NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:10

NRK - 10 Oct 19 kl. 17:06

Italia ber Tyrkia stanse invasjonen

Italias utenriksminister Luigi Di Maio ber Tyrkia om å stanse invasjonen i Nord-Syria. Di Maio innkalte den tyrkiske ambassadøren for å levere beskjeden, og oppfordret alle parter i Syria til å forhandle gjennom FN..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Luigi Di Maio, Tyrkia, Nord-Syria, Maio, Syria, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Italia, ber, Tyrkia, stanse, invasjonen
NRK - 10 Oct 19 kl. 07:28

– Ber Tyrkia stanse angrep

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide ber Tyrkia stanse angrepene mot kurderne i Nord-Syria. Hun frykter at militæroperasjonen kan sette på spill det som er oppnådd i kampen mot IS..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 17:31

Utenriksministeren ber Tyrkia stanse operasjonen

Norge bør vurdere sanksjoner mot Tyrkia for å sette en stopper for tyrkiske angrep på kurdere i Nord-Syria, mener SV. Onsdag kveld gikk utenriksministeren ut og ba Tyrkia stanse operasjonen..

P4 - 09 Oct 19 kl. 22:20

Søreide ber Tyrkia stanse krigføringen

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide ber Tyrkia stanse krigføringen i Syria, melder NTB. Hun mener den militære offensiven kan ødelegge det som er oppnådd i kampen mot IS. Og amerikanske senatorer fra begge partier har fremmet et lovforslag om sanksjoner mot Tyrkia etter at tyrkiske militære styrker angrep Syria i dag..

NRK - 11 Oct 19 kl. 21:36

Tyrkia vil ikke stanse invasjon

Tyrkias president Recep Erdogan sier landet ikke vil stanse invasjonen av Nord-Syria. Over 100 mennesker er drept og 100.000 er drevet på flukt siden onsdag, og både EU og USA truer med sanksjoner.

NRK - 11 Oct 19 kl. 16:56

Pentagon ber Tyrkia trekke seg ut

Pentagon advarer Tyrkia mot «alvorlige følger» hvis de fortsetter invasjonen av Nord-Syria. USAs forsvarsminister Mark Esper ringte fredag sin tyrkiske kollega Hulusi Akar og «oppfordret på det sterkeste Tyrkia til å stanse angrepene»..

P4 - 11 Oct 19 kl. 06:42

Vil ha sanksjoner mot Tyrkia

Flere republikanske senatorer vil innføre sanksjoner mot Tyrkia etter at landet denne uka gikk til angrep nord i Syria. Senatorene vil blant annet forby salg av våpen og annet utstyr til Tyrkia, melder nyhetsbyrået Reuters. I går hadde FNs sikkerhetsråd et hastemøte om situasjonen og flere medlemsland ber tyrkerne stanse angrepet..

P4 - 18 timer siden

Fraråder salg av våpen til Tyrkia

EU fordømmer nå den tyrkiske offensiven i Syria. Det melder AFP. EU mener Tyrkias militære handlinger undergraver stabiliteten og sikkerheten i regionen, og ber nå medlemslandene om å stanse salg av våpen til Tyrkia..

NRK - 10 Oct 19 kl. 20:54

Sverige vil ha våpenboikott

Sveriges utenriksminister Ann Linde ønsker å få EU med på å forby eksport av våpen og forsvarsmateriell til Tyrkia. Utspillet fra Linde kommer etter at Norge torsdag besluttet å stanse ny eksport av militærutstyr til Tyrkia..

VG - 09 Oct 19 kl. 20:40

Vil stanse norsk våpeneksport til Tyrkia: - Kurderne er blitt forrådt

SV vil stoppe norsk eksport av våpen og forsvarsmateriell til Tyrkia så lenge krigen mot kurderne pågår..

P4 - 11 Oct 19 kl. 06:23

70.000 på flukt

70.000 mennesker er drevet på flukt siden Tyrkia gikk til angrep nord i Syria onsdag. Det viser ferske tall fra FN.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brexitavtale fortsatt mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

NRK - 45 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 1 time siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 1 time siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 2 timer siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt