NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 02:31

NRK - 26 Sep 19 kl. 12:02

Jacques Chirac er død

Frankrikes tidligere president Jacques Chirac er død, melder nyhetsbyrået AFP. Han ble 86 år gammel. Han var Frankrikes president fra 1995 til 2007..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jacques Chirac, AFP, Frankrikes, Chirac

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jacques, Chiracer , død
P4 - 26 Sep 19 kl. 12:24

Jacques Chirac er død

Frankrikes tidligere president Jacques Chirac er død, 86 år gammel. Det bekrefter hans famile, som sier at Chirac sovnet inn i dag morges omgitt av sin familie. Han var president fra 1995 til 2007..

Aftenposten - 26 Sep 19 kl. 12:04

Jacques Chirac er død

Frankrikes tidligere president Jacques Chirac er død, 86 år gammel..

VG - 26 Sep 19 kl. 12:09

Jacques Chirac (86) er død

Frankrikes tidligere president, Jacques Chirac, er død 86 år gammel..

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 12:11

Jacques Chirac er død

Ble 86 år gammel..

NRK - 30 Sep 19 kl. 13:43

Minnegudstjeneste for Chirac

Russlands president Vladimir Putin og USAs tidligere president Bill Clinton deltok i minnegudstjenesten for Frankrikes tidligere president Jacques Chirac mandag. President Emmanuel Macron var også til stede i kirken Saint-Sulpice i Paris..

Aftenposten - 26 Sep 19 kl. 12:04

Frankrikes tidligere president Jacques Chirac er død

Frankrikes tidligere president Jacques Chirac er død..

Klartale - 26 Sep 19 kl. 12:34

Jacques Chirac er død

Frankrikes tidligere president ble 86 år gammel..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 06:00

Han kunne være nådeløs

Franske medier er i full gang med å skjønnmale Jacques Chiracs ettermæle. Men Chirac var ikke bare sjarmerende. Han kunne også være impulsiv, utålmodig, nådeløs og løgnaktig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Thunberg tar katamaran til Spania

Klimaaktivisten Greta Thunberg skal seile fra Virginia på USAs østkyst til Spania med en 15 meter lang katamaran for å delta på klimatoppmøtet i desember. Turen over Atlanterhavet starter fra Hampton onsdag, skriver 16-åringen på Twitter..

NRK - 1 time siden

100.000 nye trær innen 2030

Bymiljøetaten i Oslo vil plante 10.000 trær i Oslo neste år. I år har kommunen plantet 302 trær, ifølge Dagsavisen.

NRK - 1 time siden

Involvert i flest dødsulykker

Fra 2014 til 2018 var det 140 dødsulykker med tunge kjøretøy på norske veier. I 105 av ulykkene satt en nordmann bak rattet. Det viser sammenstillingen Samferdselsdepartementet har laget med tall fra Statens vegvesens ulykkesanalysegruppe.

NRK - 1 time siden

Overgrepsdom opp for høyesterett

Australias høyesterett skal behandle kardinal George Pells anke om dommen på seks års fengsel for seksuelle overgrep mot mindreårige gutter. Det er foreløpig ikke satt noen dato for når saken kommer opp..

NRK - 2 timer siden

Anez ny president i Bolivia

Senator Jeanine Anez er valgt til ny midlertidig president i Bolivia. Det skjer etter at Evo Morales trakk seg som president søndag. Hun blir landets øverste leder inntil nytt presidentvalg holdes og avla eden i nasjonalforsamlingen i kveld..

NRK - 3 timer siden

Mann knivstukket i Nittedal

En mann er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i Hakadal i Nittedal i Akershus. Politiet har kontroll på en mann som er mistenkt i saken, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 3 timer siden

Bolsonaro vil danne nytt parti

Brasils president Jair Bolsonaro sier han vil forlate sitt parti PSL og danne et nytt parti innen mars, melder Reuters. PSL er dypt splittet i en bitter lederstrid. Det er ikke klart hvor mange av hans partifeller som vil bli med i et nytt parti..

NRK - 3 timer siden

Sp britisk til Bane Nors pengebruk

Bane Nor har fått 54 millioner kroner til design- og merkevarebygging. Sps Sigbjørn Gjelsvik kaller det jåleri og sløsing. – Dette er penger som i stedet burde vært brukt til å gjøre norsk jernbane bedre, sier han til Kampanje..

NRK - 4 timer siden

Anez avlegger eden i Bolivia

Senator Jeanine Anez blir ny midlertidig leder i Bolivia etter at Evo Morales trakk seg som president. Hun blir landets øverste leder inntil nytt presidentvalg holdes og skal avlegge eden i nasjonalforsamlingen. Det er varslet at det skjer kl.

NRK - 4 timer siden

Åtte drept på Gazastripen

Ialt åtte mennesker er drept på Gazastripen i dag, i en serie gjengjeldelsesangrep fra Israel, melder nyhetsbyrået AP. Flere raketter som ble skutt ut fra Gazastripen nådde helt til Tel Aviv. Israelske kampfly bombet deretter en rekke mål på Gazastripen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt