NRK > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:08

NRK - 13 Mar 18 kl. 10:02

Ja til pelsdyr

Eit fleirtal i Rogaland fylkesting går mot nedlegging av pelsdyrdrift i landet og vil ha saka opp til ny votering på Stortinget. Høgre, Frp, Sp og KrF er mot nedlegging og har fleirtal. Ap, SV, Venstre og MDG gjekk i mot..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Rogaland, Stortinget, KrF, MDG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ja til, pelsdyr
Hegnar.no - 04 Apr 18 kl. 06:21

Høyre-lag krever omkamp om pelsdyr

Høyre må gå til Frp og Venstre med krav om å reforhandle punktet i regjeringsplattformen om å legge ned pelsdyrnæringen, krever fylkeslaget i Rogaland..

Aftenposten - 15 Apr 18 kl. 09:00

Haltende og uferdig fra Hanne Kristin Rohde

Pelsdyr-problematikk og lumre familierelasjoner drukner i dårlige kreative løsninger..

NRK - 07 Mar 18 kl. 14:03

Lover pelsdyroppdrettarar pengar

Det vil ikkje vere oppdrett av pelsdyr i Noreg etter 2025, sjølv om bøndene protesterer, seier landbruksminister Jon Georg Dale. Han seier han forstår frustrasjonen hjå oppdrettarar, men seier at dei skal verte kompenserte..

Aftenposten - 14 Jan 18 kl. 22:22

Eiendomsskatt. Miljøavgifter. Lofoten og pelsdyr: Her er ti seire for Frp og ti seire for Venstre

Venstre må sluke en restriktiv innvandringspolitikk, og Frp må akseptere dyrere diesel. Begge partier har måttet gi og ta i forhandlingene..

NRK - 03 May 18 kl. 08:51

Inviterer til pelsdyr-visning

Norges Pelsdyralslag håper sunne dyr og rene gårder kan bidra til å snu det de mener er et galt inntrykk av pelsdyrnæringen. De inviterer nå politikere og medier til gårdene. Regjeringen har varslet at pelsdyrnæringen skal nedlegges innen 2024/2025..

VG - 15 Jan 18 kl. 11:06

Pelsdyr, pappapermisjon og politikk

MOSS (VG) Fremskrittspartiet ber Sylvi Listhaug tåle en rett venstre. For det er Trine Skei Grande som får mest av å sluke Frp-kameler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Erdogan erklærer sin egen seier

Den sittende presidente Recep Tayyip Erdogan har for kort tid siden erklært seg selv om vinner av presidentvalget. Når 95 prosent av stemmene er talt opp, har Erdogan 52,7 prosent av stemmene. Får han under 50 prosent, blir det en ny valgrunde..

NRK - 45 minutter siden

Jobber for å redde fugler

Havnesjef René de Vries sier til TV-kanalen NOS at hundrevis av fugler har blitt rammet av oljesølet etter at et norsk tankskip lakk ut 217 tonn fyringsolje utenfor Rotterdam lørdag..

NRK - 1 time siden

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..

NRK - 1 time siden

Kan ta uker å fjerne oljesøl

Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. 217 tonn fyringsolje lakk ut da det ble hull i skroget da skipet Bow Jubail kjørte i kaia lørdag..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

NRK - 2 timer siden

Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat Jens Kristian Thune er død (82), ifølge Dagbladet. Thune var tidligere styreleder i avisa. Thune var også styreleder i Nasjonalgalleriet da Munch-maleriet «Skrik» ble stjålet i 1994.

NRK - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

Et uhell førte til at 217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail utenfor Rotterdam lørdag. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet for knivstikking

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken, skriver NTB..

NRK - 2 timer siden

Anklages for stemmetellingsjuks

Tyrkias største opposisjonsparti CHP anklager statlige medier for å manipulere de foreløpige valgresultatene som gir ledelse til president Recep Tayyip Erdogan. Opposisjonskandidaten Muharrem Ince ber de ansvarlige om å ikke forlate valgurnene..

NRK - 3 timer siden

Erdogan leder foreløpig

Den sittende presidenten Recep Tayyip Erdogan leder med 56,5 prosent når mer enn halvparten av stemmene i presidentvalget er talt, ifølge AFP. Hovedutfordreren har så langt fått 28,8 prosent av stemmene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt