NRK > Nyheter

Saturday, 18 January, 09:35

NRK - I førrgår: 10:07

Italiensk mafia: 94 arrestert

Italiensk politi har arrestert 94 personer, mistenkt for å ha svindlet til seg EU-midler for mer enn 10 millioner euro. Flere hundre soldater deltok i en operasjon på Sicilia, melder avisen Corriera della Serra..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, Sicilia, Corriera, Serra

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Italiensk, mafia94 , arrestert
NRK - 19 Dec 19 kl. 14:58

Aksjon mot italiensk mafia

Over 300 personer er pågrepet i en omfattende aksjon mot den italienske 'Ndrangheta-mafiaen, opplyser italiensk politi. I tillegg til i Italia ble det pågrepet personer i Tyskland, Sveits og Bulgaria, opplyste politiet torsdag..

VG - 20 Dec 19 kl. 07:20

Her møtes mafiabossene mens politiet spaner

334 personer er ble torsdag pågrepet i en storstilt aksjon mot en av de mektigste familiene i italiensk mafia..

Dagbladet - 01 Oct 19 kl. 10:58

Kjendiskokk narkotatt: «Prøvde nytt krydder»

En italiensk kjendiskokk er blitt arrestert, mistenkt for narkotikahandel etter at politiet gjorde funn av en cannabis-plantasje hjemme hos ham..

NRK - 15 Dec 19 kl. 15:39

Visepresidents kone arrestert

Kona til visepresidenten i Zimbabwe, Constantino Chiwenga, er arrestert for mistanke om svindel og hvitvasking av penger. Det skriver Reuters. Marry Mubaiwa ble arrestert lørdag ettermiddag og vil trolig møte i retten mandag..

NRK - 27 Dec 19 kl. 19:15

Youtubar arrestert i Egypt

En ung egyptisk internettkomikar er arrestert etter at han kritiserte president Abdel-Fattah al-Sisi på YouTube, ifølge ein advokat og lokale medium. Shady Srour (24) blei arrestert på Cairo International Airport tidlegare då han kom frå USA..

NRK - 26 Nov 19 kl. 16:16

To arrestert i Nederland

To menn er arrestert i Nederland mistenkt for å lage bombevester, melder Reuters. De to skal ha blitt arrestert etter at etterretningstjenesten fikk tips om at de drev med noe muffens..

Aftenposten - 11 Jan 20 kl. 12:57

Italiensk høyreekstremist dømt for Bologna-bombe i 1980

En italiensk høyreekstremist er dømt til livsvarig fengsel for bomben som drepte 85 mennesker og såret over 200 på jernbanestasjonen i Bologna for 40 år siden..

NRK - 25 Oct 19 kl. 14:25

To arrestert i England

En mann og en kvinne er arrestert i Warrington etter at det ble funnet 39 døde personer bak i en lastevogn. Det skriver The Guardian..

Dagbladet - 02 Nov 19 kl. 16:35

Hyllet Breivik i 2012 - arrestert i dag

Under arrangementet Scandza Forum lørdag ble amerikanske Greg Johnson arrestert. - Han har hatt en radikaliseringsrolle, sier PST..

NRK - 28 Oct 19 kl. 21:27

Man arrestert for college-skyting

En mann er arrestert, mistenkt for å ha skutt og drept to mennesker på et universitetsområde i Texas, opplyser lokalt politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

PST inviterer til pressemøte

Politiets tryggingsteneste inviterer til pressemøte klokka 12.30 om arrestasjonen av den terrorsikta kvinna. Ho vart arrestert kort tid etter at ho landa på Oslo lufthavn fredag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Utbygger må kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 45 minutter siden

Færre konkurser i Rogaland

Rogaland hadde en nedgang i antall konkurser på 7,7 prosent i 2019, enn året før. 469 bedrifter gikk konkurs i fjor, mot 508 året før. En av fire konkurser skjer i bygg- og anleggsbransjen..

NRK - 45 minutter siden

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

NRK - 45 minutter siden

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..

NRK - 1 time siden

Advarer mot store oversvømmelser

Etter en sommer med den verste tørkeperioden og de største skogbrannene i landets moderne historie, kom omsider regnet. De store nedbørmengdene har derimot skapt nye problemer i form av oversvømmelser øst i Australia..

NRK - 2 timer siden

Fire nye smitta av nytt lungevirus

Fire nye tilfeller av det nye, SARS-lignende viruset ble rapporter lørdag morgen i Kina. For fem av pasientene skal tilstanden være alvorlig, ifølge helsemyndighetene i den kinesiske byen Wuhan. I KIna er tallet på smittede nå oppe i 45..

NRK - 3 timer siden

Forbyr gratis alkohol på ferieøyer

Myndighetene på den spanske øygruppen Balearene slår ned på ferierende partyløver og forbyr all-inclusive-hotell å servere gratis alkohol på Ibiza og Mallorca. Den nye loven trer i kraft i februar og retter seg spesielt mot Playa de Palma og Magaluf..

NRK - 3 timer siden

Trump advarer Khamenei

USAs president Donald Trump advarte fredag Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, om å være veldig forsiktig med ordvalget sitt. Khamenei sa i sin fredagspreken at Trump er en klovn som dolker iranere i ryggen..

NRK - 3 timer siden

Dømt for overgrep mot jente

En mann er Hallingdal tingrett dømt til 4,5 års fengsel for overgrep mot samboerens datter. Mannen var tiltalt for grov voldtekt og seksuell krenkende adferd. Han er også dømt til å betale 175.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt