P4 > Nyheter

Søndag, 01 November, 02:10

P4 - 26 feb. 20 kl. 20:13

Italia ber om internasjonal hjelp

Italia ber om internasjonal hjelp til å stoppe utbruddet av koronaviruset.
De har nå 400 smittede personer, noe som er det høyeste antallet utenfor Asia. Siden fredag har 12 personer i Italia mistet livet på grunn av viruset.
Italia ber nabolandene om å hjelpe til, ikke isolere dem.
Smitten har allerede spredt seg fra Italia til andre land.
Les mer på P4


Les mer om:
Asia, Italia, Hellas, Finland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Italia, berom , internasjonal, hjelp
NRK - 22 des. 19 kl. 22:44

Australia får internasjonal hjelp

Australia ber om internasjonal hjelp for å takle de rekordmange skogbrannene. Søndag kom fire nordmenn hjem etter å ha hjulpet til sammen med britiske, amerikanske og kanadiske krigsveteraner..

NRK - 29 feb. 20 kl. 17:45

Virusrammet sykehus ber om hjelp

Oslo universitetssykehus ber Helse Vest om hjelp for å sikre behandling av øyepasienter som trenger øyeblikkelig hjelp. Haukeland universitetssjukehus i Bergen rigger et støtteapparat som kan ivareta pasienter som trenger hjelp innen en viss tid..

NRK - 16 april 20 kl. 10:36

EU-topp ber Italia om unnskyldning

Ursula von der Leyen, seier unnskyld for at hjelpa ikkje kom raskt nok til Italia. – Det er sant at ingen var førebudd på dette, men også at altfor mange ikkje var der i tide da Italia trengde hjelp i starten, seier presidenten i EU-kommisjonen..

Dagbladet - 31 jan. 20 kl. 09:24

God hjelp er også rask hjelp

Vi ønsker at behandlere i helsetjenesten skal gi god hjelp. Men å gi god hjelp handler også om å gi rask hjelp..

Aftenposten - 09 mars 20 kl. 19:26

Ber om at all sport i Italia stopper opp

Vil stoppe all idrett i Italia. Den olympiske komiteen i Italia ber statsministeren om å fatte vedtak..

NRK - 23 mars 20 kl. 02:30

Italia ber om militærstøtte fra USA

Regjeringen i Italia ber om at amerikansk militært personell som er stasjonert i Italia bistår italienske myndigeter med å skaffe medisinsk utstyr, helsepersonell og feltsykehus for å støtte de italienske troppene. Det melder CNN..

P4 - 16 april 20 kl. 10:37

EU-topp ber Italia om unnskyldning

EU ber nå Italia om unnskyldning. President i EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, beklager i dag at hjelpen ikke kom raskt nok til hardt rammede Italia i begynnelsen av koronautbruddet. Samtidig sier hun at unionen nå er blitt «et hjerte av solidaritet», der landene bistår hverandre med personell og utstyr.

P4 - 16 des. 19 kl. 15:51

Oslo har blitt en internasjonal rollemodell for grønne løsninger

– Oslo har blitt en internasjonal rollemodell for miljøvennlige løsninger. Det mener byrådsleder Raymond Johansen. Året med Oslo som miljøhovedstad er snart over, og Johansen mener det viktigste tiltaket de har gjort er å spre bevissthet rundt klimaendringer.

NRK - 06 aug. 20 kl. 19:49

Ønsker internasjonal gransking

Frankrikes president Emmanuel Macron tar til orde for internasjonal gransking etter eksplosjonen. – En internasjonal og åpen gransking trengs for å hindre at noe blir holdt skjult og at tvilen melder seg, sa Macron under et besøk i Beirut torsdag..

P4 - 06 aug. 20 kl. 20:43

Ønsker internasjonal gransking

Frankrikes president Emmanuel Macron tar til orde for internasjonal gransking etter eksplosjonen i Beirut. Han var på besøk i den libanesiske hovedstaden i dag, to dager ettere eksplosjonen og sa da at en internasjonal og åpen gransking trengs for å hindre at noe blir holdt skjult og at tvilen skal melde seg,.

Fler nyheter fra P4

P4 - 12 timer siden

Sean Connery er død

.. Skuespiller Sean Connery er død, 90 år gammel. Det melder BBC.

P4 - Igår: 20:10

Svak oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs avsluttet uken med en svak oppgang. Hovedindeksen steg med 0,22 prosent til 811,85 poeng. Men uken sett under ett har vært knallrød med en samlet ned gang på 5,48 prosent..

P4 - Igår: 19:09

56 i karantene på Haakonsvern

56 personer er satt i karantene etter at tre personer på Haakonsvern i Bergen har fått påvist covid-19. Det er to militært og en sivilt ansatt som er smittet, melder Forvarets forum. Smitten har kommet inn i sjøforsvarets hovedbase utenfra, og det er kontroll på smittesituasjonen..

P4 - Igår: 19:09

Slipper fravær ved sykdom

Elever i videregående skole slipper å få fravær på vitnemålet om de er borte fra skolen på grunn av sykdom. Det opplyser kunnskapsminister Gurli Melby. Regjeringen har bestemt seg for å forlenge unntaket i fraværsreglene - så elever som skal være hjemme av smittevernårsaker ikke skal føle seg presset til å gå på skolen.

P4 - Igår: 17:26

11 nye smittetilfeller i Setermoen

11 personer ved Setermoen leir er bekreftet smittet med covid-19 det siste døgnet. Det melder forsvarets forum. Det betyr at til sammen 16 personer er bekreftet smittet i militærleiren..

P4 - Igår: 17:05

Barn fikk i seg etsende væske

Det lille barnet som er innlagt på sykehus med betydelige skader i Bergen skal ha fått i seg etsende væske. Det melder Bergens Tidende som har fått opplyst at barnet har skader i halsregionen. Faren i 30-årene som er siktet for uaktsom skade, har sagt det hele skyldes et forferdelig uhell.

P4 - Igår: 17:05

- Må trygge arbeidsledige

LO er glade at regjeringen i dag har utvidet koronastøtten til reiselivs- og serveringsbransjen. Ordningen skal nå gjelde til februar neste år, og bedriftene kan også få mer i støtte enn det som har vært mulig til nå. Men LO mener det nå er på tide at regjeringen trygger de som er arbeidsledige og permitterte..

P4 - Igår: 17:07

70 reddet fra ruiner

Minst 70 personer har blitt reddet fra sammenraste bygninger etter det kraftige jorskjelvet i Tyrkia i dag. Det opplyser tyrkiske myndigheter til nyhetsbyrået Ap. Seks personer er bekreftet omkommet, og 257 er skadet.

P4 - Igår: 16:43

- Ta en prat med de unge

- Snakk med dem..

P4 - Igår: 16:12

NATO tilbyr hjelp etter jordskjelv

NATO står klare til å hjelpe Hellas og Tyrkia etter det kraftige jordskjelvet i dag. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg på twitter. Han skriver videre at hans tanker går til de berørte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt