Hegnar.no > Økonomi

Monday, 22 October, 07:08

Hegnar.no - 19 Jul 18 kl. 12:27

Japansk stålgigant tiltalt for datajuks

Den japanske stålgiganten Kobe Steel tiltales for å ha forfalsket informasjon om styrken og kvaliteten på sine egne produkter..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Kobe Steel

Dele artikeln

11130 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Japansk, stålgigant, tiltalt, for, datajuks
Aftenposten - 30 May 18 kl. 18:30

Japansk på Lillehammer: Vi gleder oss hemningsløst! | Magne Tørring

En kronikk om japansk litteratur i Norge? Akkurat nå? Det må bli en festtale!.

NRK - 19 Jul 18 kl. 11:02

Japansk gissel fortsatt i Syria

Reportere uten grenser ber både Japan og verdenssamfunnet gjøre mer for å få frigitt en japansk journalist som ble bortført i Syria for tre år siden, melder NTB. Jumpei Yasuda ble i juni 2015 meldt savnet etter å ha dratt for å dekke krigen..

P4 - 03 Apr 18 kl. 09:34

Far tiltalt for vold

I dag starter rettssaken mot en 40 år gammel mann fra Sunnmøre som er tiltalt for grov mishandling av sine tre døtre. Mannen er blant annet tiltalt for å ha dyttet døtrene ut av bilen sin i fart. Han er også tiltalt for mishandling og alvorlige trusler gjentatte ganger.

P4 - 19 Apr 18 kl. 15:05

To tiltalt for markedsmanipulasjon

Økokrim har tiltalt en aksjemegler og en investeringsrådgiver for grov korrupsjon. De to er tiltalt for å ha manipulert markedet og innsidehandel i forbindelse med obligasjonslån i august i 2016. De to nekter straffskyld..

NRK - 19 Aug 18 kl. 10:40

Tre tiltalt for vold og voldtekt

To menn og en kvinne er tiltalt for frihetsberøvelse og grov mishandling av en tenåringsjente i en bolig i Akershus i 2016. En av dem er også tiltalt for å ha voldtatt henne, melder TV 2..

NRK - 30 May 18 kl. 07:49

Tiltalt for å forsikre død mann

En 45 år gammel kvinne som er tiltalt for å ha opprettet en livsforsikring på sin døde eksmann, bør fengsles i to år og to måneder, mener påtalemyndigheten. Kvinnen møtte mandag i Jæren tingrett tiltalt for grovt bedrageri, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 25 May 18 kl. 09:11

Tiltalt for vidaresal av telefonar

Ei kvinne som er tilsett i eit underselskap i Oslo kommune er tiltalt for å ha selt vidare mobilar verd 1,2 millionar som ho skal ha skaffa gjennom jobben. Det melder TV2. Kvinna er tiltalt for grovt økonomisk utruskap..

NRK - 12 Oct 18 kl. 07:48

Politimann tiltalt

En politimann fra østlandsområdet må i mars neste år møte i retten tiltalt for misbruk av stillingen sin for å oppnå seksuell omgang med en politiinformant. I tillegg er politimannen tiltalt for ni andre forhold, skriver Nettavisen..

NRK - 23 Jun 18 kl. 11:38

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

P4 - 05 May 18 kl. 21:04

Tiltalt etter dødsfall

To menn er nå tiltalt etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en leilighet i Bergen i fjor sommer. De to er tiltalt for ikke å ha gitt hjelp til noen som var i hjelpeløs tilstand. Begge nekter straffskyld..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 30 minutter siden

Dette skjer i dag - mandag

Her er finanskalenderen for mandag 22. oktober..

Hegnar.no - 30 minutter siden

Erdogan og Trump enige om behov for å «avklare» Khashoggi-drapet

USAs president Donald Trump og Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har blitt enige om et behov for å «avklare» drapet på journalisten Jamal Khashoggi..

Hegnar.no - 1 time siden

Lokale mexicanere hjelper migrantkaravane på vei til USA

Lokale beboere i Mexico tilbyr mat, drikke og transport til migrantkaravanen som marsjerer i retning USA. Samtidig tordner president Donald Trump..

Hegnar.no - 45 minutter siden

May skal kunngjøre at store deler av brexitavtalen er i mål

Storbritannias statsminister Theresa May skal mandag kunngjøre at det er enighet om 95 prosent av brexitavtalen, ifølge Reuters..

Hegnar.no - 1 time siden

Søreide mener Russland har skyld i at INF-avtalen ryker

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) synes det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten..

Hegnar.no - 1 time siden

TV-aksjonen har samlet inn 239 millioner

Ved midnatt natt til mandag hadde årets TV-aksjon på NRK fått inn 239 millioner kroner. I beløp per innbygger ligger nå Rogaland best an..

Hegnar.no - 1 time siden

Statsviter og KrF-politiker ber andre fylker overse Rogaland

Rogaland KrF har satt en uheldig presedens, sier Arne Ramslien, statsviter og nestleder i Alver KrF. Han frykter KrF vil rives i to..

Hegnar.no - 1 time siden

Mange barnehager har for få voksne

En rekke norske barnehager har for få voksne og pedagoger i forhold til antallet barn, ifølge en ny rapport. – Ikke godt nok, sier Utdanningsforbundet..

Hegnar.no - 1 time siden

Klagestorm mot NRK over Clemet som valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen..

Hegnar.no - 1 time siden

En av tre dropper tannlegen grunnet kostnad

En av tre nordmenn enten utsetter eller unnlater å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, ifølge en ny undersøkelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt