NRK > Nyheter

Monday, 17 December, 04:06

NRK - 13 Mar 18 kl. 10:02

Ja til pelsdyr

Eit fleirtal i Rogaland fylkesting går mot nedlegging av pelsdyrdrift i landet og vil ha saka opp til ny votering på Stortinget. Høgre, Frp, Sp og KrF er mot nedlegging og har fleirtal. Ap, SV, Venstre og MDG gjekk i mot..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Rogaland, Stortinget, KrF, MDG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ja til, pelsdyr
Dagbladet - 12 Nov 18 kl. 06:00

Sosialistisk Ungdom bommer om pelsdyr

Istedenfor å forlate EØS, bør vi gå inn i EU. Da kan vi jobbe for importforbud i hele Europa, og slik hjelpe flest mulig av dyrene som lider i trange bur..

Hegnar.no - 04 Apr 18 kl. 06:21

Høyre-lag krever omkamp om pelsdyr

Høyre må gå til Frp og Venstre med krav om å reforhandle punktet i regjeringsplattformen om å legge ned pelsdyrnæringen, krever fylkeslaget i Rogaland..

Aftenposten - 15 Apr 18 kl. 09:00

Haltende og uferdig fra Hanne Kristin Rohde

Pelsdyr-problematikk og lumre familierelasjoner drukner i dårlige kreative løsninger..

Aftenposten - 31 Aug 18 kl. 22:50

Mot pelsdyr, poteter og plommer. Nå er Hoksrud ny matminister.

– Om veldig kort tid skal jeg begynne å spise vanlig mat, sier den ferske landbruksministeren, som for tiden unngår både rotvekster og frukt..

NRK - 07 Mar 18 kl. 14:03

Lover pelsdyroppdrettarar pengar

Det vil ikkje vere oppdrett av pelsdyr i Noreg etter 2025, sjølv om bøndene protesterer, seier landbruksminister Jon Georg Dale. Han seier han forstår frustrasjonen hjå oppdrettarar, men seier at dei skal verte kompenserte..

Aftenposten - 14 Jan 18 kl. 22:22

Eiendomsskatt. Miljøavgifter. Lofoten og pelsdyr: Her er ti seire for Frp og ti seire for Venstre

Venstre må sluke en restriktiv innvandringspolitikk, og Frp må akseptere dyrere diesel. Begge partier har måttet gi og ta i forhandlingene..

NRK - 03 May 18 kl. 08:51

Inviterer til pelsdyr-visning

Norges Pelsdyralslag håper sunne dyr og rene gårder kan bidra til å snu det de mener er et galt inntrykk av pelsdyrnæringen. De inviterer nå politikere og medier til gårdene. Regjeringen har varslet at pelsdyrnæringen skal nedlegges innen 2024/2025..

VG - 15 Jan 18 kl. 11:06

Pelsdyr, pappapermisjon og politikk

MOSS (VG) Fremskrittspartiet ber Sylvi Listhaug tåle en rett venstre. For det er Trine Skei Grande som får mest av å sluke Frp-kameler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i sveisevogn i t-banetunnel

Det brenn i ei sveisevogn inne i t-banetunnelen mellom Helsfyr og Ensjø i Oslo. Ingen personar skal vere skadd og arbeidarar har redda seg ut. Det kjem røyk ut på Helsfyr-sida.

NRK - 30 minutter siden

Beskjeden opning for børsane i Asia

Asia-børsane opna beskjedent måndag, dagen før den amerikanske sentralbanken held eit møte som kan få store utslag for aksjemarknaden, eit møte asiatiske marknaden følgjer nøye med på. Investorar håper møtet kan gi innblikk i renteutviklinga i 2019..

NRK - 45 minutter siden

400 hundar drepne av ulv sidan 1995

Dei siste 23 åra er det registrert 617 ulveåtak mot hundar i Skandinavia. Til saman 400 hundar er drepne. Åtte av ti blei brukt til elgjakt eller harejakt, skriv Nationen og viser til en rapport fra Norsk institutt for naturforskning (Nina)..

NRK - 45 minutter siden

Tusen heidra offera i Strasbourg

Torget i terrorramma Strasbourg var søndag kveld fylt med menneske som ønska å heidre offera som blei drepne. Seremonien varte i rundt ein time. Totalt fem er døde av skotskadane dei fekk i åtaket, medan elleve personar vart såra..

NRK - 1 time siden

Avsluttar leiteaksjon på Radøy

Den omfattande leiteaksjonen på Radøy i Nordhordland er avslutta utan resultat. Mannskap frå politiet, Norsk luftambulanse, Norske redningshunder, Røde kors og brannvesenet har søkt både på sjø og land, skriv Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Reuters: Italia med budsjettforslag

Italias statsminister og koalisjonsregjeringas leiarar er samde om forslag til eit nytt statsbudsjett som dei håper vil tilfredsstille EUs krav og redde Italia frå bøter og andre straffesanksjonar, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea ut mot USAs sanksjonar

Nord-Korea seier at dei amerikanske sanksjonane mot tre nordkoreanske embetsmenn kan blokkere vegen mot ei atomnedrusting på Koreahalvøya for alltid. Sanksjonspolitikk og press vil vere eit storslått feilgrep, heiter det i fråsegna..

NRK - 2 timer siden

Søker statsstøtte til milliardrigg

Oppdrettsselskapet Salmar vil bygge en rigg for oppdrett til havs. Store deler av milliardkostnaden kan indirekte sikres via nye oppdrettsløyver fra staten, skriver Dagens Næringsliv. Byggekostnaden er anslått til halvannen milliard kroner..

NRK - 2 timer siden

NOAH:–Norsk ulvepolitikk er ei skam

NOAH reagerer sterkt på at regjeringas vedtak om å felle to ulveflokkar. – Næringsinteresser bidreg til å halde ville dyr på grensa til utrydding, skriv NOAH i ei pressemelding. NOAH meiner vedtaket er eit brot med ulvesonepolitikken..

NRK - 2 timer siden

Vi uroar oss over klima og velferd

Nordmenn bekymrer seg mest for klimaendringar, svekka velferdsstat og økonomisk ulikskap når dei ser framover, ifølge eit notat frå tankesmia Agenda. Dei har spurd nordmenn om kva i samfunnet dei er mest bekymra for fram mot 2100, skriv Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt