NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:36

NRK - 15 Mar 19 kl. 17:20

James Bond filmast i Noreg i mars

NRK har fått innsyn i dokument som viser at scenane i den nye James Bond-filmen som spelast inn i Noreg, blir filma i perioden 25.mars - 2.april. Det har vore spekulert i at scenane skulle spelast inn på Vestlandet, men det ser ikkje ut til å stemme..
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, James Bond, Noreg, Vestlandet, Bond

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: James, Bond, filmasti , Noregi , mars
NRK - 15 Mar 19 kl. 17:20

Filmar James Bond i Noreg i mars

NRK har fått innsyn i dokument som viser at scenane i den nye James Bond-filmen som spelast inn i Noreg, blir filma i perioden 25.mars - 2.april.

Hegnar.no - 25 Feb 19 kl. 19:01

James Bond-innspilling ved hemmelig hytte i Hakadal

I mars vil James Bond og Hollywood-filmteamet etter alt å dømme innta Nordmarka for innspilling av nye «Bond 25»..

Klartale - 25 Apr 19 kl. 10:11

Forteller om ny James Bond-film

Den nye filmen om James Bond er delvis spilt inn i Norge. I dag (torsdag) får vi vite litt mer..

NRK - 25 Jan 19 kl. 10:22

James Bond filmes i Norge

Norsk filminstitutt punger ut 47 millioner kroner for å få innspillingen av den 25. James Bond-filmen til Norge. Filmen er ventet å starte produksjonen i løpet av mars i år.

NRK - 25 Jan 19 kl. 10:22

Vil ha James Bond-filming i Norge

Norsk filminstitutt punger ut 47 millioner kroner for å få innspillingen av den 25. James Bond-filmen til Norge. Filmen er ventet å starte produksjonen i løpet av mars i år.

Hegnar.no - 24 Apr 19 kl. 20:25

«Norsk» James Bond-film lanseres torsdag

Tittelen og skuespillerne i James Bond-filmen som delvis er spilt inn i Nittedal i Akershus, blir offentliggjort torsdag på et «ikonisk 007-sted»..

NRK - 24 Apr 19 kl. 20:22

«Norsk» James Bond-film lanseres

Tittelen og skuespillerne i James Bond-filmen som delvis er spilt inn i Nittedal i Akershus, blir offentliggjort torsdag på et «ikonisk 007-sted». Filmen er den 25. om verdens mest berømte etterretningsagent..

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 09:11

«Norsk» James Bond-film presenteres

Tittelen og skuespillerne i James Bond-filmen som delvis er spilt inn i Nittedal i Akershus, blir offentliggjort torsdag på et «ikonisk 007-sted»..

Klartale - 25 Jan 19 kl. 11:06

Ny James Bond-film kan spilles inn i Norge

Den neste James Bond-filmen har fått tilbud om 47 millioner kroner. Det er dersom den spilles inn i Norge..

VG - 29 Mar 19 kl. 15:49

Her er bildene fra James Bond-innspillingen

Her er de første bildene fra den neste James Bond-filmen som delvis spilles inn i Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 45 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 5 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt