Klartale > Nyheter

Wednesday, 28 September, 15:05

Klartale - 20 jul 22 kl. 10:10

Jakob Ingebrigtsen var skuffet etter sitt første sølv i VM

– Dette var forferdelig! Frustrerende, sa Ingebrigtsen etter løpet.Han mente at han gjorde feil under løpet. Derfor føltes det tungt å bli nummer to. Ingebrigtsen mente selv at han er god nok til at han burde klart å vinne.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Ingebrigtsen, Wightman, Withtman, Storbritannia, Jeg, NTB, Europa, De, VM, Karsten Warholm, Slokvik, Hynne

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jakob, Ingebrigtsenvar , skuffet, etter, sitt, første, sølvi VM
Klartale - 25 jul 22 kl. 10:12

Ingebrigtsen var klart best da han sikret seg VM-gull

Jakob Ingebrigten løp fram og tok ledelsen mot slutten av løpet. Så brukte han kreftene på å få avstand til konkurrentene. Da hadde ingen sjanse til å følge 21-åringen fra Norge, og han sikret seg sitt første gull i verdens-mesterskapet (VM).

Klartale - 19 jul 22 kl. 16:00

Slik kan Norge vinne fire medaljer i VM

Det er verdens-mesterskap (VM) i friidrett. Det har pågått siden fredag sist uke. Eivind Henriksen vant bronse lørdag.

NRK - 19 aug 22 kl. 05:58

Jakob Ingebrigtsen: – Alle kan bli gode i det dei vil

I eit intervju med NRK i natt seier medaljevinnar Jakob Ingebrigtsen at det er kjekt å dela augneblinken med laget rundt. Også sleggjekastar Eivind Henriksen tok medalje i München torsdag kveld. Henrik Ingebrigtsen, bror til Jakob, tok sjølv EM-medalje for ti år sidan.

VG - 13 aug 22 kl. 12:44

Jakob Ingebrigtsen vil ikke prate med Gjert i EM: – Jeg er der for å springe løp

Neste uke skal Jakob Ingebrigtsen forsvare EM-gullene på 1500 og 5000 meter. I München vil også pappa Gjert Ingebrigtsen være, men Jakob vil fokusere utelukkende på seg selv..

VG - 16 aug 22 kl. 19:06

Jakob Ingebrigtsen vil ikke dele EM-hotell med Gjert Ingebrigtsen

MÜNCHEN (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) ba lenge før EM friidrettsforbundet sørge for at han og faren Gjert Ingebrigtsen ble innkvartert på atskilte hoteller under mesterskapet i München..

NRK - 31 mar 22 kl. 19:02

Grøvdal og Jakob Ingebrigtsen tilbake i trening etter koronasmitte

Jakob Ingebrigtsen er friskmeldt etter at han fikk påvist koronasmitte dagen etter nederlaget på 1500 meter i innendørs-VM forrige helg. – Jeg har snakket litt med ham i dag. Han er frisk og har startet lett trening, sa landslagslege Thomas Torgalsen til NTB torsdag.

NRK - 31 mar 22 kl. 19:02

Jakob Ingebrigtsen frisk og i trening

Jakob Ingebrigtsen er friskmeldt etter at han fikk påvist koronasmitte dagen etter nederlaget på 1500 meter i innendørs-VM forrige helg. – Jeg har snakket litt med ham i dag. Han er frisk og har startet lett trening, sa landslagslege Thomas Torgalsen til NTB torsdag.

NRK - 22 jul 22 kl. 03:47

Jakob Ingebrigtsen med full kontroll - klar for finale i 5000

Jakob Ingebrigtsen hadde full kontroll da han tok seg enkelt videre til VM-finalen i forsøksheatet på 5000 meter i Eugene, USA. 21-åringen løp inn til 2.-plass i heat to med tiden 13.

VG - 09 jun 22 kl. 10:09

Jakob Ingebrigtsen om VM-oppkjøringen uten Gjert: – Ingen forskjell

FANA (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) hevder hardnakket at hans lange oppkjøring til VM i midten av juli ikke vil bli forskjellig fra de foregående – selv om far og trener Gjert Ingebrigtsen nå ikke vil lede den..

VG - 17 jul 22 kl. 03:45

Jakob Ingebrigtsen kontrollert til VM-semifinale – får overraskende hjelp

EUGENE/OSLO (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) har startet ferden mot sitt første VM-gull. Det med storebror Henrik Ingebrigtsen på tribunen..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 minutter siden

Se Støre snakke om mulige sabotasje i Østersjøen

Det er ingen konkret trussel mot norske anlegg som driver med olje og gass, sier Støre. Han er norsk statsminister.Han har invitert til pressekonferanse onsdag 15.

Klartale - 1 time siden

Durek Verrett tapte mot Se og Hør i PFU

Pressens Faglige Utvalg (PFU) er klageorganet for pressen. De behandlet en klage fra Verrett onsdag. Han er også kjent som sjaman Durek, og er forlovet med prinsesse Märtha Louise.

Klartale - 2 timer siden

Gjett hva du må betale for én dollar

Skal du til USA? Eller kjøpe noe der? Den amerikanske dollaren er dyr.

Klartale - 3 timer siden

EU truer med kraftig svar etter gasslekkasjer

Josep Borrell sier at alle forsøk på å ødelegge energi-infrastrukturen til Europa er uakseptabel. Han er lover at Den europeiske union (EU) vil svare på en «kraftig og samlet» måte. Borrell er utenrikssjef i unionen.

Klartale - 6 timer siden

Solbakken har fortsatt troen på laget

Tirsdag kveld ble den siste kampen i nasjonsligaen spilt. Norge møtte Serbia. En kamp som Norge måtte vinne, eller få uavgjort, for å vinne gruppa.

Klartale - 6 timer siden

Lærerne er sinte og skuffet

Lærerne har streiket siden juni. Stadig flere sluttet å jobbe midlertidig. Kravet var mer i lønn.

Klartale - 6 timer siden

Vil kreve mer skatt på overskudd fra norsk natur

Planen er at dette skal sikre staten 33 milliarder kroner ekstra hvert år, sier statsminister Jonas Gahr Støre.Du kan se pressekonferansen her:Klar Tale følger saken!


.

Klartale - 6 timer siden

Russland erklærer seier i folkeavstemninger

Det har vært folkeavstemninger i Ukrainske områder. De er kontrollert av Russland. De har stemt om de vil bli en del av Russland.

Klartale - 6 timer siden

Forskere mener norske gassanlegg kan være i fare for angrep

I går ble det kjent at det er tre store lekkasjer av gass i rørene Nord Stream 1 og Nord Stream 2 i Østersjøen. Det er mistanke om at noen har ødelagt disse med vilje.– Jeg tror det er Russland som vil kutte forsyningen av gass uten å si det, Ståle Ulriksen til avisa E24.

Klartale - 8 timer siden

Samarbeid om jobb gir integrering

Innvandrere og flyktninger kommer til Norge for å skape seg et nytt liv. I et liv er familie, hjem, jobb og inntekt viktig. I et nytt land er det også avgjørende å lære seg språket.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com