VG > Innenriks

Mandag, 26 Oktober, 04:45

VG - 01 okt. 20 kl. 08:47

Jan Bøhler stiller til valg for Senterpartiet

Ap-representanten Jan Bøhler skriver på Facebook torsdag morgen at han har sagt ja til førsteplassen på Oslo Sps stortingsliste i 2021..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jan Bøhler, Facebook, Oslo Sps, Bøhler, Senterpartiet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jan, Bøhler, stiller, til, valg, for, Senterpartiet
P4 - 02 okt. 20 kl. 20:14

Johansen ut mot Bøhler

Også byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, tar i likhet med flere andre i Arbeiderpartiet, et oppgjør med Jan Bøhler. Johansen sier i et intervju med VG at Bøhler verken har ringt eller svart på henvendelser og nesten vært fraværende på partimøter i mange år. Samtidig har Bøhler forledet folk til å tro at samtaler de har hatt med ham har blitt tatt opp politisk i partiet, sier Johansen.

P4 - 01 okt. 20 kl. 17:35

Støre reagerer på tirade mot Bøhler

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre har gitt klar beskjed om at tiraden partikollegaer i dag kom med mot Jan Bøhler var upassende og uakseptabel. Flere Ap-politikere omtalte i dag Jan Bøhler for en sviker, forræder og illojal etter at han forlater partiet og stiller til valg for Senterpartiet. Støre sier til TV2 at sånn kan man bare ikke omtale folk på.

NRK - 01 okt. 20 kl. 08:46

Jan Bøhler til Senterpartiet

Jan Bøhler melder seg ut av Arbeiderpartiet og inn i Senterpartiet. Det skriver han på Facebook. Bøhler har sittet på Stortinget for Ap siden 2005.

NRK - 01 okt. 20 kl. 08:46

NRK erfarer: Jan Bøhler til Sp

Etter det NRK erfarer melder Jan Bøhler seg ut av Arbeiderpartiet og inn i Senterpartiet. Bøhler har sittet på Stortinget siden 2005, men har sagt at han ikke vil bli renominert for Ap..

P4 - 02 okt. 20 kl. 14:44

Bøhler bytter stortingsgruppe

Jan Bøhler har nå meldt seg inn i Senterpartiets stortingsgruppe. Det bekrefter parlamentarisk leder i Sp, Marit Arnstad, til NRK. Bøhler meldte i går overgang fra Arbeiderpartiet til Senterpartiet.

P4 - 02 okt. 20 kl. 19:20

Giske ut mot Bøhler-behandling

Trond Giske mener Jan Bøhler har blitt behandlet som en avhopper fra en sekt etter at han forlater partiet til fordel for Senterpartiet. Det skriver den tidligere nestlederen i Arbeiderpartiet på Facebook i kveld. Bøhler ble etter nyheten omtalt som en forræder og en sviker blant partikollegaer.

P4 - 03 okt. 20 kl. 18:23

Bøhler: - Jeg har stått på døgnet rundt

Jan Bøhler slår tilbake mot partikollegaer i Arbeiderpartiet som har kalt ham illojal, en forræder og en sviker, etter partiskiftet til Senterpartiet. Til ABC Nyheter sier Bøhler at han har stått på døgnet rundt, og etterlyser en takk fra sine egne for alt han bidratt med. Jeg ønsker heller ikke å gå ned på det nivået andre har vist, sier han i intervjuet, og mener folk forstår valget hans..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 08:47

Jan Bøhler stiller til valg for Senterpartiet

Arbeiderparti-profil Jan Bøhler har sagt ja til å stille på stortingslista til Senterpartiet i Oslo ved valget neste år..

NRK - 02 okt. 20 kl. 14:24

Bøhler inn i ny stortingsgruppe

Jan Bøhler har meldt seg inn i Senterpartiets stortingsgruppe, opplyser parlamentarisk leder i Senterpartiet, Marit Arnstad, til NRK. Bøhler vil fortsette som medlem i justiskomiteen, der han hittil har sittet for Arbeiderpartiet..

VG - 02 okt. 20 kl. 18:58

Ap-Raymonds oppgjør med Bøhler: Har ikke tatt en telefon på fem år

Oslos byrådsleder Raymond Johansen tar et generaloppgjør med Jan Bøhler etter overgangen fra Ap til Sp. Han sier at Bøhler ikke har ringt, ikke tatt telefonen eller besvart henvendelser - og i svært liten grad stilt på møter i lokallag, fylkeslag og i stortingsgruppen..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Alle barnehager og skoler i Gjøvik går til rødt nivå

Barnehager og skoler i Gjøvik går fra gult til rødt nivå, og barnehagene går tilbake til redusert åpningstid etter ytterligere smitte.

VG - 7 timer siden

Pågrepet etter politiaksjon på Vinterbro – løslates

Vinterbro-mannen ble natt til lørdag pågrepet etter at vettskremte naboer ringte politiet. Nå skal han løslates..

VG - 10 timer siden

Folk lyver til smittesporerne: – Vi nøler ikke med å anmelde

MOSS/OSLO (VG): Over 400 er satt i karantene etter et nytt smitteutbrudd i Moss. Senest søndag opplevde kommunen at noen løy til dem om nærkontakter..

VG - 9 timer siden

Lange køer for å la seg teste i Bergen

Smittetrenden i Bergen er stigende og det var lang kø da Spelhaugen teststasjon gjenåpnet søndag. På få timer ble hele 400 ble testet for corona..

VG - 11 timer siden

20 ansatte coronasmittet ved Hammerfest sykehus

Søndag er Hammerfest sykehus så og si tomt for pasienter etter at Finnmarkssykehuset iverksatte ytterligere smitteverntiltak fredag..

VG - 15 timer siden

Raja på topp i tre fylker

Carl I. Hagen håper å bli valgt inn på Stortinget i to fylker. Men han blir slått av Abid Raja..

VG - 18 timer siden

Reagerer på skjerpede krav: – Heksejakt

Restaurantbransjen i Oslo vil kjenne tydelige konsekvenser av et skjerpet meterkrav. Det kan føre til at kun de største aktørene overlever, mener en driver i bransjen..

VG - 18 timer siden

Hvor farlig er egentlig hasj og marihuana?

Cannabis er det ulovlige rusmiddelet som er vanligst i Norge, ifølge Folkehelseinstituttet. I VG- podkasten «Hvor farlig er det egentlig?» møter du unge nordmenn med ulike erfaringer..

VG - 20 timer siden

Slår alarm om at Statens vegvesen kan kollapse

Siw Tyldum sitter på innsiden av Statens Vegvesen og advarer mot at selskapet kan kollapse. Hun får full støtte av leder Julie Brodtkorb i Maskinentreprenørenes forbund..

VG - 22 timer siden

Les dagens VG her!

Les den dramatiske historien om da Dan Børge Akerø (69) ble berget av kona i dagens avis. Les også om hans avskjed med foreldrene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt