NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 10:08

NRK - 13 Mar 18 kl. 10:02

Ja til pelsdyr

Eit fleirtal i Rogaland fylkesting går mot nedlegging av pelsdyrdrift i landet og vil ha saka opp til ny votering på Stortinget. Høgre, Frp, Sp og KrF er mot nedlegging og har fleirtal. Ap, SV, Venstre og MDG gjekk i mot..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Rogaland, Stortinget, KrF, MDG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ja til, pelsdyr
Hegnar.no - 04 Apr 18 kl. 06:21

Høyre-lag krever omkamp om pelsdyr

Høyre må gå til Frp og Venstre med krav om å reforhandle punktet i regjeringsplattformen om å legge ned pelsdyrnæringen, krever fylkeslaget i Rogaland..

Aftenposten - 15 Apr 18 kl. 09:00

Haltende og uferdig fra Hanne Kristin Rohde

Pelsdyr-problematikk og lumre familierelasjoner drukner i dårlige kreative løsninger..

Aftenposten - 31 Aug 18 kl. 22:50

Mot pelsdyr, poteter og plommer. Nå er Hoksrud ny matminister.

– Om veldig kort tid skal jeg begynne å spise vanlig mat, sier den ferske landbruksministeren, som for tiden unngår både rotvekster og frukt..

NRK - 07 Mar 18 kl. 14:03

Lover pelsdyroppdrettarar pengar

Det vil ikkje vere oppdrett av pelsdyr i Noreg etter 2025, sjølv om bøndene protesterer, seier landbruksminister Jon Georg Dale. Han seier han forstår frustrasjonen hjå oppdrettarar, men seier at dei skal verte kompenserte..

Aftenposten - 14 Jan 18 kl. 22:22

Eiendomsskatt. Miljøavgifter. Lofoten og pelsdyr: Her er ti seire for Frp og ti seire for Venstre

Venstre må sluke en restriktiv innvandringspolitikk, og Frp må akseptere dyrere diesel. Begge partier har måttet gi og ta i forhandlingene..

NRK - 03 May 18 kl. 08:51

Inviterer til pelsdyr-visning

Norges Pelsdyralslag håper sunne dyr og rene gårder kan bidra til å snu det de mener er et galt inntrykk av pelsdyrnæringen. De inviterer nå politikere og medier til gårdene. Regjeringen har varslet at pelsdyrnæringen skal nedlegges innen 2024/2025..

VG - 15 Jan 18 kl. 11:06

Pelsdyr, pappapermisjon og politikk

MOSS (VG) Fremskrittspartiet ber Sylvi Listhaug tåle en rett venstre. For det er Trine Skei Grande som får mest av å sluke Frp-kameler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Nytt fylkesvåpen klart

Juryen har valgt reklamebyrået Ferskvanns forslag som nytt fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune. Fylkesvåpenet skal behandles politisk på fylkestingene i Hedmark og Oppland søndag..

NRK - 45 minutter siden

79 døde i ferjeforlis i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Så mange som 200 passasjerer kan ha vært om bord da ferjen kantret.

NRK - 15 minutter siden

Nødnett var nede under stormen

Da stormen herjet som verst natt til torsdag, streiket både strømnett, mobilnett og nødnett på værutsatte Strynefjellet. Årsaken er ukjent. Det gjorde at fjellovergangen ble stengt fordi bilister ikke hadde noen mulighet til å melde fra om ulykker..

NRK - 30 minutter siden

Én av tre ansettes internt i IN

Innovasjon Norge har ansatt 370 personer de siste fem årene. 127 av stillingene ble ikke lyst ut offentlig, skriver E24. IN opplyser at de ikke er et statlig selskap og derfor ikke har rettslig plikt til å utlyse i forbindelse med nyansettelser..

NRK - 45 minutter siden

79 døde i ferjeulykke i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Flere enn 400 passasjerer var om bord da ferjen kantret..

NRK - 45 minutter siden

Nye USA-sanksjoner mot Kina

USA har innført sanksjoner mot det kinesiske militæret etter at de kjøpte militærfly og luftvernraketter fra Russland. USA mener kjøpene er i strid med de amerikanske sanksjonene mot Russland, skriver BBC..

NRK - 14 timer siden

Styrte unna offentlig utlysning

Innovasjon Norge skal ha ansatt 127 uten offentlig utlysning siden 2014, ifølge E24. Siden starten av 2014 og frem til i dag har 370 personer blitt ansatt i ulike stillinger. Ansettelsespraksisen undersøkes nå av eksternrevisor Deloitte..

NRK - 1 time siden

Avlyser Preikestolen-løp

På grunn av uværet i vente i Rogaland blir Preikestolen maraton avlyst. – Meldinger om ekstremt mye nedbørsmengder, sterk vind og lav temperatur gjør det utfordrende for oss å legge til rettet for et sikkert løp, opplyser løpsleder Willy Steinskog..

NRK - 1 time siden

Norsk rakett klar for verdensrommet

Den første helnorske raketten Andøya Space Center, som skal nå verdensrommet, er klar til utskytning neste uke. Målet er å nå 100 kilometer og dermed krysse «grensen» inn til verdensrommet..

NRK - 1 time siden

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt