NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:36

NRK - 10 Oct 19 kl. 17:06

Italia ber Tyrkia stanse invasjonen

Italias utenriksminister Luigi Di Maio ber Tyrkia om å stanse invasjonen i Nord-Syria. Di Maio innkalte den tyrkiske ambassadøren for å levere beskjeden, og oppfordret alle parter i Syria til å forhandle gjennom FN..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Luigi Di Maio, Tyrkia, Nord-Syria, Maio, Syria, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Italia, ber, Tyrkia, stanse, invasjonen
NRK - 10 Oct 19 kl. 07:28

– Ber Tyrkia stanse angrep

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide ber Tyrkia stanse angrepene mot kurderne i Nord-Syria. Hun frykter at militæroperasjonen kan sette på spill det som er oppnådd i kampen mot IS..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Utenriksministeren ber Tyrkia stanse operasjonen

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. Onsdag kveld gikk utenriksministeren ut og ba Tyrkia stanse operasjonen..

NRK - 15 Oct 19 kl. 13:08

Kina ber Tyrkia stanse angrepene

Kina ber Tyrkia stanse militæroffensiven mot kurdisk milits i Nord-Syria og finne en politisk løsning på konflikten. – Syrias uavhengighet, enhet og territoriale integritet må respekteres og opprettholdes, sier en talsmann for kinesisk UD..

P4 - 09 Oct 19 kl. 22:20

Søreide ber Tyrkia stanse krigføringen

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide ber Tyrkia stanse krigføringen i Syria, melder NTB. Hun mener den militære offensiven kan ødelegge det som er oppnådd i kampen mot IS. Og amerikanske senatorer fra begge partier har fremmet et lovforslag om sanksjoner mot Tyrkia etter at tyrkiske militære styrker angrep Syria i dag..

P4 - 31 Jan 20 kl. 11:51

Italia erklærer unntakstilstand

Italia erklærer nasjonal krise som følge av coronaviruset. To kinesiske turister i Roma har fått påvist lungeviruset, og nå gjør landet det de kan for å stanse spredning av viruset. Blant annet stanses alle flyvninger mellom Italia og Kina..

NRK - 11 Oct 19 kl. 21:36

Tyrkia vil ikke stanse invasjon

Tyrkias president Recep Erdogan sier landet ikke vil stanse invasjonen av Nord-Syria. Over 100 mennesker er drept og 100.000 er drevet på flukt siden onsdag, og både EU og USA truer med sanksjoner.

NRK - 15 Oct 19 kl. 19:03

– Tyrkia-besøk i løpet av 24 timer

USAs visepresident Mike Pence drar til Tyrkia i løpet av det neste døgnet, sier en amerikansk tjenestemann til nyhetsbyrået AFP. Hensikten med turen er å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurdiske styrker i Syria, sier tjenestemannen..

NRK - 11 Oct 19 kl. 16:56

Pentagon ber Tyrkia trekke seg ut

Pentagon advarer Tyrkia mot «alvorlige følger» hvis de fortsetter invasjonen av Nord-Syria. USAs forsvarsminister Mark Esper ringte fredag sin tyrkiske kollega Hulusi Akar og «oppfordret på det sterkeste Tyrkia til å stanse angrepene»..

NRK - 15 Oct 19 kl. 21:36

Trump: Pence og Pompeo til Tyrkia

USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia på onsdag, bekrefter president Donald Trump. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

NRK - 15 Oct 19 kl. 21:36

Trump bekrefter Tyrkia-reise onsdag

USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia på onsdag, bekrefter president Donald Trump. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rødgrønn valgseier i Hamburg

Vinnerne i lokalvalget i Hamburg er De grønne med 24 prosent og Sosialdemokratene med 39 prosent. De rødgrønne fortsetter dermed å styre byen. Statsminister Angela Merkels kristenkonservative CDU fikk kun 11 prosents oppslutning..

NRK - 15 minutter siden

Israel angrep jihad-anlegg i Syria

Det israelske militæret bekrefter at de har skutt raketter mot det de kaller palestinske jihad-grupper i Syria. Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana bekrefter angrepet som de sier aktiverte luftvernforsvaret rundt Damaskus..

NRK - 10 minutter siden

Østerrike opphever togforbud

Østerrike opphevet ved midnatt forbudet mot å la italienske tog passere grensa. To passasjerer som var mistenkt for å være korona-smittet på et tog fra Venezia, har testet negativt, melder det østerrikske TV-kanalen ORF ifølge AP..

NRK - 15 minutter siden

Tre til sykehus etter utforkjøring

Tre personer er kjørt til sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar sykehus.

NRK - 15 minutter siden

Dårlig valg for Merkel i Hamburg

Velgerne i Hamburg ga statsminister Angela Merkels CDU en nesestyver da de søndag ga den rødgrønne koalisjonen grønt lys til å fortsette å styre bystaten. Ifølge prognosene til TV-kanalene ARD og ZDF fikk CDU bare litt over 11 prosent..

NRK - 1 time siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 2 timer siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt