Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 10 August, 03:40

Dagbladet - 24 jun 22 kl. 21:49

Jakter «spøkelser» og kriminelle

Politimannen fra New York omtales som «den ekte ghostbusters», jakter både «spøkelser» og kriminelle i metropolens gater og tar begge deler like alvorlig..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
New York

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jakter, spøkelserog , kriminelle
NRK - 18 mar 22 kl. 17:13

Frykter kriminelle vil utnytte flyktninger

Flere frykter at kriminelle vil utnytte ukrainske flyktninger som kommer til Norge, skriver Fri fagbevegelse. Både LO-leder Peggy Hessen Følsvik og Lars Mamen, leder i Fair play bygg Oslo og omegn, frykter at kriminelle aktører vil oppsøke flyktningmottak for å finne arbeidskraft. Mamen sier at han allerede har hørt om forsøk på utpressing og svindel ved Nasjonalt ankomstsenter i Råde.

NRK - 26 apr 22 kl. 14:48

Trusselvurdering: Advokater, regnskapsførere og eiendomsmeglere bistår kriminelle

Advokater, regnskapsførere og eiendomsmeglere bistår kriminelle, heter det i politiets nye trusselvurdering, som ble offentliggjort tirsdag. Ifølge trusselvurderingen er det avdekket flere eksempler på at profesjonelle aktører innenfor disse bransjene bistår kriminelle. – Vi ser blant annet at kriminelle nettverk som står bak narkotika-, våpen- og voldskriminalitet har etablert seg i næringslivet.

NRK - 02 jun 22 kl. 05:56

Interpol frykter våpenstrøm fra Ukraina etter krigen

Interpol advarer om at mange våpen som blir sendt til Ukraina, til slutt kommer til å havne på kriminelle hender i Europa og andre deler av verden etter krigen. – Den store tilgjengeligheten av våpen under den pågående konflikten kan resultere i spredning av ulovlige våpen i fasen etter konflikten, sier Interpols Europa-sjef Jürgen Stock. Han mener at organiserte kriminelle grupper som har fått global rekkevidde, kan sko seg på en slik situasjon.

NRK - 29 jun 22 kl. 14:47

VG: Politiet har gjort nye undersøkelser i Tom Hagens hus

Denne uken har politiet gjort enkle rekonstruksjoner og innhentet referanseprøver fra Tom Hagens hus, melder VG. – Politiet kan bekrefte at vi har gjennomført nye åstedsundersøkelser i Sloraveien 4 denne uken. Det ble utført enkle rekonstruksjoner, innhentet referanseprøver og gjort undersøkelser for å validere tidligere resultater.

NRK - 29 jun 22 kl. 14:47

Politiet har gjort nye undersøkelser i Tom Hagens hus

– Politiet kan bekrefte at vi har gjennomført nye åstedsundersøkelser i Sloraveien 4 denne uken. Det ble utført enkle rekonstruksjoner, innhentet referanseprøver og gjort undersøkelser for å validere tidligere resultater, sier politiinspektør Gjermund Hanssen til NRK. Formålet var blant annet å se de kriminaltekniske sporene i sammenheng og avklare potensiale for nye undersøkelser.

NRK - 08 maj 22 kl. 15:01

Økokrim ønsker utleveringsavtale med Dubai: – Kunne løst saker vi jobber med

Kriminelle og etterlyste nordmenn er registrert som eiere av 48 eiendommer i Dubai. Nå ønsker Økokrim ha utleveringsavtale med emiratet. En datalekkasje fra Dubais eiendomsregister viser at kriminelle og etterlyste nordmenn er registrert som eiere av 48 eiendommer i emiratet.

NRK - 20 mar 22 kl. 19:06

Frykter kriminelle skal utnytte ukrainske flyktninger

Politiets Utlendingsenhet (PU) frykter kriminelle skal utnytte ukrainske flyktninger i Norge. – Vi risikerer at folk istedenfor å registrere seg og får kollektiv beskyttelse, heller blir boende hos folk og utnytter dem, enten til prostitusjon eller billig arbeidskraft, sier seksjonsleder Are Magnus Olsen i Politiets utlendingsenhet til NRK. Ved det nasjonale ankomstsenteret i Råde har PU allerede observert folk som prøver å komme i kontakt med flyktninger.

NRK - 22 jul 22 kl. 04:45

17 drept i angrep i Nigeria

Minst 17 mennesker, blant dem fem politibetjenter, er drept i flere angrep i Katsina nordvest i Nigeria, opplyser lokale myndigheter. Området er tilholdssted for mange kriminelle gjenger som går til angrep på landsbyer og dreper og bortfører sivile. Nigerias regjering har erklært gjengene for terrorister.

NRK - 12 apr 22 kl. 09:33

Undersøkelser etter funn av død person i Svelvik

Politiet vil i løpet av dagen starte de kriminaltekniske undersøkelsene i forbindelse med at en person ble funnet død i en bil som hadde brent i Svelvik i Drammen kommune natt til tirsdag. Politiet fikk meldingen om en bilbrann i Svelvik ved 01.20-tiden natt til tirsdag, og nødetatene rykket ut til stedet.

NRK - 12 apr 22 kl. 09:33

Undersøkelser etter funn av død person i Drammen

Politiet vil i løpet av dagen starte de kriminaltekniske undersøkelsene i forbindelse med at en person ble funnet død i en bil som hadde brent i Svelvik i Drammen kommune natt til tirsdag. Politiet fikk meldingen om en bilbrann i Svelvik ved 01.20-tiden natt til tirsdag, og nødetatene rykket ut til stedet.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 4 timer siden

Mann i 20-åra døde etter utforkjøring

Nødetatene rykket ut til en utforkjøring nord for Larvik. En mann i 20-åra er bekreftet omkommet..

Dagbladet - 4 timer siden

- Trolig alvorlig

Nødetatene rykket ut til en utforkjøring nord for Larvik. - Trolig alvorlig, sier politiet..

Dagbladet - 4 timer siden

Åpen om skilsmissen: Ble drept

Sania Khan (29) fikk støtte og trøst blant fremmede på TikTok. Så skal eksmannen ha drept henne..

Dagbladet - 5 timer siden

Advarer om nytt virus

Så langt har 35 personer blitt smittet av viruset, ifølge ny studie. Nå advarer forskere om det nye og hittil ukjente viruset..

Dagbladet - 6 timer siden

Tekstet mora: Kom aldri hjem

Da Lindsey Rodni-Nieman våknet søndag morgen, var ikke dattera hennes kommet hjem. Nå forteller hun om samtalen de hadde kort tid før 16-åringen forsvant..

Dagbladet - 6 timer siden

- Katastrofalt

Forrige uke ble det satt store restriksjoner for fiske ved en populær elv utenfor Alta. - Det er stansa fiske i flere hundre elver i landet, sier ekspert..

Dagbladet - 7 timer siden

Mener dette kan stoppe Trump

Toppadvokaten Marc Elias mener Trump kan bli diskvalifisert for fire nye år i Det hvite hus dersom det viser seg at han sitter på gradert materiale fra forrige presidentperiode..

Dagbladet - 7 timer siden

- Kunne endt fatalt

Lena Kristin Olaisen Engvik la ut på en risikabel redningsaksjon da hun fikk vite at tre av sauene hennes sto fast på ei fjellhylle..

Dagbladet - 9 timer siden

Oppsiktsvekkende avsløringer i ny bok

En kommende bok om Donald Trump og hans fire år i Det hvite hus byr på avsløringer som ikke er kjent fra før..

Dagbladet - 10 timer siden

Amnesty-toppen trekker seg

Per Wästberg, medgründeren av svenske Amnesty, trekker seg etter kontroversiell rapport..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com