NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 20:12

NRK - 04 mars 20 kl. 11:13

Jacobsen ny politisk redaktør i DN

Frithjof Jacobsen blir ny politisk redaktør i Dagens Næringsliv. Det skriver avisa selv onsdag. Jacobsen var tidligere kommenator i VG, og tar over jobben etter Kjetil B. Alstadheim som går til jobben som politisk redaktør i Aftenposten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jacobsen, Dagens Næringsliv, VG, Kjetil, Aftenposten, DN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jacobsenny , politisk, redaktøri DN
P4 - 22 april 20 kl. 14:04

Uhrenholdt Jacobsen legger opp

Langrennsløperen Astrid Uhrenholdt Jacobsen legger opp. Det bekrefter 33-åringen i en pressemelding fra Skiforbundet. Uhrenholdt Jacobsen slo gjennom i 2007, og har tatt flere VM- og OL-medaljer for Norge, og 34 NM-medaljer, hvorav 14 gull.

VG - 11 feb. 20 kl. 19:53

Redaktørforeningen sier nei til Resett-redaktør Helge Lurås

Styret i Norsk Redaktørforening har gått inn for ikke å gi medlemskap til redaktør for nettavisen Resett, Helge Lurås. De mener han ikke oppfyller kriteriene..

VG - 01 jan. 20 kl. 12:00

Snorre Valen blir politisk redaktør

Tidligere SV-nestleder og stortingsrepresentant Snorre Valen (35) blir politisk redaktør i nettavisen Nidaros i Trondheim..

NRK - 03 jan. 20 kl. 09:35

Alstadheim fra DN til Aftenposten

Politisk redaktør i Dagens Næringsliv, Kjetil B. Alstadheim, slutter i avisen og blir ny politisk redaktør i Aftenposten. Det skriver DN selv fredag.

NRK - 02 mars 20 kl. 15:06

Eikefjord ny politisk redaktør i BT

Eirin Eikefjord blir ny politisk redaktør i Bergens Tidende. Hun tar over etter Frøy Gulbrandsen, som ble ny sjefredaktør i Bergens Tidende i desember i fjor, melder avisen selv. Eikefjord har vært ansatt i avisen siden 2006..

NRK - 29 feb. 20 kl. 17:55

Ugland Jacobsen ny leder i Oslo Frp

Geir Ugland Jacobsen er valgt til ny leder i Oslo Fremskrittsparti. Valgkomiteen hadde innstilt politiadvokat Andreas Meeg-Bentzen som leder. Men Ugland Jacobsen vant kampvoteringen med 36 stemmer.

E24 - 28 aug. 20 kl. 14:05

Hitecvision går ut av Aarbakke, Jacobsen-familien kommer inn

De ble først kjent da Trond Jacobsen viste hvordan Inge Brigt Aarbakke kunne tjene penger på avfall. Så kom spørsmålet om den styrtrike Jacobsen-familien i Stavanger var klar til å være med på noe langt større på Bryne..

Aftenposten - 04 mars 20 kl. 11:00

Brøt «kontrakten med leserne» i VG. Nå får Frithjof Jacobsen tillit i DN.

Dagens Næringslivs (DN) nye politiske redaktør blir Frithjof Jacobsen..

NRK - 06 nov. 19 kl. 21:38

Lurås må vente på svar

Styret i Norsk Redaktørforening utsetter behandlingen av medlemskapssøknaden fra Resetts ansvarlige redaktør Helge Lurås. Den endelige behandlingen er utsatt til 11. februar 2020, opplyser Norsk Redaktørforening i en pressemelding..

Aftenposten - 11 feb. 20 kl. 19:28

Omstridt Resett-redaktør nektet medlemskap i Redaktørforeningen

Helge Lurås får ikke bli medlem i Redaktørforeningen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Koronasmitte på sykehjem i Lier

24 pasienter og 18 ansatte på en avdeling er satt i karantene ved Liertun sykehjem. Årsaken er at to ansatte der har testet positivt for covid-19. Den ene smittede er bosatt i Lier, den andre i Drammen.

NRK - 30 minutter siden

Lærer suspendert i Belgia

En lærer i Brussel-forstaden Molenbeek er suspendert etter å ha vist en karikaturtegning av profeten Muhammed til klassen, skriver NTB. Læreren viste fram tegningen da han diskuterte drapet på den franske læreren Samuel Paty med elevene..

NRK - 30 minutter siden

Begrenser eksport av vaksine

Storbritannia begrenser eksporten av influensavaksine. Dosene skal brukes til egne innbyggere i stedet, ifølge den britiske helseministeren Matt Hancock. Etterspørselen av influensavaksine har økt som følge av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Viruset sprer seg raskt i England

Koronaviruset sprer seg betydelig raskere i England enn regjeringens verst tenkelige scenario, viser dokumenter. Regjeringens vitenskapelige rådgivere (Sage) sier at fire ganger flere personer koronasmittes enn det som var ventet, skriver BBC fredag..

NRK - 1 time siden

Sender kondolanse til Macron

Kronprins Haakon har sendt en kondolansebrev til den franske presidenten, Emmanuel Macron etter knivdrapet i Nice. – På vegne av meg selv, min familie og det norske folk, sender jeg Dem hr. President min dypeste kondolanse, skriver kronprinsen..

NRK - 1 time siden

Kontroll på gjerningsperson

Politiet har kontroll på gjerningspersonen som de mener knivstakk en kvinne i Elverum tidligere i dag. Personen ble funnet skadet, forenlig med fallskader, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Munnbindpåbud på offentlige steder

Lørenskog gikk strengere til verks enn Oslo da koronatiltakene ble strammet til fredag. Nå er det munnbindpåbud på offentlige steder innendørs uavhengig av om meteren holdes. Det skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Sykehjemsansatt koronasmittet

En ansatt ved Lyngbakken bo- og behandlingssenter i Skien har testet positivt for covid-19. Alle nærkontaktene til denne personen skal testes. Siden utbruddet i mars har 81 personer testet positivt i Skien kommune..

NRK - 2 timer siden

12 nye smitta i Bardu

Fredag har 12 personer fått påvist corona-smitte i Bardu. Det melder smittevernoverlege Vidar Bjørnås. Smitten er fortsatt knyttet til Setermoen leir, der to ansatte fikk påvist koronasmitte onsdag kveld.

NRK - 2 timer siden

Suspenderes i fire kamper

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati får fire kampers karantene, melder Norges Fotballforbund. Det har stormet rundt Kristiansund-spilleren etter at han kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for en «jævla soper» under kampen søndag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt