 nov. 20 kl. 11:57

Jensen: Må kutte avgiftene ordentlig

Avgiftene på grensehandelsutsatte varer må kuttes skikkelig for at Frp skal kunne inngå en budsjettavtale med regjeringen, ifølge partileder Siv Jensen..

E24 - 26 nov. 20 kl. 12:00

Jensen: Må kutte avgiftene ordentlig

Avgiftene på grensehandelsutsatte varer må kuttes skikkelig for at Frp skal kunne inngå en budsjettavtale med regjeringen, ifølge partileder Siv Jensen..

NRK - 27 nov. 20 kl. 15:02

Framleis ikkje samde om budsjettet

Frp-leiar Siv Jensen seier fredag ettermiddag at det er framsteg i forhandlingane med regjeringspartia om statsbudsjettet, men at dei er langt frå å vere i mål. Jensen seier dei har tid til å forhandle fram til finansdebatten i Stortinget torsdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

MGP: Nye utfordrere klare

Fire nye artister er klare for delfinale i MGP kommende lørdag. Der skal også Kaja Rode fremføre sitt forhåndskvalifiserte finalebidrag. Under kan du lese VGs vurdering av låtene!.

VG - 1 time siden

Russisk aviskommentator om Bolsjunov: – På vei til å bli hovedskurken i skiverden

LAHTI (VG) Aleksandr Bolsjunov skapte bruduljer da han både slo etter og kjørte ned finske Joni Mäki. En russisk aviskommentator mener at landsmannen akkurat nå fremstår som den største skurken i skiverden..

VG - 1 time siden

Reagerer på gjenåpningen av polet: – Ordentlig forbanna

Fagpersoner som jobber med barn og rus reagerer sterkt på gjenåpningen av Vinmonopol-butikkene – og mener det kan føre til at barn som har foreldre som drikker, skammer seg enda mer..

VG - 2 timer siden

Rogalan-ordfører venter på prøvesvar: – Drøyer og drøyer

Sola kommune i Rogaland venter på prøvesvar etter stort utbrudd i romjulen: – Det er krevende, sier ordføreren. FHI svarer at det er stor pågang..

VG - 3 timer siden

Fauci og Birx: Slik var det å jobbe under Donald Trump

De var begge sentrale i Donald Trumps omstridte corona-pressekonferanser. Nå forteller Anthony Fauci hva som gjorde at han «virkelig begynte å bli engstelig», mens Deborah Birx sier hun så «presidenten vise frem grafer hun aldri hadde laget»..

VG - 5 timer siden

Knallhardt corona-regime før storturnering: – Kan ikke gå et steg feil

SYDNEY (VG) Casper Ruud (22) er innestengt på et hotellrom 19 timer i døgnet i oppkjøringen til en av sesongens store høydepunkter..

VG - 8 timer siden

Brady til Super Bowl tross grove feil

(Packers – Buccaneers 26–31) Tom Brady (43) gjorde flere oppsiktsvekkende tabber. Likevel fortsetter han å knuse rekorder. Nå er den legendariske spilleren klar for sin tiende Super Bowl..

VG - 8 timer siden

Fått beskjed om å holde deg hjemme? Les dagens VG her!

Den nye, sjeldne følge-sykdommen etter covid-19 rammer barn - og kan være dødelig. Da Alejandro (17) fra Oslo blir smittet av corona, merker han knapt sykdommen. Men to uker etter han er friskmeldt må han sendes til sykehus i all hast..

VG - 9 timer siden

Over 150 pågrepet under protester mot portforbud i Nederland

Demonstrasjoner mot portforbudet som er innført under coronakrisen i Nederland, utartet til opptøyer og plyndring enkelte steder søndag..

VG - 10 timer siden

Erna Solberg: – Dette blir alvorlig

Erna Solberg er bekymret for dugnadsånden, fordi coronaen rammer så ulikt. Hun varsler mye hardere tiltak hvis vi mister kontroll på det britiske mutant-viruset..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt