NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 01:36

NRK - 26 Sep 19 kl. 12:02

Jacques Chirac er død

Frankrikes tidligere president Jacques Chirac er død, melder nyhetsbyrået AFP. Han ble 86 år gammel. Han var Frankrikes president fra 1995 til 2007..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jacques Chirac, AFP, Frankrikes, Chirac

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jacques, Chiracer , død
P4 - 26 Sep 19 kl. 12:24

Jacques Chirac er død

Frankrikes tidligere president Jacques Chirac er død, 86 år gammel. Det bekrefter hans famile, som sier at Chirac sovnet inn i dag morges omgitt av sin familie. Han var president fra 1995 til 2007..

Aftenposten - 26 Sep 19 kl. 12:04

Jacques Chirac er død

Frankrikes tidligere president Jacques Chirac er død, 86 år gammel..

VG - 26 Sep 19 kl. 12:09

Jacques Chirac (86) er død

Frankrikes tidligere president, Jacques Chirac, er død 86 år gammel..

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 12:11

Jacques Chirac er død

Ble 86 år gammel..

NRK - 30 Sep 19 kl. 13:43

Minnegudstjeneste for Chirac

Russlands president Vladimir Putin og USAs tidligere president Bill Clinton deltok i minnegudstjenesten for Frankrikes tidligere president Jacques Chirac mandag. President Emmanuel Macron var også til stede i kirken Saint-Sulpice i Paris..

Aftenposten - 26 Sep 19 kl. 12:04

Frankrikes tidligere president Jacques Chirac er død

Frankrikes tidligere president Jacques Chirac er død..

Klartale - 26 Sep 19 kl. 12:34

Jacques Chirac er død

Frankrikes tidligere president ble 86 år gammel..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 06:00

Han kunne være nådeløs

Franske medier er i full gang med å skjønnmale Jacques Chiracs ettermæle. Men Chirac var ikke bare sjarmerende. Han kunne også være impulsiv, utålmodig, nådeløs og løgnaktig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Minnesota setter inn nasjonalgarden

Guvernøren i Minnesota har kalt inn nasjonalgarden for å håndtere demonstrasjonene i Minneapolis etter at en mann døde under en pågripelse av politiet. Nye demonstrasjoner er planlagt torsdag kveld i sentrum av byen..

NRK - 1 time siden

Børsnedgang i USA onsdag

Etter tre dager på rad med oppgang falt de toneangivende indeksene på New York-børsen torsdag. Dow Jones-indeksen falt 0,6 prosent. Den bredere S&P 500-indeksen gikk ned 0,2 prosent.

NRK - 2 timer siden

Avsluttet politiaksjon på OSL

Politiaksjonen som ble satt i gang på Oslo lufthavn etter melding om en person med våpen er avsluttet. – Normal trafikk til og fra Gardemoen vil gjenopptas, melder politiet. Politiet mistenker at nødmeldingen var falsk og melderen er pågrepet..

NRK - 2 timer siden

Politiaksjon på Oslo lufthavn

Væpnet politi rykket torsdag kveld ut til Oslo lufthavn på Gardermoen, etter melding om at en person var observert med et våpen. Operasjonsleder Terje Marstad i politiet sier til NRK at de så langt ikke har funnet noen person med våpen på flyplassen..

NRK - 3 timer siden

Trump signerte sosiale medier-ordre

USAs president Donald Trump har signert en presidentordre som vil fjerne sosiale mediers beskyttelse mot erstatningsansvar. Trump beskylder Twitter for politisk aktivisme etter at de plasserte en faktasjekk-merkelapp på to av hans twittermeldinger..

NRK - 3 timer siden

Klimamøte i Glasgow utsatt til 2021

FN har bestemt at klimamøtet COP26 som skulle holdes i år er utsatt i ett år, til 2021. Møtet ble avlyst som følge av koronapandemien. Klimamøtet skal nå holdes fra 1.

NRK - 3 timer siden

Siktede fremstilles trolig i morgen

Mannen som er siktet for drap etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en bil i Nittedal torsdag morgen fremstilles trolig for varetektsfengsling fredag. Det opplyser politiadvokat Aud Gravås i Øst politidistrikt til NTB..

NRK - 3 timer siden

– Motivet var ekteskapsproblemer

Anne-Elisabeth Hagen skal ha sondert mulighetene for å gå ut av ekteskapet. Politiet mener motivet for drapet har bakgrunn i ekteskapsproblemer. – Helt utenkelig, sier familien..

NRK - 3 timer siden

EU forlenger Syria-sanksjoner

EU forlenger sanksjonene rettet mot den syriske presidenten Bashar al-Assads regime i ytterligere ett år, skriver NTB. Grunnen er at voldelig undertrykkelse av sivilsamfunnet fremdeles pågår i landet, kunngjorde EU i dag..

NRK - 4 timer siden

Skaut i bakken for å skremme

I Nord-Odal har politiet torsdag vore på ei privat adresse i forbindelse med ein nabokrangel. Den eine parten skal ha slått den andre med ein spade. Den andre parten skal ha skutt i bakken med ein pistol for å skremme den andre.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt